نیایش صبحگاهی 🍀🍃 🍀
خــــدایا 🤲💐
🌹 خـردمندان و عاقبت اندیشان
یک سره در یـاد تواَند و ذکر تو بر لب دارند.
لحظه ای دل به جز تو نمی بندند
و امید به غیر تو روا نمی دارند ...🌹
🌹در خلقت اندیشه میکنند و تو را می جویند.
با زبان، ستایش تو می گویند و در دلْ تو را
می ستایند؛در عمل جـز بـه رضای تـو نمی اندیشند🌹
و تـو ای مهربان تـرین ❤️
چه زیبا ندایشان را اجابت می کنی 🤲
❤️ پس لطیفا، رحیما ....
در آستانه روز عرفه قرار داریم
و از تو درخواست میکنیم دلهایمان را
از نور ایمانت لبریز کن و خیر و برکت
و خوشی برای همه دوستارانت نصیب فرما 🤲
و گناهانمان را ببخش و از لطف و کرم
خود بر ما فراوان بباران 🤲
آمیــن یا حَیُّ یا قَیّوم 🤲
ای زنده، ای پاینده 🤲
🌺🌹🌺
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
❓روز ترویه چه روزی است و وجه نامگذاری این روز به ترویه چیست؟
✍ هشتم ذی الحجه روز ترویه است. ترویه به معنای ذخیره کردن آب است و این روزی است که حجاج نیت حج تمتع می نمایند و محرم شده، از مکه به سمت منی حرکت و شب را در آنجا بیتوته می کنند و صبح عرفه به جانب عرفات رهسپار می گردند.
✅ طبق روایات گوناگون، منزلت روز ترویه تا جایی است که درک آن مساوی با درک تمام حج شمرده شده است، چرا که روز ترویه در اصل آماده شدن برای ورود به عرفات و عید قربان است.
✅ وجه تسمیه یوم الترویه یا روز ترویه در کلام امامان معصوم(علیهم السلام) برداشتن و ذخیره نمودن آب در روز هشتم ذی حجه و حرکت به سوی عرفات می باشد.
✅ روز ترویه یکی از ارزشمندترین روزهای زمان برشمرده شده است که آداب و اعمال مخصوصی دارد. از امام صادق(ع) نقل شده است که فرمود: روزه ی روز ترویه، کفاره ی گناهان یک سال و روزه ی روز عرفه، کفاره ی گناهان دو سال است.(۱)
✅محدث قمی در مفاتیح الجنان روزه این روز را برابر با کفاره شصت سال برشمرده است.
✅ مورخین خروج حضرت امام حسین علیه السلام از مکه به سمت کوفه را هشتم ذی الحجه یعنی روز ترویه نگاشته اند.
(۱) ثواب الاعمال، ص۱۴۵
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
شــــــهدا🌹🌹
✔وقت شناس
✔دشمن شناس واز همه مهمتر
👇👇👇
.
✔امام شناس بودند
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
🔺️🔶 🔶می گوید:
فلانی نمـــــــاز نمی خواند
اما ماشاءالله اخلاق عالی دارد و شخص مورد احترامیست!!
می گویم:
لحظه ای باز ایـــــــست!
فردی که نماز نمی خواند
همین👈 👈👈بداخلاقی" با پروردگار 👉 👉 برایش کافی نیست!!؟
"خداوند" او را می خوراند و می نوشاند
اما او نماز خواندن برای پروردگارش را قطع می کند!!
از کدام اخلاق عالی سخن می گویی!!
اول حسن خلق با "خداوند متعــال"
سپس با "مـــردم"!!
✅ و این را بدان که 🌟"🌟سعادت" و "خوشبختی"🌟
🌟 از افراد بی نماز به دور است.
🔺️ می گوید: فلانی نماز نمی خواند
اما ماشاءالله اخلاق عالی دارد و شخص مورد احترامیست!!
می گویم: برادرم لحظه ای باز ایست!
فردی که نماز نمی خواند
همین "بداخلاقی" با پروردگار ، برایش کافی نیست!!؟
"خداوند" او را می خوراند و می نوشاند
اما او نماز خواندن برای پروردگارش را قطع می کند!!
