Notes_231204_060014.pdf
حجم:
368.1K
منبر قرآنی:
موضوع:فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)
قسمت دهم۱۰:فاطمه زهراء(س) از نگاه امام هادى(ع)
ازحضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام روایت شده است:
ان الحسن والحسین سبطا هذه الامه وهما من محمد کمکان العینین من الراس واما انا فکمکان الید من البدن واما فاطمه فکمکان القلب من الجسد
حسن و حسین( علیه السلام) دو سبط این امت هستند، و آن دو برای محمد صلی الله علیه و آله همانند دو چشم برای سرند، و من [برای محمد صلی الله علیه و آله] همانند دست برای بدن هستم، و فاطمه علیه السلام [برای محمد صلی الله علیه و آله] همانند قلب برای بدن است .
ازپیامبر اکرم صلی الله علیه و آله روایت شده است:
«یا فاطمه … انت منی وانا منک ای فاطمه! تو از من هستی و من از تو هستم .»
نکته ای از️امام خمینی (ره):
راهی جز مبارزه نمانده است و باید چنگ و دندان ابر قدرت ها و خصوصا آمریکا را شکست و الزاما یکی از دو راه را انتخاب کرد، یا شهادت یا پیروزی که در مکتب ما هر دو آن ها پیروزی است که انشاء الله ، خداوند قدرت شکستن چارچوب سیاست های حاکم و ظالم جهان خواران و نیز جسارت ایجاد داربست هایی بر محور کرامت انسانی را به همه ی مسلمین عطا فرماید و همه را از افول ذلت، به صعود عزت و شوکت همراهی نماید. 📚صحیفه نور، ج ۲۰، ص۲۳۳
Notes_231205_060024.pdf
حجم:
954.5K
منبر قرآنی:
موضوع:فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)
قسمت یازدهم۱۱:فاطمه زهراء(س) از نگاه امام حسن عسگری(ع):
نماز مخصوص فاطمه( علیها السلام)
از امام صادق (علیه السلام) روایت شده است:
«من صلی اربع رکعات فقرا فی کل رکعه بخمسین مره «قل هو الله احد» کانت صلوه فاطمه علیهاالسلام ، هر کس چهار رکعت نماز بخواند [هر دو رکعت به یک سلام] و در هر رکعت [پس از سوره حمد] پنجاه مرتبه سوره «قل هو الله احد» را بخواند، این نماز، نماز فاطمه علیه السلام است .»
سه چیز دوست داشتنی
«حُبِّبَ إلَیَّ مِنْ دُنْیاکُمْ ثَلاثٌ: تِلاوَةُ کِتابِ اللّهِ، وَالنَّظَرُ فی وَجْهِ رَسُولِ اللّهِ، وَالاْنْفاقُ فی سَبیلِ اللّهِ.»
ترجمه: «سه چیز از دنیا برای من دوست داشتنی است: تلاوت قرآن، نگاه به صورت رسول خدا، انفاق و کمک به نیازمندان در راه خدا.»
ایمان فاطمه(سلام الله علیها)
از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) روایت شده است: «یَا سَلْمَانُ! إِنَّ ابْنَتِی فَاطِمَةَ مَلَأَ اللَّهُ قَلْبَهَا وَ جَوَارِحَهَا إِیمَاناً إِلَى مُشَاشِهَا تَفَرَّغَتْ لِطَاعَةِ اللَّه ... ؛ (28) اى سلمان! به راستى که خداوند قلب و اعضاى فاطمه(سلام الله علیها) تا استخوانهایش را از ایمان و یقین آکنده ساخته است؛ به گونه اى که در طاعت خدا جدیت دارد.»
Notes_231206_061443.pdf
حجم:
508.1K
منبر قرآنی:
موضوع:فضایل فاطمه زهرا(س) در کلام ائمه معصومین(ع)
قسمت دوازدهم۱۲:فاطمه زهراء(س) از نگاه امام مهدی صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)