eitaa logo
Rahnama99
136 دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
3.4هزار ویدیو
11 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️مجلس برای کاهش التهاب در بازار مسکن و افزایش تولید مسکن چه مصوباتی داشته است؟ 🔹مجلس برای حل مشکلات مسکن سه راهکار بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت در نظر گرفت. 🔸قانون جهش تولید مسکن به‌عنوان راهکار بلندمدت برای حل مشکل زیرساختی مسکن تصویب شد تا زمینۀ قانونی ساخت یک‌میلیون مسکن در سال فراهم شود. این قانون که تحولی در حوزۀ قوانین مسکن به شمار می‌آید، زمینۀ تحقق وعدۀ دولت سیزدهم برای ساخت 4 میلیون مسکن را فراهم کرده و از مهر 1400 نیز برای اجرا ابلاغ‌ شده است. 🔹قانون مالیات بر خانه‌های خالی نیز به‌عنوان راهکار میان‌مدت در زمستان 1399 تصویب و برای اجرا ابلاغ شد و در صورت اجرای آن حدود 3 میلیون واحد خالی به بازار عرضه و موجب کنترل قیمت‌ها می‌شد. 🔸اما راهکار کوتاه‌مدت مجلس یازدهم تصویب طرح دوفوریتی کنترل اجاره‌بهای مسکن است. این طرح در صحن علنی مجلس مورخ 13/2/1402 تصویب و برای بررسی به شورای نگهبان ارسال‌ شده است که در صورت تبدیل‌شدن به قانون، می‌تواند سهم مؤثری در کنترل بازار افسارگسیخته اجاره‌بها داشته باشد.
⭕️ترامپ اطلاعات طبقه‌بندی را لو داد! 🔹«دونالد ترامپ» در مصاحبه‌ اخیر خود با شبکه «فاکس‌نیوز» در کارولینای جنوبی نگرانی کارشناسان مسائل امنیتی را در این کشور به همراه داشته است. 🔸در حال حاضر، مسئله این است که آیا دونالد ترامپ یک بار دیگر اطلاعات طبقه‌بندی‌شده آمریکا را لو داده یا اینکه تنها در تلاش بوده است تا رأی‌دهندگان را برای رأی دادن به خودش بترساند. 🔹ترامپ در آن مصاحبه گفت: «می‌توانم صادق باشم؟ من هم نگران ایمنی آنها (مردم) هستم. این مردم، یعنی همه کسانی که الان در این اتاق هستند، الان در معرض خطر قرار دارند.» وی اضافه کرد: «ما یک سلاح هسته‌ای داریم که اگر نیویورک را بزنیم، کارولینای جنوبی هم همراه آن نابود می‌شود. من درباره ایمنی آنها نگرانم.» 🔸نحوه رفتار او با اطلاعات طبقه‌بندی‌شده به گونه‌ای بوده که جو بایدن، رئیس‌جمهور کنونی آمریکا در اقدامی بی‌سابقه او را از دریافت گزارش‌های اطلاعاتی که معمولاً به رؤسای‌جمهور سابق ارائه می‌شود، محروم کرده است.
🗳پنج روز تا انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 🗳موضوع:آیا جمهوری اسلامی ایران خواهان مشارکت حداکثری است یا خواهان انتخاب فرد اصلح؟ 🖊كارشناس:دکتر مهدی سعیدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قرائت دعای فرج توسط رهبر معظم انقلاب 🔹رهبر انقلاب: وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرموده‌اند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم.
⭕️اهرم‌های فشار آمریکا برای ماندن در عراق 🗞روزنامهٔ قطریِ «العربی الجدید» در گزارشی نوشته آمریکا به تازگی ۲ دور گفت‌وگو با بغداد را با موضوع حضور نظامیان خارجی به پایان رسانده، اما برخی مقامات عراق نگرانند واشنگتن برای تداوم حضور در عراق با استفاده از اهرم‌هایی اقتصادی این کشور را تحت فشار قرار دهد. 🔹این رسانه گزارش کرده: ازجملهٔ این اهرم‌ها پول‌هایی است که بغداد در بانک فدرال آمریکا سپرده‌گذاری می‌کند. افزودن شرکت‌ها و بانک‌های عراقی به لیست تحریمیِ خزانه‌داریِ آمریکا هم از اهرم‌های دیگری است که ممکن است برای تحت‌فشار قراردادن عراق استفاده شود. 🔸عضو کمیسیون دارایی پارلمان عراق گفته: آمریکا ۳ پروندهٔ اقتصادی در اختیار دارد که می‌تواند از طریق آن‌ها عراق را تحت‌فشار بگذارد؛ «پروندهٔ نفت، دارایی‌های عراق در خزانهٔ آمریکا و پروندهٔ دلار» که چون اقتصاد عراق «شکننده» و ۹۴ درصد از درآمد ناخالص ملی متکی به درآمد‌های نفتی است، این اهرم‌های فشار «قوی و اثرگذار» خواهند بود.
⭕️آیا مجلس یازدهم موافق حذف ارز ترجیحی بود؟ 🔹موضع مجلس حذف ارز ترجیحی منوط به اجرایی شدن طرح کالابرگ الکترونیک برای حفظ قدرت خرید مردم است. حذف ارز ترجیحی همان‌طور که کارشناسان اقتصادی کشور آن را ضروری می‌دانستند و رهبر معظم انقلاب نیز در شهریور 1402 در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت آن را تأیید کرده و کار لازمی دانستند، برای جلوگیری از فساد و برای کنترل و تثبیت قیمت ارز تصمیم ‌انکارناپذیری بود. 🔸یکی از دلایل اصلی جهش قیمت ارز، اختلاف قیمت رسمی و دولتی ارز با قیمت بازار آزاد است که باعث رانت بسیار زیاد برای گیرندگان ارز دولتی شده و در نتیجه موجب افزایش تقاضای ارز و کاهش عرضۀ ارز صادرات به بازار رسمی می‌شود. علاوه بر آن کالا با ارز ترجیحی تولید می‌شود؛ اما بر اساس قیمت بازار ارز دست مصرف‌کننده می‌رسد. 🔹پس حذف ارز ترجیحی به تعبیر رهبر معظم انقلاب «کار لازمی» بود؛ اما چون مجلس یازدهم معتقد بود این تصمیم ضروری و لازم، موجب شوک به بازار می‌شود، باید یارانۀ ناشی از ارز ترجیحی را به‌جای دلال‌ها به مردم و مصرف‌کننده داد. بنابراین، حذف آن را در قانون بودجۀ 1401 منوط به اجرای کالابرگ الکترونیکی کرد. به این معنا که ابتدا زیرساخت کالابرگ الکترونیکی فراهم و سپس ارز ترجیحی حذف شود. لذا بهتر بود دولت تا فراهم شدن زیرساخت‌های کالابرگ، ارز ترجیحی را حذف نمی‌کرد تا مردم دچار مشکل نشوند و پس از فراهم شدن زیرساخت، شاهد اجرای یک طرح بسیار موفق می‌بودیم، با کمترین مشکل برای مردم.
⭕️ناراحتیِ محافل صهیونیستی از توافق اقتصادیِ مجارستان با ایران 🔹 وزیر خارجهٔ مجارستان در روزهای گذشته برای امضای توافقنامهٔ دوجانبهٔ همکاری اقتصادی به تهران سفر کرد. 🔸کلاین، رئیس سازمان صهیونیستی مستقر در آمریکا در واکنش به این توافق گفت: این توافق باید فوراً لغو شود. این برای مجارستان که همیشه حامیِ قویِ اسرائیل بوده شرم‌آور است. هیچ ملت متمدنی نباید با ایران سروکار داشته باشد و ثروت ایران را افزایش دهد. ایران، آمریکا و اسرائیل را به خطر می‌اندازد. 🔹اما وزیر خارجهٔ مجارستان گفت: مجارستان، ایران را شریک اقتصادیِ ارزشمند آینده می‌بیند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای راننده کامیونی که با امام زمان (عج) دیدار کرد 👤استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتخابات چجوری میتونه روی امنیت تأثیر بذاره؟!
