recording-۲۰۲۲۱۲۱۴-۲۰۴۷۵۸.mp3
22.63M
فایل صوتی مناظره با موضوع جایگاه عقل و وحی در اجتهاد کلامی با حضور آقایان
برنجکار
گرجیان
سبحانی
قدردان قراملکی
در همایش ملی اجتهاد عقل گرا
مکان: پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
زمان: ۱۴۰۱/۹/۲۳
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
🌤«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»🌤
🌷🇮🇷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 احسنت بر سازنده ی این کلیپ
🔹زمان فیلم ۵:۱۵ است.
👌توصیه میکنیم ده و نیم دقیقه وقت بگذارید و فیلم را دوبار پشت سرهم تماشا کنید.
ایکاش ، صداوسیمای ما
این کلیپ رو هر روز و هر شب پخش کنه تا مردم روشن بشند.
این کلیپ رو خوب ببینید و
برای دیگران هم بفرستید.
#تاریخ_تکرار_میشود
#سلبریتی_دوزاری
#فوتبالیست
🆔 @zohor1457
هدایت شده از نور | Noor
خرید از فروشگاههای نور به مناسبت هفته پژوهش تمدید شد!
تا پایان روز یکشنبه 27 آذر ماه 1401، تخفیفهای ویژه در خرید محصولات نور تمدید شد.
فروشگاه قم: ابتدای بلوار امین - خیابان جمهوری اسلامی - بعد از کوچه 4 - ساختمان مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) - 02532120182
فروشگاه تهران: میدان هفتم تیر، خیابان قائم مقام فراهانی، روبروی سازمان کشتیرانی، خیابان ۲۲، کوی شهرام شمالی، پلاک ۴، طبقه ۲ - 42146000-021 داخلی 206
جهت اطلاع از خبر تمدید، لینک زیر را دنبال فرمایید:
www.noorsoft.org/fa/News/View/111300
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی
www.noorsoft.org
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
هدایت شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
معاون پژوهشی موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی اعلام کرد؛
💢«از ما» ایدهای برای اتصال پژوهشگران به مدیران اجرایی
🔹معاون پژوهشی موسسه پژوهش و برنامهریزی آموزش عالی با بیان اینکه سال گذشته در این موسسه فرمی با نام «از ما» طراحی شده است، گفت: این فرم، ایده پژوهشگران به زبان مدیران اجرایی است و در آن نتایج پژوهشها به زبان مدیران اجرایی در یک برگ تهیه میشود و برای مدیران ارسال میشود.
http://www.msrt.ir/fa/news/74952
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri✅
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
🔅امام باقر عليه السلام:
✍️ استَجلِبْ عِزَّ اليأسِ بِبُعدِ الهِمَّةِ
💠 عزّتِ طمع نداشتن را با بلندى همّت به دست آر
📚 ميزان الحكمه، جلد13، صفحه 46
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
🔴 سه جایزه برای مستند «پاییز پنجاه سالگی» در شانزدهمین جشنواره فیلم مستند سینماحقیقت
🔺 مراسم اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین المللی «سینماحقیقت» برگزار شد و مستند «پاییز پنجاه سالگی» تولید موسسه اندیشه شهید آوینی و شبکه یک سیما در بخش «جایزه شهید آوینی، به طور مشترک، تندیس نقره ای گرفت و به «محمد نصرت خوارزمی» برای نویسندگی این مستند، جایزه بهترین نویسنده گفتار متن یا گوینده تعلق گرفت. همچنین مستند «پاییز پنجاه سالگی» صاحب لوح تقدیر سرباز وطن «یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی» شد.
🌐 yun.ir/iwg1gc
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
🔻سه کامیون طلا کمک آلسعود به منافقین!
🔹«مسعود خدابنده» عضو سابق مرکزیت سازمان مجاهدین خلق، در کتاب تازه منتشر شدهی خود با نام «تهران تا تیرانا» اطلاعات تازهای از نحوه تأمین مالی سازمان منافقین در طول ۴ دهه گذشته افشا میکند.
🔹خدابنده که اکنون خارج کشور زندگی میکند در این کتاب مینویسد: در زمان صدام عملاً محدودیت مالی برای مجاهدین وجود نداشت.
🔹در یکی از سفرها به عربستان سه کامیون طلا و انبوهی هدایا از جمله ساعتهای رولکس طلا با مارک سلطنتی و اقلام دیگر به بغداد آوردیم.
