هدایت شده از خادمین الرضا {ع}
#اطلاع_رسانی
💠مراسم عزاداری دهه اول محرم ۱۴۴۵
لطفا رسانه باشید.
#پای_کار_حسین_ایستاده_ایم
#ما_نسل_به_نسل_در_پناهت_هستیم
#زیرعلمت_امن_ترین_جای_جهان_است
💠هیات خادمین الرضا {ع}
💠@khademinalrez
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
🔹فراخوان گردآوری روایت های مردمی
🔹از مقاومت فرهنگی مردم گیلان در مقابل کشف حجاب رضاخانی
◽برخی از بزرگترهای ما، خاطرات سالهای کشف حجاب رضاخانی در گیلان را از بزرگترهای خود شنیدهاند. آنها را پیدا کنید و شنیدههایشان را بپرسید تا در کتابی با همین موضوع چاپ شود.
📱ارسال خاطره در ایتا و بله: ۰۹۱۱۳۳۳۹۱۵۲
📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان
🆔 @artguilanews
🌐 artguilan.ir
🛒bazarmaj.com
هدایت شده از ایسنا گیلان
🔹️ایسنا/گیلان نخستین نشست گفتوگو پیرامون پیشینه تاریخی و راهکارهای ارتقای فرهنگی هویتی میدان شهرداری رشت، در حوزه هنری گیلان برگزار شد.
isna.ir/xdPhvg✅
🔰خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا" منطقه گیلان
قیام نو
✅ در روزهای اولین سالگشت درگذشت علی حاجعلی عسگری، نویسنده و کارگردان نمایش گیلان قرار داریم. 🔹 طی
✅ از کتابخانه گیلانپژوهی چه خبر؟
🔹 در روزهایی که گذشت آقای محمدعلی امیرگل مدیر محترم انتشارات سپیدرود حدود 90 نسخه مجله و تعدادی کتاب ارزشمند را به کتابخانه گیلانپژوهی شهید حامد کوچکزاده حوزه هنری گیلان اهدا کردند. سال گذشته هم ایشان دهها نسخه کتاب مرتبط با گیلان را اهدا کرده بودند.
🔹 بجز هدایای تعداد محدود، تاکنون هفت نفر از فرهیختگان استان در تعداد قابل توجه، کتاب به کتابخانه اهدا کردهاند. این هدیهها، مسئولیت کتابخانه را بیشتر میکند.
🔹 حدود نیمی از فهرست کتابها دیجیتال شده است و بعد از اتمام این فهرستبرداری، دسترسی برخط برای اطلاع از کتابها فراهم خواهد شد.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ جمعی از طلاب گیلانی حوزه قم، این روزها داوطلبانه در میدان شهرداری رشت با مردم درباره موضوع جمعیت گفتوگو میکنند. روبرو شدن با سربالا با مردم کوچهوبازار، در چنین کسوتی، ستودنی و نشانه فضل علمی آنها و باور درونیشان به انقلاب اسلامی است.
🔹 چهره انقلاب اسلامی در گیلان، همین انگیزهها و حرکتهای واقعی و باورمندانه است نه ساختارهای رسمی فرهنگی.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از 'مُـــبتلــابــهاَللّٰـه'
دعوت میشوید به...📢
مراسم #عصر_عاشورا سید الشهدا🖤
همراه با...
●نمایش آیینی #عاشورا | 🏴
●نوای محمد #حسین احمدی | 🎤
●سرود آوای #گوهرشاد | 🎙
●حسینیه کودک | 🎳
در مجتمع آموزشی فرهنگی گوهرشاد🖇
#گوهرشاد_یک_اسم_نیست_یک_حماسه_است
✅ از نمایشنامه ثارالله، نوشته عبدالرحمن الشرقاوی
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
قیام نو
🔹️ایسنا/گیلان نخستین نشست گفتوگو پیرامون پیشینه تاریخی و راهکارهای ارتقای فرهنگی هویتی میدان شهردار
✅ مشروح دو ارائه در خصوص پیادهراه شهرداری را اینجا بخوانید.
🔹 چند رسانه، علیه این برنامه نوشتهاند. به سیاق گذشته، پیشنهاد میکنم آنها را ببینید و دقیق بخوانید:
✅ https://hekayatgilan.ir/news/i/15786
مطلب کوتاه بالا را رسانه «حکایت گیلان» منتشر کرده است. چند نکته دربارهاش:
- دکتر مجید رحمانی را معاون سابق فرهنگی ارشاد معرفی کرده، اما او معاون هنری ارشاد بود.
