🏴 السلام علیک یا خدیجه الکبری
🌑دهم ماه مبارک رمضان، سالروز وفات امّ المؤمنین #حضرت_خدیجه_ی_کبری صلوات الله و سلامه علیها، را به تمام شیعیان امیرالمؤمنین علیه السلام تسلیت عرض می کنیم.
به نیت توسل به ایشان و تسلای دل #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف #صلواتی هدیه می کنیم.
#هدیه_صلوات_و_فاتحه
#حضرت_خدیجه_سلام_الله_علیها
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد_و_عجل_فرجهم
@Quranahlebayt
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت حضرت خدیجه سلام الله علیها
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
@Quranahlebayt
#رسول_اکرم صلی اللّه علیه وآله:
«به خدا سوگند! هرگز همسری بهتر از #خدیجه به من ارزانی نشد. روزگاری که مردم به من کفر ورزیدند، او ایمان آورد و هنگامی که مردم مرا دروغگو می شمردند، به رسالتم شهادت داد.
و آنگاه که مردم مرا در محاصره قرار دادند، ثروت هنگفت خود را در راه هدفهای من خرج کرد و خدا فرزندان مرا از نسل او قرار داد؛ نه دیگر زنان».
سیره ابن هشام، ج1 ص ۸۰
@Quranahlebayt
Part (10).mp3
26.42M
#جزءخوانی_روزانه_ماه_رمضان
#ترتیل_جزء_دهم_قرآنکریم
#استاد_صیاف_زاده
📿 التماس دعا 📿
؛*┄┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄┄*
@Quranahlebayt
روز ۱۲ فروردین سال ۵۸ که مردم با بیش از ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی رای دادند
افتخاری تاریخی برای ملت ایران است.
@Quranahlebayt
💠 #فرهنگ_جاهلی، #مقلد است و دلال علم. اما حضرت خدیجه #محقق بود
🔹 ما یک #محقق داریم و یک دلال؛ آن که حرف دیگران را نقل می کند و تحویل شاگرد می دهد او دلال علم است، او که تولید نکرده است! اگر بخواهید عالم باشید و اگر آن حرمت علمی عالمان را ببرید، باید بفهمید که چه آوردید! نه بفهمی چه چیزی دیگران بار کردند!.
حضرت #خدیجه (سلام الله علیها) در عصر دلالی محقق بود، او موحّد بود، او قبل از اینکه وجود مبارک حضرت به مقام بعثت برسد، موحّدانه خدا را عبادت می کرد، هرگز نمی گفت: ﴿إِنَّا وَجَدْنا آباءَنا عَلی أُمَّة﴾،[1] هرگز نمی گفت: ﴿ما سَمِعْنا﴾، اگر می گفت: ﴿آبائِنَا﴾؛[2] یعنی ابراهیم و اسماعیل و یعقوب و اسحاق، این ارزش ندارد كه ما چنین مادری را بشناسیم؟! ما فرزند این #مادر هستیم.
🔹 وجود مبارک امام صادق (سلام الله علیه) فرمود شما اگر بخواهید عالمانه زندگی کنید، دو طرف بسته است؛ هم ورود ممنوع است و هم خروج ممنوع است. بخواهید سر تکان بدهید، بالا ببرید و نفی کنید، باید برهان دستت باشد؛ بخواهید سر خم کنید، تصدیق کنید و فتوا بدهید، باید برهان دستت باشد. این از غرر روایات امام صادق (سلام الله علیه) که مرحوم کلینی نقل کرد فرمود: «إِنَّ اللَّهَ (سُبْحَانَهُ وَ تَعَالی) «حَصَّنَ»،[3] «حَضَّ»،[4] «خَصَّ»، به سه نسخه «عِبَادَهُ بِآیتَینِ مِنْ كِتَابِهِ»؛[5] فرمود ذات أقدس الهی راه را باز نگذاشت که هر طوری بخواهی حرف بزنی، هر طوری بخواهی بنویسی، هر جایی بخواهی بروی، دو طرف بسته است، کجا می خواهی بروی؟! اگر بخواهی تصدیق کنی، باید برهان دستت باشد، نه دلال باشی! اگر بخواهی تکذیب کنی، باید برهان دستت باشد، نه دلال باشی، نه چون «گفتند»، چون «می گویم»!
