هدایت شده از اخبار دکتر سعید جلیلی
📝 دکتر جمشیدی، نویسنده و فرهنگ پژوه:
▫️ جریانهای «اصلاحات» و «اعتدال» به این نتیجه رسیدهاند که چون نامزدهایشان رأیساز نیستند، متمایل به یک «اصولگرای میانهرو» بشوند تا به تعبیر خودشان، حادثهی سال هشتاد و چهار (برگزیدهشدن گزینهی رادیکال) تکرار نشود؛ یعنی جلیلی که اکنون صدرنشین است، انتخاب نشود.
▫️ بنابراین، «اصلاحطلبان» و «اعتدالگرایان» و «اصولگرایان میانهرو» در قالب یک معاملهی سهمیهای و در لحظهی نهایی، به نقطهی مشترک خواهند رسید. میخواهند جلیلی را «افراطی» و «نامعقول» نشان بدهند و مردم را بترسانند.
📲مرجع جامع اخبار دکتر #سعید_جلیلی
☑️ @Jalili_saeed
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بالاخره اینها باید دیده بشوند یا نباید دیده بشوند؟!
🔹معترض میشوند چرا حاشیهنشینی وجود دارد؛ حاشیهنشینی وجود دارد چون شما به روستا توجه کافی نکردید
🔹بخشهایی از حضور دکتر سعید جلیلی در روستاهای سراسر کشور
✅ @saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دنیا ۲۰۰ تا کشور داره نه ۴ تا!!!
🔸چرا باید کشور رو معطل ۴ تا کشور نگه داریم وقتی بقیه کشور ها ظرفیتی به مراتب بیشتر از اونها برای همکاری با ما دارن؟!!!!
🔸باید آماده باشیم که دوباره توی این انتخابات هم برخی آقایون علیرغم تجربه برجام خسارت بار، باز هم دم از نسخه نخ نمای مذاکره برای رفع تحریم بزنن!
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔰برجام، خسارت محض
🔻 انتخابات پیش رو یکی از مهمترین تحولات کشور است
🎙تقابل نگاه به داخل یا انتظار از خارج (آمریکا)
🎙تلاش برای افزایش توان داخلی یا دوگانه دروغین اقتصاد و تعامل با جهان و رفع تحریم های خارجی
🔺برای حل مشکلات کشور، نگاهمان به کدام سمت باشد؟
🔸رونق تولیدات داخلی
🔹 انتظار برای کمک از طرف غرب(برجام)
🎙 جهاد تبیین وظیفه همه آحاد مردم است، یکی از سریع ترین و دقیق ترین راه ها برای دفاع از انقلاب و تاثیر گذاری در انتخابات مطالعه کتاب برجام آیینه عبرت است.
📚برای تهیه کتاب به فروشگاه مجازی ما مراجعه کنید 👇👇
🌐 فروشگاه مجازی کتاب
📮 کانال رسمی حوزه و انقلاب اسلامی:
https://eitaa.com/joinchat/2478571860Ca632453e89
هدایت شده از .: روایت سعید :.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتشار برای نخستین بار؛
🌱 یار قاسم
⚜ روایتی از سردار نوعی اقدم، همراه حاج قاسم سلیمانی از روابط دکتر سعید جلیلی با سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
💬مجموعه #روایت_سعید
🤝 با اشتراک گذاری این پست، رسانه #سعید_جلیلی باشیم.
👇ما را در ایتا، بله و اینستاگرام دنبال کنید.
🆔 @Revayat_Saeed
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فرق مهم مدیریت ولایی با مدیریت دیکتاتوری
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اینبار چه کسی برندۀ انتخابات خواهد شد؟
👈 تهمتزنندگان یا اخلاقمداران؟؟
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
https://virasty.com/Mahdijamshidi/1717702302983447643
🗒 جریانهای «اصلاحات» و «اعتدال» به این نتیجه رسیدهاند که چون نامزدهایشان رأیساز نیستند، متمایل به یک «اصولگرای میانهرو» بشوند تا به تعبیر خودشان، حادثهی سال هشتاد و چهار (برگزیدهشدن گزینهی رادیکال) تکرار نشود؛ یعنی جلیلی که اکنون صدرنشین است، انتخاب نشود.
