هدایت شده از Rahnama99
⭕️پیام انتشار تصاویر از مراکز حساس رژیم صهیونیستی
🔹نفوذ پهپادهای حزبالله به عمق اراضی اشغالی، نشان داد که مقاومت به دستاوردهای زیادی در عرصه نظامی دست پیدا کرده و قواعد بازدارندگی را در برابر دشمن اشغالگر تغییر داده است. انتشار تصاویر از مراکز حساس رژیم صهیونیستی، حاوی این پیام معنادار است که اگر صهیونیستها دست از پا خطا کرده و به لبنان حمله کنند، تاوان سنگینی خواهند پرداخت که جبران آن برای اشغالگران سالها زمان میبرد.
🔸حزبالله در ماههای اخیر از سلاحهای جدید خود از جمله موشکهای هدایت شونده، پهپادهای مجهز به موشک اس ۵ و موشکهای زمین به هوا که تهدید جدی برای جنگندهها و بالگردهای اسرائیل هستند، رونمایی کرده است تا دشمن در هرگونه اقدامی علیه لبنان، همه جوانب را بسنجد. مقامات تلآویو هم با اینکه طرح حمله احتمالی به جنوب لبنان را تصویب کردهاند، از رویارویی تمامعیار با نیروهای حزبالله هراس دارند، زیرا به اذعان مقامات امنیتی اسرائیل، در صورت شروع دور جدید درگیریها، حزبالله روزانه بیش از ۲ هزار موشک را به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک خواهد کرد. با حملات محدود حزبالله در ماههای اخیر، بیش از ۷۰ هزار شهرکنشین خانههای خود را ترک کردهاند و به گفته سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله در صورت جنگ گسترده، ۲ میلیون شهرکنشین آواره خواهند شد. فرار صهیونیستها از مناطق شمالی همزمان با تداوم جنگ در غزه، بار سنگینی را روی دوش کابینه تندرو بنیامین نتانیاهو خواهد گذاشت که به اذعان خود توان جنگیدن در چند جبهه را ندارد.
هدایت شده از Rahnama99
⭕️حقوق بشر آمریکایی؛ طنز تلخ تاریخ
🔹حقوق بشر آمریکایی بیشتر یک طنز تاریخی است تا یک حقیقت انسانی! بیتفاوتی آمریکاییها نسبت به موجودی به نام انسان تنها به این روزهای غزه ختم نمیشود. آنها روزی را در 12 تیر 1367برای مردم ایران رقم زدند که در تقویم رسمی از آن به عنوان«افشای حقوق بشر آمریکایی» یاد میکنند. در چنین روزی هواپیمای مسافربری ایرانی با ۲۹۰ مسافر بر فراز خلیج فارس هدف ناو آمریکایی قرار گرفت و این پرواز هرگز به پایان نرسید. انتظار میرفت آمریکاییها در مقابل این جنایت که معاون رئیسجمهور وقت آمریکا آن را عامدانه اعلام کرد، موضع موثری بگیرند اما آنها نه تنها عاملان این فاجعه را توبیخ نکردند، بلکه توسط رئیسجمهور وقت آمریکا به آنها مدال شجاعت هم دادند. آنچه به ابعاد ضد انسانی این جنایت میافزاید سکوت سازمان های مدعی حقوق بشری غرب در قبال آن و محکوم نکردن آن توسط سازمان ملل متحد است و همین امر سبب شده که سران رژیم جنایتکار واشنگتن، منشأ اصلی بسیاری از جنایات تاریخ معاصر علیه ملتهای مستضعف باشند؛ چرا که به دلیل نظام ناعادلانه فعلی حاکم بر جهان، کاخ سفید خود را در برابر هیچ مرجعی پاسخگو نمیداند.
🔸جالب است با تمام این قضایا مسئله اصلی اینجاست که همیشه خورشید پشت ابر نمیماند. از این رو است که امروز بیداری و برانگیختگی افکار عمومی در غرب و شرق جهان و قیام دانشجویان و اساتید دانشگاهها علیه جنایات رژیم صهیونیستی نمودی از رخنمایی حقیقت در قلب و ذهن مردم جهان است.
🔹برانگیختگی مردم جهان علیه صهیونیستهای وحشی اگرچه بزرگترین و سنگینترین ضربه است و این رژیم منحوس را که انگلگونه از کشورهای غربی استفاده میکند به نابودی قطعی میرساند ولی جهان اسلام نیز باید همانند ایران اسلامی توان و ظرفیت خود را برای مقابله با این رژیم وحشی به میدان آورد.
