طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
✨محبوبه اسپیدکار:
فعالیت کتابخوانی محور کلیه فعالیت ها و پرورش تفکر اصلی ترین هدف آن می باشد
✨نشست تخصصی بازخوانی فعالیت کتابخوانی از منظر پرورش تفکر در پاسخ به این سوال که چگونه باید فعالیت های مرتبط با خواندن از مسیر پرورش تفکر گذر کند و چه فعالیت هایی در کانون ظرفیت و قابلیت رسیدن به پرورش تفکر را دارند، آغاز شد و در حاشیه ی این نشست گفت و گویی با محبوبه اسپیدکار متخصص میهمان این نشست انجام گرفت که تقدیم دوستداران پرورش تفکر می شود:
🔺بازخوانی فعالیت کتابخوانی از منظر پرورش تفکر از نظر شما به چه معنایی است؟
در پاسخ این سوال باید دید بازخوانی کتابخوانی را چگونه تعبیر می کنید آنچه مدنظر است آیا فعالیت کتابخوانی را در خدمت پرورش تفکر بگیریم یا پرورش تفکررا اصل ومبنا قرار دهیم، اما به نظر من باید فعالیت کتابخوانی رامجموعه ای از پرورش تفکر در نظر گرفته تا سواد خواندن افزایش یابد وبچه ها زیاد کتاب بخوانند و از خواندن لذت ببرند و آنچه را که می خوانند درک وفهم کنند و با دیدانتقادی به آن بنگرند.درواقع فعالیت کتابخوانی محور کلیه فعالیت هاست وپرورش تفکر اصلیترین هدف آن است که هرگز جداشدنی نیستند، ولی اگربخواهیم روشهای فعالیتهای کتابخوانی را به شکل اصولی از جنبه های مختلف پرورش تفکر بازخوانی وبررسی کنیم می بایست یکبار دیگر این فعالیت بازخوانی شود که خوشبختانه برای اولین بار کانون پرورش فکری استان گیلان به شکل خوبی این امر را آغاز نموده است. مجموعه فکرهایی که در این نشست تخصصی تولید می شود می تواند با سامان دهی وجهت دهی در راستای رسیدن به اهداف اصلی فعالیت های مرتبط با کتابخوانی به کار گرفته شود.
🔺آیا بازخوانی فعالیت کتابخوانی از منظر پرورش تفکر را ضروری می دانید؟
یکی از اصولی که در برنامه ریزی درسی و آموزشی همیشه مد نظر است اینکه بطور مداوم بر اساس یافته ها و دستاوردهای مختلف علمی وتغییراتی که جوامع پیدا می کنند ، برنامه های درسی وفعالیتهای فرهنگی بخصوص برای کودکان و نوجوانان باز خوانی و متحول بشود. مطمئنا آنچه به عنوان فعالیت فرهنگی در کانون و سایر نهادهای فرهنگی به آن پرداخته می شود در اصل وبنیاد خودش اتکا برستونهای قوی دارد که ممکن است هر از گاهی بازگشتن به آن محور و تاکید براهداف آن فعالیت ها از بیراهه رفتن ما جلوگیری کنیم چرا که ممکن است پرداختن به ظاهر و قالب فعالیت ما را از اهداف اصلی آن دور کند و مارا به اهداف وسیر صحیح آن فعالیت نزدیک نسازد.
🔺البته خود کتابخوانی شاید به تنهایی نتواند به عنوان یک قالب فرهنگی نام بگیرد ، در واقع فعالیت کتابخوانی مجموع توانمندی ها ومهارتهایی را به کار می گیرد تا به واسطه ی آن بتوان به همان اهداف یعنی لذت بردن از خواندن ، درست خواندن ، درک و فهم مطالب و داشتن دیدگاه انتقادی در انتخاب کتاب و در بالاترین سطح ، پیداکردن سیر مطالعاتی در بچه هاست همین مهارتها هر کدام می تواند یکی از فعالیت های چند گانه فرهنگی در کانون را شامل شود ولی هیچکدام به تنهایی نمی توانند تحت عنوان کتابخوانی نام بگیرند. در هر کدام از مهارتهای یادشده جنبه هایی از تفکر پرورش می یابد که با هدف گذاری درست ،شناخت صحیح از مخاطب و رشد ساختار ذهن مخاطب وشناخت ظرفیت قالبی که به کار گرفتیم می تواند بهترین راه را برای رسیدن به اهداف ذکر شده باشند در غیر اینصورت ممکن است سالهای سال درگیر اجرای فعالیت هایی باشیم که تنها عنصر گمشده در آن هدف باشد.
🔺 به نظر شما سایر فعالیتهای کانون قابلیت بازخوانی از منظر پرورش تفکر را دارندو این امر چگونه امکان پذیر می باشد؟
نه تنها این قابلیت برای سایر فعالیت های کانون وجود دارد بلکه ظرفیت های هر کدام از این قالبها می تواند به ما کمک کند که در یک دسته بندی صحیح این فعالیت ها را از منظر پرورش تفکر هدف کذاری کنیم آسیب شناسی برخی از فعالیت های جاری نشان می دهد که گاهی عدم شناخت صحیح از ظرفیت قالب ،بزرگترین آسیب را در رسیدن به اهداف ایجاد کرده است . دسته ای از فعالیت های کانون قابلیت آن را دارند که به پرورش خلاقیت منتهی شوند ،دسته ای دیگر حتی در روانشناسی یادگیری روشهای اصلی ایجاد مهارت تفکر انتقادی هستند ،دسته ای دیگر از فعالیت ها می توانند به منظور تسریع و تسهیل جنبه های مختلف رشد که زمینه ساز تفکر هستند بپرورانند.
🔺باید بدانیم در روشهایی که مناسب پرورش خلاقیت هستند در صورت عدم شناخت صحیح و رعایت نکردن اصول اجرای آن می توانند به مانع خلاقیت تبدیل شوند همین مسئله در مورد تفکر انتقادی جنبه های مختلف رشد نیز وجود دارد در واقع مربی فرهنگی بر لبه تیغی حرکت می کند که با کوچکترین اشتباه می تواند
🔺 اما مربیان در باز خوانی فعالیت ها نیازمند چه اطلاعات و معلوماتی هستند ؟
مربیان باید به دانش شناخت رشد انسان از جنبه های مختلف به شکل کاربردی آشنا شوند و فقط در دوره های
طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
✨محبوبه اسپیدکار: فعالیت کتابخوانی محور کلیه فعالیت ها و پرورش تفکر اصلی ترین هدف آن می باشد ✨نشس
آموزشی و اصول تئوری های علمی اکتفا نکنند چرا که با جریان فرآیند فعالیت ها ارتباطی ندارندهمچنین با ماهیت تفکر و ذهن و روشهایی ساخت و پرورش آن به شکل اصولی و علمی آشنا شوند و در زمینه ی رشد اخلاقی بویژه اخلاقی به معنای واقعی و اسلامی آگاه باشند پس از اینکه این سه حیطه شناخته شد می توان فعالیت ها را با توجه به ظرفیت های آن به عنوان روشها و ابزارهایی برای موارد قبل به کار برد.
🔺 پس از باز خوانی فعالیت کتابخوانی از منظر پرورش تفکر بازخوانی چه فعالیت دیگری را مناسب می بینید ؟
فعالیت کارگاهی که در دو روز در استان گیلان برگزار شد نشان می دهد که همکاران در خصوص اجرای فعالیت هایی که جنبه های مختلف رشد را تقویت می کند سوالات و ابهامات بیشتری دارند کارکرد تشکیل گروه و اهمیت آن به خصوص در سنین نوجوانی برای همکاران مهم و مورد نیاز می باشد پیشنهاد می کنم یکی از فعالیت های این رده مثلا نشریه نگاری مبنای کار قرار داده و از منظر تفکر بازخوانی شود.
