🤍 حجاب یعنی بی نیازی ازهرنگاهی جزنگاه خدا
💓 من دختری هستم که عاشق آرایش کردن هستم و آرایش هم برای دل خودم است و آرایش من ، برای جلبتوجه دیگران نیست . من وقتی بیرون میروم به سر و وضع خودم میرسم تا دلم شاد بشود . آیا این کار من ایرادی دارد❓*
✅ پاسخ:
🌱 کار ایشان کمال نامهربانی ، بیانصافی و ناسپاسی به خداوند است . قرار نیست که هر کس به دل خودش عمل کند . *قرار است که همه به امر خدا عمل کنند.*
👈 موتورسواری که در پیادهرو موتورسواری میکند و امنیت مردم را به خطر میاندازد ، میگوید: دلم میخواهد به پیادهرو بروم و در واقع به خواسته دلش عمل کرده است.
🌻کسی که دم بیمارستان بوق میزند میگوید که من میخواستم شاد باشم بوق زدم و اِلا قصد کار دیگری ندارم.
*📌اگر این حرفها عاقلانه است..*
*حرف این خانم هم عاقلانه است.*
*🌴وقتی ما کاری میکنیم که به دیگران آسیب و ضرری میرسد ، باید روی دل خودمان پا بگذاریم.*
❤️ اگر شما به حرف خدا گوش بدهید و حق کسی را ضایع نکنید میتوانید بهحرف دلتان عمل کنید.
✅ این خانم حرف خدا را ضایع کرده است ؛ زیرا *در قرآن داریم که زنها نباید زینت و آرایش خودشان را آشکار کنند ، مگر برای همسران و مَحرمهایشان.* در اینجا شما نمیتوانید به دلتان عمل کنید ، زیرا ناسپاسی خدا میشود.
🌷این خانم به چهار گروه *لطمه میزند* :
1️⃣ در خیابان جوان عفیف *نمیخواهد به چهرهی این خانم نگاه کند؛* بنابراین به خودش فشار میآورد و سرش را پایین میاندازد. پس این فرد اذیت میشود و حقش ضایع میشود زیرا میتوانست راحت در خیابان راه برود . مثل فردی که وقتی آلودگی هوا وجو
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هموطنان عزیز به علت حذف این سرود زیبا توسط اینستا گرام تا می توانید آن را پخش کنید.
✅⬅️ پای درس امام حسن عسکری(ع)
استاد احمد عابدی:
💠 امام عسکری عليهالسلام حدیثی از رسول خدا نقل فرمودند:
👈«مَنْ تَتَبَّعَ عَوْرَاتِ الْمُؤْمِنِينَ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ وَ مَنْ تَتَبَّعَ اللَّهُ عَوْرَاتِهِ فَضَحَهُ فِي جَوْفِ بَيْتِهِ؛
«اگر كسی دنبال عيب مردم باشد، خدا هم دنبال عيب خود اوست. و او را رسوا میكند، حتی در خانه خودش.»
به گونه ای كه چنین کسی در خانه خودش و کنار زن و بچهاش خجالت بكشد و نتواند زندگی كند. خدا در خانه خودش او را رسوا میكند.
🔹 هر كه دنبال اين باشد كه فلانی چه اشتباهی كرده؟ فلانی نمره امتحاناتش چند شد؟ در امتحانات مردود شد يا نشد؟ فلانی به نامحرم نگاه كرد يا نكرد؟ هر كس دنبال اين چيزها باشد، خدا هم دنبال عيب خود او خواهد بود و او را در خانهاش هم که باشد رسوا ميكند.
💠 اين مسائل را امام عسکری عليهالسلام برای اين میفرمود كه بابا! در خيابان كاری به مردم نداشته باشيد! ما وظيفه داريم جلو گناهان علنی را بگيريم. اما از طرفی هم هميشه وظيفه داريم كه كارهای مردم را حمل بر صحت كنيم.
💠 اين از غرر كلمات امام عسکری است که می فرمود: «ضَعْ أَمْرَ أَخِيكَ عَلَى أَحْسَنِه»؛ هر كاری از هر كس ديدی آن را بر بهترين وجهش حمل و توجیه کن.
