فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و بی گمان فلسفه قربان،
سر بریدن نیست. دل بریدن است ✨
دل بریدن از هر چیزی که به آن تعلق داری،
دل بریدن از هر چه تو را از او میگیرد✨
عيد قربان، عيد سرسپردگي و بندگي به درگاه احديت است...
عيد قربان, سر بريدن «نفس» است ؛ و پا بريدن از «شيطان»...
در این عيد قربان سربلندی ابراهیم، آرامش اسماعیل، امیدواری هاجر، عطر عرفه و برکت عید قربان را برای شما خوبآن آرزومندم✨
زندگیتان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمهی زمزم✨🌱🌸🌹
@Rayehe_asemani
فراموش نکن هرچقدر بیشتر خودت رو با آنچه که برای تو نیست سرگرم کنی،رسیدن به آنچه که برای تو هست رو بیشتر به تعویق میندازی.
رها کن، هر آن چیزی رو که برای تو نیست.
@Rayehe_asemani
وقتِ لبیک که شد
اسماعیل ها را ؛
به قربانگاه فرستادند
هاجرها...🙂❤️
#شهید_حسین_زارعی
#مادرانشهدا_هاجرهایزمان
@Rayehe_asemani
شَھیدْحُجَجۍمیـگفْٺ:
یِہوقٺٰـایۍدِلڪَندنأز،
یِہسِـࢪےچیـزٰاۍِ"خـوب"
بٰاعِـثمیشہ...
چیـزٰاۍِ"بِهتَرے"
بِدَسـٺ بیٰاریمْ..
بـَࢪاےِࢪسیـدَن بِہ
مَھـدےِزهـࢪا"عج"
أزچـۍدِلڪَندیمْ💔🖐🏻؟!
#شهیدانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فارغ از هر رنگ و نژادی...
همین که چهره ام شبیه انسانه و اسم مسلمان روی من گذاشته شده که میتونم بهش افتخار کنم... واسم زیباترین خصلته❤️
خدا انسانیت رو در وجود هر کسی قرار نمیده...دنیا پره از انسانهایی ست که تنها اسم آدمی رو دارا هستند اما در حقیقت باطنی دارند زشت و کریه...
#آلاءسادات💚🕊️
#بردگی_مد_بردگی_مدرن
@Rayehe_asemani
رایحه آسمانی👑
حکایتی زیبا
در شهر خوی حدود 200 سال پیش دختر ماهرخ و وجیهه و مومنهای زندگی میکرد که عشاق فراوانی واله و شیدای او بودند. عاقبت امر با مرد مومنی ازدواج کرد. این مرد به حد استطاعت رسید و خواست عازم حج شود، اما از عشاق سابق میترسید که در نبود او در شهر همسر او را آزار دهند. به خانه مرد مومنی (به ظاهر) رفت و از او خواست یک سال همسر او را در خانه اش نگه دارد تا این مرد عازم سفر شود. اما نه تنها او ،بلکه کسی نپذیرفت.
عاقبت به فردی به نام علی باباخان متوسل شد، که لات بود و همه لات ها از او میترسیدند. علی باباخان گفت : برو وسایل زندگی و همسرت را به خانه من بیاور. این مرد چنین کرد، و بار سفر حج بست و وسایل خانه را به خانه علی بابا آورد. همسرش را علی بابا تحویل گرفت و زن و دخترش را صدا کرد و گفت مهمان ما را تحویل بگیرید. مرد عازم حج شد، و بعد یک سال برگشت، سراغ خانه علی بابا رفت تا همسرش را بگیرد. خانه رسید در زد، زن علی بابا بیرون آمده گفت: من بدون اجازه علی بابا حق ندارم این بانو را تحویل کسی دهم . برو در تبریز است، اجازه بگیر برگرد.
مرد عازم تبریز شد، در خانه ای علی بابا خان را یافت، علی باباخان گفت، بگذار خانه را اجاره کردم تحویل دهیم با هم برگردیم، مرد پرسید، تو در تبریز چه میکنی؟ علی باباخان گفت: از روزی که همسرت را در خانه جا دادم از ترس این که مبادا چشمم بلغزد و در امانتی که به من سپرده بودی خیانت کنم، از خانه خارج شدم و من هم یک سال است اهل بیتم را ندیدهام و اینجا خانهای اجاره کردهام تا تو برگردی. پس حال با هم بر می گردیم شهرمان خوی.
زهد با نیت پاک است نه با جامه پاک
ای بس آلوده که پاکیزه ردایی دارد
@Rayehe_asemani
در جیب هایت یک مشت #امید بریز.