گفت و گو از: اکرم السادات حسینی کارشناس روابط عمومی کانون استان گیلان
هدایت شده از نوجهان
🌀کرم ابریشم
کودک شما را #رازق خود میداند، پس ای رازق امروز، به قول خود وفا کن و حساب فردای او را بکن که میباید به #رازق_حقیقی اعتماد کند. اگر زمینه بیاعتمادی فرزند با رازق کنونی یعنی پدر بهم بخورد، او جور دیگری پرورش مییابد؛ به این صورت که روی پدر حساب نمیکند و او را حذف نموده، در خودش فرو میرود و غریب و منزوی میشود. بچهای که به پدر خود شک کرد، هر چه پدر به او بگوید باور نمیکند. او یک سلسه اوهام در ذهن خودش مثل پیله کرم ابریشم بوجود میآورد و خیالاتی میشود.
✏مرحوم آیتالله حائری شیرازی «ره»
💠 هاتف پیامآور تربیت اسلامی
🆔️ @hatef_app
هدایت شده از نوجهان
✅نکات #تربیتیـبزرگان
✅مواد خام
🌹مسئله دیگر در تربیت عقلانی، توأم بودن «عقل» و «علم» با یکدیگر است. کارخانه ای که ماده خام ندارد یا ماده خامش کم است؛ قهرا نمی تواند کار بکند یا محصولش کم خواهد بود.
🌹«علم»، به منزله تحصیل مواد خام است و «عقل»، تفکر و استنتاج و تجزیه و تحلیل است. «تلک الامثام نضربها للناس و ما یعقلها الا العالمون.» /سوره العنکبوت، آیه۴۳.
⬅️شهید مطهری/ کتاب #تعلیمـوـتربیتـدرـاسلام/ #تربیتـعقلانی
⬅️#هاتف پیام آور #تربیتـاسلامی
📌@hatef_app
📌http://hamrahmorabi.ir
✨پایگاه اینترنتی "کالک" را با هدف ترویج تفکر تشکیلاتی در میان مراکز فرهنگی و تغذیۀ محتوای تشکیلاتی مراکز فرهنگی راه اندازی کردهاند.
این پایگاه قسمتهای مختلفی دارد مانند:
اردویی که در این بخش بسته های محتوایی و ارتباطی مختلفی را به مجموعه های فرهنگی معرفی می کند؛ بسته هایی مانند بستۀ اردوی مشهد، قم و جمکران و...
تجربه نگاری اردوهای مختلف مانند اردوهای جهادی دانشگاهی و...
گزارش اردوهای تشکیلاتی مناطق مختلف کشور
مهارتی؛ شامل آموزش مهارت های مختلفی که فعالان فرهنگی به آن ها نیاز دارند
معرفی استادها و اشخاص مرتبط با فعالیتهای تشکیلاتی
برگزاری کارگاههای مختلف و متنوع مانند آموزش اصول کار تشکیلاتی، خانواده و ازدواج، طراحی نشریه، آموزش چارت و ساختار در قالب نام "مدرسۀ کالک"
www.kalk.ir
@kalk_ir
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
وفات حضرت خدیجه.pdf
3.02M
🔰 #ویژه_نامه |وفات حضرت خدیجه(س)
👈 مقام معظم رهبری(مدظله العالی): خدیجهى کبرى علیهاالصلاةوالسلام در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را به عنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اول مؤمن به اسلام او بود، بعد هم همه ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد، و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند. که اگر کمکهاى خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفه عمدهاى به وجود مىآمد. بعد هم با رسول خدا(ص) و همه مسلمین به شعب ابىطالب تبعید شدند و چند سال، دو- سه سال زندگى دشوار و طاقتفرسا را در آنجا تحمل کرد و در همان شعب ابىطالب هم دعوت حق را لبیک گفت و در حال تبعید از دنیا رفت.