🔹 مثلاً اگر میبينم يك آقايی لبش دارد تكان میخورد، آیا بگويم دارد به من فحش میدهد، يا بگويم دارد صلوات ميفرستد؟ این فرمایش امام می فرماید ببین بهترین کار کدام است؟ بگو او هم همان گونه است.
🔹 حتی اگر كسی را كه يك روز از صبح تا شب هم با او بوديد و نمازش را نخواند، نگوييد فلانی بینماز است بلکه حمل بر احسن بكنيد و بگوييد شايد حواسش نبوده، شايد غفلت و فراموش كرده است.
#عیب_مردم #رسوایی #حمل_بر_صحت
🆔 @Ahmad_aabedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمد ابراهیمی:
🔻چقدر زیبا، عاقلانه و منطقی پاسخ این شبهه را میدهد که: #دلت_پاک باشه، دیگه نیازی به حجاب نداری!!
🔹 برای باز نشر در گروههای خانمها خیلی مفیده. حتی اگر یک نفر با دیدن این فیلم حجاب خودشو اصلاح کنه، در اجر آن شریکیم.
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🌺.
.
.
از فضول كلام چون فضول طعام دست بدار. سبكبار باش نه سبكسر و سبكسار. خروس در سحر به ذكر قدّوس سبّوح در خروش است، كم از خروس مباش، چون به خروش آمدى بدان كه بهترين عطاى دوست لقاى اوست.(.
.
.
.
نامهها برنامهها .ص 11)..
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
⭕️ مناظره زیبای امام صادق(علیهالسلام) با «ابنابیالعوجا» رهبر دهریون و منکران خدا
🔰 در زمان امام صادق (علیه السلام) مکاتب مادی مسلک و به اصطلاح امروزی «ماتریالیسیم» رشد کرده و در جامعه اسلامی به راحتی فعالیت میکردند؛ «ابن ابى العوجاء» از بزرگان و استادان مکتب مادی گرایی در قرن دوم هجری قمری بوده است، آنها منکر وجود خداوند متعال بودند و دنیا را پوچ میپنداشتند و اعتقادی به وجود آخرت نداشتند؛ آنان به «دهریه» یا «زندیق» مشهور بودند.
✅ راوی میگويد: من و «ابنابىالعوجاء» و «ابنمقفّع» در مسجدالحرام بوديم، ابن مقفّع با دست خود به محل طواف اشاره كرد و گفت: از اين مردمی که در حال طواف هستند، كسى را شايسته نام انسان نمیدانم، مگر آن شيخ که در آن محل نشسته است ـ مقصودش امام صادق (علیه السلام) بود ـ ابن ابىالعوجاء گفت: به چه دلیل؟ گفت: زیرا آنچه را نزد او ديدم از علم و كياست و زیرکی، نزد احدی ندیدهام.
✳️ ابن ابى العوجاء گفت: لازم است گفتهات راجع به او را بيازمايم، برخاست و نزد امام رفت؛ من و ابن مقفّع نشسته بوديم، چون ابن ابى العوجاء از نزد امام برگشت، گفت: واى بر تو پسر مقفّع (كه مقام او را كوچك دانستى) اين مرد از جنس بشر نيست، بلكه اگر در دنيا روحى باشد كه هر گاه بخواهد با كالبد هويدا شود، اين مرد است!
🔶 نزد او نشستم چون ديگران رفتند و من تنها ماندم، بدون اینکه چیزی بگویم، فرمود: اگر حقيقت چنان باشد كه اينها میگويند ـ که همان طور هم هست ـ آنها رستگارند و شما هلاك میشوید و اگر چنان باشد كه شما میگویيد ـ در صورتیكه چنین نيست ـ شما با آنها برابريد؛ من گفتم: خدايت رحمت كند، مگر ما چه میگویيم و آنها چه میگويند، گفته ما و آنها يكى است؟ ایشان فرمودند: چگونه گفتار تو با آنها يكى است، در حالیکه آنها معتقدند كه جهان آخرت و پاداش و كيفرى وجود دارد و اینکه در آسمان معبوديست، اما شما عقيده داريد آسمان خراب است و كسى در آن نيست.
❇️ ابن ابى العوجاء گفت: من اين سخن از او را غنيمت شمرده و گفتم: اگر مطلب چنان است كه اينها ميگويند (و خدائى هست) چه مانعى دارد كه بر مخلوقش آشكار شود، چرا از آنها پنهان گشت و رسولانش را بسوى ايشان گسيل داشت؟ وی فرمود: واى بر تو! چگونه پنهان گشته بر تو كسى كه هر روز قدرتش را در وجود خودت میابی، پيدا شدنت بعد از نبودنت؛ بزرگساليت بعد از كودكى؛ نيرومنديت بعد از ناتوانى و ناتوانيت پس از نيرومندى؛ بيماريت بعد از تندرستى و تندرستيت پس از بيمارى... به همين ترتیب پشت سر هم قدرت خدا كه در وجودم بود و نمیتوانستم آنها را انكار كنم را بر میشمرد كه یقین کردم به زودى در اين مباحثه بر من غالب خواهد شد.»
🔺 نکته اول: این روایت گویای علم غیب امام به «مافی الضمیر» و درون آدمی است.
🔻 نکته دوم: در این مناظره امام صادق (علیه السلام) براى اثبات وجود خداوند متعال و ظهور و آشكارى او، آثار قدرت خدا در وجود خود ابن ابى العوجاء که از همه چيز به او نزديكتر است را گواه میگيرد؛ با اين بيان كه پيدا شدن انسان و پيرى و ناتوانى و شادى و خشم و دهها حالت ديگرى از اختيار او خارج است و خود او علت اين حوادث و آثار نيست، پس علت ديگرى دارد و آن جز اراده و مشيت خداوند حى و توانا نیست.
_______________
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/18540
📎 #اعتقادات
📎 #خداشناسی
پرسمان اعتقادی استاد محمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
🗓 #حدیث_روز
حضرت امام على عليه السلام:
أفضَلُ الأَدَبِ أن يَقِفَ الإِنسانُ عِندَ حَدِّهِ ولا يَتَعَدّى قَدرَهُ
برترين ادب، آن است كه انسان در حدّ خود بايستد و از اندازه خويش فراتر نرود
غررالحكم حدیث3241
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq
دو فقیر ی که هرکدام ذکری بر لب دارند !
عین الدوله که از وزرای قاجار بود ... روزی از خانه بیرون آمد و دو فقیر را دید که پشت در خانه ی او نشسته اند و هرکدام ذکری بر لب دارند ؛ یکی می گوید : « کار، خوبه عین الدوله درست کنه " و دیگری می گوید : " کار، خوبه خدا درست کنه ». عین الدوله وقتی این صحبت ها را شنید ، خوشش آمد و دستور داد که یک سکه ی اشرفی درون ظرفی بگذارند و روی آن غذا بکشند و به فقیر اولی که از او تعریف می کرد ، بدهند.
آن فقیر، که به طمع پول نشسته بود ، ظرف غذا را گرفت و با ناراحتی آن را به فقیر دومی داد . فقیر دومی هم غذا را خورد، پول را برداشت ، و رفت . عین الدوله فردای آن روز، باز فقیر اولی را بر در خانه ی خود دید. گفـت : «مـگر دیـروز پول را برنـداشتی ؟ دیگر چه می خواهی؟»
فقیر گفت «ما که پولی ندیدیم ؛ اگر منظورت ظرف غذاست که آن را به فقیر دیگری دادم.» عین الدوله لبخندی زد و گفت : « بله ؛ حقیقت را همان فقیر می گفت ! کار خوبه خدا درست کنه، عین الدوله سگ کیه ؟» امام جواد (علیهالسلام) می فرماید : «الثِّقَةُ بِاللَّهِ تَعَالَى ثَمَنٌ لِكُلِّ غَالٍ وَ سُلَّمٌ إِلَى كُلِّ عَالٍ. اعتماد کردن بر خدا بهاي هر چيز نفيس و گرانبها و نردباني براي هر مقام بلندي است.»
[ بدیع الحکمه، مواعظ آیت الله مجتهدی تهرانی، انتشارات بوستان قرآن، ص194 روایت در نزهة الناظر و تنبيه الخاطر /ص 136 ]
🍃🍃🍃✨✨✨🍃🍃🍃
🌹کانال درس اخلاق🌹
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
🆔 @dars_akhlaq