فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رهنمود
💠مقام معظم رهبری(حفظه الله):
💠ابزار بایستی پیشرفته باشد؛ بایستی ناوابسته باشد؛ ابزار مال خود شما باید باشد؛ خود شما بایستی ابزار را به وجود آورده باشید، تولید کرده باشید، ابداع کرده باشید؛ به معنای حقیقی کلمه مالک ابزار باید باشید. مسئلهی فضای مجازی، امروز جزو ابزارها است.
📌 بیانات در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امامحسین(ع)
📅 ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
#چندرسانه #قوت #مالکیت #شبکه_ملی_اطلاعات
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
🔴 پرداخت بدهی با بیت کوین توسط ونزوئلا
🔷 با ادامه افزایش قیمت رمزارزها، به نظر میرسد که دولت نیکولاس مادورو، با استفاده از رمزارزهای بیتکوین و اتریوم از پیش ذخیره شده، بدهیهای خود به شرکتهای ایرانی و ترکیهای را میپردازد.
🔷 یک منبع ناشناس در بانک مرکزی ونزوئلا اظهار داشت پرداختها به شرکتهای کشورهای همپیمان، همچون ایران و ترکیه، با استفاده از بیتکوین انجام شده است.
🔷 ونزوئلا که رمزارز اختصاصی خود (بِترو) را با حمایت ذخایر تحریمشده نفت خود توسعه داده، در پی تحریمهای آمریکا و بیماری کرونا که بر اقتصادش تأثیر منفی گذاشته، با بحران مالی وخیمی دست به گریبان است.
📡 کریپتونیوز عربی
🗓 17 آذر 1399
🌐 تهیه شده در واحد بینالملل دفتر مطالعات اسلامی فضای مجازی
✍️ روح اله رفیعان
#خبر #بین_الملل #ارز_دیجیتال #رمزارز #بیتکوین #ونزوئلا
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
⭕️ تهدید پاکستان به شکایت علیه گوگل و ویکیپدیا به سبب مطالب گمراهکننده دینی
◀️ اداره مخابرات پاکستان اخطاریههایی علیه ویکی پدیا و گوگل صادر کرده و تهدید کرد که به خاطر انتشار محتوای شرورانه علیه این دو پلتفرم شکایت خواهد کرد. در بیانیه آمده است که این اداره چنین مسائلی را بسیار جدی تلقی میکند و از گوگل درخواست حذف سریع این محتوا را کرده است. این اخطاریهها تحت عنوان قانون حذف و مسدود کردن محتوای غیرقانونی آنلاین برای این سایتها صادر شده است.
◀️ در این اطلاعیه مطبوعاتی که روز جمعه اعلام شد، مقامات پاکستانی گفتهاند که شکایاتی مربوط به بارگذاری یک نسخه غیرمعتبر از قرآن کریم که توسط «مسلمانان احمدیه» در فروشگاه گوگل پلی قرار گرفته است.
◀️ این نهاد افزود : شکایات دیگری نیز در رابطه با بارگذاری کاریکاتورهای موهن پیامبر اکرم (ص) و انتشار اطلاعات گمراه کننده ، غلط و فریبکارانه از طریق مقالات منتشر شده در ویکی پدیا شده است. فردی به نام میرزا مسرور احمد که خودش را مسلمان معرفی کرده این اطلاعات را منتشر کرده است.
📡سایت خبری menafn
🗓 5 دی 1399
✍️ گروه ترجمه حوزه نیوز
#بین_الملل #خبر #پاکستان #گوگل #ویکیپدیا
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به غیر از چادرت هر جا نظر کردم؛ضرر کردم......
🏴ایام سوگواری بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) تسلیت باد.🏴
#فاطمیه #مناسبت
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
✅ کارگاه «عصر فضای مجازی و آینده جامعه اسلامی» برگزار شد
🔷 هفتمین کارگاه آموزشی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی با موضوع «عصر فضای مجازی و آینده جامعه اسلامی» با ارائه حجت الاسلام حسین مهدیزاده کارشناس فرهنگستان علوم اسلامی، به صورت مجازی برگزار شد.
برای دیدن گزارش کامل این کارگاه آموزشی به نشانی زیر بروید:
🌐 b2n.ir/721311
#کارگاه_آموزشی
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
🇮🇷سالروز یوم الله نهم دی ماه, روز تجلی بصیرت در مقابل فتنه ها, گرامی باد.🇮🇷
#نهم_دی #مناسبت
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
💥 بازی اندرویدی «عملیات انهدام3» منتشر شد.
👈 بازی جدید «عملیات انهدام: نسخه همراه» ویژه گوشیهای هوشمند و تبلتهای اندرویدی، منتشر شد.
