سلام و تسلیت دوباره برای مردم غزه.دیگه با این اوضاع دلی برای آدم نمیمونه
ان شاءالله که خدا صاحبمون رو زودتر برسونه.
جهت شادی روح بزرگوار علامه طباطبایی، ۳ تا صلوات هدیه میکنیم.
صلواتی هم جهت روح تممم شهدای غزه و باقیماندگانشان و برای استقامتشان.
برای سلامتی امام عصر و سلامتیشون صلواتی بفرستیم.
بحثمون در نظام توحیدی، کیفیت و توازن بین بینش و گرایش و کنش بود. گفتیم که شاخصه حرکت ما در تموم تلاشها و مجاهدتهامون در خانه و خانواده و اجتماع و هرجایی که هستیم همه باید تو مسیر قرب الهی باشه، همونطور که خودش اینطور برنامهریزی کرده است
گفتیم که خدا میفرماید: الذین امنوا و تطمئن قلوبهم بذکرالله... کسانی که ایمان دارند و به ذکر خدا آرامش دارند.
پایه و اساس محمکمی دارد، یقینا مسیرشون رو مسیر ذکر خدا قرار میدهند و با اطمینان جلو میرن. واقعا ما قلبهامون اطمینان داره
بحث را میخواستم اینشکلی ادامه بدم که در فرهنگ قرآن،
ایمان صرفا یک امر قلبی نیست که الان مثلا بگیم پس چرا قلب ما مطمئن نیست؟ پس کو اون وعدههایی که برای ایمان داده شده ؟ درسته که ایمان باوره و باور هم مربوط به دل هست. اما قرآن هر ایمانی رو به رسمیت نمیشناسه، حواسمون باشه. ایمانی که در اعضا و جوارح مومن مشهود نباشه، این ایمان از نظر اسلام ارزشی نداره.
یعنی چون شیطان با اون همه عبادتش اولین مومن به خدا بود اما موقع بزنگاه ایمانش به کارش نیومد. بنابراین این ایمان نمیشه فقط تو دل بمونه. ایمانی که فقط در دل میمونه میپوسه و به اعضا و جوارح انسان نمیرسه. بخاطر همین که از نظر قرآن این ارزشی ندار. خب پس شما حتما میگین این ایمان چهشکلی باشه؟حالا که بحث ایمان بود.
یسئلونک ماذا ینفقون قل ما انفقتم من خیر" ( آیه ۲۱۵ سوره مبارکه بقره)
از تو میپرسن چه چیزی انفاق کنیم؟ انفاق که فقط مال نیست! هر آنچه که خیر است انجام دهید یعنی انفاق کردهاید؛ هر کار درستی که در حوزه استحفاظی شماست، عمل صالح است.
ما در شرایط فعلی، در یک اضطراری هستیم که همه دنیا دارد به سمت آن میرود. همه دنیا به خاطر فجایعی که پیش اومده ناراحت و مضطرن. بنابراین چه #انفاقی و عملی، صالح تر از اینکه من نسبت به #امام_زمانم توجه ویژهتری داشته باشم؟
چه کسی از امام زمان به من نزدیکتره؟! که در حوزه مراقبت من قرار بگیره و من در حال حاضر باید به اون توجه کنم؟! ممکنه در چنین شرایطی یک سری شبهات برای ما ایجاد بشه چند مورد از این شبهات را مطرح میکنیم و درباره اونصحبت میکنیم تا خدای نکرده در این شرایط که شاهد این فجایع هستیم، شیطان ما رو تحت تاثیر خود قرار بده و لغزشی در ما ایجاد بشه.
من متعهد شدم که تا اونجا که می تونم تو شرایط حساس، حواسم به شما باشه
ممکنه برای عدهای این سوال پیش بیاد که در شرایط کنونی چه کاری باید انجام بدیم؟ امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف تاکید کردن که برای فرج بسیار دعا کنیم که آن، فرج شماعه
. حضرت در توقیعی که نوشتند، گفتند که برای فرج بسیار دعا کنیم. ممکن است عدهای نسبت به این امر کوتاهی کنن و بگن امام که بینیاز و مستغنیه پس چه نیازی به این داره که ما دعا کنیم؟ منتظر هستیم اما دعا چه جایگاهی داره؟
اولاً اینکه دعای ما برای حضرت از باب هدیه هستش
. هر کدوم از ما وقتی دعا میکنیم،انگار شخص فقیر و حقیر این دعا رو به شخص بزرگی مثل امام هدیه میکنه. بنابراین تردیدی نیست که تو این دعا کردن اشکالی باشه. این دعا کردن نشانهی نیاز شخص فقیر به بخشش امام بزرگه
دوم اینکه اونچه از روایات بر میاد اینه که با دعا کردن، بلا دفع میشه؛ توروایتی ومده که راوی میگه شنیدم که امام صادق علیه السلام فرمودند که خداو به ابراهیم وحی فرستاد که برای او فرزندی متولد میشه. زمانی که ابراهیم این خبر رو به ساره(همسرشون) میده، ساره تعجب میکنه و میگه من پیر شدم و چگونه چنین چیزی امکان داره؟ !!!!