🗓 دوشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۲
⭕️روزمان را با قرآن آغاز کنیم ▫️شرکت در انتخابات ، یاد آوری نعمتهای انقلاب است [سوره البقرة (2): آيه 40] 🔹يا بَنِي إِسْرائِيلَ اذْكُرُوا نِعْمَتِيَ الَّتِي أَنْعَمْتُ عَلَيْكُمْ وَ أَوْفُوا بِعَهْدِي أُوفِ بِعَهْدِكُمْ وَ إِيَّايَ فَارْهَبُونِ (40) 🔸اى فرزندان اسرائيل! نعمتهايم را كه به شما ارزانى داشتم، به خاطر بياوريد و به پيمانم (كه بستهايد) وفا كنيد، تا من (نيز) به پيمان شما وفا كنم و تنها از من پروا داشته باشيد. ▫️بيانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از دانشجویان استان کرمان ۱۳۸۴/۰۲/۱۹ 🔹خدای متعال، هم به انبیا و اولیا و شهدا و صالحین نعمت داده است - «فاولئک مع الّذین انعم اللَّه علیهم من النّبیّین و الصّدیقین و الشّهداء و الصّالحین» - هم به بنی اسرائیل نعمت داده است؛ «اذکروا نعمتی الّتی انعمت علیکم». در سوره ی بقره سه مرتبه این تعبیر تکرار شده است. خدا به بنی اسرائیل هم نعمت داد، منتها آنها نعمت را کفران کردند. خدای متعال در سوره ی سبأ می فرماید: «ذلک جزیناهم بما کفروا و هل نجازی الّا الکفور». خداوند کفران کنندگان نعمت را تنبیه و مجازات می کند. پس باید نعمت را نگه داشت. انبیا و شهدا و صالحین و صدیقین کسانی هستند که نعمت خدا را نگه داشتند. نعمت خدا را باید نگه دارید، پرورش دهید، کامل کنید و نقایص اش را برطرف سازید - که این نقایص هم باز از عمل ما ناشی می شود - این کار بزرگی است که بر عهده ی شما جوانها و بخصوص جوانان دانشجوست، که امیدهای آینده اید و در افق آینده، انسان شماها را می بیند. مدیران و تصمیم گیران و تصمیم سازان کشور در آینده شماها هستید؛ هم می توانید این کشور را به اوج قله ی افتخار و ترقی برسانید - همان طور که آرزوی نظام جمهوری اسلامی است - هم می توانید خدای نکرده نعمتِ به دست آمده را از دست بدهید. لذا به افق دوردست نگاه کنید و ببینید چه باید کرد و چالش هایی که در مقابل ماست، چیست. 🖊رجبعلی بازياد
⭕️آرمانِ ساخت «اقتصاد قوی ملی» 🔹در چنین جهانی که ابرقدرت‌ها هر جا به نفعشان است از «جهانی‌شدن» دم می‌زنند و هر جا نفع اقتصادی‌شان دیگر ایجاب نمی‌کند، سیاست‌های «تقویت اقتصاد ملی» را دنبال می‌کنند،رهبر حکیم انقلاب همواره نسبت به «جهانی‌شدن» تذکر داده‌اند و بر تقویت اقتصاد ملی تاکید کرده‌اند. ایشان در فروردین سال 1394 یکی از مهم‌ترین و بزرگترین چالش‌های کشور را «اقتصاد ملی» دانستند و راه‌کارهایی برای تقویتش ارائه کردند. البته در سال 1397 نیز فرمودند «تحریم اقتصادی» شکننده‌تر از «اقتصاد ملی» ماست که تجربه نشان داد چنین بود. خود آمریکایی‌ها اعتراف کرده‌اند که تحریم‌ها نتوانستند باعث فروپاشی اقتصاد ایران شوند. اما همچنان با مطلوب رهبر معظم انقلاب فاصله داریم. به همین دلیل ایشان در دیدار با مردم آذربایجان شرقی وقتی خواستند نقاط ضعف کشور را اعلام کنند، اولین نقطه‌ی ضعف، نداشتن یک اقتصاد ملی قوی بود. بر اساس منطق اقتصادی بیانیه‌ی گام دوم، می‌توان گفت اولویت اول کشور و مهم‌ترین آرمان امروز ما (بر اساس تقدم زمانی) «تقویت اقتصاد ملی» است.
