#پرسمان
✅ سوال چهارم
👌چرا با وجود رویکرد خصمانه آمریکا علیه ملت ایران، برخی افراد همچنان به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند؟
👈✅ پاسخ:
🔻 افرادی که چنین تفکر و نگرشی دارند به چند دسته تقسیم می شوند:
الف) برخی از افراد و مسئولان در بخشهای مختلف، نگاه انقلابی ندارند و در مواجهه با مسائل و مشکلات اداره کشور ، مبتنی بر مناسبات و محاسبات مادی نظر میدهند. در این نگره، قدرت مادی و مناسبات بینالمللی حرف اول را می زند، لذا آمریکا و غرب چون قدرت مادی بالایی دارند، آنها برای حل مشکلات موجود به دنبال مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و طبعاً برای ایجاد چنین رابطه ای حساسیتی در قبال حفظ هویت دینی و ایرانی یا صیانت از آرمانهای انقلاب ندارند.
🔸ب) غربگرایان؛ جامعه و فرهنگ ایرانی چندین دهه است که تحت تاثیر فرهنگ غربی قرار گرفته و روشنفکر نمایان زیادی در سپهر فرهنگی، اجتماعی و سیاسی ایران بروز یافتند که تمام تلاش آنها سوق دادن جامعه ایرانی به سمت فرهنگ غربی بوده است. تقیزادههای عصر حاضر مشوق و طرفدار مذاکره و رابطه با آمریکا هستند و این جماعت اصولاً کاری به جنایات آمریکا در به شهادت رساندن حاجقاسم و موارد مشابه ندارند.
🔺ج) نفوذی ها؛ جریان نفوذی همیشه یک پای ثابت خیانت به ملت ایران بوده و هست. این جریان از بزک کردن آمریکا تا آدرس غلط دادن برای حل مشکلات را در پرونده خود دارد. نفوذیها خود به دسته های مختلفی تقسیم میشوند، برخی مواجب بگیر دشمنان ملت ایران هستند و برخی در حوزههای فکری وابسته به نظام غرب می باشند. آنها عمدتاً در حوزه تصمیم سازی، تصمیم گیران را به اشتباه میاندازند، تا جایی که برای حل مشکلات اقتصادی پیشنهاد کرنش مقابل بانی و باعث مشکلات، یعنی آمریکا را می دهند، که نه تنها مشکلی از کشور حل نمیشود، بلکه امنیت و استقلال کشور نیز به خطر می افتد.
⭕️ توسعه روابط میان ایران و چین و نگرانی های هند
♨️ راجنات سینگ، وزیر دفاع و سوبرا مانیام جیشان کار، وزیر امور خارجه هند هر دو ماه گذشته به طور مجزا به ایران سفر کردند.
🔻بنا به اعلام رسمی هدف از سفر این دو مقام هندی تقویت مناسبات تجاری و گفتوگو درباره چند موضوع مهم منطقهای بوده که از جمله آنها توسعه بنادر چابهار بوده است.
دهلی نو مدتهاست که برای توسعه بندر چابهار و تبدیل کردن آن به یک موفقیت اقتصادی رابطه تنگاتنگی با تهران برقرار کرده است. بندر چابهار در فاصله کمتر از 900 مایلی بمبئی واقع شده و میتواند دروازه بسیار مهمی برای دهلی نو در رسیدن به آسیای میانه و افغانستان باشد.
🔴 از زمانی که بحث توافق تجاری 25 ساله بین ایران و چین جدی شده به نظر میرسد، کابینه هند خیال آرامی نسبت به چشمانداز حضور در ایران ندارد. در زمان سفر ناندرا مودی، نخست وزیر هند در سال 2016 به ایران، ایران، هند و افغانستان توافق سهجانبهای را به نام کریدور حمل و نقل بین المللی در راستای تسهیل انتقال کالا از هند به افغانستان از طریق چابهار امضا کردند.
💢 اما از زمان طرح موضوع توافق تجاری و سرمایهگذاری سنگین چینیها در بنادر ایران این احتمال مطرح شده است که حضور هندیها در پروژههای ایران به خصوص بندر چابهار تحت تاثیر این مسئله قرار بگیرد به خصوص آنکه هندیها نگران بندر چابهار هستند.
🔻اگرچه هنوز توافق تجاری چین و ایران به صورت نهایی امضا نشده، اما هندیها در تلاش هستند تا جای پا در تهران را حفظ کنند. نکته حائز اهمین اینکه سفر سینگ به ایران نخستین سفر یک وزیر دفاع هند طی 20 سال گذشته به ایران محسوب میشود.