بیانات در خطبه نمازجمعه ۱۳۶۵/۰۳/۰۲
♨️ #وفات_خدیجه
♨️ #رهبر_انقلاب
♨️ #ویژه_نامه
🔹با ارسال این ویژه نامه برای حداقل☝🏻نفر، در ثواب آن شریک باشید.
🔔 #تبلیغ_نیوز| پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
🌐 Tablighnews.Dte.ir
🆔 @tablighnews
هدایت شده از مجتبی وافی
🖼 امضای صیاد دلها
✅ غایت تربیت خودمون و دیگران همین یه جملهست: "من کان لله کان الله له"
🔸هم مقصدمون رو مشخص میکنه و گیج دیگه زندگی نمی کنیم.
🔸هم بیهوده خرج نمیشیم و حسرت نمی خوریم.
🔸هم از تنهایی و دشمن درون و بیرون نخواهیم ترسید.
🌹سالگرد شهادت سپهبد صیاد شیرازی گرامی باد.
🆔 @m_vafi
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
@Emamhosseinjan - @Emamhosseinjan.mp3
3.6M
🌹 برایم مادری کن روز محشر
🎤 #حاج_میثم_مطیعی
🇮🇷 @Sh_Aviny
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
⬅️سلسله نشست های معارف اسلامی و انقلاب اسلامی
✅نشست سوم: انقلاب اسلامی و سبک زندگی قرآنی
👤ارائه کننده: حجت الاسلام عیسی عیسی زاده رئیس میز تخصصی توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی
📒دبیر علمی: دکتر سید جواد میر خلیلی
⏰زمان: سه شنبه 23 فروردین ماه 1401 ساعت 13:30 الی 15
⬅️مکان: تهران- خیابان انقلاب-بین خیابان وصال شیرازی و قدس-کوچه اسکو-پلاک 15
🔷لینک ورود به جلسه
🌐 dte.bz/maarefconf
⬅️مجری: پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با مشارکت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅سلسله نشستهای جایگاه، کارکرد و نقش مسجد در جامعه اسلامی.
📒نشست اول، «مسجد، الگوی جامعه اسلامی»
👤ارائه دهنده:حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن الویری
📒دبیر علمی: حجت الاسلام و المسلمین دکتر حامد قرائتی
💠زمان : سه شنبه 23 فروردین ماه 1401 مصادف با دهم ماه مبارک رمضان ساعت 18
⬅️لینک ورورد به جلسه
🌐 http://dte.bz/historyconf
📒مجری: پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام و مرکز همکاری های علمی و بین الملل
🌐https://eitaa.com/isca24/11265
36.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹نماهنگ "اغیثینی یا خدیجه الکبری"
🔸حاج عبدالرضا هلالی
◽️به مناسبت وفات ام المومنین حضرت خدیجه الکبری سلام الله علیها
خرج حسینی شدن مار را .....
🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
⭕️ #حضرت_خدیجه (س) الگویی برای تعالی فرهنگ اسلام (بخش دوم و پایانی)
🔶 #حضرت_خدیجه (س) آنقدر #صاحب_کمالات_مختلف بود که حتی پیش از اسلام با صفاتی چون «طاهره» و «سیده قریش» و یا «إمرأه القریش؛ ملکه قریش» توصیف میشد. همگان او را بازرگانی با اموال بسیار میشناسند که تمامی اموالش را در راه اسلام خرج نموده است. توفیقی که نشان از روح بلند و آزاده این بانو دارد. از اینرو #حضرت_خدیجه (س) #نقش_ویژهای در پیشبرد #اهداف_اسلام و #فرهنگ_دینی داشت. در این نوشتار به برخی از ویژگیهای این بانوی آزاده میپردازیم؛
💠ج ـ قهرمانی در میدان صبر و شکیبایی
🔷زخمزبان، تمسخر و خشونتها مواردی بود که برای تمام مسلمانان صدر اسلام بارها و بارها اتفاق میافتاد. در این بین کسانی که بیشترین نزدیکی و حمایت را نسبت به پیامبر اکرم (ص) داشتند، بیشتر هم مورد هجوم مشکلات و تهدیدات بودند. #حضرت_خدیجه (س) هم از نزدیکترین و پایدارترین افراد نسبت به #رسول_اکرم (س) به شمار میرفت. وی در چنین شرایطی نه تنها خودشان صبر کردند، بلکه برای رفع مشکلات دیگران وارد عمل شدند و از هیچ کوششی دست نکشیدند. آن حضرت آسایش و تمام سرمایه خویش را #وقف_گسترش_اسلام و #رفع_مشکلات_مسلمانان نمودند.
