6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️🎞 خطاب جسورانه یک جوان نخبهی ناامید به رهبر معظم انقلاب
📍جناب آقا؛ من آمدم که بگویم...
📍حیف نیست شما ناامید بشی...
✍این استدلال و کلام نورانی رهبری، باطلالسحری است بر سناریوی تزریق ناامیدی، که نقطه مرکزی سیبل #جنگ_شناختی است؛ ای کاش این کلیپ را همه جوانان ما ببینند...
🖋محمد جوانی
دهه ۹۰.mp3
3.23M
آواربرداری دولت رئیسی ادامه دارد ...
حدود دو سال از آغاز فعالیت دولت می گذرد. در این روزها، رسانه های اصلاح طلب تلاش می کنند این سوال را در اذهان مردم و حتی انقلابی ها ایجاد کنند که این دولت چه کاری در حوزه عمرانی انجام داده.
🔺️تو دهنی بن فرحان به اصلاح طلبان!
🔹تنها ساعاتی پس از حرکت تخریبی میزیولوژیستها در کنفرانس وزرای خارجه ایران و عربستان، که به منظور بر هم زدن توافق دو کشور، و به نفع سیاست های آمریکا صورت گرفت، وزیر خارجه سعودی در دیدار با آیت الله رئیسی حرف معنی داری زد که به زعم اینجانب تو دهنی محکمی به آنهایی بود که تلاش کردند به هر شکل ممکن مانع این توافق شوند.
🔹بن فرحان برخلاف میل غربگرایان ایرانی خطاب به رئیسی گفت: "تعامل کشورهای اسلامی تضمینی برای عدم دخالت بیگانگان در منطقه است"! بنده مطمئنم این حرف که به تحقیر بی سابقه آمریکا توسط یک مقام سعودی تعبیر میشود، تا مغز استخوان اصلاح طلبان و غربگرایان آمریکا پرست را سوخته است، خصوصا بعد از تلاش ناکامی که دیروز متخصصان علم #میزیولوژی در راستای منافع ایالات متحده آمریکا انجام دادند!
🔹اینکه وزیر خارجه سعودی در تعامل با ایران حرف از عدم دخالت بیگانگان بزند، نشان از درک عمیقی است که سعودی ها از قدرت ایران، و ناتوانی امریکا پیدا کرده اند. این موضع گیری بن فرحان در تهران که تلویحا به تحقیر آمریکا پرداخته، اتفاق کوچکی نیست و از دل آن میشود و به تغییر نگاه حاکمان سعودی نسبت به آمریکا، پس از نزدیک شدن به جمهوری اسلامی پی برد.
🔹نکته جالبتر اما این است که حتی عربستان سعودی که آمریکا آن را گاو شیرده خود مینامید امروز برای واشنگتن تره هم خُرد نمیکند، ولی اصلاح طلبان همچنان خود را آویزان به ایالات متحده کرده اند و حتی در تهران برای کاخ سفید خوش خدمتی مینمایند، که نمونه بارز آن را دیروز در کنفرانس خبری مشاهده کردیم!
#عبدالرحیم_انصاری
🇮🇷
🔺درحالیکه گشایشهای ایجاد شدهی چند وقت اخیر (آنهم بدون پیوستن به FATF و ایجاد تغییری در وضعیت تحریمها)، بهترین سند برای کمکاری (نخواستن) یا ناتوانی (نتوانستن) دولت قبل است، جناب مطهری (برای رفع اتهام از خودشان)، صحبت از کمبود اختیارات در گذشته میکنند؛ آنهم بدون اشاره به قدم زدنهایشان با جان کری، تماس تلفنیشان با اوباما و چوب حراج زدن به داشتههای کشور در اِزای چند وعدهی توخالی !
✍ مهدی قاسم زاده
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤦♂دوباره موسم حج شد و یه عده دوباره بلندگو دست گرفتند که پول حج رو بدین به فقرا؟ چرا پول سفر ترکیه و ارمنستان رو نمیدید به فقرا؟
#سلاطین_تناقض
#پاورقی
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 داستان جالبی درباره امام رضا علیه السلام و مرد شکرگزار
📌انواع توافقها و چند نکته
🔸یکی از مواردی که باعث شده برخی در تحلیلهای نسبت به توافقات میان ایران و آمریکا دچار خطا شوند، جابه جا گرفتن انواع توافقات است. ما به طور کلی سه نوع توافق داریم:
1⃣ توافق احیای برجام: در برجام ۹۴ مقرر شد در ازای اقدامات مشخص هستهای از سوی ایران، برخی تحریمهای مشخص تعلیق و امتیازات اقتصادی(گاها مبهم) به ایران داده شود. سال ۹۷ که ترامپ از برجام خارج شد، علاوه بر بازاعمال تحریمهایی که در متن برجام ۲۰۱۵ بود، به مرور و تا همین دوره بایدن تحریمهای جدیدی(خارج از متن برجام) اعمال شد. ایران نیز از سال ۹۸ در پنج گام ابتدا کاهش تعهدات برجامی را اجرا کرد و از سال ۹۹ با قانون مجلس دست به فعالیتهای هستهایی زد که هیچ سازوکاری در برجام نداشت مانند غنیسازی ۶۰ درصد و سانتریفیوژهای پیشرفته و ...