🔹 «إِنَّ اللَّهَ (سُبْحَانَهُ وَ تَعَالی) حَصَّنَ عِبَادَهُ بِآیتَینِ مِنْ كِتَابِهِ أو خَصَّ أو حَضَّ»، فرمود دو قلعه و دژ است، هر دو هم دژبان دارند، دو طرف «حصن» است، بسته است، کجا می خواهی بروی؟! می خواهی تصدیق کنی، چیزی را بگویی «آری»، باید برهان دستت باشد، ﴿عَلَی اللَّهِ إِلاَّ الْحَق﴾،[6] بخواهی تکذیب کنی و چیزی را نفی کنی، باید برهان دستت باشد، چون ذات أقدس الهی فرمود: ﴿بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ یحیطُوا بِعِلْمِه﴾،[7] این اوصاف کفار است، کافر نه برهان دستش است که با این وضع سر پایین می آورد و می گوید «آری»، نه برهان دستش است که سر بالا می آورد و می گوید «نه». مؤمن دو طرفش بسته است، بخواهد تصدیق کند، یک حصنی، یک قلعهای است، یک دژبانی دارد و آن دژبان این آیه است، ﴿إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كُلُّ أُولئِكَ﴾،[8] این ﴿مَسْؤُلا﴾، همین است، این ﴿عَلَی اللَّهِ إِلاَّ الْحَق﴾، همین است. بخواهی تکذیب کنی و بگویی نه! باید برهان دستت باشد، وگرنه مشمول آن كریمه هستی، ﴿بَلْ كَذَّبُوا بِما لَم﴾ هر دو در وصف کفار است: ﴿بَلْ كَذَّبُوا بِما لَمْ یحیطُوا بِعِلْمِه﴾.
🔹 این عصر، عصر جاهلیت است که فرهنگ، فرهنگ تقلید است، دلالی است، نه تحقیق و نه استدلال! در چنین عصری خدیجه کبریٰ عالمه، عابده، زاهده، موحده ای بود، مادرمان این است. ما فخر می کنیم که چنین مادری داریم!
[1]. سوره زخرف، آیه22.
[2]. سوره مؤمنون، آیه24.
[3]. بحار الأنوار(ط ـ بیروت)، ج2، ص186.
[4]. صافی در شرح کافی(مولی خلیل قزوینی)، ج1، ص340.
[5]. الكافی(ط ـ الإسلامیة)، ج1، ص43.
[6]. سوره نساء، آیه171.
[7]. سوره یونس، آیه39.
[8]. سوره اسراء، آیه36.
🎙آیت لله جوادی آملی
@Quranahlebayt
#دعای_روز_دهم_ماه_مبارک_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ واجْعلنی فیهِ من المُقَرّبینَ الیکَ بإحْسانِکَ یاغایَهَ الطّالِبین.
خدایا قرار بده مرا در این روز از متوکلان به درگاهت و مقرر کن در آن از کامروایان حضرتت و مقرر فرما در آن از مقربان درگاهت به احسانت اى نهایت همت جویندگان.
@Quranahlebayt
کانال قرآن و اهلبیت علیهم السلام
#دعای_روز_دهم_ماه_مبارک_رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ اجْعلنی فیهِ من المُتوکّلین علیکَ واج
🍃🥀🍃🌼
🍃🥀🍂
🌼🍂🍃
🌸 #شرح_دعاي روز دهم ماه مبارك رمضان
ایت الله مجتهدی تهرانی(ره)
🌷اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلِینَ عَلَیْکَ، وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْفَائِزِینَ لَدَیْکَ، وَ اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْکَ، بِإِحْسَانِکَ یَا غَایَةَ الطَّالِبِینَ.
💐خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان، و از رستگاران نزد خود، و از مقرّبان درگاهت قرار بده، به احسانت ای هدف جویندگان.
