eitaa logo
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
1.5هزار دنبال‌کننده
45.5هزار عکس
34.8هزار ویدیو
321 فایل
"بایدازحالت انفعال درعرصه فضای مجازی خارج بشویم" "مقام معظم رهبری" کانال دیگر ما @Nahjolbalaghe2 کپی از مطالب کانال با ذکر "صلوات بر محمد و آل محمد" آزاد است ✅
مشاهده در ایتا
دانلود
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سخنرانی شهید سلیمانی خطاب به خانواده شهدا 🌷انتشار برای نخستین بار ۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷اَعوذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيطانِ الرَّجيم 🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹🌸🌹 سلام علیکم و رحمت الله و برکاته، صبحتون به خیر و شادی و عافیت ⭕️ مراقب باشید سقوط نکنید «لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي أَحْسَنِ تَقْوِيمٍ. ثُمَّ رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِينَ» (تین/۴و۵) 🔸 خدای متعال انسان را در بهترین شکل خلق فرموده و به او فطرتی عطاء کرده که بسیار هماهنگ با دستورات دین است و آن را می پذیرد. 🔸 اما عده ای، برخلاف فطرت الهی عمل کرده و دین خدا را تکذیب می کنند. اینان به پایین ترین درجات پستی سقوط می کنند.   ❌ باید مراقب بود که به مرحله تکذیب دین خدا نرسیم دورى از ايمان و عمل صالح سبب سقوط است. و ايمان قلبی خالصانه، عامل دورى و نجات از هر گونه سقوط و نزول است. 🔸حبیب‌الله
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣لخت شدن عرق خور جلو ی ایت الله بروجردی (ره) 🌸⃟✍჻ᭂ࿐✰🎤📚 🎙[استاد مسعود عالی]
‏دومینوی تحقیر اسقاطیل یعنی اینکه نمیدونه الان اربیل رو جمع کنه، یا دستگیری جاسوساش در فوردو رو تکذیب کنه یا وضعیت اضطراری دولتش در مورد حمله سایبری رو سامان بده. یا زیر ساخت‌های مورد حمله رو درست کنه! چه حال خوبیه :))) بیش باد ان‌شاءالله. "محمد شیروانی"
‏رونمایی از ‎ که پس از بازداشت جاسوسان موساد در سایت فرودو به گوش رسید، خبر بسیار مهمی است و نشان میدهد از این پس ‎ ها از طریق جریان نولیبرال وخائن داخلی قادر نخواهند بود به مراکز حساس ورود کنند. کاش فرماندهی «سپاه اقتصادی» هم تشکیل شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مخالفت حاج میثم مطیعی با پرتاپ موشک😁 ▪️ موشک رو دیشب زدن😂😂
جزئیاتی از بزرگترین حمله سایبری به اسرائیل 🔹هاآرتص به نقل از یک منبع آگاه در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد این بزرگترین حمله سایبری است که علیه اسرائیل صورت می‌پذیرد. 🔹این منبع بدون اشاره به میزان تلفات وارد شده در این حمله گفت در حال حاضر امکان اعلام اطلاعات بیشتر وجود ندارد. 🔹رسانه‌های اسرائیلی خبر دادند به دلیل وسعت بسیار زیاد این تهاجم، وزارت جنگ اسرائیل هم وارد این پرونده شده است. 🔹واحد دفاع سایبری ارتش اسرائیل نیز برای کمک به ارزیابی ابعاد این تهاجم خارق العاده به بقیه نهادهای اسرائیلی کمک می‌کند. 🔹«رافائل فرانکو» یکی از کارشناسان برجسته امنیت سایبری در رژیم صهیونیستی هم شرایط فعلی را فوق‌العاده و بی سابقه توصیف کرد.
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
‏رونمایی از ‎#سپاه_هسته‌ای که پس از بازداشت جاسوسان موساد در سایت فرودو به گوش رسید، خبر بسیار مهمی
💢فرماندهی سپاه هسته‌ای تشکیل شد 🔹در خلال گزارش مربوط به کشف شبکه‌ای که قصد خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای فرود را داشتند، برای نخستین بار از «فرماندهی سپاه هسته‌ای» نام برده شد که اخیرا تاسیس شده است. 🔹پیش از این عنوان شده بود که حفاظت از سایت‌های هسته‌ای کشور به سپاه واگذار شده است اما این اولین بار است که به صورت رسمی این موضوع تایید و از وجود «فرماندهی سپاه هسته‌ای» پرده‌برداری می‌شود. 🔹خردادماه سال جاری و پس از چند مورد خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای کشور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از تشکیل یک فرماندهی واحد دفاعی-امنیتی هسته‌ای خبر داده بود که کلیات آن در مقطع زمانی خردادماه تصویب شده بود و همچنین تاکید کرد که با تشکیل این فرماندهی، ضعف‌های گذشته کاملاً برطرف و مجموعه کاملاً آسیب ناپذیر خواهد شد.
🔴استیضاح وزیر صمت تقدیم هیئت رییسه مجلس شد 🔹«سیاهکلی» عضو کمیسیون صنایع مجلس از نهایی شدن طرح استیضاح وزیر صمت به دلیل افزایش قیمت خودرو و تقدیم آن به هیئت رئیسه مجلس خبر داد
🔴تغییر ساعت لغو شد 🔹کلیات طرح نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور، با ۱۵۵ رای موافق و ۷۰ رای مخالف در مجلس تصویب شد. 🔹با تصویب ماده واحده این طرح، از تاریخ ابلاغ این قانون، قانون تغییر ساعت رسمی کشور مصوب ۱۳۸۶/۵/۳۱ مجلس شورای اسلامی نسخ می‌شود.
⭕️نازنین زاغری سرشبکه MI6 در ایران، تحویل دولت انگلیس می شود! 🔹"نازنین زاغری رتکلیف" که در سال 95 توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شده بود، در روزهای آینده تحویل دولت انگلیس می شود. 🔹وی مسئولیت جذب، آموزش و به کارگیری افراد برای سرویس جاسوسی انگلیس در پوشش های مختلف اجتماعی (NGO، خبرنگار و ...) را بر عهده داشته است. 📌دولت بریتانیا، برای این جاسوس دو تابعیتی خود، حاضر شده است مبلغ 500 میلیون دلار ( 12 هزار میلیارد تومان) به ایران پرداخت کند.