💠د ـ یاوری بینظیر برای پیامبر (ص)
🔷 #حضرت_خدیجه (س) علاوه بر آنکه وظیفه مسلمانیاش ایجاب میکرد به یاری دین حق و رسول اکرم (ص) بپردازد، بلکه از آنجا که همسر رسول الله (ص) بود نیز یک نقش ویژه و بینظیری داشتند. ایشان بودند که با مهربانی و آغوشی باز به کمک و یاری پیامبر(ص) میپرداختند و در مشکلات و موانع غمخوار ایشان بودند. این نقش #حضرت_خدیجه (س) آنقدر مهم و حیاتی بود و ایشان آنها را به بهترین وجه انجام دادند، که #پیامبر_اکرم (ص) در تعبیرهای مختلف و به مناسبتهای گوناگون از همسر بینظیر خویش یاد کرده و به وصف ایشان پرداختهاند. درجایی ایشان را #بانوی_خرد و کمال، #سرمشق_ایمان و پروا، #آراستهبهارزشهایانسانی، #نمونه_آزادگی و #سمبل_حق_طلبی و #سالارزنانرشدیافته خواند و از جانب خدا به او سلام آورد، و نوید بهشت و پاداش پرشکوه داد، و بهشت خدا را در شور و شوق دیدار او وصف نمود و خبر داد که خدا بر فرشتگانش از ایمان و ایثار او مباهات میکند. [۱]
🔷در جایی دیگر او را شریک دغدغهها و وزیر کارآمد فرهنگی و اجتماعی خویش توصیف نمودند. [۲] پیامبر (ص) فقدان چنین بانویی را فاجعهبار خواندند و پس از رحلت ایشان چند روزی خانهنشین شدند. [۳] #حضرت_خدیجه (س) نمونه و #الگویی_کامل برای افراد جامعه است. اگر فردی دارای اعتبار و جایگاه خاصی در خانواده، شهر، کشور و حتی جهان است، بخواهد در مسیر زندگی، مانند این بانوی آزاده عمل کند و کسب رضایت پیامبر(ص) از خویش را تضمین نماید، باید به بررسی دقیق #زندگی_حضرت_خدیجه (س) و درس گرفتن از ایشان و البته عملی ساختن این درسها بپردازد. چنین فردی باید انصاف را رعایت کند و هرگاه حق را تشخیص داد، به دفاع از حق بپردازد و در مقابل دیگران مسئولیتپذیر بوده و در مسیر حل مشکلات دیگران کوشش نماید.
پینوشت ها:
[۱] بحارالانوار، ج۱۶، ص۷۸
[۲] همان، ج۳۸، ص۸۵
[۳] همان، ج۹، ص۶۳
نویسنده: معین شرافتی
منبع: وبسایت رهروان ولایت
#حضرت_خدیجه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 شیخ و عالم اهل سنت از دانشگاه الازهر مصر :
❣بسیاری از طلاب و اساتید و حتی محدثین بزرگ اهل سنت دارند شیعه میشوند..در روزگار سختی به سر میبریم...