🔹بعد از فرار مریم رجوی از عراق او را با چند دهمیلیون دلار اسکناس دزدیدهشده از بانکهای عراق در پاریس دستگیر کردند و فرانسه مسئله را به سوریه اطلاع داد.
🔹امروز در آلبانی ۵ زمین کشاورزی خریداری شده و در آن کمپی برای مجاهدین ساخته شده است که نهتنها مجوز ساختمان ندارد که اصلاً ردی از آن یا سکنه آن در دفاتر دولتی آلبانی وجود ندارد.
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny
هدایت شده از قرارگاه راهبردی جوانان مومن و انقلابی🇮🇷
🔴 عصر شُل مغزان و دروغگویان
🔹 مجله آگاهی نو! تصویری از مهسا امینی به شکل مونالیزا بر صفحه یک خود منتشر کرده است و مرگ او را رنسانسی برای ایران امروز دانسته و پیرامونش تحلیل های جامعه شناسی مختلف و داستان سرایی های متنوع کرده است!
🔹 اما واقعیت قضیه این است که هرچه قدر ساده لوح تر و شل مغز تر باشید بیشتر با قضیه مهسا امینی ارتباط برقرار میکنید چرا که اصل این قضیه بر پایه دروغ واضح و نابخشودنی پدرش امجد امینی و سوار شدن سرویس های بیگانه و رسانه ها و سلبریتی های مزدور بر آن و دمیدن بر آتش دروغ کشتن مهسا امینی بود.
🔹 دروغ کشته شدن مهسا و در پی آن دروغ های متعدد دیگر باعث گردید بسیاری به کف میدان بیایند که درکی از واقع بینی نداشته باشند و کلا مغز خود را تهی از استدلال و منطق کرده بودند و به اعتراف بسیاری از دستگیر شدگان هرچه شلُ مغز تر بودند وحشی تر بودند در تخریب و کشتن!
🔹 و به جرأت می توان گفت حداقل جمعیت قابل توجه ای از این اغتشاشگران خود حس می کردند اخباری که رسانه های لندنی و سعودی به خورد آنها می دهند ملغمه ای از دروغ های بزک کرده است ولی نمی خواستند قبول کنند که اینها دروغ است و همچنان با بستن درب عقل و منطق خود، راه جهل را تا ناکجاآباد ادامه میدادند.
🔹 پس اینها شل مغزانی بودند که دروغ ها را ولو اینکه حس می کردند نادرست است ولی به هیچ وجه قبول نمیکردند ولو به قیمت کشتن وحشیانه و دسته جمعی افراد بیگناه!
🔹 وجوداین دسته ازمردم که جهل را بر عقل ترجیح می دهند هرچند بسیار در اقلیت باشند بسیارخطرناک است چرا که در توحش بر داعش هم پیشی میگیرند.
@javaan_enghelabi🇮🇷
هدایت شده از قرارگاه راهبردی جوانان مومن و انقلابی🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 متن مهمی که سازمان FDD همزمان با گران شدن دلار در ایران منتشر کرد
برنامه FDD و اسرائیل برای برهم زدن اقتصاد ایران
بعد از دیدن این کلیپ میفهمید شبکههای تروریستی منوتو و اینترنشنال چرا مردم رو به خارج کردن پولهاشون از بانکها ترغیب میکنن
🔴 متن مهمی که سازمان FDD همزمان با گران شدن دلار در ایران منتشر کرد
برنامه FDD و اسرائیل برای برهم زدن اقتصاد ایران
بعد از دیدن این کلیپ میفهمید شبکههای تروریستی منوتو و اینترنشنال چرا مردم رو به خارج کردن پولهاشون از بانکها ترغیب میکنن
@javaan_enghelabi🇮🇷
هدایت شده از پژوهشگاه قرآن و حدیث
💠📣 کرسی علمی ترویجی "روش شناسی تفسیر روایی" برگزار می شود
ارائه کننده:
🎤 حجت الاسلام عبدالهادی مسعودی
(رئیس دانشگاه قرآن و حدیث و رئیس پژوهشکده تفسیر اهل بیت علیهم السلام)
ناقد:
🎤حجت الاسلام دکتر علی راد
(عضو هیات علمی دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران)
مدیر جلسه:
حجت الاسلام دکتر مهدی غلامعلی
(عضو هیات علمی دانشگاه قرآن و حدیث)
🗓 زمان: یکشنبه 27 آذر ماه
🕚 ساعت: 10 تا 12
🔺 مکان:
سالن جلسات موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
🌐 لینک ورود به جلسه:
https://vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
ادامه خبر👇👇
http://www.riqh.ac.ir/post/75658
@quran_hadith
هدایت شده از ندای تهذیب
ولایت - محمد عالم زاده نوری .mp3
36.33M
#نشر_حداکثری
🎙 بیانات مهم #استاد_عالم_زاده_نوری (معاونت تهذیب حوزه های علمیه کشور)
🔻 پیرامون:
حقیقت ولایت؛ پیوند با پیشوایِ زمانه و فاصله گرفتن از جریان باطل
♨️ عده ای در مقابل اهانت به قرآن، ولی فقیه،حجاب و قتل مردم سکوت کردند ولی در مقابل اعدام، اجتهادشان گل کرد و اطلاعیه صادر کردند.
