مثل هر بار پر از توبه ی بی تاثیرم
دل خورم از خودم، از دست خودم دل گیرم
قدر هم رفت، ولی حال دلم خوب نشد
جان زهرا نگرانم، چه شده تقدیرم؟؟؟
رمضان بگذرد و باز نبخشی من را؟؟؟
بعد از این خورده ته دیگ، دگر کفگیرم
کار ما را نگذاری تو به روز عرفه
من شب فطر به عفو تو زبان می گیرم
من اگر بد شده خُلقم، حرمم دیر شده
دست من نیست، من این مرتبه بی تقصیرم
چاره ی کار من اینبار هوای نجف است
دارم از دوری ایوان طلا می میرم
بی علی من به خدا بی کسم و بیچاره
من بدون علی از زندگی ام دل سیرم
دم افطار به یاد دل بی تاب رباب
یاد بی تابی آن شیرزنِ بی شیرم
#وحید_محمدی #شعر #امام_حسین
@Quranahlebayt
📌 فراموشی خدا
🔸 امام على علیه السلام:
هر که خداى سبحان را فراموش کند، خداوند خود او را از یادش مى برد و دلش را کور مى گرداند.
📚 غررالحکم/ح8875
🔸 امام صادق(علیه السلام) می فرماید:
از جمله سخنان نجوا آمیزى که خدا با موسى علیه السلام گفت این بود که اى موسى! مرا در هیچ حال، فراموش مکن؛ زیرا فراموش کردن من، دل را مى میراند.
📚 کافی/ج2/ص498/ح11
📖 مَن أَعرَضَ عَن ذِکرِی فَاِنَّ لَهُ مَعِشَتَةً زَنکاً و نَحشُرُهُ یَومَ القِیامَةِ أَعمَیٰ
💫طه /۱۲۴
🔹 حدیث روز
@Quranahlebayt
❇️فقط در #مواقع_نياز_ومشكلات، ياد #خدا نباشيم
🔹وقتی یه ضرری به آدم میرسه، دَعَانَا لِـجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَائِمًا، دعامون میکنه خوابیده و نشسته و ایستاده. بعد وقتی ضرر رو برمیداریم ازش، همچین راهشو میگیره و میره،كَأَن لَّمْ يَدْعُنَا إِلَى ضُرٍّ مَّسَّهُ، که انگار ما رو تو ضررش اصلا نخونده (12/یونس)
🔹وقتی برای رفع مشکل کسی قدم برمیداریم، اگه بفهمه و خوشحال و راضی باشه، چقدر دوست داریم بیشتر براش وقت و توان بزاریم؟
چقدر بده یکی فقط وقتی سراغمون میاد که مشکلی داره. از اون بدتر، وقتی کارش راه افتاد راهشو بگیره و بره، تا مشکل بعدی.😞
خدا به تشکر ما نیازی نداره، ما به عادت تشکر کردن نیاز داریم تا قدر جایگاهی که توش هستیم رو بدونیم.😕
🔹خدا رحمانه، یعنی چه شاکر باشیم چه کافر، وقتی ازش میخوایم کمکمون می کنه مشکلمون حل شه. اما اگه ناسپاس نباشیم، خودمون راحت تریم باهاش صحبت کنیم، در خلال مشکل بعدی.😊❣
چه خوبه یه دفتر داشته باشیم و توش بنویسیم:✍
🔹من کجاهای زندگیم گیر افتاده بودم و خیلی تحت فشار بودم، که از جایی که فکرشو نمیکردم #مشکلم حل شد؟ آرامش الان زندگیم، چقدرش بابت رفع اون مشکل به دست خداست؟⁉️
👌کاش تمرین کنیم، نه فقط در مشکلات، که هر وقت فرصتی شد، خوابیده و نشسته و ایستاده به یادش باشیم. به خاطر همه چیز، و از همه مهمتر بخاطر خودش.😍
@Quranahlebayt
معرفت در دعای عصر غیبت
وظایف عصر غيبت زياد است، برخی از آن وظایف مهمّ اين است كه معارف دينی از بالا به پایین شروع شود، نه به عكس، يعنی اوّل معرفت خدا، آنگاه شناخت پيامبر خدا (صلی الله عليه و آله و سلم) سپس معرفت حجّت خدا(سلام الله علیه) ، تا گمراهی از دين پديد نيايد؛ همان گونه كه امام صادق (سلام الله علیه) به زراره فرمود: اگر عصر غيبت را درك كردی، برای صيانت از خطر هرگونه ترديد و زيغ و انحراف با اين تعبيرها نيايش كن: اللّهمّ عَرّفنى نَفْسَك فإنّك إنْ لَم تُعَرّفنى نَفْسَك لَم اَعْرِف نبيّك، اللّهمّ عَرّفنى رَسولَك فإِنّك إن لَم تُعَرِّفنى رَسولَك لَم اَعْرِفْ حجّتك، اللّهمّ عَرِّفنى حُجّتك، فإنّك اِنْ لم تُعَرِّفنى حُجَّتك ضَلَلْتُ عَن دينى.[۱]
[۱]بحار الانوار ج۹۲ ص۳۲۶
دانش و روش بندگی ص۱۸۳
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@Quranahlebayt
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 امام خامنهای: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرمودهاند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم.
@Quranahlebayt
🔸از روایات، استفاده میشود که آثار این ماه در هیچ یک از یازده ماه دیگر نیست. همانطور که پیغمبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم فرمودند:
هُوَ شَهْرٌ دُعِيتُمْ فِيهِ إِلَى ضِيَافَةِ اللهِ وَ جُعِلْتُمْ فِيهِ مِنْ أهْلِ كَرَامَةِ اللهِ أنْفَاسُكُمْ فِيهِ تَسْبِيحٌ وَ نَوْمُكُمْ فِيهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُكُمْ فِيهِ مَقْبُولٌ وَ دُعَاؤُكُمْ فِيهِ مُسْتَجَاب؛(وسائل الشيعة، ج 10، ص 313.)
ماه مبارک رمضان، ماهی است که در آن به مهمانی خدا دعوت شدهاید و در آن، اهل کرامت و احترام شمرده شدهاید. نَفَسهای شما در آن، تسبیح و خواب شما در آن، عبادت و عملهای شما در آن، مورد قبول و دعاهای شما در آن، مستجاب است.این فضایل و آثار، به ماه رمضان اختصاص دارد.
آیت الله #ناصری ره
@Quranahlebayt
✳ رمضان؛ فرصتی برای هماهنگشدن با امام زمان(عج)
🔸جایگاه «روزه» عبارت است از غلبه بر «طبع حیوانی» جهت رسیدن به «حقایق قدسی». دائماً باید به خودمان گوشزد کنیم «تو که از سرای طبیعت بیرون نمیروی، به کوی حقیقت راهت نمیدهند». در «شب قدر» کسی به کوی حقیقت نظر میکند که حداقل با بیست و چند روز روزهداری بر طبع خود غلبه کرده باشد و با رعایت حرام و حلال الهی یک نحوه هماهنگی با حضرت «صاحب الزمان» (عج) که صاحب شب قدر است، بهدست آورده باشد.
📚 برگرفته از کتاب «رمضان دریچهی رؤیت»
@Quranahlebayt