#دعاهای_روزانه
💮🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ، الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى جَعَلَ اللَّيْلَ لِباساً، وَالنَّوْمَ سُباتاً، وَجَعَلَ النَّهارَ نُشُوراً، لَكَ الْحَمْدُ أَنْ بَعَثْتَنِى مِنْ مَرْقَدِى وَلَوْ شِئْتَ جَعَلْتَهُ سَرْمَداً، حَمْداً دائِماً لَايَنْقِطعُ أَبَداً،
🌸به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانیاش همیشگی است، ستایش خدا را که شب را پوشش و خواب را مایه آرامش و روز را زمینه تکاپو قرار داده، ستایش فقط شایسته توست که مرا از خوابگاهم برانگیختی و اگر میخواستی خوابم را جاودان میساختی، ستایش دائم که هرگز پایان نیابد
(فرازی از دعای چهارشنبه )
سلام .
🌼صبح بخیر، روزتون مملواز الطاف الهی.
🔹امام صادق علیه السّلام فرمودند:
الله فی عَون المُومِن، مادامَ المُومِن فی عَون اَخیهِ ؛
خداوند در پی یاری مومن است، تا وقتی که مومن در پی یاری برادر خویش است.
📚 بحار الانوار، ج۷۴ ،ص۳۲۲
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
@Quranahlebayt
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_489
❇️#گناه شما مانع #رحمت ما نيست!
💠أَ فَنَضْرِبُ عَنْكُمُ الذِّكْرَ صَفْحاً أَنْ كُنْتُمْ قَوْماً مُسْرِفِينَ
🌱آیا به سبب اینکه شما افرادی هستید که از حدّ خود تجاوز میکنید و به جهت روی گرداندن از شما، این (کتابِ سراسر) پند و یادآوری را از شما دور کنیم؟
زخرف - ۵
🔷در این آیه، منكران، و اعراض كنندگان از قرآن، را مخاطب ساخته میگويد:" آيا ما اين قرآن را كه مايه بيداری و يادآوری شما است از شما باز گيريم به خاطر اينكه قومی اسرافكار و افراطی هستيد"؟! (أَ فَنَضْرِبُ عَنْكُمُ الذِّكْرَ صَفْحاً أَنْ كُنْتُمْ قَوْماً مُسْرِفِينَ).
🔷درست است كه شما در دشمنی و مخالفت با حق، چيزی فروگذار نكردهايد، و مخالفت را به حد افراط و اسراف رساندهايد ولی لطف و رحمت خداوند به قدری وسيع و گسترده است كه اينها را مانع بر سر راه خود نمیبيند، باز هم اين كتاب بيدارگر آسمانی و آيات حياتبخش آن را پی در پی بر شما نازل میكند، تا دلهايی كه اندك آمادگی دارند، تكان بخورند و به راه آيند، و اين است مقام رحمت عامه و رحمانيت پروردگار كه دوست و دشمن را در برمیگيرد.
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃༺
@Quranahlebayt
#نیایش_صبحگاهی
🌷خدایا !
اندیشه ام را در مسیری روحانی قرار ده،
تا روحم را با تو درآمیزم و لذت بودن
با تو را در لحظه لحظهی زندگیام دریابم.
🌷خدایا !
به من بینشی عطا کن که هیچ وقت خود را با دیگران مقایسه نکنم،
بر آنهایی که از من برتر هستند حسد نورزم،
و بر آنها که پایین ترند فخر نفروشم،
و بر آنچه دارم قناعت کنم و همواره در این اندیشه باشم که از آنچه در حال حاضر هستم، فراتر بروم....
الهی آمین 🤲
@Quranahlebayt
🌱 هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید:
#حدیث_روز:
🔅امام علی عليه السلام:
🌴خودپسندى و غرور، مانع پيشرفت و كمال است.
📚نهج البلاغه : #حکمت_167
@Quranahlebayt
#آیت_الله_العظمی_خامنه_ای_مدظله_العالی
🔹 بروید سراغ کارهای نشدنی تا بشود… تصمیم بگیرید بر برداشتن کارهای سنگین تا بردارید «و لا یخشون احداً الا الله»
خب، زحمتهایش چه؟ رنج هایش چه؟ محرومیتهایش چه؟
جوابش این است که:
«و کفی بالله حسیبا»
خدا را فراموش نکن
خدا حسابت را دارد.
🔹 در میزان الهی رنج تو، محرومیت تو، کف نفس تو، حرصی که خوردهای، زحمتی که کشیدهای، کاری که کردهای، خون دلی که خوردی، دندانی که روی جگر گذاشتی؛ این ها هیچ وقت فراموش نمی شود.
@Quranahlebayt
❇️بجز #شرك، سايرگناهان قابل #امرزش هستند
💠إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ ما دُونَ ذلِكَ لِمَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالًا بَعِيداً «116/نساء»
🌱همانا خداوند از اينكه به او شرك ورزيده شود (بدون توبه) درنمى گذرد ولى پائينتر و كمتر از آن را براى هر كس كه بخواهد (و شايسته بداند) مىبخشد. و هركس به خداوند شرك ورزد حتماً گمراه شده است، گمراهى دور و دراز.
🔹مخالفت با رسول خدا و شكستن وحدت مسلمانان (كه در آيه قبل آمده بود) نوعى شرك است. وَ مَنْ يُشاقِقِ ... يُشْرَكَ بِهِ
🔹شرك، بزرگترين گناه نابخشودنى است. «لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ»
🔹شرك، مايه گمراهى و دورى از هرگونه كمال است. «ضَلالًا بَعِيداً»
📚تفسير نور
🔷موضوع شرك در اين ماجرا، پيروي تعصّبآميز از منافع شخصي و قبيلهاي، حمايت به ناحق از خطا و خيانت فردي خودي و بهتان زدن به يك بيگناه، هرچند دشمني يهودي، ميباشد كه تماماً خلاف حق و در تضاد با توحيد عملي است، در اين تجربه معلوم شد كه به محض ورود ناخالصي و شرك در يك عمل، چگونه خدا فراموش و غايب ميشود. چنين است كه آفت شرك، هرچند مختصر و ناچيز، شجرة ايمان را كه رشد و باروري آن در گرو آبياري خالص توحيدي است به كلي خشك ميكند.
@Quranahlebayt
امام صادق(علیهالسلام) میفرمایند:
«مَنْ سَرَّهُ أَنْ يَكُونَ مِنْ أَصْحَابِ الْقَائِمِ فَلْيَنْتَظِرْ وَ لْيَعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَ مَحَاسِنِ الْأَخْلَاقِ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ»
هر كس خوشحال میشود و دوست دارد که جزء ياران حضرت مهدى(عج) قرار گيرد، بايد منتظر باشد و در حال انتظار، با تقوا و اخلاق نيكو رفتار کند.
الغيبة(للنعمانی)، النص، صفحۀ ۲۰۰
@Quranahlebayt