#پیام_صبحگاهی
▪️دستهای بیگانه برای تحمیل مشکلات و رنجها و سختیها بر مسلمانان و شدت بخشیدن به این مصائب فعال هستند اما اگر مجموعه #روشنفکران، #علما و #اهل_فرهنگ و #ادب که با دلها و افکار ملتهای مسلمان سر و کار دارند از خود #شجاعت و #وقت_شناسی نشان دهند و هنر #تبیین را به شکل صحیح بکار بندند، اراده و توانمندیهای مردم، مشکلات و سختیها را مرتفع خواهد کرد.
۱۳۷۶/۰۹/۲۰
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
⭕️ #حدیث_روز
🌷حضرت امام على عليه السلام
حُبُّ الدُّنيا يُفسِدُ العَقلَ وَ يُصِمُّ القَلبَ عَن سَماعِ الحِكمَةِ وَ يوجِبُ اَليمَ العِقابِ؛
دل بستگی به دنيا، عقل را فاسد مى كند، قلب را از شنيدن حكمت ناتوان مى سازد و باعث عذاب دردناك مى شود.
مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج 12 ، ص41
❣#سلام_امام_زمانم ❣
🌺ای حضرت #حاضری که ناپیدایی
🌱غایب شده از زشتی و نازیبایی
🌺شرمنده که جای آمدن،#میگوییم
🌱آقا،تو چه وقت پیش ما می آیی
#صبحم_به_نام_تـــــو🌻
🌾تعجیل در فرج صلوات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
🌹🍃🌹
⭕️احوال مومنان در آخرالزمان
🔹امام صادق علیه السلام:
مومن در آن زمان محزون و مورد تحقیر قرار می گیرد. او نمی تواند که #منکرات را جز در دلش انکار کند و در معرض هر نوع تحقیری قرار می گیرد.(1)
- برای شما زمانی پیش می آید که از افراد #متدین کسی نجات نمی یابد، به جز افرادی که مردم آنها را ابله تصور کنند و آنها صبر و شکیبایی داشته باشند بر آنان که آنها را #ابله و بی خرد بخوانند. (2)
📝پی نوشت
1. الزام الناصب ص183؛ به نقل از روزگار رهایی382
2. اصول کافی، ج2، ص117؛ به نقل از روزگار رهایی، ص382