✍امام صادق عليه السلام:
سه دعاست كه از درگاه خداوند متعال رد نمى شود: دعاى پدر براى فرزندش، هر گاه كه به او نيكى كند، و نفرينش در حقّ او، آن گاه كه از او نافرمانى نمايد؛ نفرين ستم ديده در حقّ كسى كه به او ستم كرده است، و دعايش براى كسى كه انتقام او را از ستمگرى گرفته است؛ و دعاى مرد مؤمن براى برادر مؤمنش كه به خاطر ما به او كمك [مالى] كرده است و نفرينش درباره وى، هر گاه بتواند به او كمك [مالى ]كند و برادرش به آن كمك نياز شديد داشته باشد و وى كمكش نكند...
📚بحارالأنوار
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
🖤 بین «چرا» و «چگونگی» رابطۀ عمیق و مرموزی است. اگر «چرا آفریده شدم؟» را خوب پاسخ دهیم دیگر در «چگونه زندگی کنم؟» به بنبست نمیرسیم بلکه انگیزه خواهیم داشت تا خوبتر زندگی کنیم.
📖مؤمنون آیه ۱۱۵
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
🌼اگر زمان ظهور امام زمـان مشخص است، تقاضای تعجیل فرج چه معنی ای دارد؟
✍ پاسخ: زمان ظهور امام زمان نزد خداوند مشخص است،اما نزد دیگران مشخص نمیباشد. امام صادق: هر کسی برای ظهور امام قائم، زمانی را تعیین کند، او را تکذیب کنید.1
در علم الهی گرچه همهی مقدرات مشخص است، اما مشخص شدن مقدرات بر اساس اسباب و علل های آنها است.یکی از آنها، علل و اسباب های معنوی، دعا است که سبب شکل گیری بسیاری از مقدرات میشود. چنان که خداوند فرموده است: اگر حضرت یونس اهل تسبیح و راز و نیاز با خدا نبود، تا روز قیامت او را در شکم ماهی نگاه میداشتم.2
🔺 علاوه بر اینکه علم خداوند به زمان ظهور به معنای نفی اسباب و علل ظهور نیست، بلکه، علم خداوند به زمان ظهور همراه با علل و اسباب آن از جمله دعا تعلق گرفته است و دعا، نقش بسزائی در تغییر مقدرات الهی دارد.
📚 1-صافی گلپایگانی، لطف الله، منتخب الاثر، ص573. 2-سورهی صافات، آیه146
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍قال امیرالمومنین (علیه السلام):
گواه فضیلت تو کردار توست و گواه کَرَم تو بخشش و عطای توست.
📚تصنیف غرر/ حدیث ۲۸۰۵
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فضایل منحصر بفرد امام علی!
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
✳️ این آقا روحالله همان حرفهای امام حسین را میزند...
✍ همیشه آرزو داشتم کاش میتوانستم «امام حسین (ع)» را یاری کنم. وقتی مینشستم توی روضه، گریه میکردم و میگفتم: «آقاجان! چرا ما تو اون دوره نبودیم تا جونمون رو فدا کنیم؟!» گاهی این فکرها توی خانه هم رهایم نمیکرد. یک روز انگار کسی سقلمه بزند به پهلویم، از خودم پرسیدم اشرفسادات! این همه حسین حسین میکنی، تو که هنوز امتحانی پس ندادی! از کجا معلوم تا کجا و کِی پای «دین» خدا بایستی؟ خیلیها با امام حسین بودند، «نماز» هم میخواندند ولی وقتی از جانشان ترسیدند، امام را تنها گذاشتند. چطور اینقدر به خودت مطمئنی که مدام وسط روضه مشت میکوبی به سینه و میگویی حسین جان! من و بچههایم فدای شما! با خودم زمزمه کردم اشرفسادات حالا نوبۀ توست. این تو و این میدان برای جهاد. مگر نمیخواستی برای خدا، دینش را کمک کنی؟ بسمالله. نمیبینی این شاه پدرنابیامرز خون مردم را توی شیشه کرده و اینهمه به دین خدا دهنکجی میکند؟ امام حسین نیست، درست؛ ولی این «آقا روحالله» همان حرفهای امام را میزند. پس پا سفت کن در راهش...
📚 از کتاب #تنها_گریه_کن | روایت زندگی اشرفسادات منتظری، مادر #شهید_محمد_معماریان
📖 صفحات 92 و 93
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
🔆 برای چی باید با تو دعوا کنم؟!
