eitaa logo
قیام نو
313 دنبال‌کننده
729 عکس
146 ویدیو
8 فایل
پیام: @honar57 عضو حوزه هنری گیلان عضو شبکه توزیع جشنواره عمار
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ بنده در جریان جزییات فیلم هجوم به یک مادر در رشت نبودم و از روی فیلم هم مطمئن نشدم تا چیزی بنویسم. اخیراً به واسطه برادری امین، از جزئیات مطلع شدم. تماشای آن فیلم به‌خاطر حضور دو فرزند خردسال مادر، آسان نیست. فعلا به مادری که برای چادر روی سرش هزینه داد و قهرمان آن موقعیت جانکاه شد تبریک می‌گویم. درباره این واقعه باید به تفصیل صحبت کرد. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️🎥 تیزر: آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوشش استاد در عرصه‌های «آفرینش و تعلیم هنر خوشنویسی» و «مدیریت فرهنگی در انجمن خوشنویسان ایران» 🗓 سه‌شنبه | ۶ تیرماه ۱۴۰۲ ⏰ ساعت: ۱۷:۰۰ 🗺 رشت، تالار مرکزی 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
قیام نو
✳️🎥 تیزر: آیین نکوداشت مقام استاد محمود رحمان‌نژاد 🔻هجدهمین محفل «شکرانه حضور» 🔹 به پاس سال‌ها کوش
✅ موعد شکری نو رسید. دوستان روابط عمومی حوزه، ۲۵ سال آرشیو تصویری شکرانه حضور را از دل تاریخ بیرون کشیده‌اند و امروز، مرورش را به چشم‌وجان شما تقدیم می‌کنند.
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
22.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد محمود رحمان‌نژاد پخش شد) 🔹سعادت و سربلندی در نعمت حضور است حضور آبادانی است و آبادانی چراغ شکرانۀ حضور. لینک با کیفیت در آپارات: https://aparat.com/v/aALBn 📌 حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
قیام نو
✅ مروری بر یک یادآوری شکوهمند (کلیپ مرور ۲۵ سال آیین شکرانه حضور که دقایقی قبل در بزرگداشت استاد مح
✅ مصطفی مصیب‌زاده زمانی طولانی صرف کرد و تک‌تک این فیلم‌ها را از صدها نوار فیلم غیردیجیتال پیدا کرد، سخت‌افزار تبدیل این فیلم‌ها را که در بازار پیدا نمی‌شد تدارک دید و بعد از بازبینی تمام نوارها، این ۹ دقیقه فوق‌العاده را به ما هدیه داد. و بهترین صدا برای خوانش گفتارمتن این کلیپ، صدای هنرمندی بود که اجرایش، پاره جداناشدنی تاریخ شکرانه حضور است.
🔹 سال گذشته بعد از اتمام شکرانه حضور استاد حبیب پورسیفی، جلسه داخلی نقد برنامه داخل حوزه هنری برگزار شد. از جمله نقد شد که کارهای استاد به‌قدر کافی مرور نشد و حاضران ناآشنا، به شناخت مطلوب از ایشان نرسیدند. این شد که امسال سید امیر علوی به یاوری آمد و دست‌ها به هم داده شد تا اولین‌بار، در کنار شکرانه حضور، یک ویژه‌نامه هم تدارک دیده شود. «خنیاگر خط» محصول این یاوری بود که نسبتاً کار خوبی هم درآمد، الحمدلله. از مطالبش: گفتاری از استاد کیخسرو خروش چهره ماندگار خوشنویسی کشور و گفتاری از آیت‌الله رمضانی درباره استاد رحمان‌نژاد و نوشتاری از محمد پرحلم درباره تاریخچه شکرانه حضور و یادداشتی از مهدی کاسی درباره تاریخ خوشنویسی در گیلان است. این‌ها به‌ویژه در کنار دو گفت‌وگوی مهم از استاد رحمان‌نژاد. نسخه‌های باقیمانده این ویژه‌نامه را در بازارمج می‌گذاریم تا قابل دریافت شود.
✅ ویژه‌نامه مطالب خواندنی زیاد دارد اما این قسمت از گفت‌وگو با آقای رحمان‌نژاد، غصه دامنه‌دار و دیرپای مدیریت فرهنگی در کشور است که نمی‌فهمد و عدل را به این «گمان»های مذبوحانه و منفعلانه می‌فروشد.
✅ قرآن را برادر لایق‌برحق خواند. کلمه‌ها را خوش می‌نوشت و اینجا خوش خواند. ن | والقلم | و ما یسطرون ....
✅ مدیران فرهنگی استان، از برادر ثقتی مدیرکل محترم فرهنگ‌وارشاد تا برادر شوقی شهردار محترم و بنده حقیر، در ردیف دوم نشستند و نشستیم تا صف اول به پیشکسوت‌های فرهنگ‌وهنر استان اختصاص داشته باشد. این بخشی از آیین «شکرانه حضور» است. فعلأ یک کار نمادین که ان‌شاءالله به‌زودی فراگیر شود.
✅ گفتیم چه کسی به حاضران خوش‌آمد بگوید؟ مسئول مراسم. مسئول مراسم کیست؟ یک سازمان؟ این شوخی است. سازمان‌ها فقط امانت‌دار و پادو هستند. صاحب اصلی این آیین‌، مردم و اهل فرهنگ‌وهنر هستند و چه خوب که از یکی از بزرگترها بخواهیم که منت بگذارد و دبیری آیین امسال را بپذیرد. عمومسعود بدرطالعی بزرگوارانه پذیرفت و در برنامه هم چند در گران‌بها ارائه کرد که با استقبال حضار و استفاده سخنرانان بعد از ایشان همراه شد.
✅ در این تصویر یک جای خالی پررنگ‌تر است: استاد محمد زحمتکش، خالق تابلوی پرتره استاد رحمان‌نژاد که امیدوارم بالاخره یک روز او را در برنامه‌های رونمایی آثارش ملاقات کنیم.
✅ بنا شد در شکرانه حضور، نیمه پنهان هنرمند را هم لحاظ کنیم. توی سالن قبل از طرح خودمان، دو نفر از مهمان‌ها هم به شخصیت بزرگ و مؤثر همسر استاد و تأثیرش بر موفقیت‌های ایشان اشاره کردند. خیالمان بابت تحلیلی که داشتیم راحت‌تر شد. پس از تجلیل از استاد رحمان‌نژاد، به‌دستان خودشان از همسر معزز نیز تجلیل شد.
✅ عزیزی می‌گفت توصیف «هنرمند انقلاب اسلامی»، برای آقای رحمان‌نژاد کاملاً به‌جاست. در صحبت‌های استاد حسنی هم چنین معنایی مشهود بود. در بخشی از شکرانه حضور، تندیس ویژه هنر انقلاب اسلامی، تقدیم استاد رحمان‌نژاد شد.
✅ استاد رحمان‌نژاد اصولاً آثار خودشان را نگه نمی‌دارند. از ایشان نقل می‌شود که ترجیح می‌دهم شاگردان زیادی تربیت کنم و نمایشگاه آثار آن‌ها برپا شود. یکی از معدود تابلوهای موجود از استاد، سلامی است بر علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع). دیروز هدایای زیادی از طرف ارادتمندان استاد و برخی سازمان‌ها تقدیم ایشان شد اما مهمترین هدیه، حضور پرچم متبرک رضوی در محفل بود.
✅ فرهیختگان و حاضران زیادی به‌خاطر تکمیل ظرفیت سالن، ایستاده برنامه را دنبال کردند یا مجبور به ترک تالار مرکزی شدند. از این عزیزان و از استاد رحمان‌نژاد به‌خاطر این اتفاق عذرخواهی می‌کنم.
✅ یک اتفاق خیلی ویژه و دلگرم‌کننده در برنامه، حضور آقای منصور ایمانی بود، مدیری که پس از دوره خدمت نیز ارتباط و حضورش را در حوزه فرهنگ و هنر حفظ کرده‌ است. برای ما آموزنده است این سلوک.
✅ به‌رغم آن‌که در جریان ریز محتوای ویژه‌نامه بزرگداشت استاد بودم اما دیروز بارها با اطلاعات جدیدی درباره ایشان مواجه شدم. 🔹 برنامه دیروز، عوامل و یاوران زیادی داشت که در مجال نمی‌گنجد. یکی از مهمترین‌ها آقای محمد پرحلم بود. حقیقتا اگر نگاه جهادی آقای پرحلم به این برنامه نبود (که حتما یکی از مصادیق کار جهادی مد نظر آقای رحمان‌نژاد ایشان بود) بسیاری از بخش‌های برنامه معطل می‌ماند. اجر این کارها را ان‌شاءالله در قیامت از خدای ابراهیم و اسماعیل می‌گیرند. خبر خوب جدید این که با اهتمام ایشان، کتاب خاطرات شفاهی استاد رحمان‌نژاد در حال تهیه و تدوین است.