بنابراین، «اصلاحطلبان» و «اعتدالگرایان» و «اصولگرایان میانهرو» در قالب یک معاملهی سهمیهای و در لحظهی نهایی، به نقطهی مشترک خواهند رسید. میخواهند جلیلی را «افراطی» و «نامعقول» نشان بدهند و مردم را بترسانند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
⛔️ نامزدی قالیباف خلاف قانون است
طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی، این انتخابات توسط «شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیس جمهور» برگزار میشود.
نامزدی آقای #قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری بهعنوان رکن برگزار کنندۀ انتخابات، اگر خلاف قانون هم نباشد، قطعاً خلاف اخلاق است و میتواند ابهامات زیادی ایجاد کند.
البته از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، #خلاف_قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری: «کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
اصل ۱۳۱ قانون اساسی: «شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
نتیجه منطقی: «ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»
روح الله مؤمن نسب
خبرگزاری فارس
https://farsnews.ir/momennasab/1717760072525815563/%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%81-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%81-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
👌به أصحاب حق بپیوندید:
▶️ @RightOwners
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
#توییت آقای تحلیلگر
✍️ به مخاطبین خودم در تمام شبکه های اجتماعی میگویم وارد دعواهای حقیری که راه افتاده نشوید
ما سرباز ایرانیم و به حرمت خون شهید رئیسی ،کاراکترها و کلمات را فقط برای دعوت به مشارکت حداکثری شلیک میکنیم
🔗 دریافت توییت
@mrtahlilgar1
هدایت شده از علی جعفری
چرا جلیلی؟
۱- جلیلی خودش است، نقش بازی نمیکند. وارد بدهبستان ها و تقسیم غنائم نمی شود. به دنبال رای آوری به هر قیمتی نیست. رنگ به رنگ نمیشود و برای خوشامد گروهی، حرفهای باب میل آنها را نمیزند. در یک جمله؛ صادق است و دنبال فریب دادن مردم نیست.
۲- منش و سلوک انسانی و پسندیده یک رییس جمهور، شرط کافی نیست. اما همین شرط لازم را بسیاری از سیاستمداران ما نداشتهاند. شهید آیت الله رییسی کسی بود که به تصدیق دوست و دشمن اخلاق را در رفتار و تعاملاتش رعایت میکرد. از این جهت جلیلی شبیهترین فرد به او در حسن خلق، مردمداری و مردمگرایی است. این را هر کسی که اندکی شناخت از جلیلی دارد، تایید میکند.
۳- جلیلی ایران را دوست دارد و ایران را پیشرفته میخواهد و از همه مهمتر اینکه نقشه راه پیشرفت کشور را میداند. این اشراف را سعيد جلیلی از سالها فعالیت در سطوح مختلف، تشکیل هسته های اندیشه ورز و کارگروههای دولت سایه و مطالعات وسیعش در یک دهه اخیر بهدست آوردهاست.
۴-جلیلی بدلیل فعالیت در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت، مرکز بررسیهای جاری دفتر مقام معظم رهبری، شورای راهبردی روابط خارجی و حضور در مجامع تصمیم گیری نظام؛ بیشتر از هرکسی مختصات حکمرانی کشور را میداند و تنها کسی می تواند عَلَمِ تغییر ریل یا بهبود سازوکار حکمرانی را دست بگیرد که قبل از آن چارچوب مناسبات و سازوکار حکمرانی را بداند وگرنه شعار تغییر و تحول دادن راحت است.
۵- جلیلی اهل تعارف نیست. وعده بیخود نمیدهد. تلخی برخورد صادقانه را بر شیرینی رفتار منافقانه ترجیح می دهد. به همین دلیل اطرافیانش به او توهم همه چیزدانی و عالی بودن شرایط را نمی دهند. با حقایق روبرو می شود و مبتنی بر آن تصمیم میگیرد.
۶- چیزی که یک مدیر را به یک حکمران تحول ساز تبدیل می کند؛ شجاعت تصمیمگیری در بزنگاه هاست. افسوس که بسیاری از تصمیمات دکتر جلیلی در شورای عالی امنیت ملی را به خاطر طبقه بندی امنیتی موضوعات نمی توان بیان کرد. اما می توان با قاطعیت گفت که جلیلی عمر ما را با تصمیم نگیری و بلاتکلیف گذاشتن تلف نمی کند.
