⭕️افزايش مشکلات روانی و استفاده از آرام بخش و مواد مخدر در ارتش اسرائیل
🔹سازمان پخش رادیو و تلویزیون رژیم اسرائيل گزارش داد که از زمان جنگ غزه (۱۵ مهرماه) مشکلات روحی و روانی ، استفاده از قرص خواب و آرامبخش و مواد مخدر در اسراییل بشدت افزایش یافته است.
🔸براساس آمارها استفاده از قرص های خواب آور و آرامبخش در اسراییل سه برابر شده است.
🔹این گزارش نشان میدهد ؛ مصرف مواد مخدر هم بین کسانی که خانههای خود را ترک کردند، افزایش یافته بطوری که براساس آمار ۳۳ درصد این افراد از مواد مخدر استفاده می کنند.
📸لوح عكس نوشته/ بيانات رهبر معظم انقلاب در ديدار با مردم آذربايجان شرقی1402.11.29
#انتخاب_مردم
📸 عكس نوشته/ پاسخ به شبهات انتخاباتی «نظام برای مشارکت مردم در انتخابات التماس میکند!!!»
#انتخاب_مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسانی که خواستند جمهوری اسلامی را ساقط کنند، کجا هستند؟!
▫️ به گور رفتهها...
⭕️گذر از مجازی و آشتی با واقعیت
🔹کمتر از دوازده روز به رویداد بزرگ انتخابات در کشور مانده است. انتخاباتی که مظهر مردمسالاری دینی و دموکراسی قلمداد میشود. در این انتخابات است که نخبگان جامعه در یک فرآیند نرم وارد صحنه قدرت شده و فعالیت سیاسی خود را آغاز میکنند. در واقعه انتخابات است که برنامهها، اندیشهها، ایدههای پیشرفت و توسعه کشور بازخوانی میشود و در معرض رقابت و انتخاب مردم قرار میگیرد. انتخاباتی که مهم است؛ چرا که ریل توسعه و حرکت مردم و کشور را برای چهار سال بعد مشخص میکند. سادهلوحانه است که با صندوقهای رأی قهر صورت بگیرد به این بهانه که با این کار ممکن است صدای اعتراض افرادی شنیده شود؛ کما اینکه صندوقهای رأی نیز برای این به وجود آمده است که فریادهای اعتراض افراد شنیده شود. صندوق رأی است که میتواند حکم کند هر تفکری چقدر خواهان و طرفدار دارد و بنابراین در این ساختار است که اکثریت میتواند سیاستها و برنامههای خود را اجرا کند. البته در همین سازوکار انتخاباتی اقلیتها هم میتوانند در یک صحنه رقابت آزاد و سلامت ایدهها، افکار و اندیشههای خود را در معرض قضاوت عمومی قرار دهند و اگر به اندازه کافی جذاب باشند، میتوانند در این رقابت تأثیرگذار باشند.
🔸در این میان، برخی افراد البته همچنان در اوهام و مجازستان باقی ماندهاند و تصورشان این است که رباتها و یگانهای سایبری صهیونیستی و منافقین اکثریت را شکل میدهند؛ در حالی که از بین رفتن مقر منافقین در آلبانی، درگیر شدن رژیم منحوس صهیونیستی در جنگ با حماس و سرگرم شدن دشمنان نظام با مشکلات عدیده باعث شده است که دیگر هجوم سایبری و رسانهای گذشته به سمت جامعه وجود نداشته باشد و بنابراین میتوان گفت، ملت همیشه پیروز ایران بار دیگر از این فتنه پیچیده دشمن پیروزمندانه عبور کرده و با گذشت از دنیای مجازی با واقعیت جامعه آشتی کرده است. واقعیتهایی همانند داشتن عرق ملی، میهندوستی، خوشحالی از موفقیتهای کشور، افتخار به سرزمین و افتخار به اینکه ایرانی «باخت نمیدهد». هرچند برخی همچنان اصرار دارند تا در دنیای غیر واقعی خود سیر کنند و از قهر با صندوقهای انتخاباتی صحبت میکنند یا حتی برخی احزاب سیاسی در یک تناقض آشکار اعلام میکنند، در انتخابات آتی لیست نامزدهای متبوع خود را نمیدهند؛ در حالی که اساسا اصلیترین کارکرد احزاب در فرآیند انتخابات و معرفی نامزدهای انتخاباتی تجلی مییابد، اما مردم ایران بار دیگر با حضوری شکوهمندانه و دشمنسوز در پای صندوقهای رأی، سرنوشت سیاسی خود را رقم خواهند زد.