👈 این بازی جنگی و ایرانی و پرمخاطب که قبلا برای رایانه طراحی و رونمایی شده بود، اکنون برای اندروید آماده و منتشر گردید.
👈 جذابیتهای داستانی، تصویری، صوتی و گیمپلی مختلف و امکان بازی کردن به صورت آفلاین و آنلاین؛ از ویژگی های این بازی ایرانی است.
👈 بازی جنگی "عملیات انهدام 3: نفسگیرترین نبرد" سومین بازی از مجموعه بازیهای عملیات انهدام است که توسط تیم طلاب و روحانیون در شرکت رسانه گستر بنیسی ساخته شده است.
👈 داستان نسخه سوم عملیات انهدام به صورت رفت و برگشت به آینده و گذشته است که چهار حماسه بزرگ معاصر را روایت می کند:
1⃣ عملیات بزرگ فتحالمبین
2⃣ عملیات خیبر
3⃣ حماسه پاوه
4⃣ چند قسمت از جنگ 33 روزه حزبالله لبنان و رژیم صهیونیستی و اشغالگر اسرائیل در سال 2006
⏪ مشاهده تصاویر بازی و دانلود نسخه رایگان "عملیات انهدام3: نفس گیرترین نبرد" برای رایانه و آشنایی با "عملیات انهدام1: نبرد فاو" و "عملیات انهدام2: نبرد خرمشهر":
www.AmaliyateEnhedam.ir
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
💠 ترند شدن هشتگ تحریم کالاهای اماراتی به دلیل سازش با رژیم اشغالگر قدس
🔹 طی چند هفته گذشته هشتگ #مقاطعه_المنتجات_الاماراتيه (تحریم_محصولات_اماراتی) در بسیاری از کشورهای عربی به خصوص عربستان ترند شده و بسیاری از علما، اندیشمندان و فعالان شبکه های اجتماعی مخالفِ عربستان, از مردم جهت پیوستن به کمپین تحریم محصولات امارات دعوت کرده اند...
🔹 لازم به ذکر است اسرائیل برخی از کالاهای تولیدی خود را به وسیله کشور امارات و با برند این کشور به کشورهای عربی جهان اسلام صادر می کند!
🔹 در همین راستا مفتی اعظم لیبی شیخ صادق الغاریانی با انتشار ویدیویی در فضای مجازی, پول های سعودی و اماراتی را فاسد و موجب #کودتا علیه مشروعیت در کشورها دانست و گفت: به ازای هر دلاری که برای کالاهای اماراتی مصرف می کنید، در اصل پول گلوله ای در قلب خود یا قلب فرزندانتان می پردازید!
#خبر #بین_الملل
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
✅بازدید جانشین ریاست جامعه المصطفی از دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🔷 حجتالاسلام والمسلمین مجید خالق پور قائم مقام ریاست جامعه المصطفی با حضور در دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی با مدیر این دفتر دیدار کرد.
💡 مشروح این دیدار در پیوند:
🌐 b2n.ir/570550
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
🏴انا لله و انا الیه راجعون
لحظاتی پیش روح بلند و ملکوتی فقیه انقلابی فیلسوف مجاهد عمار رهبر حضرت آیت الله علامه محمدتقی مصباح یزدی به ملکوت اعلی پیوست.
رحلت این عالم ربانی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و نایب بر حق ایشان مقام معظم رهبری و عموم ارادتمندان به ایشان تسلیت عرض میکنیم.
#مناسبت
🏴دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
◼️سالروز شهادت مظلومانه سردار سرافراز ایران اسلامی، حاج قاسم سلیمانی و همرزمان فداکارش تسلیت باد.
#مناسبت
⚫️ دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
💠 آیه تعاون و وجوب ایجاد #شبکه_ملی_اطلاعات:
💠 وجوب اعانه بر برّ(نیکی) و حرمت اعانت بر اثم (گناه) از اصول و مبانی دینی و فقهی مهمی است که راه را برای مبارزه با انواع مفاسد اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در همه عرصه ها به خصوص در عرصه فضای مجازی هموار میکند و زمینۀ پاکی و سلامت جامعه در فضای مجازی را فراهم میآورد. همچنین در سایۀ این قاعده است که انجام امور خیر و اشاعه آن و هر آنچه در سمت و سوی استوارسازی و تقویت عدالت، پیشرفت، معنویت و فضیلتهاست،گسترش شتابان مییابد.
💠 ایجاد شبکه ملی اطلاعات یکی از زیر ساختهای مهم برای ترویج تقوا و خیر اجتماعی و مانع شیوع فواحش و بدیها در فضای مجازی است.
