فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نقاط ضعف جغرافیایی رژیم صهیونیستی
⛴ناو هواپیمابر آیزنهاور نزدیک مکه در ساحل دریای سرخ ایستاده بود با این خیال که یمنی ها بخاطر نگرانی انحراف موشک ها به آن حمله نکنند
اما همانجا باز بهش یادآور شدیم که موشک های نقطه زن یعنی چی.
🔹حمله اول یمنی ها قاعدتا یک حمله جامع نبوده و سیستم پدافندی این ناو میبایست آن را براحتی دفع کند پس چرا آمریکایی ها صداش رو در نمی آورند؟
🔸دلیلش این هست که این برای اولین بار است که بعد از جنگ جهانی دوم به یک ناو هواپیمابر آمریکایی مستقیما حمله میشود.
🔹اگر یک کشوری مثل روسیه یا چین چنین کاری کرده بود تا 100 سال آینده این روز رو به صورت ملی جشن میگرفتند اما برای یمن و محور مقاومت این خرق عادت ها عادی شده است.
🗞پولیتیکو:
🔹مقامات ارشد آمریکایی نسبت به کمپین ضد حماس اسرائیل عمیقاً ناامید شدهاند
🔸نتانیاهو اخیرا در مصاحبه ای با سی ن ن گفت: «ما باید از شر حماس خلاص شویم. در غیر این صورت آینده ای برای غزه وجود ندارد.»
🔹اطلاعات اخیر آمریکا نشان می دهد که ارتباطات و توانایی های نظامی حماس از ۷ اکتبر تنها ۳۰ درصد کاهش یافته است و حدود ۶۵ درصد از تونل های حماس هنوز دست نخورده.
🔸مقامات بایدن همچنین به طور فزاینده ای نگران شده اند که هزاران جنگجوی جدید نیز در طول جنگ به حماس پیوسته اند.
🔹هفته گذشته، کرت کمبل، معاون وزیر خارجه آمریکا گفت که “پیروزی کامل” اسرائیل در برابر حماس بعید است.
⭕️گفتمان انتخاباتی 1403
🔹پرواز اردیبهشت و عروج شهدای خدمت، شرایط ویژه ای را پیش روی کشور قرار داده است؛ به نحوی که هم فضای اجتماعی و فرهنگی کشور را به دلیل شهادت رئیس جمهور محبوب و همراهانش تغییر داده و هم اینکه باید انتخاباتی زودهنگام در کشور تا 8 تیر برگزار شود و دولت چهاردهم یکسال زودتر روی کار بیاید.
🔸با وجود اینکه هنوز ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری به پایان نرسیده و اسامی نهایی و آرایش واقعی جریان های سیاسی برای انتخابات مشخص نشده اما کاندیداهای صندلی پاستور کار سختی پیش رو دارد؛ چرا که دولت سیزدهم ایده گره زدن مسائل اقتصادی کشور به مذاکره را به محاق برد و صرفا مذاکره را برای رفع موثر تحریم ها و تأمین منافع حقه ملی پیش برد؛ کمااینکه روابط تیره و تار ایران و عربستان پس از 7 سال در دولت شهید رئیسی و عضویت در سازمان های مهم مثل بریکس و شانگهای رقم خورد و نشان داد مذاکره و دیپلماسی محدود به یک دولت و گفتمان خاص نیست.
🔹دوم اینکه شهید رئیسی توانست بواسطه تغییر بسیاری از معادلات حکمرانی، خون تازه ای در رگ های اقتصادی و اجتماعی جامعه تزریق کند و یک پایگاه اجتماعی و بدنه وفادار به خود بسازد و فازغ از بازی های سیاسی و قطب بندی کار مردم را پیش ببرد. نکته ای که در کنش و واکنش های مجازی بین کاندیداهای موجود کمتر به چشم می خورد.
🔸بنابراین تکرار و برنده شدن سناریوی انتخابات 92 و بروز یک کاندیدا به واسطه سیاست ورزی تام و ایجاد قطبیت در این دوره از انتخابات بعید به نظر می رسد؛ چرا که گفتمانی مورد رضایت و اقبال جامعه واقع خواهد شد که ایده جدیدی برای حکمرانی کشور داشته باشد. نامزد رئیس جمهوری چهاردهم باید مثل شهید رئیسی هنر موج سازی در پایین دست جامعه و طبقه متوسط را داشته باشد.
🖊محمدرضاشبانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب خطاب به جوانان و دانشجویان آمریکا:حقیقت در حال آشکار شدن است!
#letter4u2024 | #LetterFromLeader | #United4Palestine