از کدام اخلاق عالی سخن می گویی!!
اول حسن خلق با "خداوند متعــال"
سپس با "مـــردم"!!
✅ و این را بدان که "سعادت" و "خوشبختی"
از افراد بی نماز به دور است.
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
..
#کلامشهید
من مطمئن هستم چشمی که به
#نگاه حرام عادت کنه خیلی
چیزا رو از دست میده.
چشم گنهکار لایق
#شهادت نمیشه..!
#هادی_ذوالفقاری🥀
أللَّـهُمَ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِکْ ألْـفَـرَج
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
🌱🌙
#پروفایلپسرونه
#چریکی
أللَّـهُمَ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِکْ ألْـفَـرَج
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
۳۳ـ ولایت جاودانه
عن ابى الحسن (ع) قال :
ولیة على (ع) مکتوبة فى صحف جمیع الانبیاء ولن یبعث الله رسولا الا بنبوة محمد و وصیة على (ع). ( سفینة البحار ۲: .۶۹۱ )
امام کاظم (ع) فرمود :
ولایت على (ع) در کتاب هاى همه پیامبران ثبت شده است و هیچ پیامبرى مبعوث نشد ، مگر با میثاق نبوت محمد (ص) و امامت على (ع)
#منتظر ..../💞
اللهم عجل لولیک الفرج
🌹🌹به شهید بی سر بپیوندید🌹🌹
———🌹💞🌹———
@shahidesarboland
———🌹💞🌹———
#قسمت2
شیعه می گوید:به همین دلیل، هرگز متصور نیست پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم رحلت فرماید و کسی را جانشین خود قرار ندهد و سرپرستی برای اداره امور مسلمین و گردانیدن چرخ جامعه اسلامی، نشان ندهد. اینکه پیدایش جامعه ای بستگی دارد به یک سلسله مقررات و رسوم مشترکی که اکثریت اجزای جامعه آنها را عملا بپذیرند، و بقا و پایداری آن بستگی کامل دارد به یک حکومت عادله ای که اجرای کامل آنها را به عهده بگیرد، مسئله ای نیست که فطرت انسانی در ارزش و اهمیت آن شک داشته باشد یا برای عاقلی پوشیده بماند یا فراموشش کند در حالی که نه در وسعت و دقت شریعت اسلامی می توان شک نمود و نه در اهمیت و ارزشی که پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم برای آن قائل بود و در راه آن فداکاری و از خودگذشتگی می نمود می توان تردید نمود و نه در نبوغ فکر و کمال عقل و اصابت نظر و قدرت تدبیر پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم (گذشته از تایید وحی و نبوت) می توان مناقشه کرد.
پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به موجب اخبار متواتری که عامه و خاصه در جوامع حدیث (در باب فتن و غیر آن) نقل کرده اند، از فتن و گرفتاریهایی که پس از رحلتش دامنگیر جامعه اسلامی شد. و فسادهایی که در پیکره اسلام رخنه کرد، مانند حکومت آل مروان و غیر ایشان که آیین پاک را فدای ناپاکیها و بی بند و باریهای خودساختند، تفصیلا خبر داده است و چگونه ممکن است که از جزئیات حوادث و گرفتاریهای سالها و هزاران سالهای پس از خود غفلت نکند، و سخن گوید، ولی از مهمترین وضعی که باید در اولین لحظات پس از مرگش گوید، به وجود آید غفلت کند!یا اهمال ورزد و امری به این سادگی (از یک طرف) و به این اهمیت (از طرف دیگر) به ناچیز گیرد و با اینکه به طبیعی ترین و عادی ترین کارها مانند خوردن و نوشیدن و خوابیدن، مداخله و صدها دستور صادر نموده و از چنین مسئله با ارزشی بکلی سکوت ورزیده کسی را به جای خود تعیین نفرماید؟
و اگر به فرض محال تعیین زمامدار جامعه اسلامی در شرع اسلام به خود مردم مسلمان واگذار شده بود باز لازم بود پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بیانات شافی در این خصوص کرده باشد و دستورات کافی بایست بدهد تا مردم در مسئله ای که اساسا بقا و رشد جامعه اسلامی و حیات شعائر دین به آن متوقف و استوار است، بیدار و هشیار باشند.