هدایت شده از Rahnama99
⭕️روزی که حماسه بدرقه شهدای خدمت تکمیل شد
🔹40 روز پس از آن رخداد تلخ در شمال غرب کشور برای بالگرد حامل رئیس جمهور و هیات همراه ایشان، و محروم شدن کشور از یک رئیس جمهور مغتنم و محترم که رهبر معظم انقلاب در وصف او میفرمایند: «مرد کار بود، مرد عمل بود، مرد خدمت بود، مرد صفا و صداقت بود؛ این را همه اعتراف کردند. شب و روز نمیشناخت. در خدمتگزاری به کشور، یک نصاب تازهای را به وجود آورد.
🔸حالا چهل روز پس از آن روز تلخ و آن حادثهای که همه ایرانیان را اندوهگین و عزادار کرد، یک روز بزرگ در تقویم تاریخی انقلاب اسلامی رقم خورده است. یک حماسه بی نظیر دیگر؛ حماسهای که البته از صبح روز جمعه، هشتم تیر ماه آغاز نشده است، بلکه مبدأ و سرآغاز آن همان ساعات و روزهای ابتدایی پس از شهادت آیت الله رئیسی و همراهان گرانقدرش، شهید امیر عبداللهیان، شهید آل هاشم و دیگر عزیزیان بود.
🔹مردم بزرگ ایران اسلامی با خلق حماسه میلیونی بدرقه شهدای خدمت از تهران تا تبریز و شیراز و بیرجند و قم و... خلق این حماسه را آغاز کرده بودند و این شکوه بیبدیل که در روزهای ابتدایی خرداد 1403 شکل گرفت در 8 تیر کامل شد.
هدایت شده از Rahnama99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استوری موشن
🗳حضور پرشور مردم در انتخابات نشانهی وحدت، قدرت ملی و امنیت کشور است.
#خادمان_امین
هدایت شده از Rahnama99
⭕️مباهله؛ مبارزهای به وسعت تاریخ
🔹۲۴ ذیالحجه روز «مباهله» است. مباهله از رویدادهای مهم صدر اسلام است؛ رویدادی که بسیار در تاریخ اسلام حائز اهمیت است و آیه «تطهیر» در این روز نازل شده است. رویدادی که در آن پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت ایشان در یک سو و مسیحیان نجران در دیگر سو، آمادهٔ مباهله یا «نفرین طرف دروغگو» شدند.
🔸مسیحیان نجران که به مدینه آمده بودند تا در مورد درستی دعوت پیامبر (ص) تحقیق کنند، با ایشان به محاجه (دلیل آوردن) پرداخته، سرانجام بحثشان به جایی کشید که پیامبر اسلام خواست تا با آنها مباهله کند.
🔹هر یک از دو طرف با افراد خود به محل مباهله رفتند. مسیحیان وقتی دیدند که پیامبر اکرم (ص) با عزیزترین کسانش یعنی مولای متقیان امام علی (ع)، حضرت فاطمه زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) میخواهد آنها را به چالش بکشد، مطمئن شدند که ایشان اگر به خودش مطمئن نبود، جان خانوادهاش را به خطر نمیانداخت؛ پس از مباهله کناره گرفتند
هدایت شده از Rahnama99
⭕️سرخط روزنامههای مطرح جهان عرب؛
▫️پیامهای یک «مناظره توهینآمیز»/ روابط قاهره- تلآویو متشنج میشود
🔹العربی الجدید: «مناظره ای مملو از فحش و توهین»؛ میتوان مناظره میان ترامپ و بایدن را این گونه توصیف کرد.
🔸رأی الیوم: هر ۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مسن هستند. آیا در این کشور که ادعای مدیریت جهان را دارد، یک جوان یا حداقل شخصی که در دهه ۵۰ زندگی خود به سر میبرد پیدا نمیشود؟
🔹القدس العربی: تنش در روابط میان رژیم صهیونیستی و قاهره نمایان میشود.
🔸الثوره: مشارکت واقعی کشورهای غربی با قدرتهای شرور برای ایجاد بحرانهای بین المللی و مدریت آنها.
🔹الوطن: سختتر شدن اوضاع مهاجران و ۲ تابیعتی ها در فرانسه در صورت پیروزی راستگراها.
🔸المراقب العراقی: هیچ افقی مبنی بر توافق بر سر بیرون کردن اشغالگران آمریکایی از عراق وجود ندارد.
