تیتر روزنامه اصلاح طلب القای خط خطرناکی است. نمیتواند اتفاقی باشد. گورباچف نماد فروپاشی است. جای تعجب دارد اصلاح طلبانی که همیشه منتقد ردصلاحیت و نداشتن نامزد در انتخابات بوده اند حالا که برنده مقام ریاست جمهوری شده اند باز هم در خط فروپاشی حرکت میکنند! کندن این چاه برای رئیس جمهور جدید بسیار زود است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
طرح #سنت_نذری_دادن ادامه دارد
سیزدهمین شب و آخرین شب توزیع نذری در طرح #سنت_نذری_دادن
از همراهی شما محبین امام حسین(ع) سپاسگزاریم
دستگاه تبلیغی قدرتمندی داشتند!
گفتند: کشتگان ما چون مسلمانهستند باید به احکام اسلام دفن شوند! حرمت اجساد باید رعایت شود.
اما حسین(ع) نوه رسول خدا را خارج از اسلام خواندند و پیکر در بیابان رها شد!
قدرت دستگاه تبلیغی
https://eitaa.com/Politicalhistory
در حالیکه در برخی از هیات های سکولار مسلک ما بحث بر سر حمایت از کودکان غزه است! اینکه باید شمر زمانه را محکوم کرد یا نه! اینکه اگر امروز امام حسین(ع) در عصر قتل عام ۴۰ هزار انسان بیگناه بودند آیا سمت نتانیاهو می ایستادند یا سمت مردم غزه! صحنه بسیار روشن است!
اما در این اوضاع و احوال یمنی ها برای دفاع از شرافت انسانی و اسلامی در شب گذشته موفق شدند با ارسال پهپاد یافا تل آویو را مورد اصابت قرار دهند!
امام حسین(ع) مناسکی را برای سالی یکبار گریه کردن میخواهید یا امام حسین(ع) برای مبارزه عملی با ظلم در تمام اعصار است!؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
#استوری_کنید
اگر هیات را به گونه ای طراحی و پیش میبریم که با جنایات نتانیاهو کاری ندارد! محتمل است در آن هیات نتانیاهو هم برای امام حسین(ع) گریه کند!
https://eitaa.com/Politicalhistory
تجربه و صبر
بسیاری درباره وقایع روزهای اخیر مینویسند و انتظار دارند همگان واکنش نشان دهند و دست به قلم شوند. سیاست به صبر نیاز دارد. تجربه خواهد شد و طبیعتا هزینه و فایده خواهد داشت.
صبر و سیاست
https://eitaa.com/Politicalhistory
ظرفیت جمهوری اسلامی
محسن رنانی را اهل دانشگاه خوب میشناسند. مصاحبه های تند، نظرات آوانگاراد، در ایام پسا مهسا امینی میگفت: نسل جدید حساب خود را جدا کرده و سقوط جمهوری اسلامی در حال وقوع است. تئوری پرداز سقوط جمهوری اسلامی شد و به رهبری نامه نوشت.
حالا ایشان هم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده، هم تشویق به رای نموده و هم حالا عضو شورای راهبردی انتخاب وزاری دولت بعد است.
این معانی فراوانی دارد. به نظرم بسیار با ارزش است. اولا نشان داد این روشنفکران و اهل تئوری سازی چقدر از واقعیت دورند! چقدر ضدخودشان رفتار میکنند. از طرف دیگر عجب ظرفیت بالایی دارد این "جمهوری اسلامی" تئوری پرداز سقوطش حالا شده انتخابگر اعضای کابینه ریاست جمهوری!
این مردم سالاری اگر نیست پس چیست؟
آیا جناب رنانی امروز این شجاعت، معرفت و حُریت را دارد که ظرفیت و مظلومیت جمهوری اسلامی را تایید و برای آن یک مقاله بنویسد!
مقاله پیشکش، یک توییت بزنید با این مضمون: جمهوری اسلامی خیلی مردی!
https://eitaa.com/Politicalhistory
جامعه فساد زده از بالا باید درست شود یا از پایین؟
🔸معمولا فساد از «خواص» شروع میشود و به «عوام» سرایت میکند و صلاح، برعکس از «عوام» و تنبه و بیداری آنها آغاز میشود و اجبارا «خواص» را به صلاح میآورد، یعنی عادتا فساد از بالا به پایین میریزد و صلاح از پایین به بالا سرایت میکند.
🔹روی همین اصل است که میبینیم امیرالمؤمنین علی(ع) در تعلیمات عالیه خود، بعد از آنکه مردم را به دو طبقه «عامه» و «خاصه» تقسیم میکند، نسبت به صلاح و به راه آمدن خاصه اظهار یأس و نومیدی میکند و تنها عامه مردم را مورد توجه قرار میدهد.