🖊قربان شاهرودی
⭕️انتخابات در کشورمان، رویای برخی از کشورهاست
▫️در جمهوری اسلامی، انتخابات واقعی و جدی است و دارای فرآیند و قوانین خاص خود است. تاریخ تأسیس نظام جمهوری اسلامی در ایران حاکی از آن است که از همان روزهای آغازین انقلاب و نظام سازی، در ایران، مشارکت و اراده مردم دخالت داشته و یکی از وجوه تمایز بین انقلاب اسلامی با سایر انقلاب های جهان می باشد. لذا در چارچوب قانون اساسی(اصل 6) مقوله انتخابات به عنوان یک رکن کلیدی حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی است.در این بعد است که انتخابات، از ارکان تداوم و بقای نظام جمهوری اسلامی ایران است. در این زمینه مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند:
🔹« ملتهایی در منطقه ما که دولتهایشان تحت الحمایه رژیم ایالات متحده آمریکا هستند، حسرت این را می خورند، غبطه می خورند به حال ملت ایران، برایشان یک رؤیاست که بتوانند وارد صحنه بشوند؛ دو نفر، سه نفر، پنج نفر، رقابت کنند بر سر ریاست اجرایی کشور و بعد مردم حق داشته باشند، یکی از اینها را انتخاب کنند، این برای کشورهای منطقه ما مثل یک رؤیا می ماند. اما این کار هر چهار سال یکبار در کشور ما تکرار می شود، مردم واردمی شوند، انتخاب می کنند، تشخیص می دهند، این خیلی باارزش است. این را باید قدر دانست»(بیانات رهبری در دیدار با مردم27/02/1396)
🔸«انتخابات واقعاً نعمت بزرگی است. این هم از برکات نگاه روشن و عمیق امام بزرگوار ما بود. کسانی در همان زمان بودند که معتقد بودند وقتی حکومت اسلامی است، انتخابات لزومی ندارد؛ امام فرمود؛نه ، انتخابات باید باشد و منشأاثر باشد، مردم تصمیم بگیرند و مردم انتخاب کنند و آنچه مردم می خواهندبشود، نتیجه این سیاست این شد که مردم در کنار انقلاب و در وسط میدان باقی ماندند ...»(بیانات رهبری در دیدار باائمه جمعه سراسر کشور14/10/1394)
🖊علی غزلاوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باب المندب هر روز بیشتر از دیروز برای صهیونیستها خسارت به بار میآورد
⭕️ترفند دشمن برای ایجاد ناامیدی؛
🔹در هر ملت، نظام و کشوری هم پیشرفت وجود دارد و هم مشکلات. یکی از مهمترین ترفندهای دشمن، تبلیغ و بزرگ کردن مشکلات میباشد. دشمن از این روش برای ایجاد یاس و ناامیدی در روحیه مردم استفاده میکند. تا به وسیله این ناامیدی بتواند جلوی پیشرفتهای دیگر در جاهای مختلف کشور را بگیرد و حضور مردم درصحنه کم رنگ شود، رغبت به شرکت در انتخابات کم شود و همچنین مردم را از رسیدن به هدفهای والای انقلاب باز دارد.
🔸باید مواظب بود تا پیشرفتهای کشور در زمینههای مختلف از جمله علمی، نظامی، پزشکی، هوافضا و ... مورد غفلت واقع نشوند تا دشمن نتواند با بزرگ کردن مشکلات کشور جامعه را دچار انحطاط و ناامیدی کند.
▫️رهبر انقلاب اسلامی هم در همین مورد میفرمایند:
سعی آنها (دشمنان) این است که با به رخ کشیدن مشکلات معیشتی و تورم و گرانی، جوان ایرانی را ناامید کنند، در حالی که اولاً همه این مشکلات قابل رفع است و به توفیق الهی برطرف خواهد شد. ثانیاً مشاهده مشکلات باید موجب افزایش انگیزه برای یافتن راههای رفع آنها و کمک به افرادی شود که در میدان برای حل آنها تلاش میکنند. ثالثاً در کنار مشکلات، پدیدههای امیدآفرینِ بسیار و پُرشماری در کشور وجود دارد که بدخواهان نمیخواهند این پدیدهها دیده شوند. 14/۳/1402
🖊علی ابراهیم بیگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چطور اصلح رو پیدا کنیم؟
#انتخاب_مردم
⭕️نسبت نوجوانان و جوانان با انقلاب اسلامی
🔹نوجوانان از ابتدای انقلاب اسلامی و پس از آن در دوران دفاعمقدس، سهم و نقش داشتند. ۳۶ هزار شهید نوجوان در دوران دفاعمقدس نشان می دهد آنها در عرصههای تیر، ترکش و شهادت حضور جدی داشتند.
