#پاسخ_شبهات
💢آیا روایتی وجود دارد که بر اساس آن، #زنان بیحجاب مورد #شفاعت اهلبیت(ع) قرار نمیگیرند؟!
از امام محمد باقر(ع) نقل میکنند که ما زن بیحجاب را شفاعت نمیکنیم. آیا چنین چیزی #سند دارد و در #منبع معتبر آمده است؟!
✅با جستوجو در #منابع حدیثی، چنین روایتی را نیافتیم که تنها افراد بیحجاب را از دایره شمول شفاعت اهلبیت(ع) خارج نماید. با این حال، برخی احادیث، با سندی معتبر وجود دارد که به صورت کلی، شیعیان را از ارتکاب هر گناهی (و نه تنها بدحجابی) بازداشته و اعلام میکند که با امید و اعتماد به #شفاعت اهلبیت(ع) خود را به گناهان آلوده نسازید.
عبداللَّه بن سعید أسدى میگوید: به امام صادق(ع) عرض کردم: مردى مسلمان با کنیز برادرش زنا کرده، توبه آن چیست؟ فرمود آن است که اولاً: نزد برادرش رفته و او را خبر سازد و از او بخواهد که وى را حلال کند. و ثانیاً: دیگر اقدام به چنین کار زشتی نکند.
میگوید: عرض کردم: اگر برادرش او را نبخشید و بر او حلال نکرد، چه؟ فرمود: در روز #محشر هم زناکار و هم خائن محشور خواهد شد. عرض کردم: آیا سرانجامش #آتش [دوزخ] است؟ امام در جواب این پرسش از پاسخ صریح خودداری کرد و فرمود: [حتی اگر] شفاعت پیامبر خدا(ص) و ما اهلبیت(ع) گناهان شما را بپوشاند، ولى اى شیعیان! با اعتماد به شفاعت ما کارهای زشت و گناه را تکرار نکنید؛ چرا که به خدا سوگند کسى که چنین رفتاری داشته باشد، #شفاعت ما به او نمیرسد، مگر پس از آنکه درد و سختی عذاب به او رسیده و هول و هراس جهنّم را ببیند.
پس #شایسته یک شیعه نیست که خود را رهرو امام معصومش بداند، ولی طبق خواست و رضایت او عمل ننماید.
📚من لا یحضره الفقیه، ج 4، ص 39
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
💢برای شناخت بی واسطه #دوره_پهلوی چه کتابی بخوانم؟
بهترین کتاب برای آشنایی با خلقیات شاه، نوع حکومتداری و اقدمات او کتاب یادداشتهای عَلم یار همیشگی محمدرضا پهلوی است.
از نکات مهم این کتاب:
اسدالله علمپیش از #انقلاب درگذشت و این #یادداشتها ارتباطی به دوران پس از پیروزی انقلاب نگارش نشده است.
کتاب خاطرات اسدالله عَلم نخست وزیر، وزیر دربار و یارِ صمیمی شاه توسط #علینقی_عالیخانی وزیراقتصاد دوره پهلوی به زبان انگلیسی انتشار یافت و بعدتر در ایران ترجمه شد از این جهت نمیتوان گفت این کتاب را مخالفین شاه تالیف کرده اند.
حوصله کنید و هر ۷ جلد کتاب خاطرات را بخوانید.
@mobahelegharn_21
#پاسخ_شبهات
💢آیت الله بهجت(ره) بعنوان یکی از بزرگترین مراجع، مخالف حرکت انقلاب و مبارزه امام با شاه بود!
✅پاسخ تند آیت الله #بهجت(ره) به «انتقاد از مبارزۀ #امام(ره) با رژیم #پهلوی»!
چرا همراهی آیت الله بهجت(ره) با امام(ره) در براندازی رژیم پهلوی، علنی نبود؟
🔷گفتگو با آیت الله مسعودی از شاگردان آیت الله بهجت(ره):
چرا روش #ایشان مثل امام (ره) نبود که با فریاد با #ظالم مقابله کنند؟
✅علت آن این بود که آیت الله بهجت معتقد بودند معیار و محور باید یک نفر باشد که آن #شخص امام خمینی بود.... البته لازم به ذکر است که بگویم ایشان در مسائل سیاسی فریاد نمیزدند، ولی دخالت میکردند و #حضور داشتند.
به صورت #عینی خاطرهای هم میتوانید تعریف کنید که #مؤید این مطلبتان باشد؟
✅یک روزی(همان وقت که امام خمینی(ره) قیام خود علیه #شاه را شروع کرده بود، حدوداً در سال ۴۱ و ۴۲) آقایی آمد و به آیت الله #بهجت گفت، آیا شما فکر نمی کنید که آقای خمینی تُند میرود؟ این اتفاق برای آن زمان بود که امام در مورد #کاپیتولاسیون صحبت کرده بودند و اعلامیۀ شاه دوستی امام(اعلامیۀ «شاهدوستی یعنی غارتگری») در سطح بالایی منتشر شده بود و همه میدانستند که لبۀ تیز انقلاب امام روی شخص #شاه است و شاه است که باید از بین برود.
بعد آیتالله بهجت در #جواب سئوال آن شخص میگوید: «شما احتمال نمیدهید که آقای خمینی دارند کُند میروند؟» در عین اینکه امام علیه رژیم #شاه سخنرانی میکرد، شاید مقصود از «کُند رفتن» این بود که باید امام اعلام #レجهاد کند.
📚 بهجت عارفان، ۱۳۷۹، ص۱۰۶
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مداحی جالب دکتر میثم مطیعی، دیروز در نوفللوشاتو، فرانسه در جمع دوستداران انقلاب اسلامی از سراسر دنیا
@mobahelegharn_21
💢انتخاب با ماست
✅امام محمد باقر علیه السلام:
«خداوند برای هر کسی، روزی حلالی مشخص داشته که به سلامت به او خواهد رسید.
از طرف دیگر، روزیِ حرام را نیز در دسترس او قرار داده است.
اگر انسان، مال خود را از حرام به دست آورد، خداوند در عوض، روزیِ حلالی را که برای او مقدّر کرده بود از وی باز ستاند.»
📚بحار الأنوار ، ج ۵ ، ص۱۴۷
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
#دهه_هفتادی
💢حسرت ایرانی ها
ستارخان، باقرخان، شیخ محمدخیابانی، میرزاکوچک جنگلی، رئیسعلی دلواری، آیت الله کاشانی، محمد مصدق...
این #اسامی فقط برای #نامگذاری خیابانها و بزرگراهها نیست، اینها مشهورترین و ماندگارترین شخصیتهای تاریخی ایرانند، اما برای یک لحظه از خودمان بپرسیم علت #شهرت و ماندگاری آنها چیست؟
در طول تاریخ، ایرانیان دو حسرت و آرزوی تاریخی داشته اند و برای دست یافتن به آن خون داده اند:
✅استقلال از شر اجانب خارجی
✅رهایی از شر استبداد داخلی
این شخصیتهای #تاریخی برای رسیدن به این دو هدف مبارزه میکردند، یا شهید شدند یا تبعید و یا در گوشه ای از دنیا رفتند.
ملت ایران با اینها میخواست به حسرت دیرینه خوب یعنی نجات از #شر خارجی دست پیدا کند، از حکمرانی روسها، از قدرت انگلیسیها از دخالت آمریکایی ها، اما همیشه این حسرت و آرزوی ملی پابرجا بود.
انقلاب اسلامی مردم ایران با رهبری امام برای نخستین بار معنای استقلال و شخصیت ملی را به #ارمغان آورد، انقلاب اسلامی برای نخستین بار این آرزوی تاریخی را محقق کرد.
آنچه در قاجار و پهلوی نبود، گمشده تاریخی ملتی بود که در انقلاب فریادش زدند چون سالها تحقیر ملی را با تمام وجود حس کرده بودند، روزی روسها، روزی انگلیسی ها و روزی آمریکایی ها بر ما تسلط داشتند.
اما جوان #دهه_هفتادی هیچ گاه این حال و روز را با تمام وجود حس نکرده است، او در روزِ استقلال مردم پا به دنیا گذاشته، استقلالی که هزاران نفر در راه رسیدن به آن خون داده اند.
از حقارت ملی در برابر خارجی در دوره قاجار و پهلوی برای نسل جدید بیشتر بگوییم.
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
رادار انقلاب
💢برای شناخت بی واسطه #دوره_پهلوی چه کتابی بخوانم؟ بهترین کتاب برای آشنایی با خلقیات شاه، نوع حکومتد
💢 این الاغها به چه دردی میخورند؟!
یکشنبه، 4 اسفند 1353
«شرفیابی. وقتی وارد شدم، دیدم شاه انگشتان شستش را دور هم میچرخاند، و پاهایش را روی میز گذاشته ـ که علامت این است که غرق در تفکر است. در گذشته عادت داشت وقتی در فکر بود با موهایش ور برود، اما با افزایش قدرتش علائم ظاهری تفکر را هم تغییر داده است. مدتی گذشت تا متوجه حضور من شد.
پیشنهاد کردم که در مسافرت به الجزایر یک گروه بلندپایه، شامل وزیر دارایی، وزیر کشور که ضمناً نماینده اصلی ما در اوپک هم هست، رئیس بانک مرکزی و تعدادی از کارشناسان مختلف، از جمله دکتر فلاح، در التزام رکاب باشند. پرسید «آخر این الاغها به چه دردی میخورند؟» من پاسخ دادم هر اسمی که دلشان میخواهد روی آنها بگذارند، اما به هر صورت وجودشان لازم است. اذعان کرد که شاید حق با من باشد...»1
1. #اسدالله_علم ، گفتگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیراسدالله علم)، ج2، تهران، طرح نو، چاپ اول، بهار 1371، ص657.
شرح عکس : #محمدرضا_پهلوی و #جمشید_آموزگار بههمراه تقی فلاح و محمد یگانه در جلسه #اوپک
شماره آرشیو: 257-115آ
@mobahelegharn_21
#زمان_شاه
💢چند درصد از روستاهای ایران در دوره پهلوی برق داشتند؟!
✅به رغم ایجاد مدرسه های روستایی توسط سپاه دانش، تنها 15 درصد روستاییان در سال 1350 شمسی از تحصیلات ابتدایی برخوردار می شدند و در سال 1354ش، 60 درصد مردان و 90 درصد زنان روستایی بی سواد بودند. در سالهای دهه 1350ش، 96 درصد روستاها برق نداشتند.
📚مقاومت شکننده/ جان فوران (استاد دانشگاه کالیفرنیای امریکا)/ ترجمه تدین/ ص 477
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
#شبهات_وهابیت
#فاطمیه
💢شیعیان این همه بر روی #امامت تاکید دارند، پس چرا در #قرآن به نام علی(ع) هیچ اشاره ای نشده است؟
اگر حضرت علی (ع) جانشین پیامبر (ص) است، چرا نامی از ایشان در قرآن نیامده است؟
این سوال زیاد پرسیده می شود اما باید گفت #فرض این سوال از اساس صحیح نبوده و نمی توان گفت که نام ایشان در قرآن نیامده است بلکه طبق راویت حفص از عاصم که قرآن مکتوب مطابق آن نگاشته شده، اندیشمندان #شیعه و اهل تسنن یک آیه را روایت کردند که نام حضرت (ع) در آن عنوان شده است و سوای آن، روایات، روایات متعددی از بزرگانی مانند شیخ صدوق، ابن شهر آشوب و عده کثیر دیگری موجود است که در مقام نظر #حکم به این موضوع می کنند.
کدام #آیه است که نام حضرت علی (ع) در آن ذکر شده است؟👇👇
آیه 50 سوره مبارکه مریم:" وَوَهَبْنَا لَهُم مِّن رَّحْمَتِنَا وَجَعَلْنَا لَهُمْ لِسَانَ صِدْقٍ عَلِیًّا؛ و به آنان از رحمت خود [چیزها] بخشیدیم و بر ایشان نامی نیک و آوازه ای بلند بر جای گذاشتیم."
اما ماجرا در این #آیه به این ترتیب است که حضرت ابراهیم (ع) از خداوند لسان صدقی را می خواهد که در آیه 84 سوره شعرا به آن اشاره شده است" وَ اجْعَلْ لِی لِسانَ صِدْقٍ فِی الْآخِرِینَ" و استجابت آن در آیه 50 سوره مریم ذکر می شود. استجابت این دعا نه تنها برای ابراهیم(ع) بلکه برای اسحاق(ع) و یعقوب(ع) و البته به نظر می رسد #تمام پیامبران صورت گرفت. اما روایت در این زمینه بسیار است و در منابع شیعه، چهارده روایت، در منابع اهل تسنن یک روایت و در #منابع زیدیه یک یا دو روایت پیرموان این موضوع به چشم می خورد.
✅جهت مطالعه بیشتر این لینک را باز کنید:
https://goo.gl/5n8AM4
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21
💢یک پُرس غذا
✅امام صادق علیه السلام فرمودند:
((غذا دادن به يك مؤمن، محبوبتر است از آزاد كردن ده برده و ده حج!))
نصر بن قاموس با تعجب پرسید:
ده برده و ده حج؟!
امام صادق علیه السلام پاسخ دادند:
اى نصر! اگر شما به او طعام ندهيد، یا مىميرد يا از فشار گرسنگى، نزد دشمن ما مىرود و از او تقاصای طعام مىكند و ذلیل میشود.
اگر او را سیر نكنيد، او را كشتهايد و اگر اطعامش كنيد او را زنده كردهايد و هر کس که یک نفر را از مرگ رهایی بخشد، مثل این است که همه انسانها را زنده کرده و هر کس که یک نفر را به ناحق بکشد، مثل این است که همه انسانها را کشته است.
📚اصول كافى،جلد ۳،صفحه ۲۹۱
#مباهله_قرن_21
@mobahelegharn_21