25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز و شب در دل دريايى خود غم داريم
اشک، ارثى ست که از حضرت آدم داريم
شادى هر دو جهان در دل ما پنهان است
تا غمت در دل ما هست، مگر غم داريم؟
گاه در هيأت رعديم و پر از طوفانيم
گاه در خلوت خود بارش نم نم داريم
تازه آغاز حيات است شهيد تو شدن
ما فقط غمزه ى چشمان تو را کم داريم
عقل در دايره ى عشق تو سرگردان است
عقل و عشق است که در ذکر تو باهم داريم
در قيامت دل ما در پى قدقامت توست
ما چه کارى به بهشت و به جهنم داريم ؟!
خنده ات جنت و اخم تو عذابى ست اليم
خوف داريم اگر از تو، رجا هم داريم
از ازل شور حسين بن على در سر ماست
تا ابد در دل خود داغ محرم داريم
#شب_زیارتی_ارباب
@Radmanminer
♦️ترور آلارم از نیت شبکه نفوذ زیر کت پزشکیان پرده برداشت !
باز هم بوی خیانت به مجموعه ی امنیتی و دفاعی کشور به مشام میرسد
آقایان ! هر یک قدمی که در پاسخگویی به شرارتهای سگیونیستها به عقب برداریم این حیوانات دو قدم تعدی می کنند .
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️یاد آوری به آقایون امنیتی و اطلاعاتی کشور
رهبرمعظم انقلاب در دیدار وزیر، معاونان و مدیران وزارت اطلاعات: "تنها راهحل مشکلات، پایبندی به مبانی انقلاب است".
@Radmanminer
♦️با استعلامی که شخصا از عزیزان نهاد نظارتی داشتم هویت فرد هتاک پشت کانال ایتایی که با ایراد تهمت و توهین های مکرر در پی تخریب نماینده رهبر انقلاب در شعام است مشخص شد.
وی آقازاده ی یکی از فرماندهان نظامی اصولگراست! ( که به دلیل دروغ بستن به رهبر انقلاب عزل شده است) .
فعلا همین قدر بدانید تا بعد ...
پ ن ؛
اگر این فرد هتاک به کارهای غیر اخلاقیش( تخریب ، توهین و تهمت به نماینده رهبر انقلاب در شعام) ادامه دهد حتما نام وی و پدر عزیزشان را منتشر خواهم کرد . امان از سفره ی پر از حرام اصولگراها که خروجیش این فرزندان شده اند.
و من الله توفیق
@Radmanminer
♦️حوزه ی سلامت و دارو هم به "نمی دانم و بلد نیستم" های استاد اضافه شد
ظاهرا همون نام پوزیده برازنده این بنده خداست چون در مدیریت حوزه ای که به قول خودش درسشو خونده و درش تخصص داره و فامیلیشو براش عوض کرده هم در مانده و اوضاع داروهای اساسی و اصلی مردم هم خرابه
پ ن ؛
چرا هر وقت اینها ( نوچه های صهیونیسم در ایران) میان دولت رو دست میگیرن مملکت تعطیل میشه ؟؟
عزیزان
اگر میتونید کمک کنید این کودک به انسولین مورد نیازش دست پیدا کنه 🙏
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️توطئه کشف حجاب بصورت رسمی و در مراسمات رسمی در جریان است.
اینجا اختتامیه سومین دوره جایزه روزنامه نگاری در ۱۶ اسفندماه امسال با سخنرانی علی ربیعی و اهدای جوایز به محکومان امنیتی!
در سایه انفعال دستگاه های مسئول و عدم برخورد بازدارنده با عوامل برگزاری چنین رویدادهایی، شاهد برگزاری آنها و همچنین حضور و سخنرانی مسئولین سابق امنیتی دولت روحانی و پزشکیان هستیم. آیا در پس این اتفاقات به ظاهر جداگانه سناریوی امنیتی در حال تدارک است؟
پ.ن: این ویدئو در صفحه شخصی مرضیه امیری خبرنگار سابق روزنامه شرق، محکوم امنیتی اتفاقات ۱۴۰۱ منتشر شده است. وی پیش از این در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ نیز دستگیر و محکوم شده است.
تمام تصاویر این رویداد از صفحات خبرگزاری ها حذف شده است تا مردم از عمق خیانت تعمدی برخی مسئولان آگاهی پیدا نکنند. همه این جماعت از بودجه های رسمی نهادها و ارگان های جمهوری اسلامی ارتزاق میکنند. سالانه صدها میلیارد بودجه به شیوه های مختلف در اختیار این رسانه ها و افراد حاضر در این رویداد ضدفرهنگی قرار میگیرد.
🔘کیلومتر ۵
@Radmanminer
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️وقتی "گوش بریده" هار می شود
تمام اتفاقاتی که از بدو روی کار آمدن پزشکیان در جبهه مقاومت و بخصوص محور مقاومت( ایران) افتاد و شخص وی و افساد طلبانِ زیر کت وی از دلایل اصلیش بودند مقدمه ی این گنده گو...ی های این مرتیکه ی گوش بریده است .
پاسخ رهبر انقلاب که مانند همیشه مشخص، مُر و چراغ راه مخلصین است.
ما از جریان نفوذ و ظاهرا اصولگراهایی که در شبکه امنیتی کشور که با بهانه های مختلف در زمین بازی افساد طلبان ( بخوانید سرمایه های صهیونیست در ایران) نقش آفرینی می کنند نگرانیم .
آقایان امنیتی از صدر تا ذیل !
سرسره بازی روی خون شهدای مقاومت کافیست !
اگر از خواب غفلت انفعال و فکر کردن به معاهده های ننگین و آتش بس های فریبنده و خط و نشان های زرگری و .... بیدار نشویم ، قطعا زیر چکمه ی این حرامزاده ها از خواب غفلت بیدار خواهیم شد .
پ ن ؛
امروز ۱۷۰۰ نفر از علویان سوریه توسط ایادی این تروریست کت و شلواری قتل عام شدند .
در حالی که بسیاریشون با حضور امریکا و اسرائیل در کشورشون مشکلی نداشتند! و فقط دنبال بهتر شدن وضع اقتصادیشون بوسیله ی صلح و مدارا( بخوانید مذاکره و همزیستی) با این حیوانان بودند .
کانال تحلیلی مهندس رادمان👇
https://eitaa.com/joinchat/49218036C157929724c