🔴 نفرین بر علم و دانش و نماز شبی که مایه تقویت جبهه باطل شود.
⭕️ مقدس نماهای احمق و مروّج اسلام آمریکایی
📚 حوزه علمیه، حوزه اقامه دین است و اقامه دین پیوند با ولایت می خواهد.
💠 ولایت یعنی پیوستگی و معیّت با جریان حق
🔗خانه طلاب جوان
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
🌷 الگوی مدیر-معاون، الگوی مورد تاکید اسلام در خانواده
🔹 حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا سالاریفر، مدیر گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نشست علمی «مهارت های ارتباطی در خانواده با نگاه اسلامی» تبیین کرد؛
حجت الاسلام سالاری فر با اشاره به اینکه محققان اسلامی در تحلیل روانشناختی نقش زن و مرد در مدیریت خانواده، الگوی مهر و قدرت را ارائه دادهاند، گفت: اولین نکته این است که مرد وقتی خود را ستون و تکیهگاه خانواده بداند، احساس رضایت و خشنودی میکند و در پاسخ این نیاز مرد، زن باید پذیرنده باشد.
به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام محمدرضا سالاری فر، مدیر گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه امروز در نشست «مهارتهای ارتباطی در خانواده با نگاه اسلامی» که به همت پژوهشکده الهیات و خانواده وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به صورت مجازی برگزار شد، با اشاره به اینکه پایهای ترین مهارت در خانواده مهارتهای ارتباطی است، اظهار داشت: اگر مهارتهای ارتباطی در خانواده اصلاح شده و توانایی ارتباط افزایش یابد، میتواند ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کند.
وی افزود: حتی در درمان بیماریها و اختلالات شخصیت، یکی از شیوهها ارتباط موثر است. ارتباط مهمترین رکن روابط انسانی است و ابزار تعامل میان انسانهااست و ارتباط در خانواده عمیقترین، طولانیترین و بیشترین ارتباط انسان است.
سالاری فر ادامه داد: افراد در روابط تبادل احساسات و عقاید نجام میدهند و با این کار به سازگاری با یکدیگر میرسند، ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیامهای کلامی و غیر کلامی منتقل میشوند.
وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای ۴ رکن است که عبارتند از شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید، استفاده مناسب از روشهای غیر کلامی و سبک ارتباطی موثر.
مدیر گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه افزود: شنیدن فعال به این نکته اشاره دارد که اولین کار در ارتباط موثر، شنیدن همراه با توجه است. گوش دادن فعال به معنای گوش دادن هدفمند است که در آن توجه، واکنش و همدلی وجود دارد. پیامبر(ص) درگوش دادن فعال از همه انسانها بالاتر بودند به حدی که برای ایشان تعبیر (اُذُن، گوش) به کار برده میشد.
وی ادامه داد: توجه دادن، تایید و تشویق، ابراز همدلی و خلاصه کردن مهارتهایی است که برای گوش کردن فعال لازم است و در عین حال همین مهارتها، مهارتهای لازم برای مشاوره هستند. همدلی به معنای قدرت درک نظرات دیگری و خود را جای او گذاشتن بوده و در تربیت، خانواده، آموزش، مشاوره و حتی کشورداری مهارتی بسیار کلیدی است. در همدلی میتوان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.
رابطه کلامی، بیشترین نوع رابطه را در زندگی زوجین و رابطه مستقیم با استحکام خانواده دارد
سالاری فر با بیان اینکه از موانع گوش دادن فعال، میتوان به ذهنخوانی اشاره کرد، گفت: در ذهنخوانی، فرد بدون توجه به گفتههای طرف مقابل و با پیش فرضهای خود زندگی به حرف دیگری گوش میکند، در در ذهنخوانی، فرد با غربال به حرف دیگری گوش میدهد و با خیالپردازی و حق به جانب بودن پیشداوری میکند.
