eitaa logo
افسران جنگ نرم 🇮🇷
80 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
12.7هزار ویدیو
40 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌عالی! به درد بخور!! 💥خود شیطون رو کی گول زد!؟ 🧐
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر تا امروز از فضیلت اعمال رجب بهره‌ای نبرده‌اید، این توصیه امام صادق (ع) را گوش کنید 🎙حجت‌الاسلام عابدینی ‌‌‌
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 آیت الله حائری شیرازی (ره): یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. را گذاشته اند برای صفر کردن . انسان یک نگاهی به آسمان بکند، را می گیرد! برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است.
«هدف از خلقت، عبودیت است برای همۀ بشر!» ✅العبد آیت‌الله محمدتقی بهجت: 🔻باید همۀ ما متوجه و ملتفت باشیم که هدف از خلقت، عبودیت است برای همۀ بشر. باید بدانیم که این یک کلمه «إِلّا لِیَعْبُدُونِ»[ذاریات: ۵۶]، معنایش این است که هرچه هست و نیست، در همین عبودیت خداست. هرچه هست و نیست، در تحصیل رضای خداست؛ در اعتقادات و در عملیات. باید بدانیم که حقِّ میل به یمین و یسار [تمایل به راست و چپ] نداریم [بلکه] باید در صراط مستقیم [حرکت کنیم.] «أَنِ اعْبُدُونِی هَذَا صِرَاطٌ مُستَقِیمٌ».[یس: ۶۱] 🔻باید بدانیم که تمام نتیجه و تمام سعادت در این است که ما موفق باشیم که عزم ثابتِ مستمر بر ترک معصیت، در اعتقادیات و در عملیات داشته باشیم. باید همین را هم از خدا و از مقربین خدا و از انبیا و اوصیا و وصیّ وقت [امام زمان علیه‌السلام] بخواهیم [که] از خدا بخواهند که ما موفق باشیم به اینکه در هر آن، هرجا باشیم، فقط و فقط رضای خدا را در نظر داشته باشیم. بخواهد، برویم؛ بخواهد، بایستیم. بخواهد، حرکت کنیم؛ بخواهد، ساکن باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰ژنرال صهیونیست: ارتش اسرائیل از هم پاشید 🔴 در آستانه جنگ داخلی هستیم... 🗣«اسحاق برک» ژنرال برجسته صهیونیست: 🔹درباره جنگ داخلی قریب‌الوقوع در جامعه اسرائیلی هشدار می‌دهم. 🔸حماس و جهاد اسلامی وضعیت خود را به قبل از جنگ برگردانده‌اند اما ارتش اسرائیل از هم پاشیده است.
🔰سؤال ۱: سناریوهای آینده‌ی سوریه چیست؟ 🔹در بخش سیاسی در سوریه چند سناریو مطرح است: ۱. ادامه دولت فعلی که در قالب دولت اداره امور شناخته می‌شود که البته این مسأله برای هیئت حاکمه فعلی مطلوب نیست. زیرا بسیاری از کشورها هنوز این دولت را به رسمیت نشناختند. این مدل همان مدل طالبان برای دولت فعلی به وجود می آورد که نهایتاً کشورها آنها را به صورت دوفاکتو قبول می‌کنند. ۲. تشکیل دولتی فراگیر: حضور همه احزاب، اقلیت‌ها و مذاهب در دولت که بعید است در کوتاه مدت اتفاق بیفتد، زیرا جولانی خودش بارها اعلام کرده که برگزاری انتخابات در سوریه چهارسال زمان می‌برد. از طرفی هیئت حاکمه فعلی هم اصولاً اعتقادی به فراگیری دولت ندارد، زیرا همان تفکر تک‌ساختی بودن را مثل طالبان قبول دارد. ۳. دولت سکولار: که این امر خیلی بعید است، یعنی استفاده از افرادی که مخالف بشار اسد بودند؛ اما اصول تکفیریسم تحریرالشام قبول ندارند. این توسط تحریرالشام پذیرفته نیست و اینها را هم قبول ندارند. 🔹با این روند، هیئت حاکمه فعلی با دو گروه به مشکل خواهند خورد و اصولاً آنها را در صورت تشکیل دولت وارد عرصه سیاسی نخواهندکرد : الف. کردها: که البته کردها هم تمایلی به ورود به عرصه سیاسی سوریه ندارند، زیرا هدف آنها همان خودمختاری و نهایتاً استقلال سیاسی است. ب. علویان: در زمان بشار اسد شعار حکومت اقلیت بر اکثریت بخاطر حکومت علویان بر کل سوریه بود. الان با توجه به سقوط بشار اسد، هیئت حاکمه تحریرالشام اجازه هیچ فعالیتی به علویان نخواهد داد، زیرا علویان را نماینده حزب بعث و نظام سابق می‌دانند. 