eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
49.3هزار عکس
37.9هزار ویدیو
353 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️شبکه العهد: ۵۰ نظامی صهیونیست در درگیری با حزب الله به هلاکت رسیدند 🔹 شبکه العهد در گزارشی از لبنان گزارش داد که ۵۰ نظامی صهیونیست در درگیری با یگان رضوان حزب الله به هلاکت رسیده‌اند. 🔹 این گزارش حاکی است که ارتش رژیم صهیونیستی تلاش می کند وارد جنوب لبنان شود، ولی ضربات دردناک مقاومت در کمین متجاوزان است. 🔹 از سوی دیگر رسانه های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که بیانیه ارتش این رژیم درباره آمار افسران و نظامیان کشته شده در درگیری با حزب الله، دروغ است و آمار واقعی تلفات بسیار بیشتر از ارقام اعلام شده است.
20.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تجمیع مستندات اصابت و فیلم های عملیات ۲
🔷پربازدیدترین توییت ۲۴ ساعت اخیر توییتر با بیش از ۱۱ میلیون بازدید در ایکس
570.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هواپیمای حامل مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در سفر به قطر توسط 3 فروند جنگنده نیروی هوایی ارتش ج.ا.ا اسکورت شده است
570.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هواپیمای حامل مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در سفر به قطر توسط 3 فروند جنگنده نیروی هوایی ارتش ج.ا.ا اسکورت شده است
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی کجا و چگونه در دام کمین حزب الله افتادند؟
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
🎥نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی کجا و چگونه در دام کمین حزب الله افتادند؟
🔷یک منبع میدانی حزب الله به المیادین :بیش از ۸۰ نظامی صهیونیست کشته و زخمی شدند و ۵ تانک مرکاوا در جنوب لبنان هدف قرار گرفته است.
🔷جدیدترین اخبار از هجوم‌ زمینی ارتش جنایتکار صهیونسیتی به. جنوب لبنان و مقاومت شجاعانه ی نیروهای حزب الله لبنان رزمندگان حزب الله دقایقی پیش پس از ورود نظامیان اسرائیلی به خانه ای در اطراف شهرک کفرکلا در نزدیکی مرز، این خانه را منفجر کردند و سپس آن را با مسلسل و موشک ضد زره هدف قرار دادند که این عملیات منجر به کشته و مجروح شدن تعدادی از نظامیان اسرائیلی شد. ارتش اسرائیل هنوز تلفات خود در این عملیات را اعلام نکرد. بالگردهای ارتش اسرائیل دقایقی پیش قصد فرود در مناطق مرزی جنوب لبنان برای انتقال کشته و زخمی های ارتش اسرائیل را داشت که رزمندگان حزب الله اقدام به شلیک موشک های دوش پرتاب به سمت یکی از بالگردها کردند و بالگردهای ارتش اسرائیل مجبور به ترک آسمان لبنان شدند.
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ️تصاویر پهپاد‌های دید در شب سپاه از عملیات موشکی ایران
🔷رهبر معظم انقلاب اسلامی به نماز جمعه می‌آیند 🔹️اقامه نماز جمعه تهران به امامت رهبر انقلاب به همراه مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله در مصلای امام خمینی تهران 🔹️مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیل‌الله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیل‌فروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه 13 مهرماه از ساعت 10:30 صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. 🔹️در ادامه این مراسم و درپی شهادت مظلومانه پرچمدار مقاومت و آزادی قدس و فلسطین، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و در آستانه اولین سالگرد حماسه طوفان‌الاقصی توسط رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین، نماز جمعه این هفته تهران روز جمعه 13 مهرماه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه می‌شود.
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥‌ سوال بی بی سی از مخاطباش در مورد حمله موشکی ایران به اسرائیل و پاسخ جالب اغلب کاربران این شبکه . 🔹‌غیرت ایرانی و حس وطن پرستی اینجا خودش رو نشون میده