سلام بر شما دوست عزیز
بنظر بنده شما تقلید کنید البته تقلیدتون رو باید زیر نظر یک استاد انجام بدید تا تقلیدتون دقیق و صحیح باشه و به همراه تقلیدی که انجام میدید فرار به فراز نام نغمه ای که تلاوت شده رو هم یاد بگیرید و میتوانید بعداز اینکه دو سه تلاوت تقلید کردید نزد یک استاد بروید تا با نت ها، درجات، فواصل و... آشنا بشید و یا میتوانید چند تلاوت تقلید کنید و نغمات اون تلاوت ها یاد بگیرید و الگو تلاوت های خودتون قرار بدید
موفق باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تلاوت استاد محمد عبدالعزیز حصان
⭕️ تحلیل تلاوت 👇🏻👇🏻👇🏻
⭕فراز اول
(بیات عجمی)
شروع فراز از درجه ۶ بیات در کلمه (به الجبال ) اشاره به درجه ۱ می کنه و مرتبا به درجه ۶ برمیگرده و در کلمه (ارض)روی درجه سوم بیات مستقر می شود.
⭕فراز دوم
(بیات محیر)
شروع از درجه ۶
در عبارت ( موتی بل لله ) اجرای درجه ۸ و در (جمیعا) استقرار روی درجه ۱
⭕فراز سوم
(مقام حسینی)+(مقام بیات)
ابتدای فراز را با مقام حسینی یعنی جنس راست متصل به بیات آغاز می کند . عبارت ( افلم ییئس الذین آمنوا ) ۷ به ۱ مقام حسینی سپس از (ان لو یشاء لله لهدی الناس جمیعا) درجه ۱ تا ۸ بیات اجرا می کند . در (جمیعا) روی درجه ۱ می نشیند .
⭕فراز چهارم
شروع فراز از درجه ۵ و ۶ بیات در (تصیبهم) تا ۱ بیات پایین میاد و در قسمت دومِ این فراز، نتهای ۴ و ۵ بیات پر تکرارتر هست . در کلمه( قریبا) روی نت ۴ استقرار دارد .
⭕ فراز پنجم
(مقام شوری )
شروع فراز از درجه ۴ شوری در (دارهم) اشاره تا ۷ شوری و سپس فرود و استقرار در درجه ی ۱
⭕ فراز ششم
نت های 2 تا 7 بیاتین(حسینی عشیران)
اجرا می گردد.
نت پایانی درجه ۱ بیات .
⭕وسعت صوتی این قطعه مجموعا ۱۰ درجه بود .
✨✨✨✨✨✨
@Quranicauthorities
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاوت سوره نبأ با صدای استاد محمد صدیق منشاوی (مقام حجاز و نهاوند)
#محمد_صدیق_منشاوی #منشاوی
@Quranicauthorities
💠 اعمال روز مباهله
🔹روز بیست وچهارم ذی الحجه بنابر مشهور روزی است که مباهله حضرتا رسول با مسیحیان نجران در آن اتفاق افتاده است و نیز در این روز بود که حضرت امیرالمؤمنین در حال رکوع انگشتر خود را به سائل داد و آیه «انما ولیّکم الله» در شأن ايشان نازل شد.
🌸 در این روز چند عمل وارد شده است:
1️⃣ غسل
2️⃣ روزه
3️⃣ دو رکعت نماز و آن مثل روز عید غدیر است در وقت
و کیفیت و ثواب
4️⃣ خواندن دعای مباهله که شبیه به دعای سحر ماه رمضان است؛
5️⃣بخواند دعایی را که شیخ و سید روایت کرده اند
بعد از دو رکعت نماز و هفتاد مرتبه استغفار و اول آن «الحمدلله رب العالمین» است
👈همچنین صدقه دادن به فقرا بعنوان پیروی از امیر المومنین علیه السلام و زیارت ایشان و بهتر است در این روز زیارت جامعه خوانده شود
📚 مفاتیحالجنان
✅امروز چهارشنبه ۱۳مرداد۲۴ذی الحجه روز مباهله است آن را قدر بدانیم وملتمسین دعا را از دعای خیرتان محروم نسازید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ترتیل آیه مباهله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تلاوت آیه مباهله
🔸استاد مصطفی اسماعیل
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تلاوت آیه مباهله
🔸استاد عبدالباسط
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تلاوت آیه مباهله
🔸استاد شحات انور
هدایت شده از بصیر
نوشته بود:
"شهید است هر
آنکه مُرد از عشـــق"
و ناگهان به سرم زدکه عاشقت بشوم🌱✨
زندگینامه شهدا🖇📝
پروفایل های ناب و خاص🎈🎊
متن و نوشته های جذاب💎
دلت میخواد وصیت نامه شهدارو بخونی؟!🌿
دوست داری پروفایل شهدایی و مذهبی داشته باشی؟🌱✨
اینجا همه شو باهم داشته باش😌👌
[این یه دعوت نامه است از طرف شهدا📩👇]
دعوت شهدا رو رد نکنید🚶♀👇
#پیشنھادِفوقالعادھ
http://eitaa.com/joinchat/3611820064C9d7f4c9a36
⭕️ سوال
⁉️ داستان شکست مسیحیان نجران از پیامبر اکرم ص در جریان مباهله چه بود؟
🔰 ده سال از هجرت پیامبر اکرم (ص) میگذشت. در این ده سال بارها و بارها پیامبر و یارانش درباره حقانیت اسلام با پیروان دیگر مذاهب بحث و گفتگو کرده بودند. در راستای همان تبلیغات و ارشادات الهی، رسول اکرم (ص) نامهای برای اُسقف نجران به نام ابوحارثه نوشت و او و مسیحیان نجران را به اسلام دعوت میکرد.
