فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پزشکیان دوست ندارد وعده صادق ٣ عملی شود!
ابوالفضل ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:اخیرا مسعود پزشکیان مدعی شد که اگر اسرائیل آتش بس را بپذیرد ممکن است نوع و شدت پاسخ ما تغییر کند.
از نظر بسیاری از کارشناسان این سخن پزشکیان پالس ضعف ایران به اسرائیل بود. ابوالفضل ظهره وند در گفتگو با تحریریه ضمن تشریح این سخن پزشکیان گفت به اعتقاد من این حرف پزشکیان به این معناست که او دوست ندارد وعده صادق 3 عملی شود.
@Qodss1🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر پزشکیان: به هیچ وجه به دنبال گسترش جنگ در منطقه نیستیم
@Qodss1🚩
📌 تلویزیون سوریه: ارتش حدود هزار تروریست را به هلاکت رسانده
🔹تلویزیون سوریه صبح امروز گزارش کرد ارتش این کشور در ۳ روز گذشته در تقابل با گروه تروریستی «جبهه النصره» حدود هزار تروریست را به هلاکت رسانده است.
@Qodss1🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥 آثار حمله هوایی روسها به تجمعات تروریست ها در حومه ادلب
@Qodss1🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف: پشتیبان سوریه در مقابل تروریستها هستیم
رئیس مجلس:
🔹در این شرایط لازم است که عقلای منطقه برای خنثیسازی این توطئه و اقدامات تروریستها در سوریه و منطقه وارد عمل شوند.
🔹به طور قاطع از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه حمایت میکنیم و پشتیبان این ملت در مقابل تروریستها هستیم.
@Qodss1🚩
📌 یووال نوح هراری: ما در تله ایران افتادیم!
یووال نوح هراری نظریه پرداز معروف رژیم اسرائیل در یادداشتی نوشت:
▪️مراقب باشید! مرد متفکر ۸۵ ساله ایرانی هرگز تن به شکست نمی دهد، ما در یک حلقه آتش و تله ایرانی ها گرفتار شدیم.
▪️[آیت الله]خامنهای دستور اعزام مستشاران نظامی کشور خودش را به لبنان نداد، عراقی ها، افغان ها، تاجیک ها، آذری ها و پاکستانی ها به کمک لبنان نرفتند! اما دارند ده ها هزار نیرو به سوریه با کمک نیروهای ویژه روسیه اعزام می کنند؟ نه! این تله است!
▪️ما در تله ایران افتادیم؛ من دو پیام به بنیامین نوشتم و گفتم آتش بس نکنید، حالا دارم خواهش می کنم جلوی دخالت مستقیم ترک ها به سوریه بگیرید.
▪️اگر ترک ها وارد عمل شوند، ایران با تمام قوای نظامی خود از طریق هوا و زمین در سوریه جهنم به پا خواهد کرد، سپس نبرد زمینی ما با ایران در بلندی جولان شروع میشود.
▪️آتش بس از سوی ما نباید نقض شود، اگر این اتفاق افتاد، ایران دومین تله خودش را با موفقیت به ثمر می رساند و اروپا و آمریکا ما را طرد خواهند کرد، صدام حسین تکریتی را فراموش کردی بنیامین؟
@Qodss1🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوار شدن یکی تروریست بر جنگنده سبک L-39
@Qodss1🚩
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ️ چرا ترکیه را باید فرمانده جنگ و شورش در سوریه بر شمرد!
@Qodss1🚩
کانال خبری قدس 🚩
📌 عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران فردا وارد دمشق می شود تا شخصا با اسد و وزیر امور خارجه سوریه دید
📌دکتر عراقچی: حامل پیام ایران به دولت سوریه هستم
▪ما قاطعانه از ارتش و دولت سوریه حمایت می کنیم
@Qodss1🚩
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥او هنگام خواندن قرآن و در دست گرفتن آن به شهادت رسید.
🔹این آخرین لحظه یک زن مسن قبل از بمباران خانه او و سران خانواده اش در شهر غزه بود.
@Qodss1🚩
📌 هشدار فرانسه دربارهٔ خطر فروپاشی آتشبس در لبنان
🔹یدیعوت آحارونوت: مقامات فرانسوی به اسرائیل اطلاع دادند که در ۲۴ ساعت گذشته ۵۲ مورد نقض آتشبس توسط اسرائیل را مشاهده کردهاند.
@Qodss1🚩