eitaa logo
#ما_ملت_شهادتیم #کانال_رسمی_حسن_جوانشیر #سواد رسانه_جنگ_شناختی _کتاب_خوانی_صوتی
109 دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
11.4هزار ویدیو
1.1هزار فایل
«افسران جنگ نرم» به وسط میدان بیایند و از ظرفیت فضای مجازی برای امید آفرینی، توصیه به حق و بصیرت آفرینی استفاده کنند. راه ارتباطی با ادمین کانال: @gmail.com" rel="nofollow" target="_blank">Email:hassanjavanshir34147@gmail.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨حملات مکرر رژیم‌صهیونیستی به فرودگاه مزه در دمشق/ اسرائیل درحال حملات دیوانه بار برای از بین برن دارایی های استراتژیک ارتش سوریه است که برای درگیری با اسرائیل انبار شده بود. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
می‌توانست به وصیت پدرش گوش کند.. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس مسائل غرب آسیا: سوریه وارد یک تونل تاریک شد 🔹سیدافقهی: ۳۷ گروه در این جنگ شرکت کردند که هرکدام دنبال منافع و برنامۀ خاص خودشان هستند. 🔹یک عده موافق رژیم صهیونیستی هستند و یک عده مخالف؛ عده‌ای هم دنبال تجزیه سوریه هستند. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
🟡حشد شعبی: مرزهای عراق و سوریه امن است 🔹«قاسم مصلح» فرمانده عملیات الانبار در حشد شعبی عراق: مرزهای ما با سوریه امن است. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ خنده‌های بشار اسد به معمر قذافی، وقتی می‌گفت آنچه بر سر صدام آمد، در انتظارتان است نشست سران عرب در دمشق سال ۲۰۰۸ قذافی با اشاره به اعدام صدام می‌گوید: 🔹 «نوبت همه شما می‌رسد و سراغتان می‌آیند.» اسد و مبارک و دیگر حاضران می‌خندند. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
🟡امام خامنه ای در خطبه های نماز جمعه نصر صراحتا هشدار دادند اما نشنیدیم و همچنان هم نمی خواهیم بشنویم: 🔹من عرض میکنم دشمن ملّت ایران همان دشمن ملّت فلسطین است، همان دشمن ملّت لبنان است، همان دشمن ملّت عراق است، همان دشمن ملّت مصر است، دشمن ملّت سوریه است، دشمن ملّت یمن است؛ دشمن یکی است، شیوه‌های دشمن در کشورهای مختلف، مختلف است. یک جا با جنگ روانی، یک جا با فشار اقتصادی، یک جا با بمب‌های دوتُنی، یک جا با سلاح، یک جا با لبخند، دارند دشمنان ما این سیاست را پیش میبرند، امّا اتاق فرمان یک جا است، از یک جا دستور میگیرند، از یک جا فرمان حمله‌ی به جمعیّت‌های مسلمان و ملّتهای مسلمان را دریافت میکنند. اگر این سیاست در یک کشور، موفّق شد، یعنی موجب سیطره‌ی بر یک کشور شد، وقتی خاطرشان از یک کشور آسوده شد، به سراغ کشور دیگر میروند. 🔹هر ملّتی اگر میخواهد مبتلای به محاصره‌ی فلج‌کننده‌ی دشمن نشود، باید از اوّل چشم را باز کند، بیدار باشد؛ وقتی دید دشمن سراغ یک ملّت دیگر رفت، خود را با آن ملّت مظلوم و زیر ستم شریک بداند، به او کمک کند، با او همکاری کند تا دشمن آنجا موفّق نشود. اگر دشمن آنجا موفّق بشود می‌آید سراغ این نقطه‌ی بعدی. ما مسلمانها سالهای متمادی از این حقیقت غفلت کرده‌ایم، نتایجش را هم دیده‌ایم؛ امروز دیگر نباید غفلت کنیم؛ . ما باید کمربند دفاع را، کمربند استقلال‌طلبی را، [کمربند] عزّت را، از افغانستان تا یمن، از ایران تا غزّه و لبنان، در همه‌ی کشورهای اسلامی و ملّتهای اسلامی محکم ببندیم. 🔸حتی المقدور با لینک نشر دهید. ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
❗️کاسبان ( سابق) هم به میدان آمدند و ابراز خوشحالی خود از سقوط سوریه را پنهان نکردند ! کسانی که برای سقوط اسد استدلال مطلق و تک بُعدی می آورند👈 : «مردم اسد را نخواستند! پس ایران کاری نمیتوانست کند و اسد باید میرفت» استدلالی ناقص بدون روایت پیش زمینه ی چند ماهه و چند ساله ی این ماجرا! بدون گفتن علت اینکه چرا مردم اسد را نخواستند! و چرا ایران دقیقا بعد از اتمام دولت و ترور سید حسن نصرالله دیگر نتوانست نظر اسد را جلب کند! 👈 مراقب باشند در زمین بازی این منافقان بازی نکنند! چراکه بزودی نوبت ایران است و این منافقان با اجرای عملیات ترکیبی خود ، مردم را مقابل حکومت و رهبر ایران قرار داده و خواهند گفت؛ «مردم دیگر نمیخواهند!» مراقب روایات ناقص یا جعلی باشید ✍ امیرمحمدی ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
📸 این زندان‌هایی که خالی می‌شه، به زودی پُر خواهد شد! حالا می‌خواهید با «آزادی» جمله بسازید، بسازید ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡استقرار گروه موسوم به ارتش آزاد سوریه در شهر الميادين دیرالزور ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
🟡 نتانیاهو: توافق بر سر جدایی نیروها با سوریه در بلندی‌های جولان به‌دلیل اینکه ارتش سوریه مواضع خود را رها کرده، باطل شده است 👤 نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل در جریان بازدید از خط مرزی اسرائیل و سوریه اعلام کرد: 🔹توافق بر سر جدایی نیروها با سوریه در بلندی‌های جولان که اندکی پس‌از جنگ یوم کیپور در سال ۱۹۷۳ حاصل شد، به‌دلیل اینکه ارتش سوریه مواضع خود را رها کرده، باطل شده است. 🔹من به‌اتفاق وزیر دفاع و با حمایت کامل کابینه، دیروز به ارتش اسرائیل دستور دادم که منطقه مرزی و مواضع تحت کنترل آن را اشغال کند. 🔹اسرائیل مایل است با نیروهای جدید در سوریه روابط دوستانه برقرار کند، در غیر این صورت هر کاری برای محافظت از خاک خود انجام خواهد داد. 🔹گفته می‌شود اسرائیل منطقه جبل‌الشیخ سوریه را اشغال کرد. ‎‌‌ ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡گفته میشه این فیلم منتسب به در دمشق است که از جرثقیل، حلق آویز و اعدام کردن ┄┅═🇮🇷☫🇮🇷═┅┄ 🇮🇷 ❤️ 🆔️https://eitaa.com/Resanehassanjavanshir313 👌 اینجا بهترین تحلیل ها و کلام و اخبار روز را بشنوید. ┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈• 💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.