🔸حال برای احیای برجام پیش از هر چیز باید تکلیف این مواردی که در متن ۲۰۱۵ برایشان پیشبینی نشده روشن شود. در آخرین متن(شهریور) مقرر شده بود در ۱۲۰ روز ایران و آمریکا اقدامات اضافهای که پس از خروج آمریکا از برجام انجام دادهاند را برگردانند و سپس از روز بازاجرا در واقع متن برجام ۲۰۱۵ مجددا اجرا شود. با شروع اغتشاشات از دستور کار ایران و آمریکا خارج شده و بعید است از سر گرفته شود.
2⃣ توافق موقت: آمریکا از برجام اهدافی دارد که مهمترین آن مهار هستهای و راهبردی ایران است. بدین ترتیب در این توافق چند ماهه، ایران غنیسازی را ۲۰ درصد کرده و نظارتهای سختی را میپذیرد. در عوض برخی تحریمها مانند تحریم نفتی(نه بانکی و بیمهای و ... که حساستراند) تعلیق میشوند. لذا هدف آمریکا محقق شده ولی ایران به نصف امتیازات اقتصادی برجام هم نمیرسد. ایران قاطعانه رد کرده و خواهد کرد.
3⃣توافق محدود: در این توافق که بیشتر برای جلوگیری از تشدید تنش است و نوعی تست جلب اعتماد طرفین برای اقدامات آتی است، برخی اقدامات کمهزینه مانند آزادی زندانی در ازای تبادل زندانی و آزادی منابع ارزی رخ میدهد.
🔸سایر موارد نیز عدم اجرا در برابر عدم اجراست مانند:
عدم غنیسازی ۹۰ درصد و همکاری با آژانس در برابر عدم صدور قطعنامه در شورای حکام و شورای امنیت + عدم وضع تحریم جدید؛
عدم حمله به مواضع آمریکاییها در عراق و سوریه(این امتیاز به عنوان تضمینی قوی در سالهای ۹۸ و ۹۹ نیز اجرا شده) در ازای عدم تعقیب افراد + عدم اخلال در دور زدن تحریمها(نفتکشها) + آزادی منابع بیشتر ارزی؛
عدم ارسال موشک به روسیه(به عنوانی اهرمی قوی) در برابر آزادی صادرات ۱ میلیون بشکه نفت(جدای از دورزنی تحریم) و پذیرش غنیسازی ۶۰ درصد ایران؛
❗️پینوشتها:
۱. این برابریها صرفا بدین شکل نیست بلکه برای مثال و فهم بهتر مسئله ذکر شد.
۲. در مذاکرات عمان فقط بخش اول توافق محدود(زندانی و منابع) توافق شده و شاید این هفته اجرایی شود. بخش دوم صرفا مذاکره شده است. افشای این اخبار نیز با هدف فشار بر مقامات سیاسی ایران صورت میگیرد.
۳. پذیرش غنیسازی ۶۰ درصد و عدم ارسال موشک به روسیه همان چیزی بود که در آستانه سفر سلطان عمان به ایران گفتیم (...کنشگری جهانی جمهوری اسلامی را محدود میکند این بند بسیار شبیه به توافق شوروی و آمریکاست که در ازای خروج موشکهای شوروی از کوبا، آمریکا نیز از برخی کشورهای اطراف شوروی عقبنشینی کرد.
همچنین موارد دیگری در خصوص سیاستهای اخیر جمهوری اسلامی ایران نیز مطرح است که آنها را بعدا شرح خواهیم داد.
🔴 درس مهم کیسینجر به غربگرایان ایرانی
👤 #امیرحسین_ثابتی
🔹هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
🔸حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
✅حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
💢 چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
📸 استوری تبیینی #ایمان_اکبرآبادی در جواب کسانی که توافقات سیاسی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه را طراحی شده توسط غرب و گلوبالیستها میدانند!
#جهاد_تبیین
#دکترین_سیاسی_مهدویت
ـ ـ ـ ـ ــــــــــ✾ــــــــــ ـ ـ ـ ـ