- نویسنده محترم، بهجای نقد و بررسی حرفها، حواشی اخیر را مغتم شمرده و با انتساب دکتر رحمانی به مدیرکل پیشین ارشاد، در پی تضعیف اعتبار ارائهکننده بحث نزد مخاطب است، در حالی که میدانیم دکتر رحمانی در همان دوره استعفا داده بود.
- در تیتر، «درخواست بازسازی امامزاده قدیمی» را به ارائهها نسبت دادهاند در حالی که کسی در جلسه درباره استاد ابوجعفر تعبیر «امامزاده» را به کار نبرده بود.
- در تیتر، عبارت «تغییر در ساختمان شهرداری» را به ارائهکنندگان بحث نسبت دادهاند در حالی که چنین تعبیری هم به کار نرفته بود و ایدههای طرح شده در جلسه، ناظر به محدوده پیادهراه شهرداری و حتی شهر رشت بود نه ساختمان شهرداری.
- نوشته شده که حوزه هنری نهایتاً میتواند درباره سینماسعدی که تحت اختیار خودش است نظر بدهد! یک: سینما سعدی تحت اختیار حوزه هنری نیست، احتمالا منظور نویسنده سینماسپیدرود است. دو: در این برنامه حوزه هنری نظر نداده، امکان ارائه نظرات دو صاحبنظر را فراهم کرده است.سه: حالا چرا اندیشیدن را برای یک نهاد محصور میکنید؟
- نوشتهاند چرا فقط از این دو نفر دعوت شده است. پاسخ این سؤال هم در نشست و هم پیش از آن داده شده بود که قرار نیست صرفاً یک گفتوگو برگزار شود.
🔹 در مجموع، متن نوشته شده نقد نیست، یک بیانیه شعاری و غیرفنی علیه یک جلسه اندیشهای است.
اینکه نویسنده محترم نتوانست از مشروح نشست، حتی یک غلط تاریخی یا استدلالی پیدا کند ولی در متن کوتاهی که نوشت دچار اشتباهات متعدد شد بیش از همه به زیان اعتبار خودش است. البته من از دغدغه ایشان تشکر میکنم و دعوت میکنم بیایند حول همین نکاتی که مرقوم داشتهاند یک گفتوگوی تفصیلی با یکی از کارشناسان میز مطالعات راهبردی حوزه هنری گیلان داشته باشند و صوت آن گفتوگو را عیناً #برای_مردم منتشر کنند.
🔹 من از نقد استقبال میکنم اما با تحریف سخنان دو ارائهکننده محترم نشست، به آنها جفایی شده که جبرانش با رسانه محترم حکایت گیلان است.
🔹 از مخاطبان محترم دعوت میکنم حتماً متن مشروح نشست و نقد آن را دقیق بخوانند و با هم مقایسه کنند.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ این متن را هم رسانه گیلآرتنیوز به نگارش درآورده.
به نظرم از متن حکایت گیلان خیلی سروشکل بهتری دارد اما چالش بزرگش این است که بهجای نقد فنی مشروح سخنان دو ارائهکننده، رفته است سمت قضاوت درباره انگیزه برگزارکنندگان محفل. یا استناد کرده است به نظر یکی از مخاطبان (و نه دو ارائهکننده) حاضر در آن نشست.
🔹 معمار محترمی که اولین بار در آن محفل او را دیدم (و همانند روز آشنایی با آقای غلامعلیزاده معمار و نویسنده گرانقدر کتاب معماری باران، خوشحال شدم) در بخش نظرات همان مطلب، پاسخهایی برای متن مذکور نوشتهاند که به گمانم خواندش خوب است.
🔹 نمیتوانم کتمان کنم که از رواج استناد به شایعات خوشحال نیستم. حضور در جلسه آزاد بود و کاش با حضور در جلسه یا مراجعه به متن مشروح منتشر شده آن، به واقعیت آن گفتوگو استناد میشد.
🔹 از دغدغهمندان موضوع شهر، دعوت میکنم در گفتوگوی بعدی، حضور داشته باشند.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ من بارها رسانههای استان رو عتاب کردم که چرا از ما انتقاد نمیکنند، به همینخاطر نمیخواهم معدود رسانههایی رو که منتقدانه ورود کردند ملامت کنم، اما برخی نکات باید گفته بشه.
