سه شنبه:
يا ارحمَ الرّاحمين (۱۰۰مرتبه)
بِسمِ الله الرَّحمَن الرَّحِیم
وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
و از جايى كه گمانش را ندارد روزىاش مىدهد. و هر كه بر خدا توكل كند، خدا او را كافى است. خدا كار خود را به اجرا مىرساند و هر چيز را اندازهاى قرار داده است.
( ۳ الطلاق)
صَبَاح الخَیر وَالنُّور وَالعَاقِبَه لِلمُتَّقِین
قَالَ رَسُول الله صَلَّى اللَّه عَليه وآله) :
مَنِ انْقَطَعَ اِلَى اللّهِ كَفاهُ اللّهُ كُلِّ مَؤُنَةٍ وَ رَزَقَهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنِ انْقَطَعَ اِلَى الدُّنْيا و َكَلَهُ اللّهُ اِلَيْها
هر كس از غير خدا بِبُرد، خداوند، هزينه زندگى او را تأمين مى كند و از جايى كه انتظار ندارد، روزى اش مى دهد؛ امّا هر كس چشم اميدش به دنيا باشد، خداونداورابدنياوامیگذارد.
(نهج الفصاحه ، ص۷۳۱)
دعاءخیردرحق خواهران وبرادران ایمانی رافراموش نفرمایید
❇️به دیگران #توصیه مىکنید اما خودتان چرا ؟!
💠أَ تَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ وَ أَنْتُمْ تَتْلُونَ الْكِتابَ أَ فَلا تَعْقِلُونَ (۴۴/بقره)
🌱آيا مردم را به نيكی دعوت كرده و خودتان را فراموش مینماييد؟ با اينكه شما كتاب (آسمانی) را میخوانيد، آيا هيچ فكر نمیكنيد؟
🔹گرچه روى سخن در آیات فوق همچون آیات قبل و بعد ، به بنى اسرائیل است ، ولى مسلما مفهوم آن گسترده است و دیگران را نیز شامل مىشود .
🔹به گفته مفسر معروف طبرسى در مجمع البیان علما و دانشمندان یهود قبل از بعثت محمد (صلىاللهعلیهوآلهوسلّم) مردم را به ایمان به وى دعوت مىکردند و بشارت ظهورش را مىدادند ولى خود هنگام ظهور آن حضرت از ایمان آوردن خود دارى کردند.
🔹و نیز همان مفسر بزرگ نقل مىکند که بعضى از علماى یهود به بستگان خود که اسلام آورده بودند توصیه مىکردند به ایمان خویش باقى و ثابت بمانند ولى خودشان ایمان نمىآورند.
🔹لذا نخستین آیه مورد بحث آنها را بر این کار مذمت کرده مىگوید آیا مردم را به نیکى دعوت مىکنید ولى خودتان را فراموش مىنمائید ( ا تامرون الناس بالبر و تنسون انفسکم ) .
با اینکه کتاب آسمانى را مىخوانید آیا هیچ فکر نمىکنید ( و انتم تتلون الکتاب ا فلا تعقلون).
🔹اصولا یک برنامه اساسى مخصوصا براى علماء و مبلغین و داعیان راه حق این است که بیش از سخن ، مردم را با عمل خود تبلیغ کنند همانگونه که در حدیث معروف از امام صادق (علیهالسلام) مىخوانیم : کونوا دعاة الناس باعمالکم و لا تکونوا دعاة بالسنتکم مردم را با عمل خود به نیکیها دعوت کنید نه با زبان خود.
🔹تاثیر عمیق دعوت عملى از اینجا سرچشمه مىگیرد که هر گاه شنونده بداند گوینده از دل سخن مىگوید و به گفته خویش صددرصد ایمان دارد گوش جان خود را به روى سخنانش مىگشاید و سخن که از دل برخیزد بر دل مىنشیند ، و در جان اثر مىگذارد ، و بهترین نشانه ایمان گوینده به سخنش این است که خود قبل از دیگران عمل کند .
