فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی ببینید
اقدام زیبای یک سرباز در روز بارانی تهران برای عبور عابران دمش گرم 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی ببینید
اونقدر به ماشینای مردم کمک کرد تا از نفس افتاد و نشست
دمت گرم پسر شهرکردی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خوشحال باشید که زمان شاه نبودید
🔻ملیحه محمدی [کارشناس شبکه منوتو]: خوشحال باشید که زمان شاه نبودید؛ به خاطر خفقان و دیکتاتوری در آن زمان ما حتی در خانه خود جرأت نداشتیم درِ گوشی، اسمی از شاه ببریم؛ ایران از دوران خیلی سختی عبور کرده است
🔻آمریکاییها در طول تاریخ ایران، فقط دخالت نکردند بلکه توهینآمیزترین رفتارها را انجام دادند
#حریت
💬 عبدالله گنجی
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در مراسم جشن تکلیف دختران دانشآموز
کولی بازی مقامات آمریکایی در مورد بالن مدنظر، واقعا عجیب و غریب است؟؟ ایران RQ-170 را سالم نشاند این همه تبلیغات نکرد؟! گلوبال هاوک را با با آن ارتفاع و سرعت در این نقطه حساس سرنگون کرد و به اندازهای که بایدن و آستین در این چند ساعت حرف زدهاند، حرف نزد و لاف نیامد... خلاصه ابرقدرت و زدن یک بالن که چهار روز از شمال غرب تا شرق آمریکا را دور زده، این همه کولیبازی دارد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قضاوت امیرالمومنین صلوات الله علیه ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌍یاحیــــــدر
ایــن کــــعبهای که 🕋
رتبهاش از عرش برتر ست
از سیــنه چاکهای
قدیمی "حیــــــدر" ست
این تصاویر دلیل هجمه های چپ و راست به #استاد_رائفی_پور است
👇در هفته ی گذشته، از برخی چهره و نشریات داخلی تااااا manoto بهایی ها و bbc #استاد را زدند
💫جوانان عاشق اسلام و میهن هم اینگونه پاسخ دادند
#حسین_گیل در سال ۱۳۱۹ در تهران متولد شد. وی بازی در سینما را از سال ۱۳۴۴ با نقش کوتاهی در «رانندگان جهنم» به کارگردانی «رضا فاضلی» آغاز کرد. او همچنین مدیر و مؤسس شرکت سینمایی «طلوع فجر» در دوران دفاع مقدس بوده است.
بعد از انقلاب
حسین گیل که در نقشهای منفی فیلمهای سینمای پیش از انقلاب ظاهر میشد، پس از انقلاب به جمع انقلابیون پیوست، وی که از ورزشکاران رزمی بود و با تسلطی که به فنون رزمی داشت به سربازان سپاه آموزش دفاع شخصی داد و در زمان شروع جنگ ایران و عراق به جبهه رفت.
بعدها به پاس خدمات بی شائبه وی به انقلاب اسلامی در عرصه جنگ به درجه سرداری نائل گردید، او بر خلاف بازیگران نامدار هم دوره اش که بعد از انقلاب از کار هنری منع و دیگر در سینما دیده نشدند، از سینما فاصله نگرفت و در چند فیلم به دور از نقشها و چهره منفی گذشته اش در سینما به ایفای نقش و بازیگری پرداخت.
حسین گیل، همان مرد با خدای هزاردستان بود که در شهریور ۲۰ بین سربازهای مفلوک نان و خرما خیرات میکرد و وقتی رضا خوشنویس از بالای بالکن #گراندهتل روی سنگفرش افتاد، بالای سر رضا خوشنویس آمد و با خشم از پایین به هزاردستان-عزتالله انتظامی- نگاه میکرد، چشمهای خشمگین گیل و عبارت «یدالله فوق ایدیهم» نمای پایانی هزاردستان بود. حسین گیل حالا هفتادساله است، نه اهل مصاحبه است نه رسانه و جنگ تلویزیونی و فرش قرمز و نه راهی دارد یا میخواهد داشته باشد به همایش تجلیل از پیشکسوتها و…..
حسین گیل قهرمان کشتی کج و بازیگر فیلمهای به اصطلاح بزن بزنی و اکشن سینمای قبل از انقلاب بود، آخرین فیلمش قبل از انقلاب، «به دادم برس رفیق» بود (۱۳۵۷) و اولین فیلم بعد از انقلابش پلاک (۱۳۶۴)، این یعنی چهارسال وقفه، شاید خیلی عجیب و جای سوال نباشد که گیل در این چهارسال کجا رفت؟
شاید فکر کنید که حسین گیل هم مثل برخی از بازیگران سینمای قبل از انقلاب، ممنوع الکار و خانهنشین و منتقد شده بود و نمیتوانست فیلم بازی کند و منتظر بود تا آبها از آسیاب بیفتد تا دوباره راهی پرده جادویی شود اما واقعیت این نیست، گیل از همان ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ شروع کرد به آموزش فنون رزمی و دفاعی و…به رزمندهها و پاسدارها و بچههای انقلاب بدون اینکه مزدی بگیرد یا منتظر شهرتی باشد یا کسی دعوتش کند یا…یک کار واقعا خودجوش و غیرمنتظره از یک بازیگر سینما...
گیل بعد از آنکه اضطرار جنگ هم خوابید، دوباره برگشت به سینما، این بار پای ثابت فیلمهای حماسی و تبلیغی دهه شصت شد: همان فیلمهایی که دوره جنگ در مدارس و بسیج و مسجد با ویدئو نشان میدادند، مثل: «پلاک، هفت گذرگاه، پاتک، تهاجم، فرار بزرگ و…» و حالا مدتهاست که دیگر فیلم بازی نمیکند...
راستی کسی این روزها از حسین گیل خبر دارد؟