🔹 برادر عزیز دیگری هم از نشست اخیر ناراحت شده و مطالبی نوشتهاند که دو صفحه خاص از آنها را گذاشتهام.
ناراحتی ایشون از بهکار بردن لفظ «امامزاده» برای استاد ابوجعفر و بهزبان آوردن تعبیر «تخریب ساختمان شهرداری» است که هر دو را نویسنده رسانه حکایت گیلان، خلاف واقع در قالب عکسنوشت به ارائهکنندگان جلسه نسبت داده است. این تبعات عدم دقت در کار رسانهای است.
🔹 این منتقد محترم (معین حسنزاده) استوریهای مفصلی نوشته که قریب به اتفاق آنها، همان مواردی بود که دکتر مرتضی عبداللهی در روایت تاریخی محدود بقعه استاد ابوجعفر بیان کرده است و حتماً پیشنهاد میکنم این استوریها را ببینید. خیلی مرور خوبی است.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از گیلان پرس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اولین دیدار پدرومادر شهید مفقودالاثر با پیکر فرزندشان بعد از 40 سال دوری در شب عاشورا در حسینیه معلی
🆔 @Gilan_Press
قیام نو
✅ من بارها رسانههای استان رو عتاب کردم که چرا از ما انتقاد نمیکنند، به همینخاطر نمیخواهم معدود ر
🔹 عزاداریهای شما مقبول انشاءالله.
ادامه بحثهای پیادهراه شهرداری رشت را دنبال کنید. بهجای خوبی میرسیم.
✅ مدیر محترم حکایت گیلان، تقریباً پذیرفتند که ممکن است تیتر انتخابی، تداعیگر چیزی متفاوت از محتوای گفتارها بوده باشد.
و در ادامه پرسیدند: آیا برگزاری جلسه در مقطع حساس کنونی ناشیانه نبود؟
🔹 معنای غیرمستقیم این پرسش چنین است: مردمی که بیتالمال را به ما امانت دادهاند نباید توقع داشته باشند که در گاه سؤال یا نگرانی، کنارشان باشیم، بلکه باید بیاعتنایی بورزیم و تنهایشان بگذاریم. وقتی بحث درباره پیادهراه بالا گرفته است بهجای آنکه از ما توقع اقدام صحیح و بهموقع وظیفهمدارانه داشته باشند توقع عدمحضور و سکوت و بیاعتنایی خائنانه داشته باشند.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
https://moroor.org/%d8%a8%d8%b1-%d8%aa%d9%86-%d9%be%db%8c%d8%a7%d8%af%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%b2%d8%ae%d9%85%db%8c-%d8%b1%d8%b4%d8%aa-%da%86%d9%86%da%af%d8%a7%d9%84-%d9%86%da%a9%d8%b4%db%8c%d8%af/
این مطلب را هم بخوانید.
بدون مطالعه بحثهای این چند روز و گویی در حال خشم نوشته شده و در اون از ارزیابی فنی محتوای نشست خبری نیست. بهتر بود بر مدار اخلاق به نگارش درمیآمد ولی نویسنده محترم با اتکا به دو خلاف واقع «تخریب ساختمانهای تاریخی مرکز رشت» و «احداث امامزاده در وسط میدان» و همچنین اهانت به دو ارائهکننده نشست، خودش را تخریب کردهاست.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ پایان سانسور، آنسوی نشستهای حل مسئله
👈 تأملی در واکنشها به نشستهای اندیشهورزی حول پیادهراه شهرداری
🔹 حساسیتها به احتمال تخریب بنای 97 ساله شهرداری رشت را دیدید؟
درباره نشست نخست، بازخوردهای موافق و مخالفی نسبت به ارائهها میرسید. اما بعد از تحریف محتوای برنامه در یک رسانه، نگرانیها برانگیخته شد. چندین یادداشت نگاشته شد، تماسها و پیامهای متعدد و... . این حجم از حساسیت نخبگان رشت به ابنیه شهر، امتیاز و سرمایه بزرگی است که باید قدر دانست.
