eitaa logo
راحیل |Rahil
46 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
143 ویدیو
0 فایل
in the name of God همون راحیل سابق:)))) https://eitaa.com/nashenasRahil جایی که ناشناسا میرن 🎀 https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_azimka&btn=برای.راحیل ناشناس⭐
مشاهده در ایتا
دانلود
5 صفحه از کتابم مونده و دارم اندازه یه ماه طولش میدم
_تولد در لس آنجلس
کتاب 'تولد در لس آنجلس' نوشته ی بهزاد دانشگر هست و روایتی هست از خاطرات 'محمد عرب' خیلی وقت بود میخواستم این کتاب رو بخونم که تونستم بالاخره از کسی امانت بکنم و بخونمش کتاب خیلی زيبایی هست واقعا و میتونه واقعا آدم هایی که راه خودشونو گم کردن به واسطه فرهنگ غربی که از طریق رسانه و خیلی چیزهای دیگه تاثیر گذاشتند رو زندگی های ما بتونن راه اصلی رو پیدا کنند. تقریبا اخرای کتاب بودم که رفتم سرچ کردم محمد عرب و برام آورد که ایشون تو برنامه محفل هم حضور داشتند و این اپیزود رو هم نگاه کردم و واقعا اون هم ارزش دیدن داره و حتما نگاه کنید. آره خلاصه این کتاب رو از دست ندید.
ذوقی که من برای رسیدن کتاب زبانام دارم رو برای هیچی دیگه ندارم.
راحیل |Rahil
و اینم اضافه کنم این کتاب نشون داد یکی میتونه وسط آمریکا زندگی کنه و خودشم رسما امریکایی بدونه و با فرهنگ اونا باشه ولی با یه تلنگر برگرده به راه و حقیقت رو بفهمه ولی یکیم میتونه برای مثال وسط ایران زندگی کنه و بیراهه بره خیلی جالبه ها و البته تاسف بار نمیدونم
تو سرچ ایتا داشتم یه چیزی رو سرچ میکردم که ایتا پیوی دوست صمیمی قبلیم رو آورد که بیشتر از 1 ساله از نزدیک ترین آدم ها بهم تبدیل شدیم به دوتا غریبه... نمیدونم چرا ولی رفتم پیامامونو برای بار هزارم خوندم و باخودم گفتم یادش بخیر اون دوران هیچوقت و هیچوقت و هيچوقت فکر نمیکردم با این آدم غریبه بشم و دیگه ازش خبری نداشته باشم. بعد از اون قضایا دیدم نسبت به روابط خیلی تغییر کرد فکر میکنم هردو عوض شدیم و اثراتی رو هم گذاشتیم حداقل روی من گذاشت حتی رو عادت هام حالا این تاثیر شاید خوب بود و شایدم بد ولی اون تاثیرش رو گذاشت و رفت و منم گذاشتم و رفتم ولی زندگی همینه دیگه شکایتی هم نیست.