۷- بسیاری سعی می کنند از جلیلی چهرهای تعامل ناپذیر و خشک ارایه دهند اما جلیلی بر محور پیشرفت ایران اسلامی با همه دغدغهمندان با هر خط و ربطی کار می کند. جلیلی در موضوعات تخصصی از متخصصین با هر سلیقه و نگاه سیاسی استفاده می کند. لیست کابینۀ او برای بسیاری شوک آور خواهد بود.
۸- جلیلی اگرچه خط قرمزها و باید و نبایدهای مشخصی دارد. اما عاقلانه میاندیشد، تصمیم میگیرد و عمل میکند. تصویرسازی برخی افراد از جلیلی به عنوان یک فرد غیرمنطقی؛ توشۀ آخرت جلیلی خواهد بود. اما واقعیت این است که هیچ تصمیمی را از روی جوگیری نمیگیرد.
۹- جلیلی با سابقه سالها مطالعه و کار اجرایی در حوزه روابط خارجی، سفارتخانه های ایران را از مرکز سرویس دهی و تشریفات مدیران به مراکز دیپلماسی اقتصادی و توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل می کند. یعنی یک انقلاب واقعی در وزارتخارجه و دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی.
۱۰- این را باید اول می گفتم؛ جلیلی با قلب و منطقش پای کار آقاست. منظومه فکری مقام معظم رهبری را به خوبی می داند، می فهمد و عملی می کند. اگرچه ولایت پذیری محض دارد اما در اجرا، فرمانده ای مقتدر است.
۱۱- جلیلی حلقه فساد نمی سازد. مفسد نیست و از همه مهمتر اینکه می داند برای فساد ستیزی باید بسترش را خشکاند و به سراغ علتها رفت. هیچ حاشیه و نقطه سیاهی در کارنامه اش نیست. در حالیکه اگر خیلیها یک سال جایگاه او را داشتند امروز صدها پرونده داشتند. سعید جلیلی جزو امانتدارترین و خودساخته ترین مسئولان کشور در ۴۶ سال گذشته است و حضور او در راس دولت میتواند یک دولت سالم و ضدفساد بسازد که اولین فایده اش برای مردم و کشور خواهد بود.
@alijafari_57✅️
هدایت شده از پاسخ به شبهات و شایعات مجازی ۲۰۲۴
🚨سوال پرتکرار👇
📛متن شبهه👇
آیا آقای قالیباف و در کل رئیس مجلس برای کاندید شدن در انتخابات ریاست جمهوری نیازی به استعفا ندارد؟
خیلی ها به این امر منتقد هستند
که چرا وقتی میخواهند کاندید شوند و استعفا دهند و نمیتوانند در مجلس بمانند نماینده و رئیس مجلس شده اند؟
📌پاسخ به شبهه👇
✅خیر نیازی به استعفا ندارند
⚠️محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی روز دوشنبه در حالی که برای ثبتنام در رقابتهای انتخابات ریاستجمهوری دوره چهاردهم در محل وزارت کشور حاضر شده بود در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا از ریاست مجلس استعفا خواهد داد، گفت: «استعفا لازم ندارد».
✅ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری اصلاحی ۲۵ آبان ۱۳۶۵ صراحتا اعلام کرده است، « کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری بصورت اجراء و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند که قبل از ثبتنام از سمت خود استعفاء نموده و در آن سمت شاغل نباشند».
✅با این حساب رئیس قوه مقننه از جمله افرادی به حساب نمیآید که در امر انتخابات ریاستجمهوری در اجرا یا نظارت، مسئولیت مستقیم داشته باشد و نیازی نیست تا پیش از نامزد شدن در این رقابتها، از ریاست مجلس استعفا دهد.
🚨استدلال مخالفان چیست؟
با این حال برخی فعالان سیاسی از جمله اقای حمید رسایی، نماینده اصولگرای مجلس در دوره دوازدهم، در پستی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده، معتقد است: «رئیس مجلس در صورتی که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مطابق اصل ۱۳۱ باشد، نمیتواند کاندیدای ریاست جمهوری شود مگر اینکه از ریاست مجلس استعفا دهد. البته در شرایط عادی و عدم اعمال اصل ۱۳۱، منعی برای ورود وی به عرصه انتخابات وجود ندارد.»
استدلال نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی بر این پایه استوار است که « قانونگذار شأن و جایگاه مجری انتخابات را استثنائا در این بزنگاه حساس به شورای فوق که ترکیبی از معاون اول، رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه است تفویض کرده و در صورت کاندیداتوری هر یک از اعضای این شورا در انتخابات، به دلیل ذینفع بودن، تعارض منافع بوجود آمده که به سلامت انتخابات آسیب میزند».
