eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.9هزار عکس
35هزار ویدیو
323 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
📣 رهبر انقلاب: ارزش شهدای امنیت را از ارزش امنیت می‌شود فهمید 🔺️ارزش شهدای امنیت را از اهمیت و ارزش امنیت می‌شود فهمید. قطعاً یکی از برترین نیازهای هر کشوری، هر جامعه‌ای امنیت است. اگر امنیّت در جامعه نباشد، هیچ چیز نیست. نه اقتصاد هست، نه علم هست، نه پیشرفت هست، نه خانواده هست. امنیت در واقع زیربنای همهٔ وسیله‌ها و راه‌های پیشرفت یک ملت و یک کشور است.
🌷رسول خدا صلی الله علیه و آله: هر کس روزی ده مرتبه این دعا را بخواند(دعای درون تصویر بالا)، حق تعالی چهار هزار گناه کبیره را بیامرزد و از سکرات مرگ و فشار قبر و هزار هول قیامت نجات یابد و از شر شیطان محفوظ گردد دِیْنش ادا شده و هم و غمش زایل گردد. 📗مستدرک الوسائل ج۷۳۹
🔹برخی از افراد همین که صدای اذان صبح را می شنوند، تکبیر را گفته و نمازشان را شروع می کنند... ✅ در حالی که هرچند نماز اول وقت ثواب زیادی دارد اما در مورد نماز صبح، باید حدود پنج الی شش دقیقه بعد از اتمام اذان، احتیاط کرد تا مطمئن شد فجر صادق برقرار شده است. 🔸نکته: یعنی اگر از شروع اذان محاسبه کنیم، مجموعاً حدود ده دقیقه باید احتیاط کرد و بعد از ده دقیقه از اذان صبح، نماز را خواند. 📚اجوبة الاستفتائات آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، س 362
🔴 رادان: قسم می‌خورم که تروریست‌ها به سزای اعمالشان برسند فرمانده کل انتظامی کشور: 🔹رذالت و شناعت تروریست‌ها واضح و آشکار بوده و قسم یاد می‌کنم که به دست شرافتمند و باغیرت پلیس جمهوری اسلامی ایران به‌سزایِ اعمالشان خواهند رسید. 🔹تیم ویژه فراجا برای بررسی علل حادثه ازهمان ساعات اولیه در محل حاضر و پیگیر موضوع هستند. 🇮🇷
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت: شرارت دو شب پیش رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری. باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. باید قدرت و اراده و ابتکار ملت ایران و جوانان کشور را به آنان فهماند. ۱۴۰۳/۸/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کاربر عرب ، اسرائیل را سگ فرض کرده و این فیلم رو براشون فرستاده و نوشته: ایران ببر خفته است بیدارش نکنید.! هیچ کس نیست به دادتون برسه فقط سه ثانیه!!!
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مرور تصویری بیانات صبح امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار خانواده‌های شهدای امنیت. ۱۴۰۳/۸/۶
14030806_46314_64k.mp3
11.19M
🔊صوت کامل بیانات صبح امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خانواده‌های شهدای امنیت. ۱۴‌۰۳‌/۸‌/۶
🔸 دستگیری ۴ تروریست‌ جیش‌الظلم در سیستان‌وبلوچستان 🔹قرارگاه قدس جنوب شرق از دستگیری ۴ تروریست مرتبط با حادثۀ تروریستی گوهرکوه تفتان خبر داد. 🔹در اطلاعیه این قرارگاه آمده: در پی حادثه تروریستی تفتان که منجر به شهادت ۱۰ نفر از نیروهای فراجا در منطقۀ گوهرکوه شهرستان تفتان شد یگان های قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان در ادارۀ کل اطلاعات سیستان‌و‌بلوچستان و رزمندگان فراجای استان طی یک عملیات پهپادی، ۴ نفر از اعضای گروهک‌های تروریستی کشته شدند. 🔹۴ نفرِ دیگر از تروریست‌ها نیز پس از شناسایی و تعقیب‌وگریز دستگیر و تعدادی هم مجروح شدند. عملیات تعقیب‌وگریز تا دستگیری تمامی افراد متواری گروهک ادامه خواهد داشت.
🔸شهادت یک غیرنظامی در حملۀ رژیم صهیونیستی 🔹معراج الشهدا از شهادت یک فرد غیرنظامی در حملۀ بامداد شنبۀ رژیم صهیونیستی به حاشیۀ تهران خبر داد. 🔹آیین وداع با پیکر الله‌وردی رحیم‌پور امشب پس از نماز مغرب و عشاء در معراج الشهدای تهران واقع در خیابان بهشت برگزار خواهد شد. 🔹شهید رحیم‌پور متولد شهرستان تکاب استان آذربایجان‌غربی است که در نسیم‌شهر اسلامشهر زندگی می‌کرد. مراسم تشییع این شهید در نسیم‌شهر برگزار خواهد شد. 🔹روابط عمومی ارتش نیز اعلام کرد آمار شهدای ارتش در حادثه اخیر صرفا ۴ نفر بوده و این آمار افزایش نیافته است.
23.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤کارشناس امور اسرائیل بررسی می‌کند: ⚜واکنش‌ها در اسرائیل نسبت به حمله به ایران چگونه بوده است؟ ⚜"شهرک نشینان با توجه به وعده‌های داده شده علاقه داشتند همچون غزه ویرانی ساختمان‌ها، آوارگی مردم در خیابان‌ها و حجم بالایی از رفت و آمد آمبولانس‌ها در ایران را ببینند اما به قول معروف ما فلسطینی‌ها اسرائیل از چیزی شرم ندارد بلکه از عواقب کار می‌ترسد"