💠 مهمترین دلیل قاعده وجوب تعاون بر برّ (نیکی ها و خوبی ها) و حرمت اعانت و کمک بر اثم در آیه شریفه قرآن کریم است: «وَتَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَالتَّقوىٰ ۖ وَلا تَعاوَنوا عَلَى الإِثمِ وَالعُدوانِ» (مائده/آیه 2)
💠 علامه طباطبایی دربارۀ معنای آیه مینویسد:
«معنای تعاون بر، نیکی و تقوا آن است که مردم بر ایمان و عمل صالح بر پایۀ تقوای الهی مجتمع گردند (همه به یکدیگر کمک کنند تا در جامعه ایمان و عمل صالح گسترده شود) و آن عبارت است از صلاح و تقوای اجتماعی و در برابر این مسئله، تعاون بر گناه (عمل بد) قرار دارد و آن عبارت است از تجاوز به حقوق حقۀ مردم از طریق از بین بردن امنیّت جانی یا آبرویی یا مالی...» (المیزان،ج5: 163)
💠 در زمینه فضای مجازی طبق این قاعده باید گفت هر نوع فعالیت ارتباطاتی و تبلیغاتی مرتبط با فضای مجازی در عرصه های سیاستگذاری، تنظیمگری، برنامه ریزی، قانونگذاری و اجرا که زمینه اعانت بر خوبی ها و نیکی ها را فراهم کرده، واجب یا مستحب و هر آنچه زمینه گناه و فساد را فراهم آورد، حرام است. لذا ایجاد اینترنت پاک و ایمن با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که به اذعان اهل فن و کارشناسان، زمینه تقویت عدالت، پیشرفت، معنویت، فضیلتها و حقیقتها را در جامعه فراهم می کند با توجه به مبانی دینی و فقهی، امری واجب و ضروری است و حکومت اسلامی باید با تمام توان زمینه گسترش خوبی ها و نیکی ها را با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات فراهم کرده و جلوی هر نوع اهمال و کوتاهی گرفته شود.
#یادداشت_اختصاصی
📝 مهدی عرفانیان
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
✅ برگزاری سمینار بازیهای رایانهای و شبکه ملی اطلاعات
🔵به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فضای مجازی؛ چهارمین نشست تخصصی بازیهای رایانهای و شبکه ملی اطلاعات، به همت پژوهشگاه فضای مجازی و سازمان بسیج مستضعفین، در تاریخ سه شنبه مورخ 16 دی ماه 99، از ساعت 8 تا 12 در سالن رضویه سازمان بسیج، برگزار خواهد شد.
💡مشروح این خبر در پیوند:
🌐 b2n.ir/271969
#خبر #نشست #بازی_رایانه_ای
#شبکه_ملی_اطلاعات
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
📎 نهمین کارگاه آموزشی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
با همکاری حوزه علمیه امام کاظم علیهالسلام
💠 موضوع: «حکمت بازیهای دیجیتال»
💠 مدرس: حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید محمد محسن میرمرشدی
📆 تاریخ برگزاری: سهشنبه 23 دی ماه 1399
🕰 از ساعت 8 الی 16(هشت ساعته)
🕌 مکان: حوزه علمیه امام کاظم علیهالسلام
🔖 همراه با گواهی معتبر برای شرکتکنندگان
◀️این کارگاه به صورت حضوری میباشد.▶️
📌 علاقهمندان برای ثبتنام در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @oisc_rooydad در پیامرسان ایتا مراجعه نمایند.
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
#خبر
🔴 سهم اندک زبان عربی در اینترنت
🔹 حازم عوض در مقالهای به کمبود محتوای عربی در اینترنت پرداخته، نوشت: مطالب عربی در اینترنت بسیار تکراری و آزار دهنده است و یافتن یک مطلب به زبان انگلیسی بسیار ساده تر از زبان عربی است.
🔹 این نویسنده سوری در ادامه به برگزاری چهارمین همایش محتوای دیجیتال عربی با حضور وزیران ارتباطات کشورهای عربی در پنجم تا هفتم اکتبر (14 تا 16 مهر1399) اشاره کرد و افزود: در بیانیه این همایش سهم محتوای عربی از مجموع محتوای جهانی در اینترنت تنها سه درصد اعلام شده است؛ در حالی که زبان عربی با 422 میلیون عرب زبان، پنجمین زبان دنیاست و صد میلیون کاربر اینترنت دارد.
🔹 نویسنده در ادامه به مقاله «کریس واین»، مسئول بلندپایه بخش نوآوری و پیشرفت فنآوری اطلاعات و ارتباطات بانک جهانی می پردازد. در این مقاله که سال 2014 در روزنامه گاردین منتشر شد، آمده: «کمتر از یک درصد از مجموع محتوای جهانی در اینترنت به زبان عربی است و کمتر از دو دهم درصد از محتوای دیجیتال جهانی از خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر میشود؛ در حالی که عربزبانها چهار و نیم درصد از جمعیت دنیا را تشکیل میدهند». وی معتقد است که این مسئله دلایل زیادی دارد؛ از جمله اینکه فقط یک چهارم خانوادهها در کشورهای عربی امکانات اتصال به اینترنت پرسرعت را در اختیار دارند.
📡 الاقتصاد
🌐 تهیه شده در واحد بینالملل
✍️ محمود رفیعان
#خبر #بین_الملل #عربی #اینترنت
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
خبرنامه اسلام و فضای مجازی منتشر شد
(آبان و آذر 99)
✅ دومین شماره از خبرنامه اسلام و فضای مجازی، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی منتشر شد.
💠 این بولتن خبری به مهمترین رویدادهای حوزه اسلام و فضای مجازی در بازه دو ماهه آبان و آذر 1399 پرداخته است.
✔️پیام مراجع در مورد استفاده از هوش مصنوعی
✔️گزارشی از دروس خارج فقه فضای مجازی
✔️ گزارشی از آخرین کنفرانسهای بین المللی در مورد اسلام و فضای مجازی
✔️ رصد آخرین تحولات داخلی و بین المللی فضای مجازی
💡برای دریافت نسخه الکترونیکی این خبرنامه بر روی پیوند زیر کلیک کنید:
🌐 b2n.ir/575355
#خبرنامه
دریافت جدیدترین اخبار اسلام و فضای مجازی
در کانال:
https://eitaa.com/joinchat/1273692217C1cbe1b48f6
برگزاری سومین وبینار آموزش خادمین فضای مجازی هیأتهای حسینی
🔰 با موضوع : امنیت کاربری
🔶 مدرس: آقای علی بازگشا
(کارشناس فضای مجازی )
🗓 زمان: سه شنبه ۱۶ دی ماه
⏱ ساعت: ۱۹:۳۰
💠 وبینار آموزش خادمین فضای مجازی هیأتهای حسینی
🌐 لینک حضور در جلسه:
https://online.lmskaran.com/ch/277-2974
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
پادکست آیت الله جوادی آملی دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی.mp3
918.7K
💠 حضرت آیت الله جوادی آملی حفظه الله:
🔹 این فضای حقیقی را دریابید اصلا مجاز نیستیم بگوییم فضای مجازی است!
همین که فکر میآید؛
اندیشه میآید فضا، فضای حقیقی است.
🔹 قلب جوان هم طبق بیان نورانی حضرت امیرالمومنین علیه السلام مثل زمین خالی است. قبل از اینکه فضای حقیقی قلبها را تسخیر کند، شما آن را مزرعه خوبی قرار دهید.
#رهنمود #چندرسانه
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
مصاحبه حجت الاسلام حاج حسینی مدیر دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی با خبرگزاری رسا
✔️ تعریف #حکمرانی_مجازی
✔️ اهمیت مساله حکمرانی بر فضای مجازی
✔️ راهکار مواجهه ما با حکمرانی امریکایی بر فضای مجازی
✔️ چطور میتوان به حکمرانی فضای مجازی دست پیدا کرد؟
💡پاسخ به این سوالات و مشروح این مصاحبه را در نشانی زیر بخوانید:
🌐 https://b2n.ir/811456
#مصاحبه
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
دیدار حجت السلام والمسلمین بهجتپور مدیر حوزههای علمیه خواهران با مدیر دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
حجت الاسلام والمسلمین بهجتپور:
🔹 حوزههای علمیه خواهران جزء مجموعههای پیشرفته در مباحث IT و فضای مجازی است.
🔹 باید در فضای مجازی هیمنه و سلطه دشمنان و ناهنجاری های اجتماعی را بشکنیم.
🔹 یکی از بهترین فرصتها برای بروز اجتماعی آنان است. بانوان در عین حفظ حیاء، نجابت و عفت، نقش اجتماعی خود را در جامعه به خوبی ایفا میکنند.
🔹 فضای مجازی مکان مناسبی برای رفع چالش نقش زنان در خانه و انجام تکالیف اجتماعی در جامعه باشد و میتوانند این دو تکلیف را با هم جمع کنند.
🔹 میتوان رشتههایی در سطوح عالی حوزه خواهران طراحی کنیم تا طلاب فقیههای در فروعات مختلفِ فضای مجازی تربیت شود.
مشروح این دیدار در نشانی:
🌐 b2n.ir/313687
#خبر #دیدار
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
📱ولخرجی برای دنیای مجازی!
🔹روزانه ۲۲ پِتابایت اینترنت فقط در دو اپراتور موبایلی در ایران مصرف میشود.
🔹پولی که بابت این حجم نجومی از اینترنت پرداخت میشود، حدود دو هزار میلیارد تومان در ماه است.
📌 منبع: خبرگزاری فارس
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
❓🧠سیستمهای عصبی مغز چگونه در شبکههای اجتماعی درگیر میشوند؟
#شبکه_های_اجتماعی
👇👇
#دانش_افزایی
❓🧠سیستمهای عصبی مغز چگونه در شبکههای اجتماعی درگیر میشوند؟
💠 دانشمندان علم اعصاب به بررسی سیستمهای عصبی پرداختهاند که ما را به حضور مستمر در شبکههای اجتماعی سوق میدهد.
🔹 آنها دو دلیل مهم استفاده از شبکههای مجازی را «ارتباط با دیگران» و «مدیریت ذهنیت مردم از خود» نام میبرند.
🔹 این شبکهها از پنج طریق امکان ارتباط ما با دیگران را فراهم میکنند:
1⃣ کاربران میتوانند اطلاعات شخصی را به اشتراک بگذارند: برای مثال عکس یا فیلم مسافرت هایشان.
2⃣ میتوانند اطلاعاتی را منتشر کنند که ماهیت خودارجاعی ندارند (به عنوان مثال، ارسال مطلب در مورد مکانهای تفریحی)
3⃣ کاربران در مورد اطلاعات منتشر شده خود بازخورد میگیرند. ممکن است یک کاربر تصویری از تعطیلات داشته باشد که دوست دارد آن را با دیگران به اشتراک بگذارد. او تصاویر را در شبکههای اجتماعی بارگذاری میکند و سپس سایر کاربران با اظهارنظر در مورد تصاویر و یا پسندیدن آن بازخورد میدهند.
4⃣ به صورت متقابل هم کاربران درباره عکسها و یا مطالب منتشر شده دیگران بازخورد میدهند. به عنوان مثال، ممکن است یک کاربر تصویری از تعطیلات یک دوست را ببیند.
5⃣ کاربران به مقایسه اجتماعی توجه میکنند و بازخورد خود با دیگران، مانند تعداد پسندیدنهای دریافت شده، در یک مقایسه اجتماعی شرکت میکنند.
#شبکه_های_اجتماعی
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
@oisc_majazi
📚 معرفی کتاب: "فرزندم در سرزمین مجازی"
📝 نویسنده: مریم کوپایه ئیها با نظارت دکتر زهرا آیت اللهی
📖 "فرزندم در سرزمین مجازی" کتابی در بردارنده آموزش ها و تمرین های عملی و کاربردی به والدین است تا چطور از کودکانشان در فضای مجازی مواظبت کنند.
💠 این کتاب شامل آموزش مهارت های لازم جهت مواظبت از فرزند و مدیریت او در فضای مجازی است تا کودک که قشری بی دفاع و ضعیف در آشفته بازار فضای مجازی است رها نشده باشد که آسیب هایش دامنگیر او شود.
💠 فضای مجازی فرصت ها و تهدید های قابل توجهی را به همراه دارد آسیب هایی چون فردگرایی و انزوای اجتماعی، افزایش خشونت، آسیب های پورنوگرافی، بحران هویت، ایجاد تنش های خانوادگی و … جزو تهدیدهای فضای مجازی محسوب میشوند در مقابل، افزایش همگرایی اجتماعی، یادگیری و آموزش آنلاین، ایجاد فرصتهای شغلی جدید و … از جمله فرصت هایی هستند که فضای مجازی در اختیارمان می گذارد.
#معرفی_کتاب #کودکان #آموزشی
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi
🔻 «غیر رسمی با دبیر»
💠 چهلمین محفل هم افزایی فعالان فضای مجازی پاک
👤 با حضور:
«دکتر سید ابوالحسن فیروزآبادی»
دبیرشورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی
🕘 شنبه ۲۰دیماه راس ساعت۹شب (۲۱)
🎥 محل برگزاری: live.famp.ir
(ورود با انتخاب گزینه مهمان، تعداد محدود)
🖥 پخش همزمان از کانال آپارات جمعیت: aparat.com/famp.ir/live
برگزار کننده:
جمعیت توسعه گران فضای مجازی پاک
🆔 @fampir
#خبر #گراف
دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی
🌐 @oisc_majazi