قیام نو
🔹 سال گذشته بعد از اتمام شکرانه حضور استاد حبیب پورسیفی، جلسه داخلی نقد برنامه داخل حوزه هنری برگزار
✅ درباره ویژه‌نامه ذکر نکته‌ای نیازه. ممکن است بپرسید چرا تولید ویژه‌نامه را برون‌سپاری نکردید تا با خیال راحت روی کار خودتان تمرکز کنید. نکته اینجاست که هر سردبیر یا نشریه‌ای موضع و موقف و اولویت و نگاه خودش را دارد. او در موقف حوزه هنری نیست. لذا سفارش کار به او، مستلزم یک گفت‌وگوی تخصصی بین حوزه هنری با او است. و مادامی که حوزه هنری دانش مضمونی و راهبردی (و حتی تکنیکی) تولید ویژه‌نامه شکرانه حضور را نداشته باشد نمی‌تواند سفارش‌دهنده خوبی باشد. لذا اصرار داریم که دانش این‌قبیل امور را داخل سازمان حوزه هنری ایجاد کنیم‌. (مصداقی‌تر بگویم. اگر سازمانی به دانش بومی و درونی نرسد و سفارش دهد چه می‌شود؟ می‌شود همین انبوه کارهایی که هدفشان روی کاغذ خیلی خوب است اما در عمل چیز دیگریست. بخش اعظم تولیدات هنری سیاه یا بی‌خاصیت یا مبتذل مدیریت فرهنگی در کشور، از محل بودجه‌هایی تولید شده‌اند که قرار بود خرج جهاد تبیین و مقابله با جنگ نرم و... شوند.) لذا حالا دیگر دانش تولید نشریه را داریم و می‌توانیم به برون‌سپاری‌اش فکر کنیم.
✅ برای انتخاب سخنران در برنامه‌ها، تلاش می‌کنیم از تکرار و کلیشه فاصله بگیریم و ببینیم کدام شخصیت، بهتر می‌تواند بحث ارائه کند و برنامه را به اهدافش نزدیک کند. استاد حسنی و آقای خزاعی با این رویکرد از بین ده‌ها گزینه، انتخاب شده بودند و شکر که جمع حاضران از مباحثی که شنیدند راضی بودند.
✅ کتاب «تماشاگه راز» مجموعه مباحث استاد شهید مرتضی مطهری پیرامون شخصیت و اشعار حافظ شیرازی است که بخشی از نگاه معارف دینی ما به مقوله شعر و هنر را تبیین می‌کند. در جریان شکرانه حضور، آیت‌الله فلاحتی امام جمعه محترم رشت، نسخه‌ای از این کتاب ارزشمند را - که نمی‌دانم چرا انتشارات صدرا در چاپ‌های جدید اسم «عرفان حافظ» را بر آن گذاشته - به استاد رحمان‌نژاد هدیه دادند.
✅ در شکرانه حضور اخیر، متناسب با قدر و اندازه‌ای که حضور بزرگان به محفل می‌بخشید تلاش شد که سطح کیفی مدیریت اجرایی برنامه بالا برود. برای آن‌به‌آن برنامه، فکری وجود داشت و قطعاً می‌توانیم ادعا کنیم میزان فکری که صرف شد و عرقی که ریخته شد حتماً از پولی که خرج برنامه شد بیشتر بود. این را مدیون جمعی از جوان‌های پرانرژی و حرفه‌ای و توفیق‌طلب هستیم که می‌ترسم اسم ببرم و برخی‌ها از قلم بیفتند، اما برای عاقبت‌بخیری‌شان دعا می‌کنم.
✅ نکته زیاد است و فرصت کم. یکی را هم عرض کنم. طبیعتاً بضاعت مالی حوزه هنری برای همه بخش‌های شکرانه حضور کافی نبود. لذا از چند مجموعه مشارکت گرفتیم که هر کدام گوشه‌ای را به‌عهده بگیرند. اگر تنها بودیم هرگز توان ما به تلویزیون دیجیتال نمی‌رسید. این هم‌افزایی بین مجموعه‌ها را باید قدر بدانیم. ما مدیران در راستای ارتقای کیفی خدمات به مردم، موظف به هم‌افزایی هستیم. گاهی همدیگر را «به‌درستی» اما «نابه‌جا» نقد می‌کنیم و دریچه‌های هم‌افزایی کور می‌شود. به‌نظرم بجز در موارد خاص، نقد عملکرد مدیران و دستگاه‌ها، کار تلویزیون و رسانه‌ها است نه تکلیف سایر مدیران.
