⚜ بالگرد Sea King هوا دریای نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
⚜ ایران طی یک سفارش به میزان ۲۰ فروند این بالگرد را در سال های ۱۹۷۶ تا ۱۹۸۱ از ایتالیا دریافت کرد. در واقع نسخه ایرانی نسخه تولید در اگوستای ایتالیا است که بر اساس نسخه SH-3D تولید شده است و دارای نقش ضد زیر دریایی و جستجو و نجات است. ایران دو فروند نسخه VIP را نیز در سال ۱۹۷۷ از ایتالیا تحویل گرفت.
⚜ این بالگرد دارای دو دستگاه موتور توربوشفت General Electric T-58 است که هرکدام ۱۴۰۰ اسب بخار قدرت تولید میکند و سرعت آن حد اکثر ۲۶۷ کیلومتر بر ساعت و ۱۰۰۰ کیلومتر برد عملیاتی آن است قابلیت حمل نفرات و دو اژدر ۳۲۴ میلی متری و موشک فجر دریا را دارد.
⚜ ـ Sea King (به معنی پادشاه دریا) علاوه بر مدل اصلی ضد زیردریایی در مدلهای مختلفِ جستجو و نجات، مینروب، ترابری نظامی، حمل و نقل، VIP، چندمنظوره و هشدار سریع هوابرد (برای نیروی دریایی اسپانیا) نیز تولید شده و مدل غیرنظامی آن هم با نام S-61N به عنوان بالگرد مسافربری و پشتیبانی دکلهای نفتی دریایی تولید شد.
✍🏻 #H_a_o
💢 @PersianMilitarism
⚜ جولان صهیونیستها در سقطری یمن
⚜ منابع محلی در «سقطری» یمن اعلام کردند، همزمان با توسعه یک باند نظامی فرودگاهی در منطقه «نوجد» در جنوب سقطری، محموله جدید حامل تجهیزات نظامی اماراتی وارد این منطقه شد.
⚜ بر اساس گزارش «الخبر الیمنی»، مهندسان و خلبانهای خارجی از جمله اسرائیلی وابسته به موسسه اماراتی «خلیفه» وارد سقطری شدهاند تا باند ویژه بالگردهای شناسایی و تهاجمی را راهاندازی کنند.
✍🏻 #A_n
💢 @PersianMilitarism
⚜ تصویری از مراحل خروج موشک بالستیک HGM-25A از سیلو و آماده شدن برای شلیک 🇺🇸
⚜ پروژه ساخت موشک بالستیک قاره پیما HGM-25A تیتان ۱ همزمان به پروژه موشک بالستیک قاره پیما اطلس جهت ساخت یک موشک بالستیک قاره پیما با توانایی بیشتر و عملکرد بهتر در حملات سریع در کنار اطلس کلید خورد.
⚜ موشک بالستیک تیتان ۱، یک موشک بالستیک قاره پیما ۲ مرحلهای سوخت مایع بود که مرحله اول موشک رانشی معادل ۳۰۰.۰۰۰ پاوند و مرحله دوم آن رانشی معادل ۸۰.۰۰۰ پاوند ایجاد میکرد. HGM-25A تیتان ۱ میتوانست یک کلاهک ۳.۷ تنی را به برد ۱۰.۲۰۰ کیلومتر برساند...
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ تصویری از مراحل خروج موشک بالستیک HGM-25A از سیلو و آماده شدن برای شلیک 🇺🇸 ⚜ پروژه ساخت موشک بالس
⚜ موشک HGM-25A تیتان ۱ درون یک سیلوی بتنی با عمق ۴۰۰ متر قرار داشت که در همان جا سوخت گیری موشک انجام میشد؛ سپس موشک از سیلو بیرون آورده و آماده شلیک میشد و امکان شلیک موشک از درون سیلو وجود نداشت.
⚜ سوخت گیری HGM-25A چند ساعت طول میکشید و حدودا یک ربع یا ۱۵ دقیقه طول میکشید که از سیلو خارج و آماده شلیک به سمت هدف شود. تیتان ۱ از سیستم هدایت INS یا همان اینرسی به همراه ۳ ژیروسکوپ بهره میبرد و دارای دقت ۱۵۰۰ تا ۹۰۰ متر بود .