وی افزود: دومین مهارت ارتباطی بیان احساسات است؛ زندگی انسان مملو از کلمه و معنا است و او با استفاده از کلمات زندگی خود را معنا میبخشد، برای بیان خود و معنا بخشیدن به فعالیتها ار کلمات استفاده میکند، به همین دلیل مهمترین و در عین حال ساده ترین نوع برقراری ارتباط، در انسانها، ارتباط کلامی است هر واژه بار شناختی، عاطفی و تاثیرات پایدار بر شنونده دارد و ارتباط کلامی موفق زمانی ایجاد میشود که به آرامش طرفین کمک کند. در رابطه زوجین ارتباط کلامی بیشترین درصد را به خود اختصاص داده و از این رو این مهارت با استحکام خانواده رابطه مستقیم دارد.
مشاور خانواده تأکید کرد: زوجهای موفق ۶ برابر بیش از ازدواج های ناخرسند از ارتباطات کلامی خود راضی هستند یعنی ازدواجهای موفق در حدود ۹۰ درصد، حرف زدن یکدیگر را میپسندند. در درمان مشکلات ارتباطی، نیاز به مهارتهای کلامی بیش از همه چیز به چشم می خورد، زیرا بهترین ابزار ارتباط گفتوگو است که اگر کامل باشد ارتباط موفق و اگر نادرست باشد ارتباط با اختلال مواجه میشود.
سالاری فر به برخی از قواعد گفتوگو اشاره کرد و گفت: زمان مناسب گفتوگو وقت فراغت دو همسر است، باید به جای بهکار بردن جملات با محوریت «تو» از جملاتی با آغاز «من» استفاده کرد، پیام روشن و جملات رسا و گفتار نرم باشد، از تهدید و سرزنش خودداری شده و در کنار عقاید و نظرات به بیان عواطف هم پرداخت.
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
وی خاطرنشان کرد: در روابط خانوادگی، تبادل عاطفی بیشتر از تبادل افکار و عقاید موثر است و اگر روابط با این روش پیش برده شود، گفتوگو مؤثرتر خواهد بود، یکی از مشکلات امروز این است که خانوادهها به جای تبادل عاطفی، تبادل فکری میکنند.
مدیر گروه خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در ارتباط کلامی اصل اخلاقی، احترام در مقابل بیاحترامی است، تأکید کرد: چیزی که در خانوادهها مشاهده میکنیم این است که بدی و بی احترامی با عمل مشابه پاسخ داده میشود و این خانواده را در دور باطلی قرار میدهد، در حالی که در آموزههای اسلامی احترام در برابر بیاحترامی مطرح است.
وی افزود: یکی از مسائل موثر در زندگی و صفات خانوادههای موفق، سپاسگزاری کلامی است که مشکلات خانواده هم یک پکیج درمانی، تنها براساس سپاسگزاری و شکر برنامهریزی میشود. طبق اصل روانشناسی که هر رفتار با تشویق، تقویت میشود سپاسگزاری هم باعث تقویت رفتار در طرف مقابل میشود.
گفتوگو فرصتی برای دوستی در زنان و جایی برای اثبات خود در مردان
وی با بیان اینکه زنان گفتوگو را به عنوان فرصتی برای ارتباط و دوستی میگیرند، گفت: برای مردان گفتوگو فرصتی برای اثبات پایگاه ، گزارش و بیان از خود است، زنان غیرمستقیم و غیرتهاجمی صحبت میکنند و مردان با قاطعیت و مستقیم اما در نهایت سلامت کلامی زنان بالاتر از مردان است.
سالاری فر تصریح کرد: یکی از عوامل کمککننده در خانواده این است که آنها طبق تفاوتهای جنسیتی خود گفتوگو کنند، یعنی زن بر اساس الگوی گفتوگوی زنانه و مرد طبق الگوی گفتوگوی مردانه صحبت کنند. اگر زن مردانه یا مرد زنانه گفتوگو کنند، مشکل مشکل خواهد شد.
مشاور خانواده با اشاره به اینکه نوع اقتدار اعضای خانواده در دو الگوی کلی مطرح است، گفت: در الگوی خانواده، اقتدار و احترام والدین، محور مهم در ارتباط اعظای خانواده است و این در همه ادیان و مکاتب پذیرفته شده است.اما در الگوی زن و شوهر چه نوع اقتداری پذیرفته شده است؟ در گذشته مدیریت خانواده با مردان بود و امروز با افزایش توانمندیهای اجتماعی زنان این توزیع قدرت دچار چالش شده است.
