اجرای مأموریت سازمان سیا در پوشش خبرنگار
🔸در بیانیه وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه درباره حوادث اخیر آمده که برخی خبرنگاران در دورههای «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» که توسط سازمان جاسوسی آمریکا برگزار شده، شرکت کردهاند. انتشار اولین عکس از مرحوم امینی روی تخت بیمارستان توسط ن.ح صورت گرفت که از آموزشدیدگان این دورهها بود.
🔹«ن.ح» یا نیلوفر حامدی، شخصی است که در ظاهر، خبرنگار روزنامه شرق است. پس از انتشار بیانیه، برخی خبرنگاران اصلاحطلب مدعی شدند که نیلوفر حامدی صرفا یک خبرنگار حرفهای است و نهادهای امنیتی برای او پروندهسازی کردهاند.
🔹اما این ادعای بیسند و عوامفریبانه درحالی است که پوشش خبرنگاری بهدلیل سطح گسترده دسترسی یک خبرنگار یکی از بهترین نقاطی است که دستگاههای جاسوسی غرب برآن متمرکز هستند.
🔹پیش از این نیز سابقه داشته که افرادی در پوشش خبرنگار در ایران فعال بودند و براساس مستندات متقن جاسوسی میکردهاند. اندیشکده آمریکایی کاتو پیشتر در گزارشی به دولت آمریکا توصیه کرده بود که «شبکه همکار در داخل ایران» را بهصورت ویژه تقویت کند.
اما کارویژه نیلوفر حامدی چه بوده است؟
👈📝 اینجا بخوانید
♨️واکنش اغتشاشگران وقتی میفهمن لیدرهاشون رفتن تو گونی!!!👆🏻😅
#برخورد_قاطع
#ید_واحده
"بنده خدا"
.
♻️ روزنامهنگاری، نه جرم است نه ممنوع ولی جاسوسی و وطن فروشی چرا
🔰 حمید رسایی: نه روزنامهنگاری جرم است و نه مطبوعات را تعطیل کنید فقط جاسوسی و وطن فروشی را کنار بگذارید. روزی در باره شیادی به نام علینژاد و بقیه مزدوران و جاسوسانی که دور تا دور مردی با عبای شکلاتی حلقه زده بودند و برایش آواز میخواندند و... هم همینطور تیتر میزدید.
#حمید_رسایی
چه حال و هوای غریبی دارد این عکس ها
روی یکی از نیمکت های مدرسه گل و شمع و عکس یک دانش آموز را گذاشته اند.
دانش آموز این کلاس از امروز جایش خالی است.
دوستانش دارند او را روی دوش خود به بهشت بدرقه میکنند.
بچه ها در حیاط مدرسه جمع شده
سربند بسته
و اشک میریزند...
مادر و پدر شهید هم با در دست داشتن عکسش آمده اند بین همکلاسی های او نشسته اند...
خداوند به همه صبر دهد
به مردم ایران
به این دانش آموزها
به این خانواده
به همه ،،،
💢 اگر قدر نعمت ندانیم ...
♦️تاریخ پر از عبرت است ... قدر نعمت ولایت را بدانیم والا خدا انتقامی که از مردمانی که ظلم به علی (ع) کردند را از ما هم خواهد گرفت ...
♦️ سخنان امام علي(ع) در نهج البلاغه خطبه هايي درباره مردم کوفه مي بينيم؛ اندک ستايش(نهج البلاغه/خ 107) و بيشتر نکوهش، تا آنجا که به نفرين مي کشد و امام مرگ خود را از خدا مي خواهد: خدایا! اينان از من خسته اند و من از آنان خسته؛ آنان از من به ستوده اند و من از آنان دل شکسته؛ پس بهتر از آنان را مونس من دار و بدتر از مرا بر آنان بگمار.