✅ 👇جمعبندی👇
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، همزمان با ثبتنام برای انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که آیا ثبتنام او قانونی است گفته برای کاندیدا شدن «استعفا لازم ندارد».
هر چند سران قوای سهگانه (از جمله خود شهید ابراهیم رئیسی رییس قوه قضاییه بودند و همزمان در دورههای قبل نامزد ریاست جمهوری بودند
اما در این دوره خاص انتخابات که پس از شهادت ابراهیم رئیسی برگزار میشود، رئیس مجلس شورای اسلامی عضو شورایی است که طبق قانون باید «ترتیبی دهد» تا رئیسجمهور بعدی برگزار شود. عضویت او در این شورا، این سوال را به وجود میآورد که آیا او میتواند کاندیدای ریاست جمهوری باشد یا نه.
⚠️🚨بر اساس قانون اساسی، وظیفه تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است.
✳️ خیرالله پروین، عضو حقوقدان شورای نگهبان در یادداشتی که در سایت رسمی شورای نگهبان منتشر شده به تشریح اصل ۱۳۱ قانون اساسی و برگزاری انتخابات ریاستجمهوری زودهنگام پرداخته و تاکید میکند وظیفه شورایی که قالیباف عضو آن است، تصمیمگیری برای برگزاری انتخابات است و ادامه تشریفات برگزاری و نظارت بر انتخابات طبق روال همیشه، با وزارت کشور و شورای نگهبان است.
هر چند برخی از رسانهها و همچنین مسئولان از جمله حمید رسایی، نماینده مجلس دوازدهم میگویند عضویت قالیباف در این شورا، به دلیل ذینفع بودن، تعارض منافع به وجود میآورد.
⚠️کانال پاسخ به شبهات نیز بر اساس آنچه عضو حقوقدان شورای نگهبان در تفسیر قانون اساسی اعلام کرده، به این گفته محمدباقر قالیباف که برای شرکت در انتخابات «استعفا لازم ندارد» ✅نشان درست میدهد
منبع فکت نامه
╭┅──────┅╮
@porseshgar
╰┅──────┅╯
هدایت شده از روشنگری
آخوندی، پزشکیان و جهانگیری کاندیداهای اصلاحطلبان
🔹جلسه انتخاباتی جبهه اصلاحطلبان دقایقی پیش به اتمام رسید و به ترتیب عباس آخوندی با ۲۶ رای، اسحاق جهانگیری با ۲۴ رای و مسعود پزشکیان هم با ۲۴ رای به عنوان ۳ کاندیدای جبهه اصلاحات معرفی شدند./تسنیم
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻واکنش قابل تأمل یک نماینده مجلس به انتشار شهادت نامه محرمانه اعضای کابینه به شورای نگهبان
🔹مالک شریعتی: امیدواریم این بار با آمرین هم برخورد شود
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻 تکذیبیههای دروغین؛ فاز جدید عملیات روانی علیه اسماعیلی
🔰هیچ امضایی تکذیب نشده است/ علی باقری در ایران حضور ندارد
🔹ساعات پایانی امشب و پس از آن که افشاگری غیراخلاقی شهادت نامه اعضای کابینه درباره صلاحیت دکتر اسماعیلی، فاز جدیدی از عملیات روانی آغاز شد.
🔹در گام جدید، انتشار و توزیع گسترده تکذیبیههای دروغین در دستور کار قرار گرفته است. در مورد اول، یک کانال گمنام ادعا کرده علی باقری ضمن «رد امضای خود» آن را حاصل «فشار» برخی افراد دانسته است.
🔹فارغ از سبک نگارش ناشیانه این خبر که نوعی تناقض درونی دارد، علی باقری اکنون در مأموریت خارج از کشور به سر میبرد و هیچ تماسی مبنی بر رد شهادت خود نداشته است. این نکتهای است که از نظر خبرسازان دور مانده و منجر به تولید گاف خبری بزرگی شده است.
🔹احتمال میرود در روزهای آینده همین موجهای خبری کذب ازطریق کانالهای گمنامی که برای استفاده در مواقع خاص ساخته شده شدت بگیرد.
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور: بعضیها بعد از توافق ایران و عربستان کاسه داغتر از آش شدند!
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور: بحرین به ایران پیغام داده است تا روابط عادی شود
🔹بعضیها بعد از توافق ایران و عربستان کاسۀ داغتر از آش شدند. جالب اینکه سیدحسن نصرالله اولین کسی بود که حمایت کرد و بعد برادران مقاومت از یمن حمایت کردند.
🔹میخواستند سیاست دولت که درست بود را زیر سوال ببرند ولی برادران مقاومت خودشان پاسخ دادند.
🔹ولیعهد عربستان از طریق رئیسجمهور چین درخواست کرده بود که این رابطه را درست کنید. همینطور الان بحرین از طریق روسیه به ایران پیغام داده است تا روابط عادی شود.
✅️ @Rajanews_com
هدایت شده از سعیدیسم ✅
سعید جلیلی و مهرشاد سلیمی - سعیدیسم - رادیو رسوایی.mp3
8.33M
هدایت شده از خبردار 🚨
💠 سوابق اجرایی جلیلی در عالیترین سطوح نظام
🔰 برای پرداختن به سابقه اجرایی یک نامزد انتخابات، سوای از شاخصها و ملاکهایی که وزارت کشور و شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت آن فرد در نظر میگیرد؛ مواردی قابلیت پرداخت دارد که تصور عموم جامعه نسبت به آن مخدوش است.
🔹سابقه اجرایی به یک معنا، داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی است. یعنی فرد در مدت مشخصی، در مسئولیتها و جایگاههایی بوده که توانایی مدیریتی در او ایجاد و ارتقاء پیدا کرده است. حال سوال اینجاست که آیا هر سابقه اجرایی برای فرد کفایت مدیریتی و سیاستی میآورد؟ خیر.
🔻زیرا مدت مسئولیت یا جایگاه آن، شاید برای فرد سابقه اجرایی به معنای کسوت و دیرینگی داشته باشد اما شایستگی و کفایت را لزوماً با خود ندارد. یعنی فردی میتواند در بالاترین رده مسئولیت اجرایی مثل وزارت و شهرداری و.. باشد اما کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صدق نکند.
🔻 برعکس آن را هم داریم. ممکن است فرد تا قبل از دریافت مسئولیت اجرایی رده بالا در چنین نهادهایی، سوابق دهان پُرکنی نداشته باشد و در عین حال کفایت مدیریتی و سیاستی برای او صادق باشد. فلذا ابتدا باید تصور خود را در این زمینه اصلاح کنیم.
💡اما سوابق اجرایی دکتر سعید جلیلی
دبیرشورای عالی امنیت ملی، یکی از مهمترین نهادهای بالادستی است که بر تمام نهادهای امنیتی، اجرایی، نظارتی، قانونگذار و قضایی کشور نظارت و اشراف دارد.
جلیلی در سال ۸۶ توسط رییس جمهور وقت، به عنوان دبیر شورای امنیت ملی منصوب شد.
یک سال بعد، در سمت نماینده مقام معظم رهبری در این شورا منصوب گردیده و تا به این لحظه در این کسوت خدمت میکند.
دکتر جلیلی در این حضور ۱۷ ساله نقش بسزایی در تصمیمات این شورا داشتهاست. تصمیماتی که باعث مدیریت بحرانها و حل و فصل چالشهای امنیتی میشود.
🔹امنیت جزو پایهای ترین مسائل یک کشور است. زمانیکه قرار است یک تصمیم حتی در خردترین حالت خود اجرایی شود باید نسبت آن با امنیت ملی در داخل و خارج سنجیده شود. این جایگاه بهدلیل نقش منحصر به فردی که دارد خواه ناخواه با سه قوه در ارتباط مستمر است. دکتر جلیلی با حضور در عالیترین نهاد امنیتی کشور مثل شورای عالی امنیت ملی و به واسطه حضور در هیأت عالی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام با فرآیند قانونگذاری صحیح آشناست و اجرای کم هزینه مصوبات با بیشترین عایدی را فهم کرده است.
🔻همچنین دبیر شورای عالی امنیت ملی و نماینده رهبری در این شورا به واسطه جایگاه خطیرشان و وجه امنیتی، در تمام مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و بین المللی کشور که در حکم مسائل کلان اجرایی هستند، ورود و دخالت موثر دارند. این اشراف مدیریتی و سیاستی فرد را توانمند میکند که در بزنگاهها بهترین راهبرد را انتخاب کند.
🔻برای مثال اگر قرار است اتفاقی شبیه مدیریت کمبود کالا و ارز در کشور بیفتد، اگر فردی نباشد که به واسطه حضور و نقش در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام با نهادها و وزارتخانهها رفت و آمد نداشته باشد و چم و خم فرآیند یک تصمیم تا اجرا را تجربه نکرده باشد، حتماً کشور را از چاله به چاه میاندازد. یعنی رییسجمهور آگاه و وقت شناس با یک تصمیم به موقع هم مشکل کشور را حل میکند و هم با تصمیم خود مانع ایجاد بستر فساد میشود.
💡دستاوردهای هستهای
از هیچ، آنچه نداشتیم ساختیم
در زمانیکه کشور حتی یک سانتریفیوژ هم نداشت و دانشجویان هستهای این مملکت تا به حال یک دستگاه آزمایشگاهی سانتریفیوژ از نزدیک ندیده بودند و آقای خاتمی عاجزانه از غرب طلب ساخت آن را میکرد؛
دکتر جلیلی در دهه هشتاد، با یک مدیریت هوشمندانه کشور را صاحب این دستگاه کرد و یک مبحث کاملا علمی و پیچیده را با تدابیر خود حل و فصل کرد.
🔻بعد از آن هم در قضیه غنیسازی ۲۰ درصد، یک پروژه دیپلماسی داخلی و خارجی را جلو برد که خروجی آن شد خودکفایی در ساختن داروهای کم یاب!
🔻 علاوهبراین در همان اثنای مذاکرات دهه هشتاد جلیلی وقتی متوجه میشود که قرار است ایران در سه چهار سال آینده به تحریم بنزین تهدید شود در عرض یکی دوسال نیروهای داخل را بسیج میکند که با کلید زدن پروژه ساخت پالایشگاههای سوختی با امکانات داخلی این تهدید را خنثی کند.
دکتر جلیلی در مسیولیتهای اجرایی که تا این لحظه قرار گرفته، نشان داده است که در یک مدت کم و امکانات محدود میتواند با داشتن کفایت مدیریتی و سیاستی و در عین حال پاک دستی و پایمردی بر مبانی اسلام و انقلاب، میوه خود را که منفعت ملی است، بچیند.
✍محمدامین برغمدی
#دکتر_سعید_جلیلی
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از خبردار 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️شناسایی موانع و دادن راه حل؛ کاری بزرگی که دکتر سعید جلیلی در دولت سایه انجام داده
🔹اجرایی بودن و برنامه داشتن یعنی همین
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از خبردار 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرفسور درخشان استاد تمام اقتصاد از دانشگاه آکسفورد:
⭕️ برخی کاندیدا بجای پرداختن به عمق مسائل، شروع میکنند به وعده و وعید دادن و تصاویر زیبایی را ترسیم کردن.
اما دکتر جلیلی به خاطر اخلاق اسلامی که دارد چنین کاری را نمیکند. کم هستند سیاست مدارانی که موضع گیری سیاسی خود را منطبق کنند بر اخلاق.
من اطمینان دارم که دکتر جلیلی نقطه عطفی در تاریخ ایران خواهد شد.
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از خبردار 🚨
میگویند #سعید_جلیلی تبلیغات جذاب ندارد. حرفهای تند نمیزند. اغوا نمیکند. رای هم نمیآورد.
میگویند حرف از فرهنگ و تمدن، برای مردم نیست. این حرفها برای اندیشکدهها است نه مناظرات و تریبونهای مردمی.
👈و هنوز نمیدانند جمهوری اسلامی به دنبال رشد مردم است نه اغوای آنها.
👈و هنوز مردم سالاری امام را دیپلماسی غربی تعریف میکنند.
👈و هنوز تبلیغات بنیصدر را می پسندند نه تبلیغات امام خامنهای را.
✍ حمید طاهری
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
هدایت شده از جهش ایران
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 #فوری / حمایت آیت الله سیفی مازندرانی (دامت برکاته) از دکتر سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
- قم به عنوان مذهبیترین شهر دنیا و مرکزیت فکری، فرهنگی، سیاسی انقلاب و همچنین مرکزیت و مرجعیت حوزههای علمیه شیعه، همیشه پرچمدار ترویج نگاه انقلابی خواهد بود.
📄 متن حمایتنامه 👇🏻
https://eitaa.com/hamiyan_jalili/51447
🗳 ستاد مجازی دکتر جلیلی | @hamiyan_jalili