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
🔺اولین عصر خاطره «روایت پیشرفت» در گیلان ▫️با حضور: حمیده دانش‌کاظمی (همسر علی اخوین انصاری، استاندار شهید گیلان) محمدمهدی دادمان (رییس حوزه هنری انقلاب اسلامی) 🎙راویان: سجاد حبیبی فاطمه دریساوی غلامرضا محمدپور پونه نیکوی فرشته یحیی‌پور 🗓 چهارشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۲ ⏰ ساعت ۱۷:۰۰ 🏤 تالار مرکزی رشت 📌دفتر هنر و ادبیات پیشرفت حوزه هنری گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
قیام نو
🔺اولین عصر خاطره «روایت پیشرفت» در گیلان ▫️با حضور: حمیده دانش‌کاظمی (همسر علی اخوین انصاری، استاند
✅ «روایت پیشرفت»، حتی وقتی مخالفم! 🔹 به‌خاطر عصر خاطره پیشرفت، خرده می‌گیرند که «پس تو جمهوری اسلامی را خیلی قبول داری». خیال می‌کنم بیکارم، ازدواج نکردم، همه‌جا سیاه است، بی‌هیچ تکیه‌گاهی. از ناامیدها خودکشی را یاد بگیرم یا در خانه نشستن را؟ یا کمتر کار کردن را؟ یا بر پدر، بار ماندن را؟ تجربه‌ی آن‌ها که در همین بیکاری و سیاهی و بی‌تکیه‌گاهی، به موفقیت رسیده‌اند، بیشتر به کارم نمی‌آید؟ خیالم را جمع می‌کنم و پاسخ می‌دهم: البته که جمهوری اسلامی را خیلی دوست دارم، اما به «روایت پیشرفت»، از زاویه سیاست نگاه نمی‌کنم. حتی وقتی خودم را جای آدم‌های خیلی مخالف و ناامید می‌گذارم دوباره به «روایت پیشرفت» می‌رسم. ... نه منتقد، که حتی مخالف جمهوری اسلامی باش اما تجربه‌های پیشرفت و موفقیت را از بچه‌ها، نوجوان‌ها و جوان‌ها دریغ نکن. 🔹 پی‌نوشت: کار خوبی را که خودم نقش کمتری در آن داشته‌ام راحت‌تر می‌توانم تحسین کنم. عصر خاطره چهارشنبه، ماحصل تلاش یک‌ساله و طاقت‌فرسای یک گروه باانگیزه و معتقد به «روایت پیشرفت»، بروز یک اتفاق جدید در تاریخ فرهنگی گیلان است. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
💠مرکز رشد و استعدادیابی حوزه هنری گیلان برگزار می‌کند: 🔷کارگاه تولیدمحور کارتون 🔹با حضور استاد مجید خسرو انجم 🗓چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ تیرماه ۱۴۰۲ 📲ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: ۰۹۳۶۲۶۱۸۶۰۵ 📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
📚 سومین جلسه آموزشی توانمندسازی مربیان فرهنگی تربیتی 📚 کتاب بتاب 📎با محوریت کتابخوانی کودک و نوجوان 📝قصه کتاب ▪️با حضور صغری قامتی مقدم ✔️کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری گیلان ✔️داور، مدرس و قصه‌گوی برگزیده جشنواره‌های بین‌المللی قصه‌گویی 🗓 سه شنبه ۲۷ تیرماه ۱۴۰۲ 🕐 ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸:۳۰ 📍رشت - جنب پارک قدس - حوزه هنری گیلان ☑️کسب اطلاع بیشتر: ۰۹۱۱۶۰۷۷۶۴ 🌐 @ketabbetab 📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
✅ پیاده‌راه شهرداری؛ منازعه محلی یا تقابل تمدنی؟ 📎 گفت‌وگو و تأمل درباره پیاده‌راه شهرداری رشت 👈 با ارائه: دکتر مجید رحمانی | حجت‌الاسلام مرتضی عبداللهی ⏰ چهارشنبه ۲۸ تیرماه - ۱۰ صبح 📍 رشت - جنب پارک قدس - حوزه هنری 📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان 🆔 @artguilanews 🌐 artguilan.ir 🛒bazarmaj.com
قیام نو