🔸در نگاه مقام معظم رهبری "اوّلاً نوجوانِ امروز، بر خلاف نوجوان قدیم، یک عنصر بالغ و عاقل است، یک عنصر خردمند است. زمان ما این جوری نبود؛ نوجوان امروزی فکر میکند، تحلیل میکند، تحلیل را درست میفهمد، نکاتی به نظرش میرسد، جوان امروزی اهل تحلیل است. ثانیا انقلاب اسلامی بود که جوان را بیدار کرد؛ هم در دوران نهضت ــ در آن سال آخر نهضت که جوانها به فرمان امام آمدند در میدان ــ و هم بعد از نهضت تا امروز، روزبهروز جوانهای ما رشد کردهاند، قدرت تحلیل دارند، قدرت فهم حوادث را دارند".
در انتخابات پیش رو سه و نیم میلیون جوان(رای اولی)داریم که مشارکت آنها می تواند تاثیر شگرفی بر افزایش میزان مشارکت داشته باشد .
🖊ابراهیم ابراهیمی
⭕️کشاورزی سلیقه ای و بدون برنامه
🔹هرساله در سایه بی توجهی و بدون برنامه بودن دستگاه متولی کشاورزی، بخش قابل ملاحظه ای از آب شیرین کشور صرف تولید محصولاتی میشود که کاشت و برداشت آن ها بدون حساب و کتاب است، با نیازهای جامعه تطابق ندارد، صنایع تبدیلی در همه استان ها وجود ندارد و یا تعداد آن کم و محدود و یا دور از دسترس است، دلال ها مفت می خرند، صادرات وجود ندارد و یا به دلیل آلوده بودن مرجوع می شود.
🔸علاوه بر موارد پیش گفته، کشاورزی غلط همراه با شیوه های رایج سنتی و آبیاری غلط،مزید بر علت است. افزون بر همه این موارد، وزارت جهاد کشاورزی برنامه ای برای پایش اراضی کشاورزی، استعدادیابی اراضی و تهیه نقشه کاشت نیز ندارد.
🔹در نتیجه این اهمال کاری ها، کشاورزان به سلیقه و اراده خود هرچه را که فکر می کنند پولساز است، با زحمت فراوان، صرف هزینه های گزاف میکارند و در پایان دخل و خرجشان یکی می شود و محصولات روی دست آنها می ماند که باید دور ریخته شود، دفن گردد یا به دره و رودخانه ها سپرده شود، به این بهانه که بازار متعادل باشد و مصرف کننده بینوا همین سیب های دور ریختنی را از 30 تا 60 هزارتومان خریداری نماید.
🔸آنچه که گفتیم یک چرخه معیوب در تولید، توزیع و مصرف است و بدتر از آن در کشور خشک و کم آب ایران،این گوهر کمیاب بدون دقت و ملاحظه بصورت آب پنهان(مجازی)هدر می رود.مسئولین و خوانندگان گرامی به این مهم وقوف داشته باشند که همه ساله این برنامه برای انواع تره بار تکرار می شود و کسی هم عین خیالش نیست چون متولی امر برنامه ندارد و همه چیز را مثل کشت دیم به امید خدا رها کرده است.
🖊علیرضا صالحی
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم
▫️برای خدا قیام کنید
سبأ
🔹قلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا مَا بِصَاحِبِكُم مِّن جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَّكُم بَيْنَ يَدَيْ عَذَابٍ شَدِيدٍ
🔸ﺑﮕﻮ : ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻳﻚ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺍﻧﺪﺭﺯ ﻣﻰ ﺩﻫﻢ [ ﻭ ﺁﻥ ]ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺩﻭ ﺩﻭ ﻭ ﻳﻚ ﻳﻚ ﺑﺮﺍﻱ ﺧﺪﺍ ﻗﻴﺎم ﻛﻨﻴﺪ ، ﺳﭙﺲ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺭﻓﻴﻘﺘﺎﻥ [ ﻣﺤﻤّﺪ ﻛﻪ ﻋﻤﺮﻱ ﺑﺎ ﭘﺎﻛﻲ ، ﺍﻣﺎﻧﺖ ، ﺻﺪﻕ ﻭ ﺩﺭﺳﺘﻲ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﺷﻤﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ]ﺑﻴﻨﺪﻳﺸﻴﺪ ﻛﻪ ﻫﻴﭻ ﮔﻮﻧﻪ ﺟﻨﻮﻧﻲ ﻧﺪﺍﺭﺩ ، ﺍﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﺳﺨﺘﻲ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺭﻭﺳﺖ ، ﺟﺰ ﺑﻴﻢ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﻱ ﻧﻴﺴﺖ .(٤٦)
▫️بيانات رهبر انقلاب ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🔹حادثهی تبریز با احساس وظیفه، بهنگام و در لحظه اتّفاق افتاد و قیام هم در لحظه اتّفاق افتاد، این بود که خدا برکت داد؛ وقتی اینجور قیام کنیم ــ اَن تَقوموا لِلَّهِ مَثنیٰ وَ فُرادىٰ ــ این قیام برکت دارد، خدای متعال به این قیام برکت میدهد، و برکت داد و همینطور آمد تا رسید به بیستودوّم بهمن.
🖊رجبعلی بازیاد
⭕️یکی از وعدههای انتخاباتی نمایندگان مجلس یازدهم شفافیت بود، پس چرا قانون شفافیت به تصویب نرسید؟
🔹تصویب نشدن «شفافیت» در مجلس یازدهم دروغ بزرگی است که مخالفان مجلس آن را تولید کرده و تکرار میکنند. برخلاف این دروغ بزرگ، مجلس طرح شفافیت را در خرداد 1401 تصویب کرد و برای بررسی به شورای نگهبان فرستاد. شورای نگهبان نیز در 26 آذر 1401 رسماً اعلام کرد، اشکالات شورای نگهبان بر این طرح رفع و تنها دو اشکال مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی مانده است که باید از سوی مجمع تعیین تکلیف شود. اما مجمع تشخیص مصلحت نظام، به مدت هشت ماه اعلام نظر در این خصوص را به تأخیر انداخت و در حالی که در این مدت بهجز دو مورد هیچ اشکال دیگری به طرح وارد نکرده بود، ناگهان در شهریور 1402، مجمع با نقض نظر قبلی خود، ایرادات جدیدی بر طرح وارد کرد.
🔸این موضوع همچنان از سوی مجلس در حال پیگیری است و قطعاً تصویب خواهد شد. با این حال، مجلس که شفافترین قوۀ کشور محسوب میشود، برای شفافیت بیشتر و عمل به وعدۀ خود در شفافیت آرا، بهصورت داوطلبانه این طرح را اجرا کرده و اکنون 220 نفر از نمایندگان بهصورت داوطلبانه در حال اجرای قانون هستند و آرای آنها بهصورت روزانه در سایت رسمی مجلس به آدرس parliran.ir منتشر میشود. پس تا تصویب نهایی، غالب مجلسیها در حال اجرای طرح شفافیت مطابق وعده خود هستند و انشاءالله به زودی به قانون تبدیل خواهد شد.
▫️گزیده برخی مصوبات مهم در لایحه بودجه ۱۴۰۲ در خصوص شفافیت عبارتند از:
1️⃣ الزام انتشار ماهانه حقوق نمایندگان و مدیران مجلس برای نظارت عمومی در پاکنا (جزء ۱ بند الف تبصره ۲۰).
2️⃣ممنوعیت افزایش ارقام بودجه شرکتهای دولتی از سوی سازمان برنامه و بودجه.
3️⃣ مشمولیت مالیاتی خودروهای لوکس بالای سه میلیارد تومان.
4️⃣ مشمولیت مالیاتی خانههای لوکس و باغ ویلاهای با ارزش ۲۰ میلیارد تومان.
5️⃣حذف معافیت مالیاتی برخی اشخاص حقیقی یا حقوقی پردرآمد مانند مؤسسات کنکور.
⭕️مجلس یازدهم در راستای تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار و افزایش اشتغال چه اقداماتی انجام داده است؟
🔹اگر اقتصاد پویا باشد، اشتغال نیز فراهم میشود. بنابراین، مجلس برای حل این مشکل، قوانین زیرساختی و راهبردی همچون جهش تولید دانشبنیان، جهش تولید مسکن، تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار را تصویب کرد؛ اما میتوان گفت مهمترین قدم مجلس یازدهم در حوزۀ اشتغالزایی، تصویب قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار بود که رانتها و امضاهای طلایی را از بین برد و به انقلابی در صدور مجوزهای کسبوکار منجر شد. گفتنی است، طی یک سالی که از اجرای قانون میگذرد، حدود یکمیلیون مجوز از طریق درگاه ملی مجوزها صادر شده است.
