eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
35.1هزار ویدیو
325 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
دبـابـاتكُـم تـوابيتـكُم.. تانک هایتان، تابوت هایتان خواهد شد...
۲۹ مهر ۱۴۰۲
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سامانه ثارالله برگ برنده حزب‌الله
۲۹ مهر ۱۴۰۲
منابع آگاه: کشتن اسرای اسرائیلی هدف اصلی صهیونیست‌ها از عملیات زمینی در غزه است 🔹برخی منابع مطلع می‌گویند که هدف اصلی اسرائیلی‌ها از عملیات زمینی در غزه، کشتن اسرای بازداشت شده توسط مقاومت فلسطین است. 🔹خبرنگار بخش عبری خبرگزاری تسنیم گزارش داد که بعضی منابع آگاه در سرزمین‌های اشغالی می‌گویند مقامات اسرائیلی علیرغم علم به اینکه ورود زمینی به غزه نمی‌تواند حماس را از بین ببرد، صرفاً برای کشتن اسرای اسرائیلی که در دست آنهاست وارد این میدان می‌شوند و هدف واقعی، ولی محرمانه‌ی آنها همین مسئله است. 🔹طبق گزارش‌هایی که در رسانه‌های غربی به نقل از حماس یا خود این رسانه‌ها منتشر شده، مقاومت فلسطین در عملیات اخیر توانسته است بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر از اسرائیلی‌ها را به اسارت درآورد که در بین آنها مقامات ارشد نظامی اسرائیلی نیز وجود دارند. 🔹مسئله اسرا در بین اشغالگران موضوع بسیار مهمی است و مقامات سیاسی و نظامی اسرائیلی همواره از این جهت تحت فشار ساکنان سرزمین‌های اشغالی هستند. 🔹سال ۲۰۰۶ گیلعاد شلیط سرباز اسرائیلی توسط حماس به اسارت گرفته شد؛ اسرائیلی‌ها حدود ۵ سال همه‌ی راه‌های ممکن برای آزادسازی او را امتحان کردند که عملیات‌های اطلاعاتی گسترده، بمباران شدید مردم عادی در غزه و همچنین ورود زمینی به این باریکه، بخشی از این اقدامات بود. با این حال این رژیم در آزادسازی شلیط ناکام ماند و نهایتاً مجبور شد در سال ۲۰۱۱ در ازای آزادسازی ۱۰۲۷ زندانی فلسطینی، او را مبادله کند. 🔹امّا این بار مسئله تا حد زیادی برای اسرائیلی‌ها پیچیده‌تر هم هست؛ آنها با حدود ۲۵۰ اسیر مواجهند که در بین آنها نه فقط سرباز، بلکه برخی مقامات نظامی صهیونیست هم قرار دارند. لذا صهیونیست‌ها بعد از پایان بمباران‌ها، تازه با اتفاقات عجیب و غریب دیگری مواجه خواهند شد. 🔹طی همین دو هفته اخیر نیز تعداد قابل توجهی از خانواده‌های اسرای اسرائیلی، با حضور در مقابل ساختمان‌های اداری یا منزل بعضی مقامات سیاسی‌شان، تاکید کرده‌اند که هرچه زودتر باید موضوع تبادل اسرا آغاز شود. 🔹بر این اساس، منابع آگاه تاکید می‌کنند که وقتی یورش زمینی به غزه و تلاش برای از بین بردن حماس برای اسرائیلی‌ها ورود به یک دالان بسیار تاریک با هزینه های بسیار است، تنها ایده‌ای که آنها می‌خواهند از این طریق دنبال کنند، حمله‌ی هدفمند به برخی نقاطی است که احساس می‌کنند اسرای اسرائیلی در آن مکان‌ها نگاهداری می‌شوند. 🔹اسرائیلی‌ها از این طریق می‌خواهند از حجم فاجعه‌ی سنگین‌تری که در آینده انتظار آنها را می‌کشد بکاهند اما مسئله اینجاست که کشتن این اسرا نیز خود به یک فشار بسیار سنگین عمومی در داخل سرزمین‌های اشغالی منجر خواهد شد.
۲۹ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین محمولهٔ کمک‌های بشردوستانه از گذرگاه رفح وارد نوار غزه شد با وجود اینکه قرار بود گذرگاه رفح به مدت ۶ ساعت بازگشایی شود، اکنون رسانه‌ها خبر می‌دهند که این گذرگاه پس از عبور ۲۰ تریلی مصری، بار دیگر بسته شده است.
۲۹ مهر ۱۴۰۲
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥درباره‌ی افسانه‌ی چه میدانید؟ افسانه‌ای که بزرگترین عامل و باج‌گیری اسرائیل از کشورهای غربی است!
۲۹ مهر ۱۴۰۲
💰کسری بی‌سابقه بودجه در آمریکا|نتانیاهو و زلنسکی عامل سیه‌روزی بایدن! ♦️به گزارش بی‌بی‌سی، آمار جدید وزارت دارایی آمریکا نشان می‌دهد کسری بودجه دولت آمریکا در سال مالی جاری، 23 درصد افزایش یافته است. ♦️این درحالی است که جو بایدن از کنگره درخواست یک بسته صد میلیارد دلاری برای حمایت از جنگ اسرائیل و اوکراین را دارد.
۲۹ مهر ۱۴۰۲
تاریخ فلسطین 8.mp3
11.11M
۲۹ مهر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جمعیت باورنکردنی نماز جماعت در واشینگتن، قلب آمریکا! بعد از تظاهرات محکومیت رژیم صهیونیستی
۲۹ مهر ۱۴۰۲
19.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علیرضا پناهیان: 🔴باید درب آموزش و پرورشی که به دانش‌آموزان، علت دشمنی با اسرائیل رو یاد نداده، گِل گرفت! 🔹آموزش و پرورش نتوانسته آموزش دهد که زندگی ما گره خورده به مظلومین دنیا 🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی وظیفه خود را انجام نداده است.
۲۹ مهر ۱۴۰۲
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوز پیچ شدن موشک‌های آبکش آهنین هنگام موشک باران امشب مقاومت
۲۹ مهر ۱۴۰۲
اول بیا بدهی‌های خواهرت رو بده از زندان دربیاد بعد 💩 بخور
۲۹ مهر ۱۴۰۲
51.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه‌های حملات امروز حزب الله لبنان به پایگاه‌های ارتش صهیونیستی و تجهیزات نظامی دیده‌بانی و رصد
۲۹ مهر ۱۴۰۲