📚 سومین جلسه آموزشی توانمندسازی مربیان فرهنگی تربیتی 📚 کتاب بتاب 📎با محوریت کتابخوانی کودک و نوجوان
✅ جلسه مدیریت بحران استقبال از ترویج کتاب! 🔹 گفتند می‌خواهیم کارگاه آموزشی ترویج کتاب بگیریم، برآوردمان 30 نفر شرکت‌کننده است. گفتم حسنش این است که کار دست شما بماند و از ما اگر کمکی بربیاید درخدمت باشیم. فراخوان دادند. 800 نفر طی یک‌ماه ثبت‌نام کردند. تا جایی که جلسه مدیریت بحران گرفتند که حالا سالن را کنیم، کیفیت را چه کنیم، هزینه چه می‌شود و... . با کمک دانشگاه آزاد رشت، جلسه اول برگزار شد. سپس از آن جمع هشتصدنفره، پنجاه نفر منتخب شدند برای ادامه کارگاه‌ها. امروز سومین جلسه‌اش برگزار میشه. سرفصل‌هاش چنین چیزهایی هست: کتاب و بازی، قصه‌گویی، شاخصه‌های کتاب خوب و... . الحمدلله. بیش باد چنین بحران‌هایی. بیش باد استمداد دستگاه‌های فرهنگی از انگیزه‌های داوطلبانه. و خداقوت به خانم ایمانی، برادر بازرگانی و برادر شفیع‌زاده. 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
قیام نو
✅ پیاده‌راه شهرداری؛ منازعه محلی یا تقابل تمدنی؟ 📎 گفت‌وگو و تأمل درباره پیاده‌راه شهرداری رشت 👈 با
پیرامون زمزمه‌های تغییر در میدان شهرداری رشت: ✅ قلب رشت؛ منازعه تحول با تخریب و تقلید! (بخش نخست) کمی آن‌سوتر از سبزه‌میدان، زیر سنگفرش‌های پیاده‌راه، حریم تکیه دولتی هست، و مسجدی و مسجدی و مسجدی. و پشت ابر عمارت بلدیه، خورشید هزارساله‌ای هست، مقبره آن تاجر، قلب مذهبی رشت. * کوچک جنگلی، به پیشنهاد پادشاهی نه گفت و استقلال ایران را انتخاب کرد. گناه بزرگی بود بدعت نه به هوس امپراطور بلامنازع و تحمیل معاهده به او و قدرت‌نمایی برنو بر طیاره؛ بی‌سابقه در طول تاریخ و عرض جغرافیای جهان، الهام‌بخش برای چه‌گوارا و پاتریس لومومبا و مالکوم ایکس‌ و ویکتور خارا و رفقا. باید از میرزا و گیلان انتقامی بی‌سابقه گرفته می‌شد. جدا کردن سر و پیش‌کش فرستادنش برای ظالم زمانه، جانسوز و ددمنشانه بود اما بی‌سابقه نبود باید خط قهرمان‌پروری گیلانی‌ها کور می‌شد. * جای سینمای خورشید که به آتش کشیده بودند و خانه عزت‌الله خان هدایت و کتابخانه عبدالوهاب ضیابری و آنجا که استادسرا، محله قهرمان‌پرور، مجاورش می‌شد میدان مشرف به خانه سردار جنگل و محل زندگی تاجر سیری که اسلام گیلانی‌ها از اوست «سبزه‌میدان»ی که قلب انقلابی و سیاسی رشت بود نباید مرکز اداری و ویترین گیلان باقی‌می‌ماند. * پیشنهادی را که کوچک جنگلی رد کرده بود نگهبان اسطبلی پذیرفت و به گیلانی‌ها گفت: برای همه ایران نقشه‌ای هست اما شما و شهر و زمین‌هایتان را ویژه‌تر با آیرم، گماشته نظامی‌ام، و آمال ملکه، تنها می‌گذارم. * یکصد سال قبل مرکز اداری را از قلب انقلابی شهر دور کردند و بر قلب مذهبی‌اش کوبیدند. زیارتگاه هزارساله‌ و آن تکیه و... با خاک یکسان شد و عمارتی تقلیدی به‌جایش نشست یک تصمیم حساب شده ضدتمدنی که به‌رغم دل‌های مردم، در گذر زمان کار کند و فضا بسازد. رنگ دیوارهای عمارت را سفید کردند تا استتاری بر گردوخاک آن تخریب باشد. گفتند این نسل را یک‌به‌یک تعقیب می‌کنیم (تا سر شالیزار، آژان می‌فرستیم) و چادرها را برمی‌داریم و طومار عفت‌شان را تبعید می‌کنیم برایشان جک سفارش می‌دهیم و اعتماد