🔹در نتیجه حالت بدبینانه برای آینده سیاسی سوریه، وضعیت فعلی و حکومت تک ساخت تکفیری تحریرالشام که در کوتاه مدت همین ادامه پیدا خواهد کرد. و خوش‌بینانه‌ترین حالت برای آینده سیاسی تشکیل حکومت تک- چندساخت با حفظ برتری کامل تحریرالشام در دولت و حضور تعداد اندکی از سایر احزاب و اقلیت های دینی آن هم احزاب و اقلیت‌های همسو است. ✍ دکتر عزیز غضنفری
🇮🇷🇵🇸 ۸ 🔰بسیج مال انقلاب است 🔹بسیج جناحی نیست؛ یکی از دو یا سه یا چهار جناح سیاسیِ داخل کشور نیست. بسیج لشکر انقلاب است، بسیج مال انقلاب است. ۱۳۹۵/۰۹/۰۳
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰 مظلوم‌نمایی تروریست‌ها توسط ضدانقلاب، تخریب نظام یا تطهیر ترور است؟ 🔹ضدانقلاب و رسانه‌های معاند همواره تلاش دارند افرادی مانند پخشان عزیزی، عضو گروهک تروریستی پژاک، را تطهیر کنند. 🔹این رسانه‌ها از گذشته با حمایت از تروریست‌هایی مانند ریگی، روح‌الله زم و وریشه مرادی، پروژه تخریب نظام را دنبال کرده‌اند. آن‌ها با جعل روایت و مظلوم‌نمایی، تلاش می‌کنند چهره جمهوری اسلامی را در افکار عمومی داخلی و خارجی تخریب کنند و نظام را به سرکوب و نقض حقوق بشر متهم سازند. 🔹یک کارشناس امنیتی می‌گوید که هدف این رسانه‌ها، تضعیف اعتماد عمومی، تشویق نارضایتی اجتماعی و تحریک اعتراضات داخلی است. در سطح بین‌المللی نیز، این رسانه‌ها می‌کوشند ایران را به‌عنوان نظامی ناقض حقوق بشر معرفی کنند تا فشارهای سیاسی و اقتصادی جهانی را افزایش دهند و برای گروهک‌های تروریستی مانند پژاک مشروعیت کسب کنند. 🔹کارشناسان سیاسی تأکید دارند که مظلوم‌نمایی افرادی مانند پخشان عزیزی، بخشی از یک جنگ روانی گسترده است که هدف آن تخریب وحدت داخلی و تقویت فشارهای خارجی علیه جمهوری اسلامی است. این اقدامات بهانه‌ای برای تشویق تحریم‌ها و مداخله‌های خارجی علیه ایران هستند.
🇮🇷🇵🇸 ❇️ بررسی (۲) 2⃣ عملکرد را چگونه باید داوری کرد؟ با دیدِ کلان و کلی یا نگاهی خرد و جزئی آقا در ۱۴ اردیبهشت سال ۸۷ به این سؤال این‌گونه پاسخ می‌دهند: «ما در این داوری باید اشتباه نکنیم؛ و این جز با یک نگاه کلان امکان‌پذیر نیست... اگر ما نگاه کلان به انقلاب و حادثه‌ی پدید آمدن جمهوری اسلامی بکنیم، جزئینگریها نمیتواند ما را گمراه کند. گاهی جزئینگری و نگاه نکردن مسیر مستمرِ از ابتداء تا انتهاء، انسان را گمراه میکند؛ حتّی گاهی آدم راه را گم میکند، هدف را گم میکند. نمیخواهیم بگوئیم جزئینگر نباشیم؛ چرا، نگرش به جزئیات، یعنی همان برنامه‌ریزی؛ این را ما منکر نیستیم. برنامه‌ریزی، نگاه به فصول مختلف و بخشهای مختلف، یعنی جزئینگری. میخواهیم بگوئیم این نگاه به بخشها و اجزاء و ابعاض موجب نشود که ما غافل بشویم از نگاه به کل. چون نگاه به کل برای ما درس‌آموز است.» وقتی ما با کارنامه‌ای روبرو می‌شویم، نگاه به معدل می‌کنیم، معدل یک کل است و وقتی می‌خواهیم برای برنامه‌ریزی کنیم، روی نمرات تک‌تک درس‌ها متمرکز می‌شویم. برای داوری عملکرد انقلاب هم باید این‌گونه عمل کنیم. «ما به مسائل جهانی و مسائل منطقه‌ای و از جمله مسائل کشورمان، باید نگاه کلان و جامع داشته باشیم؛ این نگاه کلان، به ما و بصیرتی را عطا میکند که اولاً موقعیت خودمان را، جایگاه خودمان را، ایستگاه خودمان را در وضع کنونی بازیابی کنیم و بفهمیم در چه وضعی قرار داریم؛ بعد هم به ما تعلیم میدهد که برای آینده چه باید بکنیم.۱۳۹۳/۰۶/۱۳»