از چوب لباسی چند رویا بردار، روی گلدان زندگی ات آبی بپاش و کفش همت بپوش. باقی درست خواهد شد.
خورشید هست. امید هست. خدا هست. :)
@Rayehe_asemani ☘🍃
به وصل خود دوایی کن
دل دیوانه ما را....
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Rayehe_asemani
باید خیلی مراقب خودمان باشیم ؛
هیچ کس ضمانت درست ماندن ، تا
دم مرگ را ندارد ..
@Rayehe_asemani
خب خب تقریبا خیلی ها در مورد دجال و آخر الزمان و قیامت و.. یک مقداری شنیدید و نسبتا تعریفی ازش دارید
برای کسانی هم که نمیدونن میذارم حتما بخونید👇
برای مطالبی که در آینده در موردش میذارم لازم میشه هشتگ میزنم از اون طریق میتونید راحت پیدا کنید
«دجّال» بر وزن فعّال صیغه مبالغه است که در ادبیات عرب برای دلالت بر زیادی انجام کار از سوی فاعل به کار میرود. در کتابهای لغت، احتمالهای متعددی برای ریشه و معنای این واژه مطرح شده است که در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم:
الف) واژه دجّال از «دُجَیل» به معنای «قَطْران» گرفته شده است. گفتنی است، اعراب در گذشته، بدن شتران خود را برای پوشاندن عیوب آنها با ماده سیاه رنگی به نام قطران میپوشاندند و در عرف عرب به پوشاندن کامل بدن شتر با این ماده «تَدجیل» میگفتند. از آنجا که دجّال نیز چون قطران سراسر زمین را میپوشاند، از او با این عنوان یاد میشود.
ب) واژه یاد شده از «دَجْل» به معنای «دروغ» و «فریب» مشتق شده و دلیل نامگذاری دجّال به این نام این است که او ادّعای پروردگاری میکند و این کار از بزرگترین دروغهاست.
ج) ریشه لغت دجّال، «دَجْل»، به معنای «در نوردیدن» است و از این رو این نام به دجّال اطلاق میشود که او بیشتر مناطق جهان را درمینوردد و تحت سلطه خود درمی آورد.
د) دجّال از «تَدجیل» به معنای «پوشاندن» ریشه گرفته است و به این دلیل دجّال را با این نام میخوانند که او با کفرش مردم را میپوشاند یا زمین را با فراوانی لشکریانش میپوشاند یا اینکه حق را با باطل میپوشاند.
ه) این واژه از «تَدجیل» گرفته شده که به معنای «زراندود کردن» برای فریب است. بنابر این قول، دلیل نامگذاری دجّال به این نام این است که او با دروغ و نیرنگ خود و همچنین با بیان کردن خلاف آنچه در دل دارد، باطل را حق جلوه میدهد و موجب فریب مردم میشود.
و) لغت دجّال از «دُجال» به معنای «طلا» یا «آب طلا» مشتق شده است؛ چون دجّال در هر جا که قدم میگذارد گنجهای طلا نیز با او همراه است.
ز) ریشه این لغت «دَجّاله» به معنای «گروه بزرگ همسفران» است و به این دلیل دجّال را به این اسم نامگذاری کردهاند که او سراسر زمین را با هواداران فراوان خود میپوشاند.
ح) این واژه از لغت «دَجال» به معنای «سرگین»، گرفته شده است؛ زیرا دجّال نیز مانند سرگین گستره زمین را با اعمال خود آلوده میکند.
مؤلف لغتنامه تاج العروس پس از نقل اقوال یاد شده مینویسد: مصنّف همه وجوه محتمل را به خوبی بیان کرد، ولی درستترین و بهترین وجه آن است که گفت: دجّال به معنای بسیار دروغگوست و دروغ او سحر، فریب، تهمت، حقپوشی و اظهار مطالبی است که در دل او وجود ندارد.
گفتنی است، نویسنده کتاب اعلام قرآن وجه دیگری برای ریشه کلمه دجّال بیان کرده که قابل تأمّل است. او در این باره مینویسد: در نظر نگارنده دجّال کلمهای است مرکّب و الف و لام آن همان الف و لامی است که در نامههای دانیال و حزقیال هم وجود دارد و به معنی خدا است. جز اوّل آن هرچه باشد به معنی ضدّ و خصم و دشمن است و دور نیست که با «دژ»، «دشمن» و «دشوار» همریشه باشد.
اگرچه در این وجه، نکات بدیعی وجود دارد، ولی به دشواری میتوان در میان اهل لغت مؤیدی برای آن پیدا کرد.
#دجال
#آخرالزمان
@Rayehe_asemani