#خبر
🔶 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه امام رضا(ع):
🔰 حوزه علمیه باید #علوم_انسانی_اسلامی تولید کند
🔻 عالم دینی باید جامع همه این موارد باشد. صرف خواندن دروس رسمی حوزه کافی نیست ما به علم دینی احتیاج داریم چراکه نمیشود با علم سکولار یا الحادی زیست مومنانه داشت. مسلمان نمیتواند زندگی و تدبیر حیات خود را به علم ضددینی بسپارد. ما باید علم دینی و علوم انسانی اسلامی تولید کنیم. امروزه ۲۰۰ سال است که علوم انسانی حیات بشر را اداره میکند و به مرور به جهان اسلام آمده تا جایی که کشور ما را هم اداره میکند. علوم انسانی سکولار رقیب شریعت است...
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/imamrezaa
🆔 @Rashad_ir
#عکسنوشت
💢 آیت الله #علی_اکبر_رشاد در آیین افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه امام رضا(ع) تهران:
🔰 مسلمان نمیتواند زندگی و تدبیر حیات خود را به علم ضددینی بسپارد. ما باید علم دینی و علوم انسانی اسلامی تولید کنیم. امروزه ۲۰۰ سال است که علوم انسانی غربی حیات بشر را اداره میکند و به مرور به جهان اسلام آمده تا جایی که کشور ما را هم اداره میکند. علوم انسانی سکولار رقیب شریعت است. در نظام جمهوری اسلامی تعارض علم و دین بین شریعت و علوم انسانی اما در غرب تعارض علم و دین تعارض بین فیزیک شیمی با الهیات است؛ علم سکولار یا الحادبنیان غرب با الهیات مشکل دارد و نمیتواند خدا را با علم ببینند.
📌 تهران، ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۰
🆔 @Rashad_ir
14000627.mp3
12.34M
🔊 #بشنوید
🔰 #خارج_اصول / جلسه نهصد و بیست و شش
📌 مبحث نواهی / جلسه پنجم سال جدید
🎙آیت الله #علی_اکبر_رشاد
📅 شنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۰
🏬 برگزاری آنلاین و مجازی
#صوت
#درس_خارج
🆔 @Rashad_ir
🔰 سلامتِ معنویِ روان، انسان را به عمل صالح سوق می دهد.
❇️ اولین کارگاه سلامت معنوی با حضور آیت الله رشاد و تبیین جایگاه مهم سلامت معنوی باحضور ۴۰ تن ازاساتید برادر و خواهر حوزه علمیه استان تهران برگزار گردید.
🔹این جلسه با نگاه اهتمام به مسئله تزکیه و تربیت و جایگاه معنویت و سلامت معنوی در پیشبرد اهداف جامعه اسلامی و همچنین جامعه فهیم حوزه در این راستا برگزار می شود.
این برنامه قرار است مستمر بوده و با همت ویژه مدیران مدارس علمیه، اساتید و طلاب عزیز به مساله معونیت و ارتقاء روحیه تزکیه و تربیت بیشتر توجه شود .
🔹 آیت الله رشاد رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران در این جلسه مقدمه ای راجع به مسائل معنوی و فرق ملک و ملکوت و سلامت معنوی مطالبی بیان کردنو و این که ماده پوسته است و معنویت هسته است و این عالم ظاهر مقدمه رسیدن به عالم باطن و غیب است.
وی افزود عمل صالح باطن و ملکوت را تقویت می کند و معنویت و سلامت معنوی روان انسان همچنین باعث عمل صالح در انسان خواهد بود.
🔹آیت الله رشاد تاکید کردند حوزه علمیه باید در امر سلامت معنوی پیشگام باشد و پایگاه سلامت معنوی و روان جامعه مخصوصا در مجامع علمی، حوزوی و دانشگاهی حوزی های علمیه برقرار باشند.
🆔 @Rashad_ir
🔰 درباره هنر
گفت ـ نوشت هایی در فلسفه ی هنر و مباحث هموند
📕 #علی_اکبر_رشاد
📌 کتاب «دربارهی هنر» را با اندکی تسامح باید اثری در حوزهی فلسفهی هنر قلمداد کرد. در این اثر از منظر فلسفی و با رویکردی برخاسته از اندیشه دینی، به مباحثی چون حقیقت هنر و نسبت و مناسبات آن با دین، جایگاه هنر در جغرافیای معرفت، نسبت هنر و ارزش، رمزگرایی و نمادورزی هنر، قرآن و استخدام روایت هنری و هنر پرستشگاهی، پرداخته شده و از بسیاری از موضوعات حوزه فلسفه هنر سخن به میان آمده است.
📌 در برخی فصول، به پارهای مباحث ـ مانند فقه هنر ـ که به نگاه اولی، از سنخ فلسفهی هنر نیستند نیز پرداخته شده؛ اما آن مقال هم حاوی الگویی است برای تأسیس مبانی فقه هنر، بدینسان نسبتی با فلسفهی هنر ـ به معنی گستردهی آن ـ یافته است.
هم اکنون برای تهیه این اثر ارزشمند کلیک کنید
🆔 @Rashad_ir
14000628.mp3
15.79M
🔊 #بشنوید
🔰 #خارج_فقه_القضاء / جلسه صد و سی و دو
📌 جلسه سی ام مبحث نظام قضائی اسلام / جلسه پنجم سال جدید
🎙آیت الله #علی_اکبر_رشاد
📅 یکشنبه ۲۸ شهریورماه ۱۴۰۰
🏬 برگزاری آنلاین و مجازی
#صوت
#درس_خارج
🆔 @Rashad_ir
💯 هم اکنون ما را دنبال کنید...
🔰 صفحه رسمی اینستاگرام آیت الله #علی_اکبر_رشاد
⭕️ instagram.com/aliakbarrashad
🎥 #صفحات_اجتماعی
🆔 @Rashad_ir
📢 #اطلاعیه
🔰 درس خارج استاد رشاد امروز سه شنبه ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ تعطیل می باشد.
🆔 @Rashad_ir
#مباحث_اخلاقی
📌 جلسه دهم
🔶 سلسله مباحث اخلاقی آیت الله #علی_اکبر_رشاد:
🔰 هدف از نزول قرآن کریم درک آیات و عمل به دستورات آن است
🔻 علومی که مبتنی بر حفظ باشد و در آن تفکر صورت نپذیرد علم قلمداد نمیشود بنابراین علمی که با فهم آمیخته باشد علم قلمداد میشود و چنین علمی سودمند خواهد بود؛ متأسفانه مشکلی که در نظام آموزشی کشور به آن مبتلا هستیم حفظ محور آموزش است. امروز به جای اینکه فهم و استعداد محوری بنیان آموزش در دانشگاهها و حوزهها باشد حفظ مفاهیم و اصطلاحات بیشتر مورد توجه قرار گرفته و بر اساس همان نیز آزمون ناعادلانه گرفته میشود...
⚜️ بیشتر بخوانید:
🌐 rashad.ir/akhlagh10
🆔 @Rashad_ir