‼️ سینگ بعد از ورود به ایران در توئیتر نوشت که مذاکرات بسیار مثمر ثمری را با امیر حاتمی، همتای ایرانیاش داشته است.
🔻وی تاکید کرد: ما درباره موضوعات مربوط به امنیت منطقهای از جمله افغانستان و موضوعات مرتبط با همکاری دوجانبه گفت و گو کردیم.
🔸دو روز بعد وزیر امور خارجه هند وارد ایران شد و بنا به گزارشات هر دو این وزرای هندی در سفر خود به دنبال مطمئن شدن نسبت به ادامه حضور هندیها در توسعه بندر چابهار و برخی دیگر از پروژهها در ایران بودند.
⭕️ هندیها به دنبال آن بودند که مطمئن شوند با ورود چین و نهایی شدن امضای توافقنامه تجاری بین پکن و تهران آنان همچنان میتوانند جایگاه خود در ایران را حفظ کنند.
💢 باید گفت که نگرانیهای طرف هندی بجاست؛ چراکه ایران پس از آنکه دید دهلی نو در توسعه خط ریلی چابهار ـ زاهدان تعلل میکند بلافاصله هندیها را از این پروژه کنار گذاشت.
🔻 به گزارش روزنامه هندو نیوز، شرکت راهآهن ایران تصمیم گرفته است که خود این پروژه را با کمک 400 میلیون دلاری از صندوق توسعه ملی اجرا کند.
⭕️ از طرف دیگر وزارت امور خارجه هند اعلام کرده است که شرکت ویدش از توسعه میدان گازی فرزاد ب که مذاکرات مربوط به آن از سال 2009 در جریان بوده است کنار گذاشته شده است. البته مقامات ایرانی تاکنون اخبار مربوط به واگذاری توسعه بندر چابهار به چینیها را تکذیب کردهاند.
🔴 کیسی سینگ، سفیر سابق هند در ایران در این باره میگوید: توافق تجاری ایران و چین بر روابط استراتژیک هند و ایران و استفاده دهلی نو از بندر چابهار اثرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: بندر جاسک در غرب چابهار و در نزدیکی تنگه هرمز واقع شده و چین میتواند از این طریق روی مرز ساحلی پاکستان با ایران نفوذ پیدا کند.
‼️ به نظر میرسد البته مذاکرات اخیر طرفهای هندی با ایرانیها موفقیتآمیز بوده و دهلی نو اعلام کرده است که به همکاری با تهران ادامه خواهد داد.
⭕️ وی مورالید هاران، یک مقام بلندپایه هندی، اعلام کرده است که هند و ایران به همکاری در پروژههای توسعهای ادامه خواهند داد و حتی گفت که پروژه خط ریلی چابهار ـ زاهدان به ارزش 1.6 میلیارد دلار دوباره بین دو کشور به جریان افتاده است.
#اقتصاد
✅سوالات وارده در کانال ثامن
🌀سوال نهم
💠 آیا مشکات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟
🛑پاسخ کوتاه:
🔻 اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می شود، قطعاً این تصور اشتباهی است، اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقبنشینی در برابر زیادهطلبیها و قلدریهای او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد، تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آنها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آنها بوده است.
💢ملاحظات:
🔹1) این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آنها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی سازیهای بی ضابطه و مسئلهدار شرکتهای بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم توجهی دولت فعلی و دولتهای قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست.
🔸2) آمریکا خواهان مذاکره و بدهبستان نیست، روش شناختهشده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست، او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست.
🔹3) ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامهریزی و اقدام کند، حالا اگر عنصر مزاحمی از آنسوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد میکند.
🔺4) قطع به یقین امکانات و ظرفیتهای درونی ملت ایران پاسخگوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#روسیاهی_حداکثری
🔴 #تحلیل_کوتاه| اهداف تحریمهای جدید آمریکا علیه بانکهای ایرانی
🔻 #زمانـه| وزارت خزانهداری آمریکا روز ۱۷ مهرماه در بیانیهای ۱۸ بانک ایران را به بهانه ممانعت از «تروریسم و برنامه اتمی» تحت تحریمهای ثانویه قرار داد. در رابطه با این تحریمها نکات زیر را میتوان ذکر کرد:
1️⃣ این تحریمها با هدف قطع کامل روابط نظام مالی ایران با دیگر کشورها به انجام رسیده است. زیرا دولت ترامپ از شکست «فشار حداکثری» بهشدت ناراضی است و گزارشهای اخیر مبنی بر افزایش فروش نفت ایران طی ماههای اخیر نیز بهخوبی این شکست را نشان داده است. پس به هر اقدامی برای تشدید فشارها و جلوگیری از خنثیسازی تحریمها دست میزند.
2️⃣ این تحریمها عملاً به ادعای مستثنا بودن مبادلات بشردوستانه از تحریمها نیز خدشه وارد میکند. زیرا طبق تحریمهای جدید هیچ دولت و شرکت خصوصی بدون مجوز آمریکا حق هیچ مراودهای با بانکهای مذکور را ندارد. میتوان این احتمال را مطرح کرد که دولت آمریکا حاضر شده برای افزایش رنج مردم ایران و زمینهسازی برای ابراز نارضایتی داخلی، نمایشهای بشردوستانه پیشین را به کناری بگذارد.
3️⃣ از منظر جنگ روانی، با اینکه تحریمهای جدید یکماهونیم دیگر عملیاتی میشود، دولت آمریکا در فاصله کمتر از یک ماه به انتخابات خواسته با افزایش فشار، مقامهای ایران را تحت فشار قرار داده و وادار به مذاکره کنند. این تحریم را در کنار تهدید توهینآمیز بعدی ترامپ باید تفسیر کرد که نشانگر استیصال دولت کنونی آمریکا و نیازمندی شدید آن به مذاکره با ایران برای کسب یک دستاورد تبلیغاتی است.
#اندیشکده_تبیین
🔴 #اینفوگرافیک/ ۹ راهکار برای نجات اقتصاد از دیدگاه رهبرانقلاب
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🔴 پیامدهای بازداشت مجرم اقتصادی در اروپا
🔻 #زمانـه| «علیرضا حیدرآبادیپور» مدیرعامل اسبق بانک سرمایه که درحین تحقیقات مقدماتی از کشور خارج شده بود، با تلاش پلیس اینترپل جمهوری اسلامی توسط پلیس اسپانیا دستگیر و به کشور مسترد گردیده است. این اولین بار است که یک مجرم اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده میشود.
🔻 فارغ از موفقیت اطلاعاتی و انتظامی، یقیناً انعکاس خبر فوق در ابعاد روانی نیز پیامدهای مثبتی خواهد داشت. از جمله:
1⃣ دوران بخور و در رو تمام شده است
2⃣ افزایش امیدمردم و سرمایه اجتماعی نظام
3⃣ افزایش توقعات جهت بازگرداندن خاوری و..
4⃣ افزایش ضریب ناامنی برای متخلفان اقتصادی
5⃣ تجلی اقتدار پلیس اینترپل ج. ا. ایران
6⃣ وجود عزم جدی برای مبارزه با مفاسد
7⃣ پاسخی به برچسب زنی های شبکه های معاند مبنی بر وجود فسادسیستماتیک
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده【 ڪارشناس زمانه】
امام حسن علیه السلام،سازش با باطل یا نرمش قهرمانانه.pdf
166.9K
🔰 باز هم تحریف " صلح امام حسن " (علیه السلام)، برای مقاصد سیاسی.
👈۱. آیا جبهه بزرگ مقاومت در برار زیاده خواهی استکبار جهانی ۱۰ یا ۲۰ نفر هستند؟
👈۲. آیا همه ملت خواهان صلح و سازش و تسلیم در مقابل دشمن هستند؟ 👈 و آیا ......
♻️ آقای دکتر حسن روحانی در جلسه هیات دولت : "
از امام حسن (علیه السلام) هم باید یاد بگیریم. او امام صلح و امام پیوند بود او امامی بود که با ایجاد وحدت برای حفظ اساس اسلام گام برداشت. وقتی برخی از اصحاب امام حسن آمدند با زبان معترضانه که چرا قبول کردید و چرا صلح کردید؟ چرا در برابر طرف مقابل پیمان را امضا کردید؟ حضرت فرمود: "انی رأیت هوی معظمالناس علی الصلح"، گفت؛ جامعه اسلامی که شما ۱۰ نفر نیستید شما ۲۰ نفری که اینجا پیش من آمدید دنیای اسلام نیستید من در مسجد برای مردم سخنرانی کردم و دیدم اکثریت قاطع جامعه صلح میخواهند و وقتی مردم این را میخواهند صلح را انتخاب میکنم. این راه امام مجتبی است، امام مجتبی به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگیدیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم به موقع باید صلح کنیم."
👈منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۹
✍ جمیع دوستان بزرگوار را به بازخوانی مجدد ☝️ فایل PDF " صلح امام حسن ، علیه السلام، سازش با باطل یا نرمش قهرمانانه " ، 👆 که در جواب یکی از موارد تحریف صورت گرفته توسط رئیس جمهور محترم تهیه و ارائه گردیده، دعوت می کنم.
✍ ارادتمند همه بزرگواران
غلامعلی کریمی
🆔 @gh_karimi
🇮🇷فاز سوم#ایران
🎯که هدف اصلی اجرای این طرح می باشد. که با درایت #امام خامنه_ای و هوشیاری مردم بلطف خدا به نتیجه نرسید.
در پایان باید عرض کنم:
با دقت در مراحل اجرای #طرح_نمرود به سادگی در می یابیم که دشمن مهمترین راه و موثرترین راه و بستر برای رسیدن به مقاصد خود در این طرح را مردم و موج سواری بر اعتراضات آنها قرار داده است.
علت اصلی این اعتراضات بحث اقتصاد و معیشت جامعه می باشد و دلیل بوجود آمدن مشکلات این چنینی چیزی نیست جزء بی کفایتی و کم کاری مسئولین ذیربط،که این مهم را مردم جامعه می توانند به دست خودشان و آن هم از طریق شرکت در #انتخابات و فقط و فقط با #انتخاب_اصلح در همه ی #انتخابات خنثی کنند و تمام نقشه های دشمن را نقش بر آب کنند. باز هم اختیار با خودمان هست: #انتخابات و #انتخاب_اصلح ویا...
فعتبروا یا اوللالباب
#عرفان_خسروی
سوالات وارده در کانال های ثامن
✅ سوال پانزدهم
💢آیا اینکه گفته می شود ما میتوانیم مقابل تحریم های آمریکا مقاومت کنیم شعارهای احساسی نیست؟
👈 پاسخ
🔻هرچند مشکلات اقتصادی جامعه ظاهر مهیبی پیدا کرده است و رجزخوانی های تروریست های اقتصادی، برخی مسئولان این حوزه را دچار اختلال محاسباتی نموده، اما صاحبنظران واقعبین معتقدند ظرفیتهای داخلی چنان گسترده است که با چند حرکت مدیریتی می توان بخش زیادی از مشکلات فعلی را برطرف نمود.
🔹۱) کسری بودجه و نقدینگی بالا به عنوان عامل مهم مشکلات اقتصادی است. اکنون ۷۰ درصد بودجه دولت را شرکتهای دولتی می بلعند. عقل سلیم حکم می کند در شرایط سختی، ولخرجی را کنار گذاشت، اگر ۱۰ درصد بودجه این شرکتها و بودجه دولت صرفهجویی شود، (تقریبا برابر با مقدار کسر بودجه) بخش عمده ای از کسری بودجه دولت حل می شود. در حوزه نقدینگی هم اگر بخش مسکن فعال شود و خسارت ملی دوران وزارت مسکن آقای آخوندی جبران شود، نقدینگی فعلی خود اثر مثبت خواهد داشت.
🔸۲) ظرفیت پالایش داخلی روزی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه است که در حال حاضر یک میلیون و ۷۳۰ هزار بشکه کار می شود. با توجه به ارزش افزوده صادرات فرآوردههای نفتی میتوان با فعال سازی تمام ظرفیت موجود، درآمد کشور را افزایش داد.
◽️3) دولت به خاطر قطع ۳۰۰ میلیون دلار یارانه کودهای کشاورزی، باعث کاهش کشت انواع محصولات راهبردی کشاورزی شده است و پیش بینی ها حاکی از افزایش یک میلیارد دلاری واردات جو در سال آینده خواهد بود.( در محصولات دیگر هم ممکن است این اتفاق بیفتد) باید جلوی این تصمیمات غلط راهبردی گرفته شود.
◾️۴) فعال سازی شرکت های دانش بنیان، فعال سازی شهرک های صنعتی و افزایش تولیدات فرآورده های غذایی حلال که امروزه بازارهای خوب صادراتی دارند و ... ظرفیتهای موجودی است که نیاز به مدیریت های صحیح و البته جهادی دارد.
کشور ایران از نظر ظرفیت و امکانات مشکلی ندارد، مشکل در ضعف مدیریت برخی مدیران است.
🔺حضور یک مدیر جهادی برای کمک به صادرات نفت، صادرات نفت را از ۶۰ هزار بشکه در روز به چندین برابر رساند، _ صادرات به ونزوئلا و ... _ این یعنی اگر مدیران کشور رویکرد جهادی داشته باشند، گذر از وضعیت فعلی بهراحتی و سرافرازی ممکن خواهد بود و فشار حداکثری آمریکا به رسوایی حداکثری آنها تبدیل خواهد شد. ان شاء الله
💯تلخیص یک جلسه تحلیلی
@habib49
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
سوال 17.pdf
81.2K
✅سوالات وارده در کانال ثامن
💢سوال هفدهم
❌ چرا شورای نگهبان درتایید صلاحیت ها مماشات می کند؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb