6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : استغفار ، صدقه ، روزه و صلوات اعمال ویژه ماه شعبان
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_عابدینی
💠 @RoozieHalal 💠
🌼ســلام مهربانان
🌱صبحتان زیبـا
🌼و پراز شادیهای ماندگار
🌱دلي شـاد و لبي خنـدان
🌼سلامتي جسم و روح
🌱تـوفيق عمل
🌼خيـر و ثواب
🌱و عاقبت بخيـری
🌼بـراتـون آرزومنـدم
💠 @RoozieHalal 💠
🌷 امام صادق(علیه السلام) فرمودند :
✍ خداوند هیچ دری را بر مومن نمیبندد ، مگر اینکه بهتر از آن را به روی او باز کند.
📚( بحار الانوار ، ج ۵۲ ، ص ۷۲)
💠 @RoozieHalal 💠
🛑خيانت و #عذر_در_مال
✨خيانت و عذر است در مال يا عرض كسى، يا حرمت و آبروى او.
🗯و از جمله افراد اين صفتخبيثه است، مال مردم را پنهانى خوردن، و #حبس_مال_مردم بدون عذر شرعى، و #كم_فروشى، و غش، و تدليس، و غير اينها.و اين صفت، ازصفات مهلكه، و اخلاق خبيثه است.و در خصوص حرمت و مذمت هر يك از افرادآن، اخبار بسيار وارد شده است.
و ضد اين صفت، امانت و راستكارى است.و آن، از جمله شرايف صفات، وفضايل ملكات، و باعث عزت و رستگارى در نزد خالق و خلق است.
راستى كن كه راستان رستند در جهان راستان قوى دستند
✨حضرت امام جعفر صادق - عليه السلام - فرمود كه: «خدا هيچ پيغمبرى را مبعوثنكرد مگر به راستگوئى و اداى امانتبه بر و فاجر» . 1
🌾و نيز از آن بزرگوار مروى است كه فرمود: «فريب مخوريد از نماز و روزه مردم، بهدرستى كه بسا باشد كه مردى اين قدر نماز و روزه كند كه اگر آن را ترك كند وحشتمىكند.و ليكن امتحان كنيد ايشان را در وقت راستگوئى و امانت گذارى» . 2
🍂و نيز از آن حضرت منقول است كه: «ببين حضرت على بن ابيطالب - عليه السلام - بهچه چيز در نزد حضرت رسول - صلى الله عليه و آله - به مرتبهاى كه داشت رسيد، آن چيز را ترك مكن.به درستى كه: رسيد به راستگوئى و اداء امانت» .3
و فرمود: «سه چيز است كه عذر احدى در ترك آنها مسموع نيست: اداء امانتبه برو فاجر.و وفاى به وعده از براى بر و فاجر.و نيكى با والدين، خواه خوب باشند يابد» . 4
👇🌱و فرمود كه: «پدرم مىگفت كه: چهار چيز است كه در هر كه بوده باشد ايمان او كاملاست، اگر چه سر تا قدم او را گناهان فرو گرفته باشد: راستى، و امانت گذارى، و حيا، وحسن خلق» . 5
🍁روزى به آن حضرت عرض كردند كه: «زنى است در مدينه كه مردم دختران را پيشدر او مىگذارند كه تربيت كند.و با وجود اين كسب ضعيف، هيچ كس را نديدهايم كهروزى بر آن ريخته شود مانند آن زن.حضرت فرمود: او راستگو است.و اداء امانتمىكند.و اينها روزى را وسيع مىگرداند» . 6
✨و هر كه ملاحظه احوال امينان را كند.و عزت و احترام و وسعت ايشان را ببيند.ومشاهده حال خيانتكاران و رسوائى و فضيحت و تهيدستى و بىاعتبارى ايشان را كند،البته ترك صفتخيانت را مىكند.و به تجربه ثابت و واضح است كه: هر خيانتكارىتنگ دست و پريشان روزگار، و هر امينى غنى و مالدار است.
1. كافى، ج 2، ص 104، ح 2
2. كافى، ج 2، ص 104، ح 5.
3. بحار الانوار، ج 75، ص 92، ح 2.
4. كافى، ج 2، ص 99، ح 3.چ
5. وسائل الشيعه، ج 13، ص 219، ح 5.
6. مدثر، (سوره 74) آيه 45.
📚معراج السعادة
عالم ربانى ملا احمد نراقى (قدس سره)
💠 @RoozieHalal 💠
💎 چرا زیاد #دعا کنیم؟
🔻امام صادق (علیهالسّلام):
كانَ جَدّي يَقولُ: تَقَدَّموا فِي الدُّعاءِ؛ فَإِنَ العَبدَ إذا كانَ دَعّاءً فَنَزَلَ بِهِ البَلاءُ فَدَعا، قيلَ: صَوتٌ مَعروفٌ، و إذا لَم يَكُن دَعّاءً فَنَزَلَ بِهِ بَلاءٌ فَدَعا، قيلَ: أينَ كُنتَ قَبلَ اليَومِ؟!
✳️ جدّم [امام زین العابدین (علیهالسّلام)] مىفرمود:
در دعا كردن، پيشدستى كنيد؛
زيرا بنده، چنانچه اهل دعای زیاد باشد، وقتى بلايى بر او نازل شود و دعا كند، گفته مىشود:
«صدايى آشناست»
و چنانچه اهل دعاىِ بسيار نباشد، وقتى بلايى بر او نازل شود و دعا كند، گفته مىشود:
«تا به حال، كجا بودى؟!»
📚 الكافي، شیخ کلینی (۳۲۹ ق)، ج ۲، ص ۴۷۲، ح ۵
💠 @RoozieHalal 💠
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نواهنگی هشدارگون و امیدبخش از سخنان «مرحوم آیت الله حق شناس» پیرامون «راه رسیدن به استجابت_دعا و برکت خواندن زیارت_عاشورا»
⬅️ حتما تا آخــر ببینید...
#آیت_الله_حق_شناس
💠 @RoozieHalal 💠
حدیث بسیار زیبا درباره توکل بر خدا و آرامش
گاهی اوقات یک برگ خشک و زرد میتونه قایقی بشه برای مورچهای که در حال غرق شدنه و نجاتش بده. خدا هم هیچگاه نمیذاره یک انسان خدا ترس غرق بشه و از جایی که فکرش رو نمیکنه نجاتش میده.
.
آنکه از خدا پروا کند،
خداوند راه نجات را به نشان میدهد
و از جایی که فکرش را نمیکند؛ روزی میدهد.
.
وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ.
.
طلاق؛ آیه 2
💠 @RoozieHalal 💠
بهترین امانتدار...!
آیت الله علی صافی گلپایگانی ره از پدرشان آیتالله محمدجواد صافی گلپایگانی ره نقل فرمودند:
برای #حفظ_اموال و اثاث از #گزند و تلف و #سرقت این دو آیه را می نوشتند و در میان اسباب قرار می دادند: «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمين» و «وَ جَعَلْنا مِنْ بَيْنِ أَيْديهِمْ سَدًّا وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْناهُمْ فَهُمْ لا يُبْصِرُون». بسیار مجرب است.
📚حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد، ص ۲۴۵ و ۲۴۶.
#آیت_الله_گلپایگانی
💠 @RoozieHalal 💠
🔆اصناف دزدان و گدايان
💠اما نوع اول: يعنى #دزدان، بعضى از ايشان كه اجتماعى دارند كه با يكديگر متفقمىشوند و بر سر راههاى مسلمانان رفته «قطاع الطريق» 1هستند.و بعضى ديگر متوسلمىشوند به سلاطين و وزراء و حكام و صدور، و ملازمت اعاظم را وسيله ظلم و تعدىبر رعايا مىسازند.و از مال ايشان مىخورند.و جمعى ديگر كه از مال مردم به اين انواعبهره ندارند، تدبيرات مىكنند، مثل نقب كندن و كمند انداختن و كيسه بريدن و داخلخانهها شدن و امثال اينها.
💠اما نوع دوم: يعنى گدايان نيز چند صنفاند: بعضى خود را كور، يا مفلوج، يا مريضمىنمايند.يا آنكه طفلى را بر سر راهها به طريق ميت مىخوابانند.و بعضى گريه و زارىرا شعار خود مىكنند.و طايفهاى اصرار و «ابرام» 2 را پيشنهاد خود مىسازند.و جمعىبه كارهاى عجيبه و سخنان غريبه، بازار گدائى خود را رونق مىدهند.چنانچه بعضى بهمسخرگى و سخنان خنده آميز گفتن.و طايفهاى به تقليد مردم.و برخى بهخوشآمدگوئى و تملق و چربزبانى.و گروهى به شعبده بازى مدارا مىكنند.و جمعىديگر به قصه خوانى و قلندرى.و طايفهاى به خواندن شعرهاى لطيفه يا كلام «مسجع» 3به صوت حسن و غنا، از طعمه مردم منتفع مىشوند.و از اين قبيلاند خوانندگان ومغنيان.و بعضى ديگر ريا و «شيد» 4و تسبيح بزرگ دانه و جامه پشمينه و ذكر را وسيلهگذران خود مىسازند.و بعضى درس خواندن و در مدرسه نشستن، يا تعزيه خوانى ياپيشنمازى را مايه گدائى خود قرار مىدهند.و صنفى ديگر خود را طبيب يا جراح يا «كحال» 5 ناميده پارهاى حشيشها و گياههاى بىفايده را بر دور خود مىچينند، و بعضىاز معجونها مىسازند، و زنان و بىعقلان را به آن فريب مىدهند.و قسمى ديگر خودرا در معرض رمالى و منجمى و فال گيرى و دعا نويسى و تعبير خواب كردن در آوردهاند.
🦋و نوعى ديگر كه زبان سخن گوئى دارند خود را در مرض واعظى در مىآورند و «طامات» 6 و «طرهات» 7بر هم مىبافند.و غير اينها از اصناف #گدايان كه هر يك طورى راوسيله خوردن #مال_مردم ساخته و تمام زندگانى خود را صرف نوعى از حرف گدائىنمودهاند.و از مبدا و معاد، و مقصود آفرينش و ايجاد غافلاند.
1. پافشارى كردن در يك امرى.
2. آوردن كلماتى به يك وزن و آهنگ.
3. مكر و حيله
4. در قديم «كحال» به كسى گفته مىشد كه هم سرمه به چشم كسان مىكشيد و هم جراحات و امراض چشمرا علاج مىكرد.
5. سخنان بىاصل و پراكنده.
6. بيهوده، ياوه.
7. كافى، ج 2، ص 104، ح 1.
📚معراج السعادة، عالم ربانى ملا احمد نراقى (قدس سره)
💠 @RoozieHalal 💠
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ #نماز_شب راه سعادت و نیک بختی
💠 @RoozieHalal 💠