🔸این، فکر غلطی است از یک عده طرفداران اصلاح که هروقت در فکر یک کار اصلاحی میافتند، «زعماء» هر صنف را در نظر میگیرند و آن قلههای مرتفع در نظرشان مجسم میشود و میخواهند از آن ارتفاعات منیع شروع کنند.
🔹تجربه نشان داده که معمولا کارهایی که از ناحیه آن قلههای رفیع آغاز شده و در نظرها مفید مینماید، بیش از آن مقدار که حقیقت و اثر اصلاحی داشته باشد، جنبه تظاهر و تبلیغات و جلب نظر عوام دارد.
استاد مطهری، مقدمه کتاب داستان راستان
https://eitaa.com/Politicalhistory
چرا ریشه خشک نمیشود!؟
در سالهای اخیر در امتداد بیش از صد سال دین زدایی از ساحت جامعه ایرانی که از اواخر قاجار با کلمات و آثار میرزافتحعلی آخوندزاده روشنفکر آغاز شد، میزان، تنوع، حجم و شکل حملات، شبهات و هجمات چند برابر شده است. سرنوشت نهایی و محتوم مدرنیته دین زدایی از ساحت جامعه است. دین زُدایی و سپس دین سازیِ انسان محور، انسان تعیین میکند. انسان، ملاک حق است. میل انسان، همه چیز است.
با این حال باید پرسید وقتی روشنفکران سکولار و طبقه نخبه مدرنیته خواه ما با دستگاه عظیم تبلیغی به دنبال خشکاندن ریشه دیانت در عرصه جامعه هستند چرا و چگونه هنوز این درخت ریشه دار پا برجاست. پاسخ در همان پرسش نهفته است. "ریشه" شما با یک امر ریشه دار و اصیل روبرو هستید. یک امر فطری، امر فطری سرکوب و منحرف میشود اما حذف شدنی نیست. در این ایام تصاویر بسیاری از نسل جدید، همان دهه نودی ها که عده ای آنها را نسلz غیرقابل بازگشت به ارزشها می دانند با این سبک و سیاق منتشر شده است. گستردگی دارد. ریشه دار بودن این امر باعث استمرار آن خواهد بود. به دوستان جاهل عرض میکنم: با ریشه و امر فطری مبارزه نکنید. ریشه تان را خواهد کَند.
بجای انتشار تصاویر چند دختر بی حجاب در صف عزاداری که به گمان بسیار سازماندهی شده است تا تصویر ذهنی جامعه را برهم زنند، اینها را منتشر کنید.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصر امروز
مادر شهید پورسیمع
خانه به خانه
با مادران شهدا
علیرضا زادبر
عصر امروز مادر شهید پورسیمع خانه به خانه با مادران شهدا
از عصر عاشورا شروع کردیم
منازل مادران شهدا
مادرانی که غالبا توانایی آمدن به حسینیه و روضه را ندارند
ما روضه را به خانه شان بردیم
شما هم حرکت کنید
در محله خودتان
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
دیشب عرض کردم: به یک عدد دکتر بهشتی نیاز است برای کار تشکیلاتی به یک عدد مطهری هم نیاز است تا مبانی
💢سال ۱۳۵۰ نصرت کریمی فیلم سینمایی ساخت به نام محلل، سراسر فیلم به سخره گرفتن و خفیف ساختن یکی از احکام اسلام بود. الان هم برخی فیلم ها با این نیت ساخته میشوند. آن زمان سه نفر متدین برای شکایت از محتوای فیلم ماجرا را برای شهید مطهری تعریف می کنند.
شهید مطهری از آن سه نفر می پرسد شما خودتان فیلم را دیده اید؟ پاسخشان منفی بود. مطهری چند مورد وثوق خود را به سینما میفرست. تا با دقت فیلم را ببینند و برای او بازگو کنند. دقت کنید در ابتذال جنسی و فیلم فارسی آن زمان سینما رفتن برای طلبه و حتی متدینین قبیح بود.
نصرت کریمی، داستان فیلم را از محلل صادق هدایت گرفته بود و با کمدی سخیف سراسر آن فیلم، بدون توجه به احکام اسلام درباره طلاق و رجوع پس از طلاق هرچه خواسته گفته بود. شهید مطهری محتوای فیلم را نقد کرد. آن زمان عجیب بود! یک طلبه فیلم نقد کند!!!
مطهری مصداق عینی و به روز طلبه اهل جهاد تبیین بود. او تکراری ها را تکرار نمی کرد. هر جا شبهه نو به هر شکلی در ذهن جامعه کاشته میشد، مطهری همانجا حضور داشت. از ماتریالیسم، مارکسیم تا حقوق زنان و نقد داروین...
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حقوق زن!
جایگاه زن!
کدام زن؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢 من از عنوان «بنده خدا» بیشتر خوشنودم تا عنوان «پیامبر»!