✍خصوصیات اخلاقی مهدی منحصربهفرد بود. بهطور مثال، اصلاً عصبانی نمیشد. من یاد ندارم طی چهار سال زندگی مشترکی که با مهدی داشتم، دعوایمان شده باشد. حتی یکی دوبار از عمد کاری کردم که عصبانیاش کنم، اما هربار با ملایمت و مهربانی عکسالعمل نشان داد. میگفتم: «مهدی! چرا تو اصلاً عصبانی نمیشی؟» در جواب، آیهٔ «رحماء بینهم اشداء علی الکفار» را میخواند و میگفت: «خدا توی قرآن اینجوری گفته؛ گفته با کفار با خشونت رفتار کنید، با اطرافیانتون با محبت. برای چی باید با تو دعوا کنم؟!»
📚 از کتاب «ف.ل.۳۱» روایت زندگی #شهید_مهدی_باکری، فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا
📖 صفحات ۴۰ و ۴۱
✍ علی اکبری مزدآبادی
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
🖤[ای انسان!] آیا [به طور قطع و یقین] ندانسته ای که خـــدا آسمــان ها و زمیـــن را بر پایه درستی و راستـی و نظم و حساب آفـرید؟ اگر بخواهد شما را از میان می برد، و خلقی جـدید می آورد.
📖سوره ابراهیم ایه ۱۹
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
✨﷽✨
✍کودکان خردسال بهطور مداوم سوال میپرسند و همین امر باعث میشود سوالهایشان نادیده گرفته شود یا نصفهونیمه شنیده شود. به مرور این حس به آنها القا میشود که پرسشها خوشایند نیستند زیرا ندانستههای ما را آشکار میکنند و این باعث شرمساری یا برآشفتگی میشود.
به کلاسی در پایهی ششم بروید، به روشنی میبینید که دانشآموزان پرسشها را با نوعی تردید بیان میکنند که در مهدکودک نیست. آموزش مدارس پرسشگری را خاموش میکند. مدرسه به کودکان آموزش میدهد تا به جای "مسئلهمحور"، "پاسخمحور" شوند. مسئله، آگهی و اعلانی برای یک پاسخ است که باید پیدا شود و اغلب با بیرون کشیدن آن از دهان معلم یا با حدس زدن انجام میپذیرد بهطوریکه در مقابل معما قرار میگیرد که نیازمند تامل و تحلیل است. مدارس بر مدار "پاسخ"های درست میچرخد. وقتی معلم در کلاس سوالی میپرسد، تلاش نمیکند تا گفتوگویی را دربارهی سوال آغاز کند یا ارزش پرسشگری را نشان دهد، بلکه پاسخی خاص از دانشآموزان مطالبه میکند. دانشآموز بخش مهمی از تحصیل خود را صرف مشخص کردن پاسخهای درست برای سوالهای معلم میکند. (چه در کلاس و با صدای بلند و چه در آزمونها).
📚 از کتاب کودک فلسفی (پرورش توان فکری و فلسفی کودکان)
اثر: جانا مورلون
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍قال امیرالمومنین (علیهالسلام):
هرگز با گناهکار رفاقت نکن، زیرا گناهکار رفیق خود را به چیز اندک و بی ارزشی میفروشد.
📚تصنیف غرر/ حدیث ۹۸۸۶
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥راهپیمایی کردن تو قرآن اومده؟!
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
#پندانه
🔴 در کار خیر با خدا معامله کن
✍شخصی را قرض بسیار آمده بود. تاجری کریم را در بازار به او نشان دادند که احسان میکند.
🔸تاجر سخاوتمند را در بازار یافت و دید که به معامله مشغول است و بر سر ریالی چانه میزند.
🔹آن صحنه را دید. پشیمان شد و بازگشت.
🔸تاجر چشمش به او افتاد و فهمید که برای حاجت کاری آمده است.
🔹پس بهدنبال او رفت و گفت:
با من کاری داشتی؟
🔸شخص گفت:
برای هرچه آمده بودم بیفایده بود.
🔹تاجر فهمید که برای پول آمده است. به غلامش اشاره کرد و کیسهای سکه زر به او داد.
🔸آن شخص تعجب کرد و گفت:
آن چانهزدن با آن تاجر چه بود و این بذل و بخششت چه؟
🔹تاجر گفت:
آن معامله با یک تاجر بود ولی این معامله با خداست. در کار خیر طرف حسابم با خداست. او خیلی خوشحساب است.
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e