🔸مجلس یازدهم در تبصرۀ 18 قانون بودجه سنواتی اعتبار ویژهای برای اشتغالزایی در نظر گرفت که روند رشد سالانه این بودجه نشان از تأثیرگذاری آن در شاخص رشد اشتغال دارد. این مجلس در سال 1400 مبلغی حدود 20 همت(هزار میلیارد تومان)، سال 1401 حدود 100 همت و در سال 1402 حدود 180 همت برای این کار مصوب کرد که طبق قانون باید مستقیماً بدون دخالت خزانهداری بهحساب استانها واریز و در حوزۀ اشتغالزایی بهرهبرداری شود.
🔹همچنین مجلس در بودجۀ 1402، اعتبار ویژهای برای احیای کارخانههای تعطیلشده اختصاص داده و در جریان بررسی برنامۀ هفتم توسعه، درگاه ملی مجوزها و اصلاح نظام وثیقهگذاری مورد تأکید و توجه مجدد مجلس قرار گرفت. بر این اساس، در طول برنامۀ هفتم صدور هر نوع مجوز کسبوکار و استعلام آن صرفاً باید بهصورت غیرحضوری انجام شود. گزیده برخی مصوبات مهم مجلس یازدهم در لایحه بودجه 1402 در راستای ایجاد اشتغال و حمایت از تولید عبارتند از؛
1️⃣ کاهش هفت واحد درصد نرخ مالیات واحدهای تولیدی؛
2️⃣معافیت مالیاتی کسبوکارهای مجازی فعال در بسترهای داخلی؛
3️⃣ تکلیف امهال سهساله تسهیلات کشاورزی خسارتدیده از حوادث غیرمترقبه؛
4️⃣ بلامانع شدن کاشت زمینهای کشاورزی مورد اختلاف با منابع طبیعی از سوی کشاورزان تا زمان تعیین تکلیف.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 #پژواك_شماره_54
موضوع: آیا انتخابات ایران مهندسی شدس؟
کارشناس: دکتر مهدی سعیدی
#انتخاب_مردم
⭕️افزایش ۴۰درصدی صادرات دفاعی نسبت به سال قبل
👤سخنگوی وزارت دفاع:
🔹صادرات دفاعی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد رشد داشته است.
🔸سال آینده قطب فناوری هوایی در شاهین شهر اصفهان راه اندازی میشود. تولید شناورهایی بین هزار تا ده هزار تن را در برنامه داریم. تانک کرار متناسب با نیاز نیروهای مسلح و برآورد سالانه آنها تولید و تحویل میشود.
🔹توانمندی ملت و نیروهای مسلح یمن، بومی و داخلی است و در واقع برای گرفتن غرامت است که برخی کشورهای غربی مطالبی در مورد ایرانی بودن این تسلیحات مطرح میکنند.
⭕️تبلیغات رسمی کاندیداها از سوم اسفندماه آغاز میشود
👤رییس ستاد انتخابات کشور: مسوولیت تامین امنیت انتخابات با فراجاست و در صورت ضرورت می تواند از سایر نیروهای نظامی استفاده خواهد شد.
🔹تبلیغات رسمی از سوم اسفند ماه آغاز خواهد شد و تبلیغات زود هنگام تخلف است.
🔸ستاد پیشگیری جرایم هم در قوه قضاییه شکل گرفته و مسوول بررسی تخلفات هستند. هر اقدامی که نامزدهای در فضای حقیقی و مجازی انجام دهد که به عنوان تبلیغات زودهنگام تلقی شود، تخلف محسوب خواهد شد.
🔹شاهچراغی با بیان اینکه در هزارو ۲۱۸ حوزه اصلی و فرعی، انتخابات برگزار می شود، افزود: تا اخر وقت امشب هم به امار نهایی تایید صلاحیت ها اعلام خواهد شد و طبق امار ۱۵ هزار نفر تا الان تایید صلاحیت شدند که ۱۲درصد خانم ها و ۸۸درصد اقایان هستند. در خبرگان رهبری ۱۴۴ نفر تایید صلاحیت شدند.
🔸در ۴ حوزه انتخابیه ابادان، رشت و خُمام، ملایر، قم انتخابات تمام الکترونیک برگزار میشود.
🔹حدود ۵۹ هزار شعبه در ۳۱ استان، شعبه اخذ رای وجود دارد. ۳۵ هزار شعبه شهری و ۲۴ هزار شعبه روستایی وجود دارد.
🔸شورای نگهبان با تعداد ۴۹۱ نفر از داوطلبان با جابه جایی حوزه انتخابیه شان موافقت کرده است.