🔹 با این تراز بالای حساسیت و تعصب، اگر روزی بنا شود در رشت زیارتگاه هزارساله و اصلی مردم را تخریب کنند باید منتظر چهمقدار حساسیت و واکنش باشیم؟ اگر همراهش یک مسجد، دو مسجد و سه مسجد تخریب شوند چقدر باید به واکنشها اضافه شود؟ اگر تکیه و قبرستان قدیمیاش را نیز اضافه کنیم چطور؟ اگر این اتفاق بیفتد و مردم معترض شوند و معترضان سرکوب و کشته و تبعید شوند چه حجم و کیفیتی از واکنش توقع میرود؟
در رشتی که فرهیختگان و مردمش بر ابنیه شهر تعصبی مثالزدنی دارند چنان تخریبی رقم خورده است و تمام آن زیارتگاه استاد ابوجعفر و مسجدها و تکیه و گورستان و معترضان را شهید کردهاند اما بهرغم گذشت یک قرن از واقعه، نه یادی، نه بزرگداشتی، نه تابلویی، نه فیلمی، نه شعری و نه اعتراضی. از حساسیت ما باخبر بودند و هستند و میدانند که اگر بایکوت شکسته شود مردم نمیبخشند و فراموش نمیکنند.
🔹 ما از گفتوگوهای اندیشهای و روایی که برگزار میشود توقع داشتیم و داریم دوگانه ناصواب تخریب-تقلید را ارزیابی و به مردم و مدیران و دوستداران گیلان کمک کند تقریر بهتری از صورتمسئله پیدا کنند. (صورتمسئله صحیح چیست؟ برخی میخواهند مسئله را پاک و با جمع کردن پیادهراه عقبگرد کنند، برخی هم مردم را از زمزمه تخریب ساختمان شهرداری میترسانند تا آنها را به نسخه تقلیدی کنونی پیادهراه راضی کنند. امیدواریم با جلسههای اندیشهای، از صورتبندیهای متحجرانه و حداقلی عبور کنیم و به نگاه احسن و ذوابعاد نزدیکتر شویم؛ ایدههایی که افکارعمومی و نخبگان بپسندند.)
اما گویی دستاورد ناخواسته نشست، شکست سانسور بزرگ یک جنایت فرهنگیهویتی در تاریخ گیلان بود، چیزی که تعمداً از چشم اهل فرهنگوهنر گیلان پنهان داشته بودند. از این زاویه، وقتی به نشست حلمسئله قبلی مینگرم از دور آن را نشستی #ضدسانسور میبینم که از دل خروارها آوار و یک قرن فراموشی، یادهایی را برکشید و به میدان توجه آورد.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ برادران و خواهران گرامیام، اصحاب رسانه استان گیلان
سلام.
🔹 شما نمیتوانید شجاع نباشید.
وقتی که خواستهمیشود فقط صدای مدیران را منعکس کنید
اما شما مایل هستید مردم را خبر کنید از «اکلهمالسحت»ها
و از آن که بودجهها و امکانها کجا خرج شدهاند
(و کجا که باید، خرج نشدهاند.)
حتی ممکن است ماهها ناعادلانه به راهروهای دادگاهها کشیده شوید
و تعداد پروندههای بازتان، از شماره خارج شده باشد
ـ شُکر که این پلشتی، اخیراً کمرنگ شده ـ
و هیچ زمانسنجی، ثانیههای تلف شده عمرتان را نشمرد
اما مردم به شما امید دارند که چشم بیدار و تیز ایشان بمانید.
🔹 و نمیتوانید شجاع نباشید
وقتی که نگاه دیگری از شما میخواهد چشمتان را بر تجربههای موفقیت ببندید
یوسف هاشمیزادهها، علی لندیها، علی انصاریها، احمدعلی راغبها، مرتضی حسینپورها و... را نادیده بگیرید
و از شما بخواهد تنها پژواک تلخیها شوید
اما مردم نیاز دارند بدانند در عین مسائل، چگونه میتوان به موفقیت رسید.
ممکن است «قولهمالاثم»ها به ـ دایرکت ـ شما هجوم آورند که حکومتی مینگرید
و تعداد پیامها از حساب خارج شوند
اما مردم به شما امید دارند که همچون تاریکخانههای فساد،
بر قلههای موفقیت نیز نورافکن بتابانید.
🔹 همواره نگاهبان حقوق ایرانیان و منور افکار اسلامیان باشید
و دعای مردم ایران بدرقه راهتان باد.
