5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹امام رحمت الله علیه
🔺جهت اطلاع کسانی که منتظر گشایش مشکلات کشور از جانب آمریکا هستند
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 رهبری یک جایگاه تشریفاتی!؟ یا کارامد!؟
(قسمت اول)
❗️اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
#پیشنهاد_دانلود
@Rahpooyan_basirat
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍قسمت_دوم/ جایگاه رهبری یک جایگاه تشریفاتی یا کارامد!!
🔹 اگر رهبری قرار نیست در مسائل اجرایی دخالت و ورود کند، پس دقیقا مسئولیت رهبری در کشور چیست؟
پایان بخشدوم
#ادامه_دارد
@Rahpooyan_basirat
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انقلاب اسلامی دچار #سادیسم نیست شما دچار #مازوخیسم اید.
🔹 #جامعه_جهانی فقط آمریکا، انگلیس و فرانسه نیست!
🔹امام با #جهان دعوا نداشت، با #جهانخوران دعوا داشت...
🎙به روایت استاد رحیمپور ازغدی
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
♻️موضوع :غش و ضعف روزنامه کارگزاران برای بیتدبیری بنزینی و پیروزی بایدن(خبر ویژه)
همان روزنامهای که به هنگام بیتدبیری بنزینی دولت، جشن گرفته بود و آن را با رنگ قرمز تمام صفحه، پیروزی جا میزد، حال انتخابات آمریکا را با رنگ تمام صفحه جشن میگیرد تا ثابت کند طیف مدعی اصلاحطلبی برنامهای جز ایجاد بیثباتی و گره زدن همهچیز به زلف آمریکا ندارند.
روزنامه وطن امروز با اشاره به دو شیرینکاری روزنامه سازندگی در دو مقطع متفاوت نوشت: همین پارسال بود؛ آبان 98. دولت بنزین را بدون تمهیدات پیشینی و یکشبه گران کرد. رئیسجمهور گفت: خودش هم صبح جمعه از این تصمیم خبردار شده است. فردا یک روزنامه که چند سال است اصلیترین ارگان توجیهکننده سیاستهای غلط اقتصادی دولت است، حمایت عجیبی از کار دولت کرد. در حالی که اتفاقات تلخ و غمباری طی چند روز بر سر ایران عزیز آوار شده بود، این روزنامه با تیتر «هزینه جراحی» به استقبال این حوادث رفت؛ در پسزمینهای قرمز. گویی یک «پیروزی» محقق شده؛ اما کدام پیروزی؟
سیاستهای غلط و ناتوانی در اجرای یک تصمیم اقتصادی کشور را دچار وضعیتی کرد که احساسات بخشهای زیادی از مردم را جریحهدار کرد. در کنترل قیمت ارز، بیتدبیری در مدیریت شرایط کرونایی، گرانی افسارگسیخته و شرایط اسفناک در حوزه مسکن برای تعداد زیادی از مستاجران، وضعیتی را به وجود آورد که بیسابقه بود. امروز هم بیتدبیری دولت وضعیتی به وجود آورده که دی 96 و آبان 98، به عنوان ۲ برهه تلخ به حساب میآید.
خوشحالی عجیب و غریب روزنامههای اصلاحطلب و طرفدار دولت از انتخاب بایدن، خلاصه وضعیت آنها در نسبت با اداره کشور است. آن هم پس از 7 سال که ایده پیوند زدن مشکلات کشور از آب خوردن تا ازدواج جوانها چند بار پیاپی با شکست مواجه شد. گره زدن همه اتفاقات کشور بویژه وضعیت اقتصادی به انتخابات آمریکا تاسفبارترین اتفاق این روزها بود؛ حال همان روزنامهها ابزار خودتحقیری مجدد هستند چنانکه روزنامه مورد اشاره حالا در صفحهای آبی کاهش قیمت ارز و خودرو و سکه را نتیجه بایدن میداند، این روزنامهها از این اتفاقات برای روز مبادا (بخوانید انتخابات) تیتر میگیرند. وطن امروز در پایان، بازی نشریه کارگزارانی با رنگهای قرمز و آبی را خلاف منطق واقعی پیروزی و استقلال خوانده است.
تمام.
#رسیدگی_شیخ_انصاری_به_فقرا_
✨زمانی که شیخ در محله حیدرخانه دزفول بوده، فقیری در آنجا زندگی میکرده و شیخ هر شب شام خود رابه ان فقیر می داده و خود با شکم گرسنه می خوابیده است و یا با اندک چیزی قناعت میکرد.✨
زندگانی و شخصیت شیخ انصاری ص ۸۱
کاش می شد با تواضع پر ز اخلاص و ادب
می نشستیم بر مزار هر شهید دور از تجمل و طرب
می شدیم همچو شهید با خاک گلزار هم نوا
این همه ساز و نوا هرگز نباشد ای برادر هم روا
می شدیم در مضجع پاک شهید همرای او هم ماندگار
قطره ای اخلاص بود و بندگی در ذات ما عشق نگار🌷
اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔴 چگونگی پیدایش فرقه گمراه و نجس باب و بهائیت
⛔️ داستان عجیب علیمحمد باب به روایت یک جاسوس
♦️ "کینیاز دالگورکی" شخصی است که در سال ۱۸۳۴ با عنوان مترجمی سفارت وارد تهران شد اما هرگز نمیتوان اعمال او را در دایره این عنوان محدود کرد. او نقش جاسوسی برجسته را دارا بود که با تظاهر به اسلام آوردن و نفوذ در حوزه، از یک سو اخبار و اطلاعات ایران را در اختیار روسها قرار داد و از سوی دیگر باعث پیدایی فرقهای جدید شد. بی شک همان نقشی را که مستر همفر انگلیسی در پدید آوردن وهابیت داشت، او هم در به وجود آوردن بابیت و بهائیت دارا بود. اگر بخواهیم اهمیت وجود کینیاز دالگورکی را در ایران متوجه شویم، به گفته خودش رجوع میکنیم. او درباب ماموریتش به ایران میگوید:
"بدین واسطه مرا مامور تهران نمودند با دستورات محرمانه که سفیر هم از آن اطلاعی نداشت " او به روایت خودش، وقتی که جهت جاسوسی به ایران وارد شد، آنقدر به زبان فارسی تسلط داشت که کاملا می توانست به زبان فارسی بنویسد و بخواند. او پس از آموختن عربی موفق به مطالعه فقه و اصول گردید و در خدمت استادش اظهار به اسلام آوردن کرد و با بهانه اینکه «در سن بیست و هشت سالگی ختنه کردن برای من مضر و به علاوه سفیر خواهد فهمید، آن وقت نه فقط مرا بیرون میکند بلکه مرا هم به کشتن میدهد» به ظاهر تقیه را در پیش گرفت.
پس از جلب اعتماد معلمش توانست دختر برادر او را که زیور نام داشت به همسری برگزیند. خواندن خاطرۀ بخش مهم ماموریت او از زبان خودش میتواند به شناخت بیشتر ریشههای آن چیزی که بعدها به عنوان یک دین معرفی شد، بیشتر کمک کند.
🛑 پایان قسمت اول
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى