eitaa logo
راه آسمان
1هزار دنبال‌کننده
374 عکس
2 ویدیو
0 فایل
این کانال جهت نشر سخنان امیرالمومنین علی علیه السلام می باشد. انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایز است. ارتباط با ادمین @amirmohammadporabbasi
مشاهده در ایتا
دانلود
اراده خداوند بر این تعلق گرفته بود که اسرائیل یحیی سنوار را 25 سال زندانی کند تا در این زمان حماس قوی و قوی تر شود. سپس همین اسرائیل او را آزاد کرد تا یحیی سنوار با قدرت به دست آماده توسط حماس، معجزه 7 اکتبر را رقم بزند و تمام برنامه ریزی های اسرائیل علیه امت اسلامی را از بین ببرد و زمینه غرق شدن خود را فراهم آورد. ان شاء الله این حقیقت چقدر شبیه زندگی حضرت موسی (علیه السلام) و فرعونیان است. خداوند در سوره قصص آیه 8 می فرماید: اهل فرعون، صندوق حاوی حضرت موسی را از رود نیل می‌گیرند و او را به قصر فرعون می‌برند. فرعون و همسرش، آسیه، تصمیم می‌گیرند موسی را بزرگ کنند:"فَالْتَقَطَهُ آلُ فِرْعَوْنَ لِيَكُونَ لَهُمْ عَدُوًّا وَحَزَنًا ۗ إِنَّ فِرْعَوْنَ وَهَامَانَ وَجُنُودَهُمَا كَانُوا خَاطِئِينَ""سپس خاندان فرعون او (موسی) را از آب گرفتند تا سرانجام برای آنان دشمن و مایه غم و اندوه باشد، همانا فرعون و هامان و لشکریانشان خطاکار بودند." خداوند همان طور که موسی را برای نابودی فرعون در کاخ فرعون پرورش داد تا اسباب نابودی فرعون را فراهم آورد، یحیی سنوار را نیز در زندان های اسرائیل حفظ کرد تا اسباب نابودی اسرائیل را فراهم نماید. 📌خداوند دشمنِ دشمنانش را در خاک دشمن خود رشد داده و به دست همانها دشمنانش را نابود می سازد.
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨فَمَا يَصْنَعُ بِالدُّنْيَا مَنْ خُلِقَ لِلْآخِرَةِ وَ مَا يَصْنَعُ بِالْمَالِ مَنْ عَمَّا قَلِيلٍ يُسْلَبُهُ وَ يَبْقَى عَلَيْهِ تَبِعَتُهُ وَ حِسَابُه✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌کسی که برای آخرت خلق شده است، با دنیا چه کار دارد؟(چرا در طلب دنیاست؟!) و کسی که به زودی و بعد از اندک مدتی مال از او سلب خواهد شد و مسؤولیت و حساب آن برایش باقی می‌ماند، با مال چه کار دارد؟(چرا به فکر مال اندوزی است؟!) 📚بحار الأنوار، ج74، ص431 ✅توضیح: کسب مال تا جایی که انسان به آن نیاز دارد واجب است و تا جایی که بتواند توسعه در زندگی بدهد مستحب است.منظور امام علی (علیه السلام) از این سخن، نکوهش مال‌اندوزی و حب مال است. دلبستگی به دنیا و مال نباید انسان را از هدف اصلی که همان آمادگی برای آخرت است، غافل کند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
عرض سلام و ادب خدمت همراهان گرامی کانال راه آسمان با هدف نشر احادیث امیرالمومنین علی علیه السلام شروع به فعالیت نموده است. ترویج احادیث در سطح وسیع مستلزم تبلیغات گسترده می باشد. گردانندگان کانال تا جایی که شرایط اجازه داد در برخی از کانال های رسمی تبلیغ کرده و تا حدی کانال را معرفی نمودند. بدیهی است که تبلیغات گسترده باعث آشنایی افراد زیادی با کانال شده و همین امر در نشر روایات امیرالمومنین علی علیهم السلام تاثیر ویژه‌ای دارد. هر موقع که شرایط اقتصادی اجازه دهد این امر در سطح بالاتری انجام خواهد گرفت. خواهشی که از همراهان عزیز داریم این است که با تبلیغ کانال راه آسمان در گروه‌ها و کانال‌ها و در هر جایی که امکان تبلیغ وجود دارد، شرایط را برای نشر و گسترش بیش از پیش سخنان مولایمان علی علیه السلام فراهم آوریم که خیر دنیا و آخرت در عمل به آموزه های آن امام همام می باشد. لینک کانال راه آسمان: 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 بنرتبلیغاتی پیشنهادی👇
🌟 ✨ کانال راه آسمان ✨ 🌟 🌹 آشنایی با سخنان کسی که: ✨ دوست و دشمن به فضل و دانش بی‌همتای او معترف‌اند. ✨ بزرگان مسیحیت و دانشمندان اهل سنت در برابر علم بی‌پایانش سر تعظیم فرود آورده‌اند. ✨ نخبگان اندیشه در طول تاریخ به احترام او برخاسته‌اند. ✨ دانشمندان امروز از گوهرهای سخنان او در عرصه‌های مختلف بهره‌مند می‌شوند. ✨ آیندگان نیز از دریای بی‌پایان دانش او سیراب خواهند شد. 🌹 با ما همراه شوید و از سخنان نورانی امیرالمومنین علی علیه‌السلام بهره‌مند گردید. 🌹 💠 @RAHEASEMAN_ARAMESH 💠