نجران که در مرز حجاز و یمن قرار داشت، هفتاد دهکده را شامل میشد. پس از خواندن نامه تصمیم گرفتند یک شورایی را برای گفتگو و بررسی به مدینه بفرستند. برای این منظور از بین مسیحیان شصت نفر و در رأس آنان سه نفر راهی مدینه شدند.
👈 با ورود این هیئت به مدینه بحثها و گفتگوها آغاز شد. سرانجام مسیحیان نجران اعلام کردند که از راه گفتگو حقیقت بر آنها آشکار نمیشود و باید به مباهله پرداخت. مباهله به عملی میگویند که دو طرف یکدیگر را لعن و نفرین کنند.
🔰 پس از این پیشنهاد مسیحیان، آیه مباهله بر پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله) نازل شد: «فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ [آلعمران/61]
👈 هر گاه بعد از علم و دانشی که ( در باره مسیح ) به تو رسیده ، ( باز ) کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند ، به آنها بگو: «بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم ، شما هم فرزندان خود را ما زنان خویش را دعوت نماییم ، شما هم زنان خود را ما از نفوس خود دعوت کنیم ، شما هم از نفوس خود آن گاه مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم».
بنابراین پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله) نیز بنابر فرمان الهی حاضر به مباهله شدند.
✳️ وقت مباهله فرا رسید. پیامبر (ص) هنگام حرکت به محل مباهله، دست حسن و حسین را گرفته بود، و علی پیش روی پیامبر و فاطمه پشت سر آن حضرت، حرکت میکردند. وقتی اسقف مسیحیان وضع حضور پیامبر را مشاهده کرد، گفت: من چهرههایی را مینگرم که هرگاه دست به دعا بلند کنند، و از خدا بخواهند که کوهی از مکه را از جا بکند، بیدرنگ کنده میشود، بنابراین مباهله نکنید، که اگر مباهله کنید، همه مسیحیان هلاک میشوند .
✍ مهاجر و انصار برای تماشای صحنه و باخبر شدن از ماجرا حاضر شده بودند. همه دیدند که مسیحیان نجرانی حاضر به مباهله نشدند و قرار بر این شد که حکومت اسلامی را بپذیرند و هرسال به آنان مالیات بپردازند و در مواقع جنگ و تهدید حکومت اسلام با جان و مال خود از اسلام دفاع کنند.[4]
🌹🌹 درسهای مباهله
1️⃣ مباهله درس حقانیت اسلام بر دین مسیحیت را با صدایی بلند اعلام میدارد.
2️⃣ درس ایستادگی در راه حق و ایمان به آن است. اگر کسی به راهش ایمان داشته باشد از هیچ تهدیدی نمیترسد و میدان را رها نمیسازد. حضرت ابراهیم (ع) از آتش هم نمیهراسد و به خدا توکل خواهد کرد.
3️⃣ در جریان مباهله ما اهمیت تبلیغ اسلام و دعوت به آخرین دین الهی را به خوبی مشاهده میکنیم. امروزه با پیشرفتها در فضای مجازی و بستری که شبکه جهانی اینترنت برای ما آماده ساخته است، به راحتی میتوان پیام خود را به جهانیان مخابره کرد و باب مذاکرات علمی را باز کرد.
4️⃣ مقام و منزلت امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (ع) نزد پیامبر اکرم (ص) است. مقامی که به فرموده امام رضا (علیهالسلام) بالاتر از آن در عالم اسلام مقامی نیست.
#حکایت_و_داستان