هدایت شده از سید کاظم روح بخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️اگر حاج قاسم نبود.....
جنازه های کف خیابون و گریه بچه ها برامون عادی شده بود😔😔😭
مثل کشته های روزانه ۵۰ نفر غزه که برای کل جهان عادی شده ...
#کرمان
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
آن روز کسی درک نمیکرد امام چه میگوید! مگر میشود آمریکا لاالهالاالله بگوید...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از شهدای ایران
⭕️«مغزهای فاسدی» که حضرت آقا در پیامشان فرمودند مستحق مجازات اند، دو دسته اند.
🔹مغزهای فاسد برنامه ریز و زمینه ساز قبل از حادثه ، و مغز های فاسدی که بعد از حادثه وارد صحنه شدند، و با توییت و مصاحبه ، کار گروه اول را تکمیل کردند.
اینها هردو به یک میزان در این جنایت شریکند؛ چه علی کریمی باشد .. چه صادق زیبا کلام, چه فلان دانشجو نما ی لشگر اوباش فضای مجازی... همه اینها در این جنایت شریک هستند.
✍م. حقیقی
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
✍ داعش رمز است :
د: دلار
الف: آمریکا
ع:علیه
ش:شیعه
داعش خود آمریکاست که لباسی پوششی برتن دارد،داعش خود آمریکا و اسرائیل است.
راستی چرا داعش هیچوقت در اسرائیل اقدام به ترور نکرده!!!!🤔
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
🎸 و تلک القضیه و تلک القضیه...
❗️چگونه میشود انگارههای #علم_اقتصاد را باور کرد در حالیکه برای ریاضیوارکردن پدیدههای واقعی، فروض بسیار سادهانگارانهای وضع میشود و با استنتاج در این وضع سادهسازی شده، نتایج و توصیههایی برای دنیای واقعی گرفته میشود!
❗️#نظریه_مقداری_پول که ستون فقرات ارتباط تورم با نقدینگی است و به اتکای آن دولتهای ما سالهاست به دنبال کنترل نقدینگی برای مهار تورم هستند در شرایطی میتواند درست باشد که بازار پول در تعادل مکانیکی باشد و امکان وجود پول مازاد در دست مردم نباشد، نظام بانکی وجود نداشته باشد، در دنیا فقط یک کشور وجود داشته باشد، تجارت خارجی و نرخ ارز نباشد، اطلاعات کاملا شفاف و در اختیار همه باشد، بازارها انحصاری نباشد، دولتی در کار نباشد، فناوری بزرگ مقیاس نباشد، استعمار و استثماری در کار نباشد، جامعه و تاریخ ناشی از نظم خودجوش هایکی باشد، ظلم و استکبار در جهان نباشد، آمریکا و انگلیس و اسراییل نباشد و خیلی چیزهای دیگر!
⛔️ اما این یک قضیه است و نقدینگی عامل تورم، قضیه دیگری است!
❗️چگونه میشود به لیبرالیسم اقتصادی باور داشت و مدام از خصوصیسازی گفت و از رقابت و نفی انحصار و رانت و فساد حرف زد و همزمان از لزوم جمعشدن فروشگاههای کوچک و نانواییها و کسبوکارهای محلی و گسترش فروشگاههای زنجیرهای و تولیدیهای بزرگ مقیاس انحصاری دفاع کرد؟
⛔️ اما این یک قضیه است و آن قضیه دیگری است!
❗️چطور میشود زمین و زمان را به هم بافت که دولت باید کوچک شود تا جلوی آزادیها و حقوق فردی را نگیرد و همزمان از انبوهسازی و مرتفعسازی مسکن دفاع کرد و حریم خصوصی افراد را نادیده گرفت؟!
⛔️ البته این یک قضیه است و آن قضیه دیگری است!
❗️چطور میشود که خود را اقتصاددان محض دانست عاری از ارزش و سیاست و در روز روشن پرچم اوکراین را بالا برد و درباره محاسبات هزینه و فایده اسراییل در طوفانالاقصی و حمله تروریستی در ایران اظهارنظر کرد؟!
⛔️ لازم به ذکر است که آن یک قضیه است و این قضیه دیگری است!
❗️چطوری باور کنیم که خلق پول به خاطر کسری بودجه دولت علت تورم است و همزمان، خلق پول بانکهای خصوصی تورمزا نیست؟ یا چطوری بپذیریم که افزایش قیمت ارز و خوراک پتروشیمیها تورمزا نیست اما افزایش حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان تورم ایجاد میکند؟
⛔️ عرض شد که آن یک قضیه است و این قضیه دیگری است!
🔆 اصلا علت ناآرامی ما و مشکلاتی که با #لیبرالیسم داریم این است که نمیتوانیم این قضایا را از هم تفکیک کنیم، وگرنه مسأله خیلی روشن است: هر نظریه و عملی که به نفع سرمایهداران و مستکبران عالم باشد علمی و منطقی و کاربردی است و هر جا به ضرر ایشان باشد ایدئولوژیک و کمونیستی و تخیلی و غیرکاربردی است، متوجه شدید؟!
📣 #فریب_بزرگ
🆔 @DrSaeedi
کارشناسان سربهسجود و آیهخوان در IMF
✍حسین زمانی میقان
این دو فرد، ظاهرا هیچ شباهتی به یکدیگر ندارند. یکی ظاهرا یک حزبالهی تمام عیار دائمالذکر و نماز شبخوان است و دیگری، یک زن بیحجاب. اما این دو، به اتفاق هم، نسخه صندوق بینالمللی پول برای مهار تورم در ایران را نوشتهاند. یکی، علیرضا خزایی عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی و پژوهشگر مرکز پژوهشهای سازمان برنامه و بودجه دولت جمهوری اسلامی است. دیگری الیف تیور، اقتصاددان صندوق بینالمللی پول که قبلا روی شیلی متمرکز بوده است!