وی ادامه داد: در این زمینه نظرات مختلفی وجود دارد، اقتدار شوهر، اقتدار زن یا مناسبات برابر؟ اما واقعیت این است که خانواده مانند هرگروه اجتماعی دیگر نیازمند مناسبات نظاممند است، چون روابط اعضای خانواده زیاد است و نیاز به تصمیمگیریهای متعدد دارد که در این شرایط تصمیمگیران باید مشخص باشند. دلیل سرپرستی خانواده توسط مردان از نگاه قرآن، تامین مخارج زندگی و تفاوتهای جنسیتی زن و مرد است.
الگوی مهر و قدرت مورد تاکید محققان اسلامی در خانواده
وی با اشاره به اینکه محققان اسلامی در تحلیل روانشناختی نقش زن و مرد در مدیریت خانواده، الگوی مهر و قدرت را ارائه دادهاند، گفت: اولین نکته این است که مرد وقتی خود را ستون و تکیهگاه خانواده بداند، احساس رضایت و خشنودی میکند و در پاسخ این نیاز مرد، زن پذیرنده باشد. در همین رابطه زنان از زندگی با مردان مقتدر احساس خشنودی میکنند. در حال حاضر مردها در تمام دنیا در شرایط ضعیف به لحاظ جایگاه خانوادگی و اقتدار قرار گرفتهاند و این موضوع برای زنان خوشایند نیست. از سوی دیگر مرد نیازمند دریافت عشق و محبت از جانب همسر خود است و زن با جاذبههای عاطفی و ظاهری و رفتارهای کلامی و غیرکلامی خود، مرد را تحت تاثیر قرار داده و به خود جذب میکند.
مشاور خانواده تاکید کرد: مرد در نقش شوهر، از قدرت و جایگاه نسبی برتر در خانواده برخوردار است و این قدرت در چارچوب عدالت و معروف قراردارد.
الگوی مدیر_معاون، الگوی مورد تاکید اسلام در خانواده
وی تصریح کرد: اگر روابط زوجین بر اساس مدیر و کارمند تنظیم شد، سلامت خانواده و روابط تحت تاثیر قرار میگیرد، زیرا اگر به همسر خود اقتدار ندادید، این همسر توان مدیریت خانه و فرزندان را نخواهد داشت، پس توصیه جدی این است که ظرفیتها و تواناییهای زن را بپذیریم و او را مشارک مرد در خانواده قرار دهیم؛ یعنی نه برتر و مافوق مرد و نه کارمند او و این الگویی است که نگاه اسلامی به آن تاکید دارد و آن را با عنوان مدیر_معاون مطرح میکند.
📝 خبرگزاری حوزه: b2n.ir/36hw
هدایت شده از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
🎥 آغاز ثبتنام در فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم از امروز
🔹ثبتنام جذب اعضای هیأت علمی از امروز آغاز شد و داوطلبان تا ۷ دی ماه ۱۴۰۱ فرصت دارند برای ثبتنام به سامانه جذب وزارت علوم مراجعه کنند.
🔹براساس فراخوان جذب هیأت علمی آبان ۱۴۰۱، ثبت نام جذب اعضای هیأت علمی از امروز شنبه ۲۶ آذر ماه ۱۴۰۱ آغاز شد، داوطلبان تا ۷ دی ماه ۱۴۰۱ فرصت دارند برای ثبتنام به سامانه جذب وزارت علوم به آدرس applicant.markazjazb.ir مراجعه کنند
♻️ با ما همراه باشید
http://eitaa.com/msrt_ir
🆔@msrt_iri✅
هدایت شده از دانشگاه قرآن و حدیث
💠📣 کرسی علمی ترویجی "نقش دانش کلام در حل بحران های اجتماعی" برگزار می شود
ارائه کننده:
🎤 حجت الاسلام دکتر اکبر اقوام کرباسی
(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
ناقد:
🎤دکتر محمدجعفر رضایی
(عضو هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث)
مدیر جلسه:
حجت الاسلام دكتر علی امیرخانی
(عضو هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث)
🗓 زمان: یکشنبه 27 آذر ماه
🕚 ساعت: 13 تا 14:30
🔺 مکان:
سالن جلسات موسسه علمی فرهنگی دارالحدیث
🌐 لینک ورود به جلسه:
https://vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
ادامه خبر👇👇
http://www.riqh.ac.ir/post/75665
@qhuacir