⚜ اولین آزمایش HGM-25A بار در ۵ فوریه سال ۱۹۵۹ میلادی انجام شد و نتایج بسیار بهتری نسبت به اطلس به ثبت رساند اما یک مهم مشکل داشت که جدا شدن مرحله اول از مرحله دوم موشک بود که کار را دشوار کرده بود. HGM-25A تیتان ۱ در سال ۱۹۶۰ یعنی حدود ۱ سال بعد وارد خدمت شد و حدود ۵ سال در خدمت یعنی تا سال ۱۹۶۵ بود و در مجموع ۱۸۲ تیر از این موشک ساخته شد.
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ موشک HGM-25A تیتان ۱ درون یک سیلوی بتنی با عمق ۴۰۰ متر قرار داشت که در همان جا سوخت گیری موشک انجا
⚜ تصاویری زیبا از موشک بالستیک قاره پیما LGM-25C Titan II آمریکا در حال شلیک 🇺🇸
⚜ کم کم با ورود موشک های بالستیک تیتان ۲ و مینتومن تیتان ۱ از خدمت خارج شد. موشک بالستیک LGM-25C برای جایگزینی موشک Titan I ساخته شد. Titan II حدود ۵۰ درصد سنگین تر از Titan I بود اما در تیتان ۲ سرعت آماده سازی و شلیک بسیار بیشتر شده بود.
⚜ سوخت گیریTitan I چند ساعت طول میکشید به و یک ربع هم تنها طول میکشید تا از سیلو خارج و آماده شلیک شود؛ اما زمان سوخت گیری LGM-25C به کمتر از نیم ساعت رسیده بود و در عرض ۶۰ ثانیه شلیک میشد و میشد چند ماه سوخت را درون آن نگهداشت.
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
Persian Militarism
⚜ تصاویری زیبا از موشک بالستیک قاره پیما LGM-25C Titan II آمریکا در حال شلیک 🇺🇸 ⚜ کم کم با ورود موش
⚜ موشک بالستیک Titan II همانند Titan I دارای دو مرحله سوخت مایع بود اما مرحله دوم Titan II از مرحله دوم Titan I بزرگتر بود. مرحله اول رانشی معادل ۴۳۰.۰۰۰ پاوند و مرحله دوم رانشی معادل ۱۰۰.۰۰۰ پاوند ایجاد میکرد.
⚜ موشک بالستیک قاره پیما LGM-25C Titan II از سوخت اسید نیتریک و اکسید کننده اکثیژن مایع بهره میبرد. Titan II میتوانست یک کلاهک ۳.۷ تنی را تا برد ۱۰.۰۰۰ کیلومتر حمل کند.
⚜ موشک LGM-25C از سال ۱۹۶۹ میلادی عملیاتی شد و تا سال ۱۹۸۷ خدمت کرد و در این سال به خاطر قرار داد سالت برای کاهش موشک های اتمی آمریکا از خدمت خارج شد اما موشک Titan II از سال ۱۹۸۸ تا ۲۰۰۳ میلادی همچنان به عنوان یک حامل فضایی مورد استفاده قرار میگرفت.
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
⚜ هشدار آمریکا به ترکیه!
⚜ به گزارش شبکه خبری العربیه، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد: هرگونه حمله ترکیه به شمال سوریه ثبات منطقهای را برهم خواهد زد. ما از آتشبس در شمال سوریه حمایت میکنیم و از همگان میخواهیم به آن احترام بگذارند
✍🏻 #ali
💢 @PersianMilitarism
⚜️ در حوزهی اخبار کانال ادمین میپذیرد.
در صورت تمایل به همکاری به آیدی زیر مراجعه کنید.
@Mo1401
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
202030_339042491.mp3
3.63M
⚜ این حسین کیست که عالم همه دیوانهی اوست🏴
شب آغاز ماه محرم الحرام را به تمام دنبال کنندگان کانال تسلیت عرض میکنیم و آرزوی قبولی عزاداری های شما عزیزان را داریم.
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism
May 11
⚜ سلام دوستان صبحتون بخیر 🌺
✍🏻 تصویری زیبا از موشک بالستیک میان برد آمریکایی Pershing II
✍🏻 #مدیریت
💢 @PersianMilitarism