روزتان گرامی.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
قیام نو
✅ برادران و خواهران گرامیام، اصحاب رسانه استان گیلان سلام. 🔹 شما نمیتوانید شجاع نباشید. وقتی که
✅ پس از مباحثی که حول پیادهراه شهرداری رشت شکل گرفت، محمد شفیعی ثابت پژوهشگر دکتری معماری، در قالب یادداشتی، درباره موضوع معماری ساختمان شهرداری رشت بحث کرده است. این مطلب را هم بخوانید:
https://www.8deynews.com/745030
چه چیزی را ارج مینهیم؟ | یادداشت| محمد شفیعی ثابت
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
✅ امروز، محفل «بنیان مرصوص»؛ ابراز عشق و ارادت خوشنویسان گیلانی به ساحت قرآن کریم در حرم فاطمه اخری (س) رشت.
🔹 محفل، با دغدغه داوطلبانه هنرمندان شکل گرفته بود و با اهدای ۳۰ شاخه گل رز از طرف یک بانوی گیلانی به هنرمندان خوشنویس، آراستهتر شد.
📸 عکس: امیرصالح غنجی | دیار میرزا
📎 تصاویر بیشتر: b2n.ir/z20689
📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان
🆔 @artguilanews
🌐 artguilan.ir
🛒bazarmaj.com
قیام نو
✅ امروز، محفل «بنیان مرصوص»؛ ابراز عشق و ارادت خوشنویسان گیلانی به ساحت قرآن کریم در حرم فاطمه اخری
✅ میپرسند مردمیسازی سازمانهای فرهنگی چیست؟
البته مردمیسازی، «شکل» نیست که فقط یک مصداق نیمسطری پیدا کند، «برچسب» هم نیست که روی یک برنامه نصب شود، یک «معنا» و «مفهوم» است.
فقط یک مصداقش این است: دستگاههای اجرایی، کار و مسئولیت مردم را با بهانه دلسوزی یا تمامیتخواهی غصب نکنند و تسهیلگر بمانند.
🔹 برنامه اخیر ابراز عشق و ارادت به ساحت قرآن کریم، جوشیده از خوشنویسهای گیلانی بود.
مجموعههای حاکمیتی، بهجای تصدیگری، صرفاً تسهیلگرانه همراهشان شدند.
تفاوتش با برنامههای نفتی کجا عیان میشود؟
در «آن» برنامه، در حضور عاشقانه هنرمندان و در اتفاقات برنامهریزی نشدهای چون حضور یک بانوی گیلانی و اهدای 30 شاخه گل رز به هنرمندان.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ دعوت کرد که بیا درباره فلان برنامه مهم فرهنگی پیش رو، همفکری کنیم.
رفتم. دو ایده (که به نظرم خوب بودند) طرح کردم.
واکنش چه باشد خوب است؟
از ایدهها خیلی استقبال کرد ولی گفت: یک نامه تنظیم کن و این ایدهها را برایم بفرست تا استفاده کنیم!
*
نگفتم که انرژی کسی بیفتد. یادآوری بود برای قلبهای عاشق ایران و مردمش که کار انقلاب و مردم را معطل هیچکس نکنیم.
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
✅ از «کشف حجاب رضاخانی» تا «شادیهای فتح خرمشهر» به روایت مردم؛
➕ یاور تاریخ انقلاب اسلامی در گیلان شوید!
🔸سلام. این روزها، یکی از اولویتهای ما در تاریخ شفاهی حوزه هنری گیلان، گردآوری خاطرات تاریخ مردمی انقلاب اسلامی در گیلان است. چند گروه محقق، روی مقاطع زیر تمرکز کردهاند و روایتهای مردم گیلان را جویا میشوند:
- نهضت جنگل و میرزا کوچک جنگلی
- مقاومت مردم گیلان مقابل هفت سال کشف حجاب رضاخانی
- خاطرات مردم گیلان از شادیها و جشنهای پس از فتح خرمشهر
- و...
الحمدلله که تا اینجا خاطرات فوقالعادهای کشف شده است. اما حجم کار بسیار بالاتر از توان یک یا چند محقق است و اگر به یاری نشتابیم خاطرهها یکی پس از دیگری از دسترس خارج میشوند.
شاید شما هم فرصت و امکان کافی برای اینکه خود یک پروژه مشابه (مثلاً خاطرات مردم گیلان از کودتای 28 مرداد) را به عهده بگیرید نداشته باشید اما میتوانید همیار محققان سایر پروژهها شوید و از بزرگترها و پا بهسنگذاشتههای خانواده و اقوام درباره آن مقاطع بپرسید. شاید معلمی هستید که میتواند اینها را با دانشآموزان علاقهمند طرح موضوع کند یا در یک مسجد یا نماز جمعه میتوانید از حاضران و مخاطبان پرسش کنید.
اگر انگیزه دارید پیام بدهید:
@Honar57
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno
هدایت شده از کانال رسمی ماسال نیوز
🟢 اطلاعیه: نخستین آیین مردمی تجلیل از پیرخادمان حسینی شاندرمن
🌹🌹🌹برای نخستین بار، در مراسمی مردمی، از 10 تن از پیرخادمان اهل بیت (ع) شاندرمن تجلیل می شود. 🌹🌹🌹
(این آیین در سال های آتی ادامه داشته و به سایر پیرخادمان نیز پرداخته خواهد شد، انشاءالله)
⏰زمان: پنجشنبه 2 شهریور 1402 بعد از نماز عشاء ساعت 7:30 شب
🕌 مکان: مسجد جامع شاندرمن
🎯 پیرخادمانی که در برنامه امسال تقدیر خواهند شد به ترتیب سن:
1️⃣ آقای شعبان پورمحمد، متولد سال 1314: #مرثيه_خوان پيشکسوت هيأتهای لارژيه، شيکاريه، امامزادهشفيع و ...
2️⃣ خانم نگار جمالی، مادر شهيد دانيال امامی، متولد سال 1316: #آشپز هيأت صاحب الزمان عج مسجد چالهسرا
3️⃣ آقای محمد عبدی، پدر شهيد ابراهيم عبدی، متولد سال 1316: #چاووشی_خوان قدیمی
4️⃣ آقای نصرت بخشنده، متولد سال 1317: #مرثيه_خوان پيشکسوت هيأتهای بخش شاندرمن
5️⃣ آقای عزيز جمالی، متولد سال 1318:،#چای_پز هيأتهای حسينی (ع) در ييلاقات سرسی و روستای دران
6️⃣ آقای حبيباله صحرائی، متولد سال 1323: #سينه_زن و #زنجيرزن هيأتهای حسينی مساجد سيدالقاسم شال خلخال، صاحبالزمان چالهسرا، امام حسين (ع) دران و...
7️⃣ آقای عباس شهبرگ، متولد سال 1325: #مرثيه_خوان مسجد و هيأت چالهسرا
8️⃣ آقای قلی خيرانديش، متولد سال 1326: #علمدار هيأت عزاداری حسينی (ع) مسجد روستای دران
9️⃣ آقای خدايار نيلاشی متولد سال 1339: #مرثيه_خوان مسجد نيلاش
🔟 آقای حسين مرادی، متولد ۱۳۴۱: #شاعر آیینی و سرايندهی اشعار مراثی هيأتهای حسينی (ع)
✅همراه با اجرای برنامه های متنوع
♦️ @MasalNews
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
🔹 او اینجاست و تا اطلاع ثانوی، بقیه برای دوم سومی رقابت کنند.
🔹 در مسابقات جهانی کشتی آزاد جوانان 2023، امیررضا معصومی، پس از پیروزی 9 بر یک، 11 بر صفر، 10 بر صفر و 11 بر صفر مقابل نمایندگان ترکیه، چین، آمریکا و اکراین، در فینال کشتیگیر قدرتمند روسیه را ـ پیش از پایان وقت نخست ـ 11 بر صفر شکست داد و قبل از 19 سالگی. چهارمین طلای جهانیاش را به گردن آویخت و پرچم ایران را به اهتزاز درآورد.
🔹 این کشتیگیر گیلانی، در تمام مسابقات، با دوبنده منقش به نام مبارک حضرت زهرا (س) شرکت میکند.
🖌 طرح: میلاد پسندیده
📎 تهیه شده در حوزه هنری گیلان
#گیلانی_باغیرت
📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان
🆔 @artguilanews
🌐 artguilan.ir
🛒bazarmaj.com
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
📌اولین محفل«نهضت روایت»
🌀پاتوق راویان، محققان و علاقهمندان به تاریخ مردمی انقلاب اسلامی در گیلان
✴️ویژه روایتنویسی از پیادهروی اربعین
🔻با ارائه
دکتر محمود رنجبر
سید رسول منفرد
خانم طاهره مشایخ
چهارشنبه 1 شهریور
🕒ساعت 15 تا 18
رشت خیابان ملت، حوزه هنری انقلاب اسلامی
📌واحد ادبیات پایداری حوزه هنری گیلان
🆔 @artguilanews
🌐 artguilan.ir
🛒bazarmaj.com
هدایت شده از کتاب خون
📚نشست مردمی کتاب عاشورایی
#کتاب_خون
با حضور فعالان کتاب استان:
✔️سعیده شبرنگ
منتقد و نویسنده
✔️فهیمه ایمانی
شاعر و مروج کتاب کودک و نوجوان
✔️محمدرضا بازرگانی
شاعر و مروج کتاب
✔️صمد رهبریار
کتابدار و مروج کتاب کودک و نوجوان
✔️حسین حسنی
دین پژوه و فعال فرهنگی
مجری کارشناس:
✔️سیده حدیثه هاشمی
کارشناس ارشد ادبیات و شاعر
📌دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۶ _ ساعت ۱۶
🔸خیابان معلم،بعد از استانداری،کوچه گلها،موسسه تعلیم قرآن شهید بهشتی
📎ورود برای عموم آزاد است.
🆔 @ketab_khoon_guilan
هدایت شده از حوزه هنری گیلان
📚 کودک کتابخوان
✔️ششمین جلسه دوره اول توانمندسازی مربیانتربیتی
🔹کتاب بتاب
📎با محوریت کتابخوانی کودک و نوجوان
🔸با حضور پرستو عسگرنجاد
🔰نویسنده، روزنامهنگار و پژوهشگر
🗓یکشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۲
⏰ ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۹
📍رشت - جنب پارک قدس - حوزه هنری گیلان
📝ظرفیت محدود به برگزیدگان دوره اول کتاب بتاب
🆔 @ketabbetab
📌حوزه هنری انقلاب اسلامی گیلان
🆔 @artguilanews
🌐 artguilan.ir
🛒bazarmaj.com
✅ اسنادی از متحدالشکل کردن لباس مردان گیلان در دوره دیکتاتوری رضاخان
میثم عبداللهی
تصویب و اجرای قانون متحدالشکل شدن لباس های مردان ایرانی در ۱۳۰۷ از نخستین وجوه ضددینی بود که پشت پرده رضاخان را افشا میکرد. ممنوعیت پوشیدن لباس طیف های مختلف روحانیت به جز برای عده معدودی از مجتهدین و اجبار برای پوشیدن لباس متحدالشکل فرنگی که شامل کت و شلوار و کراوات و گذاشتن کلاه پهلوی برای همه مردان ایرانی اجباری شد. بدون لحاظ کوچکترین درکی از فرهنگ ایرانی و صرفا با استفاده از اجبار دست به یکسان سازی زدند، پوشیدن لباس های ملی و بومی و قومی ایرانی که در هر منطقه متناسب با شرایط، اقلیم و فرهنگ و آب و هوا متفاوت بود. به سر گذاشتن کلاه های نمدی و بستن شال و سایر لباسهای بومی در سراسر شهرها و روستاهای دور و نزدیک جرم انگاری شد. این قانون چند بار تغییر کرد تا اینکه در سال ۱۳۱۴ گذاشتن کلاه شاپو (فرنگی- لگنی) برای مردان ایرانی اجباری شد و گذاشتن کلاه پهلوی ممنوع گشت.
در اجرای این موضوع، به نحوی عمل کردند که علما و روحانیون و حتی مجتهدین بزرگ امنیت نداشتند و دائم تحت آزار بودند و با نیروهای شهربانی، که شقی ترین نیروهای نظامی و امنیتی در دوره رضاخان بودند، سر و کله باید میزدند و به نحوی تحت فشار و زندان و تحت شدیدترین تحقیر و توهین و تهدید بودند که تعداد روحانیون و علما به قدر چشمگیری کم شد. روحانیون را به جای مبارزه با نظام استعماری، به حفظ خود و رفع آزار و اذیت و حبس ماموران شهربانی میگذراند.
در سالروز فرار رضاخان از این کشور، به یکی از جنایاتش در گیلان میپردازیم تا چهره حقیقی دوران دیکتاتوری سیاه بیست ساله او او برای عموم مردم روشن شود.
برای مشاهده متن کامل این مقاله و اسناد به نشانی زیر مراجعه کنید.
rangeiman.ir/?p=18187
🔻 قیام نو | سید رسول منفرد
🔺 http://Eitaa.com/qeyameno