eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.8هزار عکس
35هزار ویدیو
323 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
❌️پزشکیان: قانون حجاب وفاق و همدلی را برهم می‌زند آزاد کردن مجرمان سیاسی انتصاب مجرمان سیاسی عدم صداقت در وعده ها تورم ،‌ افزایش قیمت کالا وفاق رو بهم نمیزنه ؟
یادتونه در دولت رئیسی درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شده بود ؟ هیچی در دولت پزشکیان زیر پوستی لغو شد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️قانونی که تمام ذینفعش کودکان بیمار، مردم فرودست و نسل آینده بود با دستور رئیس جمهور جناب پزشکیان لغو شد!
♦️بمباران ۳۰ منطقه در جنوب لبنان توسط صهیونیست‌ها و نقض آتش بس 🔹یدیعوت آحارونوت گفت که ۳۰ هدف در جنوب لبنان توسط ارتش این رژیم بمباران شده است. 🔹ارتش رژیم صهیونیستی نیز با اذعان آشکار به نقض آتش‌بس مدعی شد: «جنگنده‌های نیروی هوایی، شبه‌نظامیان و ده‌ها هدف و زیرساخت‌های نظامی حزب‌الله را در لبنان بمباران کردند. 🔹وزارت بهداشت لبنان گفت که در حملات رژیم صهیونیستی به جنوب این کشور، حداقل ۱۰ نفر به شهادت رسیدند. 🔹المیادین به نقل از این وزارتخانه گزارش داد که چندین نفر دیگر هم در حملات جنایتکارانۀ صهیونیست‌ها به شهرک‌های «حاریص» و «طلوسه» در جنوب لبنان مجروح شدند. 🔹حزب‌الله نیز در پاسخ به جنایت صهیونیست‌ها و نقض آتش بس، شهرک سهل‌الحوله در شمال سرزمین‌های اشغالی را موشک‌باران کرد.
❓از گروه تروریستی تحریر‌الشام چه می‌دانیم؟
هدایت شده از فارس زندگی
در این سنین بی‌خیال چندزبانه کردن فرزندتان شوید 🔹زبان مادری فقط برای برقراری ارتباط نیست بلکه جز فرهنگ ماست و باید از آن محافظت کنیم، اما برخی خانواده‌ها با درگیری زودهنگام فرزندشان با زبان خارجی او را از این هویت مهم دور می‌کنند. آنها دنبال میانبری برای فرزندشان هستند تا او را زودتر چند زبانه کنند... 🔸اگر می خواهید بدانید بهترین زمان برای یادگیری زبان دوم، چه وقتی است، صحبت های محمدمهدی سیدناصری، مدرس دانشگاه را در این گزارش از دست دست ندهید. @Fars_Zendegi
🔴‌قاتلان کودکان غزه باچراغ روشن وارد سوریه شدند! 🔹آدم‌کُش‌های اوکراینی که همراه صهیونیست‌ها داخل غزه مشغول کشتار بچه‌ها بودن، دیروز چند تا عکس از خودشون کنار تروریستای تحریرالشام تویِ استان حماه منتشر کردن. 🔹دم خروس به اندازه کافی پیدا شد یا بیشتر نمایشش بدن؟
♦️سردار کوثری: جبهه مقاومت باید گروهک‌های ترویستی تکفیری سوریه را به‌شدت سرکوب کند. ‌احتمال اعزام نیروهای مستشاری ایران وجود دارد. ‌اسرائیل به دنبال بستن مسیر پشتیبانی از حزب‌الله توسط ایران است./مجلس نیوز ♦️سردار باقری رئیس ستادکل نیروهای‌مسلح: برای انجام عملیات وعده صادق3 به مطالبه مردمی نیاز داریم، این موضوع باید از طرف ملت مطالبه شود./خبر فوری ♦️رسانه های نزدیک به حزب الله: 300 نفر از زبده ترین و نخبه ترین نیروهای رضوان حزب الله برای تامین امنیت حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها وارد دمشق می شوند./خبر فوری
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آشنایی با شهید والامقام سردار محمدرضا زاهدی از تولد تا شهادت 🔹کاری از: کنگره ملی بزرگداشت ۲۴۰۰۰ شهید استان اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مهم/فقط استدلال کواکبیان بریم با ترامپ مذاکره کنیم... مگه حتما چیزی باید بگیریم!؟ ⏪نکنه برجام رو هم اینجوری امضا کردین که اسمش شد خسارت محض؟