⭕️چرا رأی دادن به معیشت ما مربوط است!؟ 🔹شاید این پرسش وجود داشته باشد که «رای دادن، چه اثری بر معیشت و زندگی ما دارد؟» برای پاسخ دادن به این پرسش «بررسی عملکرد اقتصادی مجلس فعلی» است. هم می‌توان آثار مثبت و منفی اقتصادی این مصوبه‌ها را بررسی کرد. همچنین می‌توان دید اگر این طرح‌ها تصویب و پیگیری نمی‌شد، اقتصاد ما امروز چه وضعیتی داشت!؟ واقعیت این است که از تسهیل در صدور مجوزها، تا اصلاح قانون بانک مرکزی، قانون مبارزه با قاچاق، قانون مالیات بر عایدی سرمایه و ... در زندگی اقتصادی ما مستقیماً موثر هستند؛ اگر چه خودمان ندانیم. مجلس ضعیف، می‌تواند معیشت‌سوز باشد و مجلس قوی نیز مقدمات رشد اقتصادی و عدالت را فراهم می‌آورد. 🔸بنابراین ضروری است با دقت و توجه به دانش اقتصادی نمایندگان – رأی بدهیم و شعارهای اقتصادی ایشان را خوب بررسی کنیم. برای عیارسنجی این شعارها نیز می‌توان سیاست‌های پیشنهادی نامزدها را با مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب مقایسه کرد.
⭕️بازار ایده‌های اقتصادی نمایندگان مجلس 🔹هر روز که می‌گذرد به انتخابات مجلس شورای اسلامی نزدیک‌تر می‌شویم. تنور انتخابات داغ شده و نامزدهای انتخاباتی چون می‌دانند مسئله‌ی اول مردم اقتصاد است، شعارهای اقتصادی می‌دهند و ایده‌های اقتصادی مطرح می‌کنند. در این آشفته‌بازار ایده‌ها گاهی هم دیدگاه‌های خوب اقتصادی که درمان درد اقتصاد ایران هستند پیدا می‌شود، اما در مقابل به وفور نیز شاهد انتشار شبه‌علم، حرف‌های غلط، ایده‌های آسیب‌زا و ادعاهای عوام‌فریبانه هستیم. بنابراین خوب است شاخص‌هایی داشته باشیم تا با آنها بتوانیم عیار ادعاهای اقتصادی نامزدهای انتخابات مجلس را بسنجیم. در این گزارش مبتنی بر بیانات و مطالبات اقتصادی رهبر معظم انقلاب و همچنین واقعیت‌های اقتصاد ایران، چهار محور مهم ارائه شده است: یکی موضع نامزدها در مورد بخش خصوصی و تصدی‌گری دولت، دیگری در مورد مسئله‌ی ناترازی‌های اقتصاد ایران، سومی در مورد سیاست ارزی و چهارمی هم در مورد سیاست‌های مربوط به سطح عمومی قیمت‌ها و مسئله‌ تورم. با این محورها می‌توان نامزدهای مطلوب را یافت.
⭕️اهداف نتانیاهو درحمله به رفح 1️⃣ اخراج ساکنان غزه از سرزمین مادری شان بخشهای شمالی و میانی غزه بهدلیل ترکیب عملیات هوایی و زمینی بسیار بیشتر از منطقه جنوبی، تخریب شدهاند تا امکان بازگشت ساکنانشان دشوارتر شود. 2️⃣ تسلط کامل بر مرزهای غزه مرزهای نوار غزه با مصر تنها خط تماس این منطقه با جایی به غیر از رژیمصهیونیستی است. صهیونیستها هرچند از طریق مصر و با نظارت آمریکا این محدوده را نیز رصد میکنند اما با اینحال دسترسی مستقیمی به آن ندارند. 3️⃣ تضعیف و سرنگونی حکومت حماس سرنگونی حکومت حماس در غزه یکی از اهداف اعلامی رژیم در جنگ غزه بوده است. صهیونیستها با وجود ترکیب «کشتار»، «تخریب»، «تشدید محاصره» و «اشغال» تاکنون از کسب این نتیجه عاجز مانده اند. 4️⃣ فشار برای امتیازگیری بیشتر در مذاکرات صهیونیستها قصد دارند در میانه مذاکرات و میانجیگریها به ویژه پس از رایزنی بر سر نشست پاریس، از طریق پیش کشیدن موضوع حمله زمینی به رفح بتوانند امتیازات بیشتری کسب کنند. 5️⃣ پیگیری سیاست ابهام ناتوانی از کسب دستاورد برای ارائه به عنوان طرف پیروز جنگُ صهیونیستها را به در پیش گرفتن سیاست «ابهام در جنگ» کشانده است. 6️⃣ تداوم شرایط جنگی برای ابقای نتانیاهو به اعتقاد کارشناسان سیاسی، حضور نتانیاهو در قدرت به تداوم جنگ گره خورده است و درصورت پایان آن، تلاش ها برای برکناریاش شدت گرفته و به احتمال زیاد منجر به سقوط وی خواهد شد.