نسخهشان هم در حال اجرا توسط دولت مردمی آقای رئیسی است. حذف ارز ۴۲۰۰ و افزایش نرخ سود بانکی، بخشی از این نسخه بوده است که اجرا شده است. بخش دیگر، افزایش قیمت بنزین و دیگر حاملهای انرژی است که در دستور کار دولت است و بحث روز کشور!
در بخشی از این گزارش بر ضرورت طراحی یک استراتژی هوشمندانه برای ایجاد پذیرش عمومی در مردم برای گرانسازیها تاکید شده است.
رهبر انقلاب بارها علیه صندوق بینالمللی پول موضع علنی گرفتهاند. در موردی فرمودند کشوری که نسخههای صندوق را اجرا کند، مانند مالزی یک شبه گدا میشود. در موردی دیگر، اجرای نسخههای این نهاد را از موانع پیشرفت کشور خواندند. آبان ۸۸ فرمودند: "خود این بانك جهانی و صندوق بینالمللی هم یكی از بخشها و قطعههای یک پازل بزرگند. این خیلی خطرناك است كه سر رشتهی تحولات جهانی دست باندهای قدرت بینالمللی باشد؛ كه امروز هست. اینها صهیونیستها و سرمایهدارهایند و عمدتاً هم در امریكا و در اروپایند".
گزارش IMF را اینجا بخوانید
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
رانت فحش نیست جناب نیلی.
رانت در اقتصاد یک تعریف مشخص دارد و اساسا معنای بدی ندارد. زمین و نفت و آب و هوا و ... همه رانت هستند.
مساله توزیع عادلانه یا ناعادلانه رانت است. مساله این است که توزیع این رانت باعث رفاه مردم شود.
اگر یک رانت را بین ۸۵ میلیون ایرانی تقسیم کنیم این یعنی آن ۱۴۰ همت را عادلانه و درست توزیع کردهایم.
درد شما چیست؟
چرا با هر ارزانی مخالفید.
اینجا که دقیقا اطلاعات تک تک نان خریدنهای مردم را دارند!
چه دشمنی با سفره مردم دارید؟
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
امسال برای گوشت ۵۰۰ میلیون دلار اختصاص دادهاند و برای خودرو و قطعاتش ۵ میلیارد دلار
گوشت مهمتر است یا واردات؟
البته برای آنها که سیرند، واردات!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
علت این که بعضی قیمت ها ارزان به نظر می رسد این است که در مراحل قبل، برخی دیگر گران شده اند و پول ملی را هم همان گران ها تضعیف کرده اند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از حسن عباسی
نسخههای اقتصادی این رسانههای منحطّ، همچون دنیای اقتصاد و زیر مجموعههایش که به دنبال تطهیر اسرائیل در جنایت تروریستی کرمان هستند، حکم بمبهای فسفری صهیونیست ها را دارد که به روی معیشت مردم ایران میریزند.
گران کردن بنزین
جهانی سازی قیمتها
سرکوب دستمزد کارگران
آزادسازی نرخ ارز
عدم ساخت مسکن توسط دولت
نمونه هایی از نسخه های معیشت سوز این رسانههای منحطّ است.
🖋حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
دیدگاه شهیدعلم الهدی در حوزه آسیب های پیروی از اقتصاد و فرهنگ غرب:تمام عمر زحمت می کشیم تا استراحت کنیم و البته عمر می گذرد و راحتی و آسایش و نشستن و آرامش را لمس نمی کنیم و نمی یابیم زیرا مرتباً از طریق اجتماع به ما نیازهای جدید تلقین می شود. نیازهای کاذب و مصنوعی که دائماً در آدم بوجود می آورند بوسیله تبلیغات است. تلویزیون را روشن می کنید بعد از دو ساعت خاموش می کنید به خودتان نگاه می کنید می بینید هفت هشت احتیاج خرید تازه بوجود آمده که قبلاً لازم نداشتید قبلاً مثلاً با خاکستر دیگ را می شستید امروز حتماً باید پودر… بخرید. بوردا می خرید، زن روز می خرید نگاه می کنید در فکر تهیه لباسها و مدل های آن می افتید.یکنواختی و قالبی شدن انسان ها در جوامع گوناگون و مخصوصاً در ملت ما که مرتباً بوسیله برنامه های فرهنگی مان در سطح وسیعی از طرف مسئولان امر پیاده می شود همه در قالب های ماشینیسم بخاطر بالا بردن مصرف جهانی مخصوصاً جهان سوم که دنیای صنعتی به ما تحمیل می کند. غارت اصالتها، منابع معنوی و از بین رفتن خصوصیات زندگی شرقی و یا اسلامی که عبارت از مصرف هر چه کمتر و تولید هر چه بیشتر بوسیله عوامل آموزشی دگرگون می شود. چرا که اروپای صنعتی می بایست برای تولیدات اضافی خود مصرف کننده پیدا کند. و چه کند که بتواند کالای مصرفی بدهد و مواد تولیدی بگیرد و منت هم بگذارد و خود را هم بالاتر و متمدن قلمداد کند واگر هم سواری خواست مصرف کننده خوبی تربیت کرده باشد و… .زیستن برای مصرف، مصرف برای زیستن. یک دور باطل، دور حماقت کار- استراحت- خوردن- خوابیدن همین و بس!!!