و حال آنکه از چنین بیان نبوی و دستور دینی خبری نیست و اگر بود کسانی که پس از پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم زمام امور را به دست گرفتند مخالفتش نمی کردند در صورتی که خلیفه اول خلافت را به خلیفه دوم با وصیت منتقل ساخت و همچنین خلیفه چهارم به فرزندش وصیت نمود و خلیفه دوم خلیفه سوم را با یک شورای شش نفری که خودش اعضای آن و آیین نامه آن را تعیین و تنظیم کرده بود، روی کار آورد و معاویه امام حسن را به زور به صلح وادار نموده خلافت را به این طریق برد و پس از آن خلافت به سلطنت موروثی تبدیل شد و تدریجا شعائر دینی از جهاد و امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود و غیر آنها یکی پس از دیگری از جامعه هجرت کرد و مساعی شارع اسلام نقش بر آب گردید (1).
شیعه از راه بحث و کنجکاوی در درک فطری بشر و سیره مستمره عقلای انسان و تعمق در نظر اساسی آیین اسلام که احیای فطرت می باشد، و روش اجتماعی پیغمبر اکرم و مطالعه حوادث اسف آوری که پس از رحلت به وقوع پیوسته و گرفتاریهایی که دامنگیر اسلام و مسلمین گشته و به تجزیه و تحلیل در کوتاهی و سهل انگاری حکومتهای اسلامی قرون اولیه هجرت بر می گردد، به این نتیجه می رسد که از ناحیه پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم نص کافی در خصوص تعیین امام و جانشین پیغمبر رسیده است آیات و اخبار متواتر قطعی مانند آیه ولایت و حدیث غدیر (2) و دیث سفینه و حدیث ثقلین وحدیث حق و حدیث منزلت و حدیث دعوت عشیره اقربین و غیر آنها به این معنا دلالت داشته و دارند ولی نظر به پاره ای دواعی تاویل شده و سرپوشی روی آنها گذاشته شده است.
در تایید سخنان گذشته
آخرین روزهای بیماری پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم بود و جمعی ازصحابه حضور داشتند آن حضرت فرمود:دوات و کاغذی برای من بیاورید تا برای شما چیزی بنویسم که پس از من (با رعایت آن) هرگز گمراه نشوید، بعضی از حاضرین گفتند:این مرد هذیان می گوید کتاب خدا برای ما بس است!!آنگاه هیاهوی حضار بلند شد. پیغمبر اکرم فرمود:«برخیزید و از پیش من بیرون روید، زیرا پیش پیغمبری نباید هیاهو کنند» (3).
#منتظر ..../💞
اللهم عجل لولیک الفرج
🌹🌹به شهید بی سر بپیوندید🌹🌹
———🌹💞🌹———
@shahidesarboland
———🌹💞🌹———
#پای_درس_شهید
برای اینڪه معشــوقت را
همیشہ در ڪنارت احساس ڪنـی
باید دائما به یـادش باشی
با " صـلــوات " با " اسـتـغـفـــار " و . . .
« فَاذْڪُرونی اُذْڪُرْڪُمْ
و اشْڪُروا لِی وَلا تَڪْفُـرُون . . . »
سوره بقـره ¹²✨
#شهیدحاجحسینخرازی🌱
#صلوات_یادت_نره✨
أللَّـهُمَ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِکْ ألْـفَـرَج
•┄═•🕊🌹🕊•═┄•
@shahidesarboland
•┄═•🌹🕊🌹•═┄•۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
22 روز مانده
تا ماه #محرم
#محرم
#روز_شمار
اللهــــم عجـــل لولیک الفــــرج
🌺🌺 به شهید بی سر بپیوندید🌺🌺
~┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄~
@shahidesarboland
~┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄~