eitaa logo
رهآد | 🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
523 عکس
270 ویدیو
3 فایل
``صبراً فکَرم الله لا یتأخر :>> اشتباهات مارا به پاي ِدین‌مان نگذارید ! مُحتوا ؟ هرچی بپسندم 🦖🕶️ سیاسی و اجتماعی با چـٰاشني ِطنز 🤏🏻🙂‍↕️ ؛ کپی آزاده سید ، ما کی باشیم که فتوا صادر کنیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
به مناسبت ۲۲ بهمن این چند روز فقط قراره از خاندان ننگین پهلوی بگم واستون 🦦 ‌.
فامیلی پهلوی از کجا اومد 🧐 . جالبه بدونید که بعد از تصویب قانون همگانی اجباری‌شدن انتخاب نام‌خانوادگی و حذف القاب در مجلس شورای ملی ، ضروری بود برای رضا نام‌خانوادگی انتخاب بشه ، محمدعلی فروغی ، پهلوی رو پیشنهاد میده اما با مراجعه به اداره ثبت متوجه میشن که پهلوی قبلا توسط میرزا محمود پهلوی [نویسنده و مترجم و محقق اون زمان] انتخاب شده ، بنابراین اونو مجبور میکنن نام خانوادگیش رو عوض کنه تا پهلوی فقط مختص خاندان سلطنتی باشه و اون بنده خدا هم بالاجبار نام خانوادگی محمودی رو انتخاب می‌کنه و در نهایت میشه محمود محمودی . میبینید که این خاندان ننگین برای دزدی و زورگویی حتی از یک فامیلی هم دریغ نمیکردن چه برسه به بقیه موارد ..🦦
رهآد | 🇮🇷
فامیلی پهلوی از کجا اومد 🧐 . جالبه بدونید که بعد از تصویب قانون همگانی اجباری‌شدن انتخاب نام‌خانوادگ
با یه سرچ ساده توی گوگل میتونید اسناد این قضیه رو ببینید ، اسم اون بنده خدا محمود پهلوی رو هم سرچ بزنید کافیه .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 رهبر انقلاب: ان‌شاءالله شکوه ملّت ایران در ۲۲ بهمن قدرتها را وادار به خضوع خواهد کرد 📥 متن کامل بیانات | 💻 Farsi.khamenei.ir
الله اکبر 🔥 .
با شیرین زبونی برگشته میگه ماکه نمیریم راهپیمایی ! آخه می‌دونید چیه ؟ این بزرگواران شهروند آمریکایی هستن و فقط توی لب و دهن ادعای آریایی بودنشون میشه و حرف عمل و نشون دادن اقتدار که میرسه ، هیچی نیستن ☺️🤌🏻 البته لازمه بگم که شهروند آمریکایی شرفش از شما بیشتره ، اونا طرف حقن لااقل 🦦 [https://eitaa.com/roha_118/6888] من منظورم مزدور آمریکاییه . شما چی ؟ فقط ادعایید و توخالی .. آخه بیچاره اگه جمهوری اسلامی و رهبر کبیر انقلاب اسلامی نبود ، تو ۹۰ درصد کلا نبودی ، یا اگه درصدی هم احتمال بودنت بود ، درحال سابییدن کفش پایِ انگلیسی و آمریکایی و بیگانه بودی 🤏🏻 ما هرچی داریم از این انقلابه ، با افتخار ✨🦦 بسوزن مخالفاش 🔥 .
رهآد | 🇮🇷
😂😔 .
برای ِ پروفاتون 🦦 ..
خب بریم ببینم امشب از رضا چاه چی میتونم براتون بگم 🤌🏻
یکم طولانی شد ، ولی دقیقِ بجاش ..
سال ۱۳۰۶ رضا برای سومین بار ازدواج کرد از همسر اول خود صفیه یک دختر ، و از همسر دوم خود تاج الملوک چهار فرزند داشت ، رضا شاه تصمیم گرفت با توران امیر سلیمانی ازدواج کند تاج الملوک زن دوم او در فحاشی و بددهنی استاد راهنمای رضا بود ! او و توران خیلی زود به مشکل خوردند ، رضا هیچوقت زنان را درک نکرده بود .. با خود فکر می کرد زنها چرا اینگونه هستند ؟ طبق معمول او این سوال را از بدترین آدم‌های ممکن پرسید ؛ روشنفکرانی که با عنوان مشاور در اطراف او بودند برای مبارزه با اسلام و تشیع از مدتها پیش تلاش کرده بودند تا زنان ایرانی را مکشفه کنند🤌🏻 پاسخ آنها به این سوال واضح بود همه چیز تقصیر حجاب است .