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃༺
@Quranahlebayt
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎شگفتانه محسن چاوشی خواننده کشورمان در وصف حاج قاسم سلیمانی
@Quranahlebayt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌در محضر آیت الله #بهجت ره
☘چارهای جز اصلاح نفس نداریم‼️
🌿ارتباط با ولی خدا
@Quranahlebayt
⚠️ "بی حالی در عبادت"
🔶 اگر شما بیایید و فرش مرا بسوزانید، بعد بگویید که من به شما ارادت و علاقه دارم و باز ، بار دوم کتاب هایم را از بین ببرید و بار سوم به اهل من ، بی احترامی کنید، اگر بار اول چیزی نگویم، بار دوم و سوم، آیا نمی گویم که خودت را مسخره کرده ای؟! دروغ می گویی و..؟!
⁉️ چگونه خدای متعال، بدی های ما را ببیند، و باز راه دهد؛ ما که موجود ناچیز و کوچکی هستیم، این چنین. او چگونه به ما راه بدهد …
✔️ بی حالی در اعمال یعنی اینکه، خدا به ما راه نمیدهد.
🔶 در جبران گذشته باید تلاش کرد؛ استغفار، آن هم با شرایط استغفار؛ پشیمان شدن نسبت به گذشته، اصرار کردن، با مسکنت استغفار کردن، از طرف دیگر از آن ها که حجاب شده، باید جلوگیری کرد؛ تصمیم بر ترک غفلت و مراقب حرکات خود بودن.
🔷 در هر قطعه از عبادات که بی حالی هست، در هر قدمـی، اول باید چند جمله ای استغفار با مسکنت و بعد، استمداد از خدا، و بلند شدن و شکستن تنبلی و کسالت، (در این صورت) انسان متوجه می شود، آنوقت حال هم پیدا می کند؛ البته استغفار مقطعی، غیر از آن استغفار کلّـی است.
🌿ازتذکرات حضرت علامه شجاعی (ره) ۱۳۶۷ شمسی
@Quranahlebayt
📌 خانواده
🔸 امام علی(علیه السلام):
نباید خانواده و دوستان تو بدبخت ترین مردم در رابطه با تو باشند.
✍🏼 یعنى نباید به دیگران بیشتر از آنها احسان و محبت کنی.
🔸 در روایت دیگر می فرماید:
کسى که به خاندان خود بد کند به او امیدوار نشوید.
📚 غررالحکم/باب الأهل (خانواده)
🔹 حدیث روز
@Quranahlebayt
فاصله #آرمانها تا عمل
🔴🔴نباید كاری بکنیم که بگویند که #دادگاهها در زمان #طاغوت هم این کارها را نمی کردند!😞😞
🔻🔻رفتن در حِرْز مردم خلاف شرع است.
#اهانت کردن به یک آدمی، و لو این آدم هم خودش یک آدم مخالفِ مثلًا چه باشد، باز حق اهانت نیست.
این حق است که جزایش را به او بدهند، دیگر اهانت چرا به او بکنند؟
رفتن منزل، به #خانواده اش تعرض کردن، به بچه هایش تعرض کردن، اینها اموری است که نباید بشود.
ما می خواهیم اسلام باشد،
ما نباید یک کاری بکنیم که بگویند که دادگاهها در زمان طاغوت هم این کارها را نمی کردند! ...
🔸🔸باید شما آقایان علاج بکنید مسأله را.
اگر می توانید علاج بکنید، علاج بکنید. و الّا الزامی ندارید که قاضی باشید...
احکام اسلام را می خواهید پیاده بکنید؛ باید با تمام احتیاطات لازم، با تمام دقتهای لازم، در این امور بررسی بشود
یکوقت یک #بیگناهی خدای نخواسته، روی یک مقاصدی که یک کسی ممکن است داشته باشد بیاید #تهمت به او بزند، خدای نخواسته یک آدم بیگناهی {محکوم} بشود».
📚صحیفه امام؛ ج 10 ص 271
@Quranahlebayt