به‌نفس بچه‌هایشان را می‌گیریم و هویت تازه‌ای برایشان می‌سازیم بعد می‌گوییم شما که خودتان چیزی نیستید، لااقل به این عمارت سفید فرنگی افتخار کنید! تاریخ را هم برایشان می‌نویسیم که ندانند زیر خیابان‌های میدان چه خبر است و کمی آن‌سوتر از رشت چه دیلمانی و چه تالشی و چه املشی، و چه آل‌بویه‌ای داشتند و چه معماری‌ای. تاریخشان را صفر می‌کنیم تا با تقلید از اروپا آغاز شود. * خاطر گیلان را خیلی می‌خواستند به ما آزادی بخشیدند تا تفرجگاه خوبی برایشان باشیم و نپرسیم چرا زمین‌های ما را مصادره کردید و رسولی رشتی را چرا تبعید کردید و نویسنده بزرگ ـ نجفی جیلانی ـ را و نپرسیم مجتهدان ما را چرا کشتید و سر سردار ما را کجا بردید. * چند سال بعد، آن نگهبان گمان کرد واقعاً پادشاه ایران است و خودش تصمیمی گرفت و ملکه مجبور شد جسم نگهبان را عوض کند تا روحش عوض نشود. همه چیز باید خوب پیش می‌رفت اما میرزا برگشته بود از خلخال و تهران. مردم گیلان در همان میدان 8 دی 60 هزار نفری 1329 را ساختند، نفت ملی شد و کمی بعد، شیلات هم. یونس رودباری قیام کرد و ایران را در 1357 به روح خدا برگرداند. * در همان میدان معروف آهنگران منادی لشکر صاحب زمان شد و آنجا میدان شهدای ذهاب شد و آنجا دوباره 8 دی شد. هر چه مقلدها درس فرنگ را پس‌دادند و پاریس را قبله آمال رشت ‌خواستند و به تقلید ضدتمدنی ادامه دادند مردم آنجا را قلب انقلابی شهر خواستند و از همانجا نغمه سلام به فرمانده را سرودند و انرژی رساندند به اصفهان و تهران و بیروت و زاریا و جاکارتا و استانبول و کشمیر و باکو و... . (ادامه دارد) 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno
قیام نو
✅ پیاده‌راه شهرداری؛ منازعه محلی یا تقابل تمدنی؟ 📎 گفت‌وگو و تأمل درباره پیاده‌راه شهرداری رشت 👈 با
✅ قلب رشت؛ منازعه تحول با تخریب و تقلید! (بخش دوم) حالا، حوالی 1402، از پس بلوای 1401، زمزمه‌ای ـ دوباره ـ آمد که رشت شهر عاشقان است، عاشقان را با تقلید چه کار؟ بس کنید شهرسازی تقلیدی را در قلب رشت! * شاید زمزمه‌ها ندانند شکل چیزی که می‌خواهند دقیقاً چطور است و نسخه را چطور باید بنویسند ولی می‌دانند چه نمی‌خواهند و می‌دانند رشت هوای تازه می‌خواهد. زمزمه‌ها در جستجوی هویتی هستند که صد سال قبل آیرم زیر آوارش برد. دوستانی این ندای تظلم‌خواهی را «تخریب» می‌خوانند اگر مرادشان احتمال سطحی‌نگری مدیران است همراهیم ولی چرا آن تخریب بزرگ یکصد سال قبل را تحسین و تطهیر می‌کنند؟ وقتی تغییر جزئی در قواعد میدان شهرداری‌ را تقبیح می‌کنند چگونه تخریب کلیِ گذشته را می‌ستایند! *** پیاده‌راه فعلی شهرداری فرصت‌ها و افتخارات زیادی را در خود دارد ولی یک نگاه تمدنی ایجابی کم است. مردم حق دارند بعد از یکصد سال، دوباره به خروش بیایند اما تغییرات ناپخته، نمایشی و هیجانی، فرصت تحولات بزرگ را کور می‌کند و تهدیدهایش را نه. (نکند یک سال بعد، همین حوالی موضوع جلسه: چرا پیاده‌روها تنگ‌اند و حریم‌ها حفظ نمی‌شود!) * ایده‌های حساب‌شده برای ترمیم هویتی و تمدنی میدان شهرداری، چیزی که افکار عمومی و نخبگان هم بپسندند، هست اما استقبال و اراده بلندمدتی هم هست؟ 🔻 قیام نو ‌| سید رسول منفرد 🔺http://Eitaa.com/qeyameno