🔹الصباح: واکنش وزارت خارجه عراق به ادعای یک نماینده آمریکایی.
هدایت شده از Rahnama99
📸پوستر جدید انتخاباتی مسعود پزشکیان با این طرح منتشر شده است.
🔹در این پوستر، مسعود پزشکیان قهرکنندگان با صندوق، ناراضیان و معترضان به وضع موجود را مخاطب قرار داده است.
🔸به نظر میرسد که ستاد انتخاباتی پزشکیان در دور دوم انتخابات، با توجه به حمایت دیگر نامزدهای جبهه انقلاب از آقای جلیلی، به دنبال راهبردهایی برای پیروزی هستند. از جمله این راهبردها: تخریب رقیب و ترساندن مردم از طریق شایعاتی همچون ادامه فیلترینگ در فضای مجازی ، به بن بست رساندن مذاکرات و برجام، افزایش تحریم ها، فعال کردن گشت ارشاد و حجاب اجباری، مظلومنمایی و خود را هم سو با معترضان به نظام جمهوری اسلامی ایران نشان دادن .
با این حربههای تکراری، آیا میتوانند رأیهای قشر خاکستری را جلب کنند یا فقط آب در آسیاب دشمن میریزند؟
🖊حسین روحی
هدایت شده از Rahnama99
⭕️«پیشنهاد»
🔹پیشنهاد میکنم آقای دکتر پزشکیان جزئیات این طرح را برای هوادارانشان بخوانند تا همه بدانند ایشان از حامیان «فرهنگ دولتی» بودند چیزی که امروز منتقد مصلحتی آن برای کسب چند رای بیشتر در شب انتخابات هستند.
🔸«جریان اصلاحات» را باید «جریان پشیمانی» نامید. فیگور پشیمانی با جیب ملت.
🖊عمران علیزاده
هدایت شده از Rahnama99
⭕️مقصّران یک مشارکت کم فروغ
🔹تقریبا کسی از کنشگران صحنه سیاست ایران امروز را نمی توان سراغ گرفت که از نرخ مشارکت مردم در انتخابات بهت زده و حتی غمزده نشده باشد. شیب مشارکت انتخاباتی که از سال 1400 به زیر 50 درصد رسید، روند نزولی اش را با سماجت ادامه داد و در 8 تیر 1403 به زیر 40 درصد سقوط کرد.
🔸شاید در ادوار پیش، پیکان تیز انتقادات بیش از هرجا نهادهای نظارتی را نشانه می گرفت و سردی فضای انتخاباتی را معلول عملکرد این نهادها در بستن درهای رقابت می دانست اما این بار عنصر رقابت به شکل قابل قبولی تأمین شد ولی "رقابت" دیگر نتوانست "مشارکت" بسازد.
🔹بی شک یکی از مهم ترین نقص های مشترک میان هر 6 نامزد انتخابات، ناآشنایی آنها با زبان و ذهن و ضمیر نسل معمایی دهه هشتادی ها بود. کنشگران سیاسی باید آداب و شئون همزیستی و همسخنی با این نسل تعیین کننده و کنشگر را بیاموزند.
🔸رسمی که در برخی ادوار انتخاباتی بنیان نهاده شد به سیره ای در اخلاق سیاسی تبدیل شد که رسیدن به هدف را از هرراهی مجاز می شمرد. آنانکه آن روزگار باد کاشتند بعدها خود طوفان درو کردند اما در کنار زوال خود، زخمی شدن سرمایه اجتماعی و اعتماد و انسجام ملی را هم باعث شدند.
🔹در این میان، شبکه پیچیده رسانه ای بیگانگان بیشترین خوراک را به دست آورد و بهترین پخت و پز را انجام داد تا چشمگیرترین سفره های تبلیغی را پهن کند و مسموم ترین محصولات را در اختیار مخاطبان ایرانی قرار دهد.آنها توانستند تاحد زیادی امید و انسجام را در ایرانیان تضعیف کنند.
🔸غایب بزرگ در چند انتخابات اخیر، امید و اعتماد و سرمایه اجتماعی بوده است. در چنین صحنه ای، کمتر شهروندی می تواند حریف این سوال ذهنی سهمگین بشود که "چرا باید رأی داد؟" و "چه توفیری دارد که رئیس جمهور کیست؟" به نظر می رسد اکنون ترمیم و احیای سرمایه اجتماعی وظیفه اصلی و اولویت دار همگان است.