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨رُبَّ سُكُوتٍ أَبْلَغُ مِنْ كَلَامٍ✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌گاهی سکوت بلیغ تر از کلام است. 📚تصنيف غرر الحكم و درر الكلم ؛ ص215 🔹توضیح: این حدیث بر اهمیت سکوت و زمان‌شناسی در ارتباطات تأکید دارد. گاهی سکوت می‌تواند از سخن گفتن تأثیرگذارتر باشد و به‌طور غیرمستقیم پیام‌های قوی‌تری را منتقل کند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎اثر رضایت به عمل باطل و تبعات آن بر نفس انسان 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ مَعَهُمْ فِيهِ، وَ عَلَى كُلِّ دَاخِلٍ فِي بَاطِلٍ‏ إِثْمَانِ‏: إِثْمُ الْعَمَلِ بِهِ وَ إِثْمُ الرِّضَا بِهِ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«کسی که به عمل گروهی راضی باشد، همانند کسی است که با آنان در همان عمل شریک است. هر کسی که وارد کاری باطل شود، دو گناه دارد: گناه عمل کردن به آن و گناه رضایت دادن به آن.» 📚وسائل الشيعة، ج‏16، ص141 🔹توضیح: دو علت می توان بیان کرد که چرا رضایت به فعل باطل گناه است: 1⃣علت اول: این رضایت ممکن است منجر به انجام عمل باطل شود، یعنی فرد از مرحله موافقت ذهنی به عمل خارجی برسد. در این صورت، شخص با مشارکت در آن گناه مرتکب خطا می‌شود. 2⃣علت دوم: مهم‌تر از عمل خارجی، اثرات روانی و معنوی رضایت است. حتی اگر فرد به عمل نرسد، این رضایت بر روح و نفس او تأثیر منفی می‌گذارد. این تأثیرات مانع از رشد و تکامل معنوی انسان می‌شود و او را از کمال حقیقی دور می‌کند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎 اهمیت و جایگاه نیروهای نظامی 🌹 قال الامام علی علیه السلام: ✨ «الْجُنُودُ بِإِذْنِ اللَّهِ حُصُونُ‏ الرَّعِيَّةِ وَ زَيْنُ الْوُلَاةِ وَ عِزُّ الدِّينِ وَ سَبِيلُ الْأَمْنِ وَ الْخَفْضِ وَ لَيْسَ تَقُومُ الرَّعِيَّةُ إِلَّا بِهِمْ»✨ 🌹 امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌 «سپاهیان به اذن خداوند، دژهای محکم برای مردم، زینت فرمانروایان، عزت دین، و راهی برای امنیت و آرامش هستند و مردم بدون آنان برقرار نمی‌مانند.» 📚 تحف العقول، ص126، از عهدنامه مالک اشتر 🔹 توضیح: این حدیث اهمیت ویژه نیروهای نظامی را در تأمین امنیت و محافظت از جامعه و ارزش‌های دینی بیان می‌کند. با توجه به این روایت از امیرالمومنین چند نکته بیان می شود. 1️⃣برخی از سیاستمدارانی که اهل طعنه و کنایه و زخم زبان زدن به نیروهای نظامی هستند و گاها جایگاه آن ها را تضعیف می نمایند، بدانند که طبق این روایت قدر و منزلتشان در مقیاس جهانی با همین نیروهای نظامی است. در گذشته نه چندان دور سران سه کشور شوروی، انگلستان و آمریکا در کشور ایران در زمان پهلوی بدون اطلاع سران ایران کفرانس برگزار کردند و سران مملکت و مردم را با این برخورد تحقیر نمودند. اگر نیروی نظامی قوی وجود داشت و با آنها مقابله می نمود آنان جرئت چنین کاری نمی یافتند. 2️⃣عده‌ای به دلیل مشکلات معیشتی، که برخی به انتخاب خود مردم بازمی‌گردد، نیروهای نظامی را بدون هیچ منطقی مسئول این مسائل می‌دانند. برخی نیز با شنیدن تبلیغات دشمنان به آنان بدبین می‌شوند، غافل از اینکه مشکلات اقتصادی و معیشتی یا از انتخاب نادرست است یا از قانون نادرست است و یا از اجرای غلط و یا از فرصت دادن به اختلاسگران و چپاولگران است که هیچ یک ارتباطی به نیروهای نظامی ندارد. باید دقت کنیم که امام علی (علیه السلام) نیروهای نظامی را دژ مستحکم جامعه می‌دانند که قوام و امنیت جامعه در گرو حضور آنان است و با تضعیف آنها در واقعیت دژ مستحکم خود و امنیتمان را تضعیف نموده ایم. 3️⃣نیروهای نظامی امت اسلامی منحصر در یک جغرافیای خاص نیست. از این رو نظامیان حزب الله، حماس و دیگر مجاهدین که به عشق اسلام عزیز جهاد می کنند، همه جنود الهی هستند. از این رو ساده لوحی است که کسی فکر کند اسرائیل فقط دشمن حماس یا حزب الله است. اسرائیل دشمن فلسطین، دشمن لبنان، دشمن ایران، دشمن دیگر کشورهای اسلامی و دشمن بشریت است و هرکس با این عنصر سرطانی مبارزه کند، از جنود الهی به شمار می رود و مشمول این روایت است. 4️⃣ نیروهای نظامی، عموماً از سر ایمان و با عشق به خداوند در راه دفاع از اسلام و مسلمانان گام برمی‌دارند و چشم‌داشتی از مردم ندارند؛ با این حال، مردم نیز وظیفه دارند آنان را تکریم کنند، جایگاهشان را پاس بدارند و از همه مهم‌تر برایشان دعا کنند. در این خصوص، دعای اختصاصی امام سجاد (علیه‌السلام) برای نیروهای نظامی مرزی در صحیفه سجادیه گویای اهمیت دعای خیر مردم برای این خدمتگزاران بی‌منت است. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎پناه بردن به خداوند از شرور نفس 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ شُرُورِ أَنْفُسِنَا وَ مِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«ما به خداوند پناه می‌بریم از شرور نفوس خود و از بدی‌های اعمال‌مان.» 📚بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج‏75 ؛ ص1 🔹توضیح: این روایت به اهمیت پناه بردن به خداوند در برابر ناپاکی‌های نفس و اعمال زشت اشاره می‌کند، زیرا تنها با تکیه بر خداوند می‌توان از این شرور مصون ماند. این دعاها برای ما نیز درس است که همیشه به خداوند پناه ببریم و بهتر است این دعای کوتاه ورد زبانمان باشد و دائما آن را تکرار کنیم و با تضرع از خداوند بخواهیم ما را از شر نفس و اعمال زشتمان محفوظ بدارد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
بسم الله الرحمن الرحیم
💎روش صحیح برخورد با شر 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَيْثُ جَاءَ فَإِنَّ الشَّرَّ لَا يَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّر.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«سنگ را از جایی که آمده بازگردانید؛ زیرا شر تنها با شر دفع می‌شود.» 📚نهج البلاغة، حکمت 314 🔹توضیح: این روایت نشان می‌دهد که برای مقابله با بدی و شر، گاهی باید به روش‌های قاطعانه و محکم اقدام کرد، زیرا تنها در چنین حالتی می‌توان مانع از گسترش شر شد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«ادْفَعُوا أَمْوَاجَ الْبَلَاءِ بِالدُّعَاءِ مَا الْمُبْتَلَى الَّذِي اسْتَدَرَّ بِهِ الْبَلَاءُ بِأَحْوَجَ إِلَى الدُّعَاءِ مِنَ الْمُعَافَى الَّذِي لَا يَأْمَنُ الْبَلَاءَ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌برای دفع امواج بلا، به دعا روی آورید. کسی که به بلا دچار شده، نیازش به دعا بیشتر از کسی نیست که هنوز گرفتار بلا نشده، چرا که هیچ‌کس از بلا در امان نیست. 📚بحار الأنوار، ج‏90، ص301 🔹توضیح: مبتلای به بلا با کسی که مبتلا به بلا نیست به یک اندازه به دعا نیاز دارند. چون آن کسانی که الان در عافیت هستند، ایمن از بلا نیستند؛ پس باید دعا کنند تا بلا شامل آنها نشود و مبتلایان به بلا نیز باید دعا کنندکه بلا از آنها دفع شود. 🌸🤲 کسی که مبتلا به بلا است برای رفع بلا باید دعا کند و کسی که مبتلا به بلا نیست برای دفع بلا باید دعا کند. 🤲🌸 از این رو دعا به عنوان سلاح مؤمن در برابر بلایا و مصائب، است. در این روایت امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند که افرادی که در بلا نیستند مثل کسانی که در بلا هستند باید دعا کنند چرا که ایمن از بلا نیستند. لذا نباید صبر کرد که بلا شامل حالمان شود و سپس دعا کنیم بلکه قبل از وقوع بلا باید اندیشه کرد و دعا نمود تا خداوند متعال آن را دفع کند. البته ترک گناه و صدقه دادن و قربانی کردن نیز نقش اساسی در دفع بلا دارد. همین قاعده در مورد گناه نیز وجود دارد. هم برای گناهان انجام شده باید استغفار کرد که گناه و آثار شوم آن رفع شود و هم باید استغفار نمود تا گناهان دفع شوند. این مطلب یعنی استغفار رفعی و استغفار دفعی از فرمایشات آیت الله بهجت می باشد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
هدایت شده از تُحَدِّثون
🌹قال النبی صلی الله علیه و آله و سلم: ✨افْزَعُوا إِلَى اللَّهِ فِي حَوَائِجِكُمْ وَ الْجَئُوا إِلَيْهِ فِي مُلِمَّاتِكُمْ وَ تَضَرَّعُوا إِلَيْهِ وَ ادْعُوهُ فَإِنَّ الدُّعَاءَ مُخُّ الْعِبَادَةِ وَ مَا مِنْ مُؤْمِنٍ يَدْعُو اللَّهَ إِلَّا اسْتَجَابَ فَإِمَّا أَنْ يُعَجِّلَهُ لَهُ فِي الدُّنْيَا أَوْ يُؤَجِّلَ لَهُ فِي الْآخِرَةِ وَ إِمَّا أَنْ يُكَفِّرَ عَنْهُ مِنْ ذُنُوبِهِ بِقَدْرِ مَا دَعَا مَا لَمْ يَدْعُ بِمَأْثَمٍ.✨ 🌹 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: 🖌 «برای رفع نیازهای خود به خداوند روی آورید و در مواقع سختی به او پناه ببرید و با تضرع دعا کنید، زیرا دعا مغز عبادت است و هیچ مؤمنی دعا نکند مگر آنکه خداوند دعایش را اجابت می‌کند، یا در دنیا به او سریع‌تر پاسخ می‌دهد یا برای آخرت او به تأخیر می‌اندازد(در آخرت به او پاداش می دهد) و یا به اندازه دعایش از گناهانش می‌کاهد، به شرطی که دعا به معصیت نباشد.» 📚بحار الأنوار، ج‏90، ص302 🔹توضیح: چند نکته در این روایت وجود دارد که اشاره می گردد: 1️⃣این روایت بیانگر این حقیقت است که دعا همیشه مستجاب است و فقط صورت استجابت فرق می کند و تاثیرات مثبت در زندگی دنیوی یا اخروی دارد. 2️⃣نکته مهم این است که در سختی‌ها و نیازها، خداوند آخرین گزینه‌ای نباشد که به یاد می‌آوریم، بلکه باید او را اولین و آخرین پناه خود بدانیم. البته این موضوع منافاتی با استفاده از واسطه‌ها ندارد؛ اما باید خداوند را حل‌کننده اصلی مشکلات بدانیم و دیگران را فقط وسیله‌ای در دست او ببینیم. 3️⃣دعاکننده در دعائیش به بیش از خواسته اش رسیده است و آن هم ارتباط با خداوند است. مثل اینکه فردی از انسان بزرگی وقت ملاقات می گیرد و خواسته ای دارد و آن شخص خواسته او را اجابت می کند. در این حال شخص اجابت شده به دو چیز رسیده است اجابت حاجت و ملاقات و ارتباط با آن شخص بزرگ. و چه شخصی بزرگتر از خداوند متعال می باشد؟! 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث اهل بیت علیهم‌السلام در کانال تحدثون👇عضو شوید.🔺 💠@Tohaddethun💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎عالم محضر خداست! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«اتَّقُوا مَعَاصِيَ اللَّهِ فِي الْخَلَوَاتِ فَإِنَّ الشَّاهِدَ هُوَ الْحَاكِم»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«از معصیت‌های خدا در تنهایی پرهیز کنید؛ زیرا کسی که ناظر است، همان کسی است که حکم می‌کند.» 📚نهج البلاغة، حکمت 324 🔹توضیح: در دادگاه های عرفی قاضی برای حکم کردن احتیاج به شاهد دارد و این شاهد غیر از قاضی است و ممکن است دروغ بگوید و ممکن است راست بگوید. اما ممکن است در برخی موارد خود قاضی شاهد جرمی باشد در این صورت هیچ گریزی نیست و نمی توان سر قاضی کلاه گذاشت. چرا که خود قاضی شاهد ماجراست. نسبت به خداوند اساسا مسئله دروغ گفتن معنا ندارد چرا که همیشه حاضر است. اما این مسئله در مورد خلوت برجسته شده است که انسان توهم نکند که کسی نیست و گناهش را نمی بیند بلکه همان کسی که قاضی است خودش نیز شاهد است و می بیند. این روایت یادآور می‌شود که در زمان تنهایی نیز باید مراقب اعمال خود بود، چرا که خداوند همیشه ناظر بر اعمال بندگان است و در نهایت، اوست که قضاوت خواهد کرد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«الِاسْتِغْنَاءُ عَنِ الْعُذْرِ أَعَزُّ مِنَ الصِّدْقِ بِه.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«بی نیازی از معذرت خواهی باعزت تر از این است که آن را بیان کنی هر چند که با صداقت باشد.» 📚نهج البلاغة، حکمت 329 🔹توضیح: 1⃣نکته اول: در روایت تعبیر «اعز» واردشده است که رفتار عزتمندانه در ترک رفتاری است که موجب معذرت خواهی است نه در معذرت خواهی البته قبول اشتباه نیز عزت است ولی باعزت تر از آن ترک آن رفتار است. این روایت به اهمیت حفظ آبرو و عزت نفس اشاره دارد. به این معنا که در زندگی بهتر است با رفتار مناسب و دوری از خطاها، خود را از نیاز به معذرت خواهی بی‌نیاز کنیم. از این رو برای حفظ اعتبار و احترام خود، از انجام اعمالی که ممکن است باعث ایجاد نیاز به عذرخواهی شوند، باید خودداری کنیم. 2⃣نکته دوم: البته برخی روایت را به صورت دیگر نیز معنا کرده اند ولی به نظر می رسد درست نباشد. ابن ابی الحدید نیز روایت را اینگونه که بیان شده است معنا کرده است.(لا تفعل شيئا تعتذر عنه و إن كنت صادقا في العذر فألا تفعل خير لك و أعز لك من أن تفعل ثم تعتذر و إن كنت صادقا. شرح نهج البلاغة لابن أبي الحديد ؛ ج‏19 ؛ ص241) 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎یک اصل اساسی در مواجهه با دشمنان 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«لَا تَسْتَصْغِرَنَّ عَدُوّاً وَ إِنْ ضَعُف»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«هرگز دشمن را کوچک نشمارید، حتی اگر ضعیف به نظر برسد.» 📚تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص334 🔹توضیح: ضعیف شمردن دشمن باعث می شود که انسان خود را برای مواجهه با او آن طور که باید آماده نکند و از طرفی دشمن نیز با تمامی قوا به مصاف بیاید. همین امر ممکن است ضربات سختی وارد نماید. این روایت به اهمیت دقت و احتیاط در مواجهه با دشمنان اشاره دارد و یادآور می‌شود که دشمنان ممکن است در شرایط مناسب قوی‌تر شوند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«عَوِّدْ نَفْسَكَ السَّمَاحَ وَ تَخَيَّرْ لَهَا مِنْ كُلِّ خُلُقٍ أَحْسَنَهُ فَإِنَّ الْخَيْرَ عَادَة.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«خود را به بخشندگی عادت ده و از هر خُلقی، بهترینش را برای خود انتخاب کن؛ زیرا خوبی، عادت است.» 📚بحار الأنوار، ج‏74، ص232 🔹توضیح: 1️⃣نکته اول: این روایت بر اهمیت تمرین فضایل اخلاقی تأکید دارد. امام علی علیه السلام از ما می‌خواهند که بخشندگی و نیکی را در خود پرورش دهیم تا به عادت تبدیل شود. انسان با انتخاب رفتارهای پسندیده، می‌تواند شخصیت خود را به سوی ارزش‌های والا هدایت کند و آن‌ها را جزئی از سرشت خود سازد. 2️⃣نکته دوم: عادت به خوبی‌ها به مرور زمان انسان را به سمت زندگی ارزشمندتر و با فضیلت‌تر هدایت می‌کند. ایجاد این عادات نیکو، علاوه بر خودسازی، می‌تواند تأثیر مثبت بر روابط اجتماعی و اخلاقی فرد نیز داشته باشد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎بندگی شهوت، بندگی ذلت 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«مَمْلُوكُ الشَّهْوَةِ أَذَلُّ مِنْ مَمْلُوكِ الرِّقِ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«بنده شهوت، از بنده بردگی ذلیل‌تر است.» 📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج‏11، ص347 🔹توضیح: انسانی که بنده و تابع شهوات خود باشد، در واقع به گونه‌ای بدتر از بردگان گرفتار است؛ چرا که شهوت او را به ذلت و پستی می‌کشاند و از او استقلال و آزادی‌اش را می‌گیرد. این حدیث انسان را به رهایی از اسارت شهوات و رسیدن به آزادگی دعوت می‌کند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«الْعَاقِلُ يَسْتَرِيحُ فِي وَحْدَتِهِ إِلَى عَقْلِهِ وَ الْجَاهِلُ يَتَوَحَّشُ مِنْ نَفْسِهِ لِأَنَّ صَدِيقَ كُلِّ إِنْسَانٍ عَقْلُهُ وَ عَدُوَّهُ جَهْلُهُ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌«عاقل در تنهایی (از عقل خود بهره می‌برد) و به کمک آن استراحت می کند، ولی جاهل از خودش وحشت دارد، زیرا دوست هر انسانی عقل اوست و دشمنش جهل او.» 📚کنز الفوائد، ج‏2، ص32 🔹توضیح: در این روایت، اهمیت عقل و علم و خطرات جهل و نادانی به زیبایی بیان شده است. همراه داشتن عقل در زندگی و به کار بردن آن نه تنها انسان را به سعادت می رساند بلکه از وحشت تنهایی نیز می رهاند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎 عزت‌نفس در برابر محرومیت! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«تَعَزَّ عَنِ الشَّيْ‏ءِ إِذَا مُنِعْتَهُ لِقِلَّةِ مَا صَحِبَكَ إِذَا أُعْطِيتَهُ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌«اگر به خاطر کم بودن چیزی، از طرف کسی که آن شیء را دارد، محروم شدی؛ زمانی که(بعدا) به تو اعطا می شود، با عزت رفتار کن( یعنی شتابان به سوی آن مرو و چه بسا منظور حضرت این باشد که دیگر آن را قبول نکن و اگر هم قبول می کنی عزت نفس خود را از بین نبر) 📚کنز الفوائد، ج‏2، ص32 🔹توضیح: این سخن امیرالمومنین (علیه السلام) بر تقویت عزت‌نفس و بی‌نیازی از چیزهایی که در دسترس نیست، تأکید دارد. انسان با نداشتن برخی چیزها ارزش بیشتری به خود می‌دهد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎 توجه به روزگار و عبرت‌ها! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«مَنْ لَمْ يَعْرِفْ لَوْمَ ظَفَرِ الْأَيَّامِ لَمْ يَحْتَرِسْ مِنْ سَطَوَاتِ الدَّهْرِ وَ لَمْ يَتَحَفَّظْ مِنْ فَلَتَاتِ الزَّلَلِ وَ لَمْ يَتَعَاظَمْهُ ذَنْبٌ وَ إِنْ عَظُمَ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌هر كس فرومايگى روزگار را در گرفتن و انداختن كسان نشناخته باشد، از حمله روزگار خود را حفظ نمی‌‏كند، و از لغزشها در امان نمی‌‏ماند، و گناه، هر اندازه هم كه بزرگ باشد، در نظر او اهميتى ندارد.» 📚الحياة / ترجمه احمد آرام ؛ ج‏1 ؛ ص264 🔹توضیح: روزگار بالا و پایین زیاد دارد. وقتی که انسان امتیازی به دست آورد، مالی کسب کرد، در موقعیتی قرار گرفت و صاحب جایگاهی شد، همواره به این فکر باید باشد که همه این امتیازات و جایگاه ها و ثروت ها ممکن است به یکباره از دست برود و قضیه برعکس شود. اگر چنین باشد خود را آماده ی هر شرایطی می کند و همچنین از قبل برای اینکه این بلاها به او نرسد اقدامات لازم را انجام می دهد. به عنوان مثال معصیت الهی را مرتکب نمی شود چرا که یکی از اسباب تبدیل نعمت به نقمت معصیت است. شکر خداوند را به جای می آورد که در اثر این کار نعمت تداوم یافته و استمرار می یابد. منظور از شکر، هم شکر زبانی است و هم شکر عملی. شکر عملی یک انسان ثروتمند، دستگیری از فقرا است. شکر یک انسان دانشمند مثل پزشک درمان بیماران بی بضاعت است، شکر یک انسان دارای جایگاه و نفوذ رسیدگی به کارهای مردم است و .... اما اگر دلخوش و خوش خیال باشد و از این روی روزگار غفلت نماید به فرمایش امیرالمومنین علی علیه السلام از حمله روزگار در امان نخواهد بود و دچار لغزش شده و معاصی را حقیر دانسته و مرتکب خواهد شد و نعمتهای الهی را در معرض زوال قرار خواهد داد و در این صورت روزگار نیز روی خوش به او نشان نخواهد داد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎اهمیت دعا در زمان‌های خاص 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«اغْتَنِمُوا الدُّعَاءَ عِنْدَ أَرْبَعٍ عِنْدَ قِرَاءَةِ الْقُرْآنِ وَ عِنْدَ الْأَذَانِ وَ عِنْدَ نُزُولِ الْغَيْثِ وَ عِنْدَ الْتِقَاءِ الصَّفَّيْنِ لِلشَّهَادَةِ.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«دعا در چهار زمان خاص بسیار مغتنم است: هنگام خواندن قرآن، هنگام اذان، هنگام بارش باران، و هنگام ملاقات دو صف برای شهادت (منظور این استکه صف مجاهدین مسلمان با صف دشمنان روبرو شده اند که در آن مجاهدین برای شهادت روبروی دشمنان به صف ایستاده اند.» 📚الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج‏2 ؛ ص477 🔹توضیح: این روایت نشان‌دهندهٔ اهمیت دعا در موقعیت‌های ویژه است که در آن‌ها ارتباط انسان با خداوند بیشتر از همیشه احساس می‌شود. از این رو، نباید فرصت دعا را در این زمان‌ها از دست داد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
هدایت شده از راه آسمان
🤲 دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» ✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: ✨ آقایی می‎گفت: محضر حضرت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف مشرّف شدم، ولی نمی‎دانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از این‎که دیدارمان تمام شد، یک‎دفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است. ✨ این آقا می‎گفت که من ضمن صحبت‎هایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت می‎شوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام این‎ها را تکرار کردم. 💫 حضرت فرمود: یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع می‎شود، این است که به محض این‎که صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی! ✨[این نقل] خیلی موافق اعتبار است! 📚برگرفته از کتاب «حضرت حجت علیه‌السلام »؛ مجموعه بیانات آیت‌الله‌ بهجت قدس‌سره درباره حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت قدس‌سره ✅ @bahjat_ir
💎 درایت و فهم روایت 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«عَلَيْكُمْ بِالدِّرَايَاتِ لَا بِالرِّوَايَاتِ، هِمَّةُ السُّفَهَاءِ الرِّوَايَةُ وَ هِمَّةُ الْعُلَمَاءِ الدِّرَايَةُ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند: 🖌«بر شما باد درک و فهم (مفاهیم)، نه تنها نقل روایت. همت افراد نادان در نقل روایت است و همت علما در درک و فهم عمیق آن‌ها.» 📚کنز الفوائد، ج‏2، ص31 🔹توضیح: امیرالمومنین علی (علیه السلام) توصیه می‌کنند که توجه به عمق و درایت در مسائل دینی از اهمیت بیشتری برخوردار است تا صرفاً نقل روایت. درایت، انسان را به حقیقت نزدیک‌تر می‌سازد و دانش را پایدارتر می‌کند. البته باید دقت کنیم که این روایت منافاتی با نقل روایت ندارد چرا که در حدیث دیگری از امام علی علیه السلام بیان شده است: تَزَاوَرُوا وَ تَذَاكَرُوا الْحَدِيثَ، إِلَّا تَفْعَلُوا يَدْرُسْ»«به دیدار یکدیگر بروید و حدیث را با هم یادآوری کنید؛ در غیر این صورت، این دانش‌ها فراموش خواهند شد.»کنز الفوائد، ج‏2، ص32. روایت اشاره به این دارد که اگر همت شما تنها نقل روایت باشد و در آن تفکر نکنید و عمل ننمایید، این کار احمقانه است. مثلا کسی که بیماری دارد. داروی آن را می داند. خودش از آن استفاده نمی کند ولی به دیگری که همان بیماری را دارد تجویز می کند که بدان عمل کن. در اینجا گفته می شود که این شخص جاهل است چرا که خودش عمل نمی کند و فقط به دیگری تجویز می نماید. رفتار عاقلانه این است که خودش به درمان بیماری خود از طریق مصرف دارو اقدام نموده و آن را به دیگران نیز بگوید. اگر خودش نیز مصرف کند و به دیگری نگوید این کار نیز درست و اخلاقی نمی باشد. درایت در روایت یعنی تدبر و فهم عمیق آن تا در انسان دانش لازم به وجود بیاید و زمینه عمل فراهم گردد. تنها نقل بدون فهم و حتی فهم بدون عمل عاقلانه نیست. روش منطقی در مواجهه با روایت فهم درست و عمل به آن و نقل آن به دیگران است. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎نگه داشتن احترام خداوند! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«إِذَا عَظَّمْتَ الذَّنْبَ فَقَدْ عَظَّمْتَ اللَّهَ فَإِذَا صَغَّرْتَهُ فَقَدْ صَغَّرْتَ حَقَّ اللَّهِ تَعَالَى، لِأَنَّ حَقَّهُ فِي الصَّغِيرِ وَ الْكَبِيرِ، وَ مَا مِنْ ذَنْبٍ عَظِيمٍ عَظَّمْتَهُ إِلَّا صَغُرَ عِنْدَ اللَّهِ تَعَالَى، وَ لَا مِنْ صَغِيرٍ صَغَّرْتَهُ إِلَّا عَظُمَ عِنْدَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ.»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«هرگاه گناهی را بزرگ بشماری، خداوند را بزرگ داشته‌ای و هرگاه آن را کوچک بشماری، حق خدا را کوچک شمرده‌ای؛ زیرا حق خداوند هم در گناهان کوچک و هم در گناهان بزرگ است. هیچ گناه بزرگی نیست که آن را بزرگ بشماری مگر اینکه نزد خدا کوچک شود، و هیچ گناه کوچکی نیست که آن را کوچک بشماری مگر اینکه نزد خدا بزرگ گردد.» 📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج‏11، ص347 🔹توضیح: نگرش ما نسبت به گناه نشان‌دهنده میزان احترام و معرفت ما نسبت به خداوند است. اگر گناه را کوچک بشماریم، در واقع به عظمت خداوند بی‌اعتنایی کرده‌ایم. این حدیث هشدار می‌دهد که گناهان حتی اگر کوچک به نظر برسند، نباید بی‌اهمیت تلقی شوند. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎اسیر شهوت نباش! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«غَيْرُ مُنْتَفِعٍ بِالْعِظَاتِ قَلْبٌ مُتَعَلِّقٌ بِالشَّهَوَاتِ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«قلبی که به شهوات وابسته باشد، از پندها بهره‌مند نمی‌شود.» 📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج‏11، ص345 🔹توضیح: انسانی که دل در گرو شهوات داشته باشد، قلب او برای دریافت پند و اندرزها بسته می‌شود و نصایح بر او اثری نمی‌گذارد. تعلق به هر چیزی نوعی کری و کوری در چشم هر انسانی به وجود می آورد. این حدیث اهمیت پاک نگه‌داشتن دل از وابستگی‌های ناپسند را یادآور می‌شود، تا انسان بتواند از نصایح و پندهای حکیمانه بهره‌مند گردد و به سعادت اخروی دست یابد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎عقل! 🌹قال النبی صلی الله علیه و آله: ✨«إِنَّ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ آلَةً وَ عُدَّةً وَ آلَةُ الْمُؤْمِنِ وَ عُدَّتُهُ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ مَطِيَّةٌ وَ مَطِيَّةُ الْمَرْءَ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ دِعَامَةٌ وَ دِعَامَةُ الدِّينِ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ غَايَةٌ وَ غَايَةُ الْعِبَادَةِ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ قَوْمٍ رَاعٍ وَ رَاعِي الْعَابِدِينَ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ تَاجِرٍ بِضَاعَةٌ وَ بِضَاعَةُ الْمُجْتَهِدِينَ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ خَرَابٍ عِمَارَةٌ وَ عِمَارَةُ الْآخِرَةِ الْعَقْلُ وَ لِكُلِّ سَفَرٍ فُسْطَاطٌ يَلْجَئُونَ إِلَيْهِ وَ فُسْطَاطُ الْمُسْلِمِينَ الْعَقْلُ.»✨ 🌹 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند: هر چیزی ابزاری و قوائی دارد و ابزار و نیروی مؤمن، عقل اوست؛ هر چیزی وسیله‌ای برای رفتن و پیش بردن دارد و وسیله و مرکب انسان، عقل اوست؛ هر چیزی پایه و اساسی دارد و پایه دین، عقل است؛ هر چیزی هدفی دارد و هدف عبادت، عقل است؛ هر قومی رهبری دارد و رهبر عبادت‌کنندگان، عقل است؛ هر تاجری کالایی دارد و کالای مجتهدان و تلاش کنندگان، عقل است؛ هر ویرانه‌ای آبادانی‌ای دارد و آبادانی آخرت، عقل است؛ و هر مسافرانی خیمه‌ای دارند که به آن پناه می‌برند، و خیمه مسلمانان، عقلشان است.» 📚 أعلام الدين في صفات المؤمنين، ص170 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث اهل بیت علیهم‌السلام در کانال تحدثون👇عضو شوید🔺 💠@Tohaddethun💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
💎سبک‌شماری گناه، سنگین‌ترین خطا! 🌹قال الامام علی علیه السلام: ✨«أَشَدُّ الذُّنُوبِ ذَنْبٌ اسْتَهَانَ بِهِ رَاكِبُهُ»✨ 🌹امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند: 🖌«سخت‌ترین گناه نزد خدا، گناهی است که مرتکب آن، آن را بی‌اهمیت بشمارد.» 📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج‏11، ص349 🔹توضیح: زمانی که انسان گناهی را بی‌اهمیت تلقی کند، به نوعی نسبت به خداوند و دستورات او بی‌اعتنا می‌شود. این حدیث به ما یادآوری می‌کند که سبک‌شماری گناه می‌تواند زمینه‌ساز خطاهای بیشتر و دوری از رحمت الهی باشد. 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث امیرالمومنین علی (علیه السلام) در کانال راه آسمان👇عضو شوید.🔺 💠@RAHEASEMAN_ARAMESH💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.
🌹 قال ابن عباس رضی الله عنه: ✨«كُنْتُ فِي مَسْجِدِ رَسُولِ اللَّهِ وَ قَدْ قَرَأَ الْقَارِئُ‏ «فِي بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيها بِالْغُدُوِّ وَ الْآصالِ»‏ فَقُلْتُ يَا رَسُولَ اللَّهِ مَا الْبُيُوتُ‏ فَقَالَ ص بُيُوتُ الْأَنْبِيَاءِ ع وَ أَوْمَأَ بِيَدِهِ إِلَى بَيْتِ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ ع.»✨ 🌹 ابن عباس رضی الله عنه نقل می‌کند: 🖌 «در مسجد رسول‌الله صلی الله علیه و آله بودم و قاری قرآن این آیه را خواند:«في بُيُوتٍ أَذِنَ اللَّهُ أَنْ تُرْفَعَ وَ يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ يُسَبِّحُ لَهُ فِيها بِالْغُدُوِّ وَ الْآصالِ» «در خانه‏‌هايى كه خدا اجازه داده همواره محترم و با عظمت باشند و نامش در صبحگاهان و عصرگاهان در آن ياد شود» تلاوت می‌کرد. گفتم: ای رسول‌الله، این خانه‌ها کدامند؟ فرمودند: خانه‌های انبیا علیهم‌السلام و با دستشان به خانه حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام اشاره کردند.» 📚 الفضائل، ابن شاذان القمي، ص103-104 🔻برای آشنایی بیشتر با احادیث اهل بیت علیهم‌السلام در کانال تحدثون👇عضو شوید🔺 💠@Tohaddethun💠 🪄انتشار مطالب کانال با ذکر منبع یا بدون ذکر منبع جایـــــــــز اســـــــت.