🔰درخواست توکل از خدا؛ خدایا من را در ماه رمضان از کسانی قرار ده که اهل توکل به تو هستند، چشمم به دست این و آن نباشد؛ چقدر خوب است که انسان توکل داشته باشد و اهل توکل باشد.
⭕️معنای توکل
🍃توکل، اعتماد قلب در امور، بر خدا میباشد بطوریکه بندگان جمیع امور خویش را بر خداوند حواله دهند و از هر نیرو و قدرتی دیگر در امور خویش #تبری جویند و تنها به یک قدرت وابسته باشند و او خدا است .
«واجْعلنی فیهِ من الفائِزینَ لَدَیْکَ» ادامه داد: کسی که به واسطه اطاعت از خدا از رحمت او بهره مند شد، فائز است. خداوند در آیات 15 و 16 از سوره مبارکه انعام می فرماید: «قُلْ إِنِّي أَخَافُ إِنْ عَصَيْتُ رَبِّي عَذَابَ يَوْمٍ عَظِيمٍ*مَنْ يُصْرَفْ عَنْهُ يَوْمَئِذٍ فَقَدْ رَحِمَهُ وَذَلِكَ الْفَوْزُ الْمُبِينُ: بگو اگر به پروردگارم عصيان ورزم از عذاب روزى بزرگ مى ترسم آن روز كسى كه [عذاب] از او برگردانده شود قطعا [خدا] بر او رحمت آورده و اين است همان رستگارى آشكار». لذا کسی که بتواند رضایت خدا را جلب کند درهای سعادت به رویش گشوده می شود.
🔗واجْعلنی فیهِ من #الفائِزینَ لَدَیْک
📌آیا پول، سلامت، امنیت و ... در این دنیا رستگاری است؟ که باید بگوییم: خیر. این #مسائل، خوب است؛ اما اگر داشته باشیم، به معنای رستگاری نیست.
👌*چه کارهایی از منظر قرآن موجب فوز و رستگاری است؟
1️⃣👈 ایمان و جهاد در راه خدا به وسیله مال و جان و هجرت در راه خداست. آیه 20 سوره توبه
2️⃣👈مقاومت و صبر در برابر گناهان و مشکلات و سختی ها از دیگر عوامل #استحقاق رستگاری است؛ آیه 111 سوره مؤمنون
3️⃣👈اطاعت از خدا و رسول و ترس از خدا و تقوای الهی و ترک گناهان، عامل دیگر استحقاق #رستگاری است . آیه 52 سوره نور
4️⃣👈جهاد و عدم فرار از #جنگ است؛ آیه 73 سوره نساء
5️⃣👈سبقت و پیشگامی در اعمال خیر و تبعیت از خدا عامل دیگر #استحقاق رستگاری است؛ آیه 100 سوره توبه
6️⃣👈فروختن جان خود به خداوند متعال، عامل دیگر است؛ آیه 111 سوره توبه
⭕️و اجْعَلْنِی فِیهِ مِنَ الْمُقَرَّبِینَ إِلَیْکَ؛ خدایا من را از مقربین در گاهت قرار بده؛
👈خدا نکند طوری زندگی کنیم که خدا به ما بگوید تو بنده من نیستی و ما را از #درگاه ربوبی خودش دور کند و بگوید برو ؛ گاهی پدر به فرزند نا صالح خود می گوید ؛ برو تو دیگر فرزند من نیستی خدا هم گاهی به بنده خودش که غرق در معاصی شده است می گوید : از درگاه من دور شو که دیگر تو بنده من نیستی ! خدا کند که خدا به ما بگوید، تو بنده من هستی.
⭕️بإِحْسَانِکَ یَا غَایَةَ الطَّالِبِین؛ به حق احسانت خواسته های من را اجابت کن؛
💐ای کسی که غایت طالبین تویی! انسان وقتی از همه جا نا امید می شود، آخر کار در خانه خدا می رود و آن وقت دعا مستجاب می شود.
@Quranahlebayt