⭕️زندگی در پادشاهی حزب الله 🔹درحالی که رژیم صهیونیستی تلاش دارد با تهدید لبنان به جنگی فراگیر، مسیر موازنه وحشت در شمال سرزمین‌های اشغالی را جابه‌جا کند اما مقاومت لبنان با اتخاذ استراتژی تهاجمی علیه هسته‌های مهم ارتش صهیونیستی و ترکیب تصاعدی ارتقای رزمی و سیاسی علیه صهیونیست‌ها نه تنها مانع آن شده است بلکه با تزلزل در معادلات بازدارندگی رژیم صهیونیستی، این موازنه را به نفع خود تغییر داده است. یکی از نمونه‌های آن حملات بی‌سابقه جنبش مقاومت لبنان پس از سخنرانی سیدحسن نصرالله بود که به صراحت الزامات و فرامتن موجود در آن را به تصویر عملی مبدل کرد. 🔸از سوی دیگر، اقدامات نظامی حزب‌الله در برابر رژیم صهیونیستی با اراده جمعی در ساحت سیاسی لبنان همخوانی دارد، چرا که حزب‌الله به ثبات درونی لبنان بسیار پایبند بوده و بارها ضمن هشدار درخصوص عدم تشکیل دولت پایدار در این کشور، اقدامات سیاسی لازم را در این راستا به انجام رسانده است. بنابراین اقدامات نظامی حزب‌الله بارها مورد تأیید بسیاری از مقامات داخلی لبنان بوده است. بنابراین حزب‌الله به خوبی سطوح درگیری‌ها را در چهارچوب قواعد سیاسی داخل لبنان مدیریت می‌کند.
⭕️موش و گربه بازی کاخ سفید در جنگ غزه 🔹از زمان آغاز جنگ در نوار غزه، بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، موضع آمریکا در قبال این جنگ مورد انتقاد شدید و گسترده طرف فلسطینی و دیگر طرف‌های بین‌المللی قرار گرفته و آن را به تلاش برای طولانی شدن این جنگ متهم می‌کنند. با اینکه در هفته‌های اخیر آمریکا با مشارکت کشور‌های قطر و مصر تلاش کرده به راه‌حلی برای توقف درگیری‌ها در غزه دست پیدا کنند، اما به نظر می‌رسد مقامات کاخ سفید چندان تمایلی برای ثبات دائمی در سرزمین‌های اشغالی ندارند. 🔸دولتمردان آمریکا مقابل لنز دوربین‌ها از تحت فشار قرار دادن سران صهیونیستی برای توافق آتش‌بس سخن می‌گویند و این توافق را دو سر برد برای طرفین مناقشه می‌دانند، اما همزمان آتش‌بس فراگیر در غزه را که می‌تواند پایانی بر نسل‌کشی فلسطینیان باشد، برنمی‌تابند؛ اقدامی که دست اسرائیل را باز می‌گذارد بلافاصله پس از پایان تبادل اسرا، فلسطینی‌ها را مجدداً سلاخی کند.