🔸 پیغمبر(ص) به قدری متواضع بود و فروتنی میکرد که اعراب عیب میگرفتند و میگفتند: تو در نحوه خوراک و پوشاک مانند بندگان و بردگان میباشی. پیغمبر(ص) در جواب میگفت: کدام بنده از من بندهتر است؟
🔹میفرمود: من به این که بنده خدا هستم خرسندترم از آن که پیغمبر او هستم.
📗 استاد مطهری، حکمتها و اندرزها، ج۲، ص۵۱
https://eitaa.com/Politicalhistory
امام، شهید شایعات بود...
چند خط از زیرکی معاویه!
وقتی امام حسن(ع) به معاویه نامه تندی نوشت و فرمود بین ما شمشیر قضاوت میکند حضرت دو لشگر به راه انداخت و خود به سمت ساباط مدائن رفت. معاویه دو نفر را برای مذاکره و درخواست صلح به سمت امام فرستاد. مغیره بن شعبه و عبدالله بن عامر
امام درخواست صلح را رد کرد. آن دو نفر از خیمه امام خارج شدند و وسط لشگر امام شروع به گفتگو کردند که نوه رسول خدا صلح را پذیرفت و خدا به وسیله او جلوی ریخته شدن خون مردم را گرفت!!!!
درحالیکه امام قاطعانه پاسخ رد صلح داده و به دنبال جنگ با معاویه بود.
شایعه پخش شد: حسن از معاویه درخواست صلح نموده و فتنه به پایان رسید!
جراح بن سنان که از خوارج بود بر سر امام فریاد کشید: تو هم مانند پدرت مشرک شده ای!!!
و با خنجر به سمت حضرت حمله کرد و امام مجروح شد! امام حسن(ع) #شهید_شایعات بود. شایعه لشگر را از همپاشاند.
قدرت شایعه را جدی بگیرید.
https://eitaa.com/Politicalhistory
قیام حداقلی و قیام حداکثری
کجای دین در خطر بود؟
یک جمله کلیشه ای و پرتکرار این است که دین در خطر بود و امام حسین(ع) به هدف امر به معروف و نهی از منکر قیام نمودند! اما کجای دین در خطر بود؟ نمازخوان فراوان، حجاب رعایت، حج پابرجا، قاری قرآن زیاد... از کدام منکر باید نهی می شد که نیاز به قیام داشت؟
.
در واقع باید به دو نوع نگاه به قیام امام حسین(ع) توجه نمود:
۱. قیام حداقلی
۲. قیام حداکثری
قیام حداقلی نگاه آن گروه و دسته است که اصرار دارند حرکت امام حسین(ع) را احیاگر فرایض فردی و برخی از عبادات جمعی معرفی کنند. آیا احیا نماز هدف حضرت نبود؟ قدر مسلم بود. ایشان با وجود خطر جانی و کمبود نیرو در میانه آن جنگ نابرابر به اقامه نماز جماعت پرداختند. اما این نگاه، نگاه حداقلی به آن قیام بزرگ، پرهزینه و خونین است.
در نگاه دوم، نگاه حداکثری به اهداف قیام، معنای تاکیدات حضرت بر امر به معروف و نهی از منکر جامع تر قابل درک است. امام خطر بزرگی را برای نظام اسلامی متصور بودند. این خطر بزرگ از جانب حاکم جائر و طاغوت، اصل و اساس دیانت را تهدید میکرد. آن منکر بزرگ بی نمازی یا بی حجابی نبود، آن منکر بزرگمبارزه با حکومت غیرمشروع بود. بزرگترین معروف اقامه حکومت اسلامی و بزرگترین منکر حیات حکومت طاغوت است. نفس وجود طاغوت، ظلم است و انسان مسلمان به دستور قرآن باید کافر به طاغوت باشد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
پس از سالها
توفیق مشرف شدن به
سرزمین کربلا را پیدا کردم
در حرم اباعبدالله الحسین(ع) به نیابت از شما دوستان و همراهان زیارت میکنم
#علیرضا_زادبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمازی به نیابت از شما
حرم سقایی که آب نرساند اما تا ابد سقاست
نتانیاهو به معترضان آمریکایی: شما به احمقهای سودمند برای ایران تبدیل شدهاید
نخستوزیر رژیم صهیونیستی بعد از متهم کردن ایران به تأمین مالی تظاهراتهای ضد اسرائیلی در آمریکا به معترضانی که هماکنون در حال اعتراض علیه او هستند تاخت و آنها را «احمقهای سودمند برای ایران» خطاب کرد.
نتانیاهو گفت: «برای این معترضان یک پیام دارم: ... شما به طور رسمی به احمقهای سودمند برای ایران تبدیل شدهاید.»
https://eitaa.com/Politicalhistory