⭕️معجزه حضور در گام اول و دوم انقلاب اسلامی 🔹همانگونه که جمهوری اسلامی در چهل و پنج سال پرافتخار گذشته، با معجزه حضور پرشور و آگاهانه مردم و مشارکت واقعی آنان در اداره جامعه از بحران سازی هایی که جهان خصم در مقابل انقلاب اسلامی ساخته و پرداخته کرده بود، با موفقیت عبور نموده و در مسیر پیشرفت قرار داشته است؛ در ادامه و در مسیر تحقق آرمان بزرگ تمدن سازی نوین اسلامی نیز به قوت و قدرت بیشتری تداوم خواهد یافت. بدون تردید از علل مهم وجود نقاط ضعف و مشکلات موجود کشور بویژه در حوزه های اقتصادی و فرهنگی، فاصله گرفتن برخی از دولتمردان و سیاست ها از مردم محوری و مردم داری بوده است. اساس و بنیان حکمرانی در نظام جمهوری اسلامی، مردم هستند؛ آنانی که نیک می بینند، نیک ادراک می کنند، نیک می سنجند و تحلیل می کنند و نیک تصمیم می گیرند و نیک انتخاب می کنند. همانگونه که علت العلل موفقیت های انقلاب اسلامی در چهل و پنج سال گذشته، مشارکت معجزه گون مردم بوده است؛ علت العلل مشکلات و نقاط ضعف موجود، نیز دوری برخی از مسئولان از مردم و ارزش های انقلابی بوده است.
⭕️پیش به سوی مشارکت پرشور اسفندی 🔹نظام جمهوری اسلامی ایران یک نظام مردم‌سالار دینی- انقلابی است که در تعامل فعال، خلاق و هوشمند با جامعه،لایه‌ها، گروه‌ها و طبقات اجتماعی ایران قرار دارد، از این رو شکل برگزاری انتخابات در ایران سمت و سوی انتخاب اصلح را دارد، در درون جبهة انقلاب، طیفی از سلایق وجود دارد،این صداهای مختلف باید به درستی به گوش مردم برسد تا آن‌ها بتواند انتخاب اصلح را انجام دهند.رسیدن صدای اصلح به مردم علاوه بر افزایش مشارکت می‌تواند صداهای بی‌قاعده، رادیکال و ضد انقلاب را نیز تحت تاثیر قرار داده و لایه‌های گوناگون اجتماعی را به سوی مبانی اصلی انقلاب اسلامی هدایت کند.
🗳احكام نامزدهای انتخاباتی
⭕️دشمن نتوان ضعیف و بیچاره شمرد 🔹چرایی تمرکز شبکه‌های ضد ایرانی و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی بر القای گزاره «رأی نمی‌دهم» و تحریم انتخابات، معلول عوامل متعددی است و شاید مهم‌ترین دلیل این دست و پا زدن‌های رسانه‌ای برای تضعیف انتخابات به عنوان مهم‌ترین مظهر مردم‌سالاری در کشور را بتوان تضعیف موقعیت دولت و مجلس در سطح منطقه‌ای و جهانی دانست. 🔸آنچه مسلم است اینکه افول و ضعف قدرت چانه‌زنی ایران در منطقه و جهان و متعاقب آن عقب‌نشینی از منافع ملی کشور، خواسته چندین ساله دشمنان این کشور است و بدون شک نبود یک دولت و مجلس قوی، آنها را در رسیدن به این خواسته کمک می‌کند. دولت و مجلس ضعیف و مرعوب دشمنان حاصل عدم مشارکت حداکثری و حمایت از قوای کشور و نهادهای تصمیم‌گیرنده است و چه سازوکاری بهتر از کارشکنی در فرایند انتخابات و یا تحریم انتخابات. 🔹نکته دیگر که باید متناسب با اوضاع اخیر منطقه موردتوجه قرار گیرد، استفاده از فرصت انتخابات اسفندماه 1402 ایران و گره زدن آن با موضوع جبهه مقاومت در منطقه است. در شرایطی که رژیم جعلی اسرائیل علیرغم جنایت‌های وحشیانه و نسل‌کشی برنامه ریزی شده، میدان را به مجاهدان جبهه مقاومت باخته، بدون شک گزینه‌ای که می‌تواند سرپوشی بر این باخت مفتضحانه بگذارد؛ تضعیف تفکر مقاومت آن‌هم از سوی بزرگ‌ترین حامی محور مقاومت یعنی جمهوری اسلامی ایران است. تحریم انتخابات و نیامدن مردم پای صندوق‌های رأی، مستمسک ویژه حامیان ظلم اسرائیلی برای نشان دادن کاهش انسجام مردم و حاکمیت و القای کاهش حمایت‌های مردمی از این محور است.