♦️پس از پیروزی انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر جریان سلطه و تداوم پیشرفتهای چشمگیر علمی در ایران ، نگاه دانشمندان و علماء و طلاب کشورهای اسلامی و غیر اسلامی به تشیع و مکتب اهلبیت علیهم السلام به عنوان تنها ایدئولوژی حق و راستین دنیا معطوف شده و باعث گرویدن بخشی از آنان به تشیع و افزایش تعداد شیعیان در منطقه خاورمیانه و کل جهان شده است .
#انقلاب_اسلامی
🌍 گروه شناخت جنگ نرم و فتنه دشمن (24) https://chat.whatsapp.com/E8VL5mbKWgcAQ9QfXHabH0
❇️ مرکز فرهنگی تبلیغی آیندهسازان تقدیم میکند
📝 گزارش تفصیلی نشست «مسیر وارونه»
✅نشست مسیر وارونه با حضور کارشناسان مدعو در دانشگاه باقرالعلوم برگزار شد.
🖇در ابتدای این نشست که به بررسی چشم انداز جایگاه مدرسه در آینده کشور پرداخت, حجت الاسلام شاکری دبیر علمی اهمیت و ضرورت این موضوع را تبیین کرد و در ادامه کارشناسان محترم آقای دکتر مرتضی نظری و دکتر علی قربانی حول محورهای نشست به گفتگو پرداختند.
این گفتگو با چیستی مدرسه و ویژگی های آن به عنوان یک نهاد اجتماعی نوین آغاز شد و با بررسی اینکه آیا مدرسه زنده است یا دچار میرایی شده و اینکه برای حفظ جایگاه خود باید به چه تغییراتی تن دهد ادامه یافت.
در پایان کارشناسان به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده و نشست با جمع بندی سخن کارشناسان خاتمه یافت.
نتیجه گفتگوها نشان داد که مدرسه نتوانسته کارکد مطلوبی داشته باشد و به همین خاطر برای نوسازی هویتی و کارکردی خود باید به پارادایم ها و بنیان های نظری, دانش آموز و تغییرات فکری او در عصر کنونی و نیز توانمندسازی دانش آموزان برای زندگی آینده توجه نشان دهد.
🌐گزارش تفصیلی این نشست را در لینک زیر مطالعه فرمایید:
B2n.ir/masir-varooneh
📚 تهران میزبان بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان
🔸 همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از ۲۷ فروردین تا ۹ اردیبهشت در مصلی تهران برگزار میشود.
__
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از ماهنشان / تربیت اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 اساس #تربیت_دینی و ریشهدار بر نگاه درست انسان به خداوند حکیم و تنظیم رابطهاش با او است.
خدای نادیده و نشناخته رو نمیشود پرستید. #بذر_ایمان و باور درست به خدا در کودکی باید شکل بگیرد تا بتوان #انسان_دینی تربیت کرد.
#خداشناسی_برای_کودکان را دست کم نگیرید.
🔴 در این جلسه به شما یاد میدهیم چگونه #سوالات_اعتقادی_کودکان را پاسخ بدهید؟
و آیا آموزش خدا از طرف ما به کودکان درست است یا خیر؟
💻 این جلسه میزبان سرکار خانم #کلر ژوبرت فعالترین #نویسنده و تصویرگر کتابهای داستان برای کودکان هستیم.
😍به صورت مجازی و کاملا #رایگان 😍
لینک ثبتنام👇
https://eitaa.com/joinchat/1722679342Cb46645e389
↩️ شریک شدن در ثواب این کار خیر با ارسال آن به دیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 القای ناامیدی و بنبست جفاست!
📌بیانات مهم مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی با مسئولان
♦️با این همه تجربهی موفّقی که ما در بخشهای مختلف داریم، جفای به مردم و انقلاب است اگر امروز کسی بخواهد مردم را #ناامید کند و احساس #بنبست القاء کند و روحیهی مردم را بشکند و ارادهی مسئولین را تضعیف کند.
♦️البتّه ما در برخی از موارد شاخصهایمان منفی است؛ در زمینهی اقتصادی شاخصها شاخصهای خوبی نیست؛ این را همه قبول داریم.
♦️همهی این مشکلات اقتصادی هم به طور قطع قابل درست شدن است انشاءالله، و درست هم خواهد شد.
♦️امّا در کشور فقط مسئلهی اقتصاد که شاخص #اقتدار و پیشرفت و موفّقیّت نیست؛ شاخصهای دیگری هم وجود دارد، آن شاخصها را هم باید دید. حتّی در همین زمینهی اقتصاد هم نشانههای موفّقیّت در بخشهای مختلفی وجود دارد.
♦️قدرت یک کشور یک منظومه، و مجموعهای از عوامل گوناگون است که به هم مرتبطند. این شکل #منظومهایِ قدرت و اعتبار را ندیدن و نفهمیدن، موجب قضاوتهای غلطی میشود. پس کلّ منظومه را باید دید؛ منظومه را وقتی انسان نگاه میکند، خرسندکننده است.
📹 فيلم کامل بیانات دیدار با مسؤولان
📹 بیانات درباره مذاکرات هستهای و حرکت دیپلماسی کشور
🎙صوت کامل بیانات
🔖متن کامل بیانات
هدایت شده از مرزبان اندیشه-مرابطون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بارگذاری جدید👇
❓علت اختلاف فقهاء در اعلام ابتدا و انتهای ماه رمضان چیست؟!!!
❓چرا فقهاء با تشکیل جلساتی اختلاف خودشون رو رفع نمیکنند؟!!!
❓آیا نمیتوان با نرم افزارهای کامپیوتری ابتدا و انتهای ماههای قمری رو به شکل دقیق تعیین کرد؟!! چرا فقهاء از این نرم افزارها استفاده نمیکنند؟!!!
❓چرا بین ایران و برخی دیگر از کشورهای اسلامی در اعلام ابتدا یا انتهای ماه رمضان اختلاف وجود دارد؟!!!
❓چرا بین تقویم و زمانی که از سوی فقهاء به عنوان عید فطر اعلام میشود گاه اختلاف به وجود میآید؟!!!
✅ پاسخ علمی به همه این سوالها رو در این کلیپ مشاهده کنید.
https://eitaa.com/marzbanandishe🌺
هدایت شده از مرزبان اندیشه-مرابطون
❇️روایتهای سیاسی، ازدواج عایشه و شبهه کودک همسری
1️⃣ ازدواج یک مرد 50 ساله با دخترک 6 ساله بهاندازه کافی مشمئز کننده و آزاردهنده هست تا بتواند شنونده را تحت تأثیر خود قرار داده و هر مخاطبی آن را جنایتی علیه کودکان بنامد.
هر روزه متنها و کلیپهای تند و گزندهای را میخوانیم و میبینیم که به پیامبر اسلام(ص) و احکام دینی با برچسبها و هشتگهای؛ کودک آزاری، کودک همسری، شکنجه دختران خردسال و ...میتازند و یگانه دلیل آنان سن عایشه در هنگام ازدواج با پیامبر(ص) میباشد.
👈🏿 اما سن واقعی عایشه در هنگام ازدواج چقدر بوده است؟
2️⃣ چنانکه به برخی منابع تاریخی و یا روایی شهرت یافته اهل سنت مراجعه کنید، با اعدادی مانند 6 یا 9 ساله و یا 9 و 10ساله در هنگام عقد و بین 9 الی 12 ساله در هنگام ازدواج مواجه خواهید شد. این گزارشها و روایتها بطور معمول بر زیبایی و باکره بودن عایشه در هنگام ازدواج اشاره دارند!.
روایاتی که به اعتقاد "دنیس اسپیلبرگ" پژوهشگر و استاد تاریخ اسلام در کتاب: Politics Gender and the Islamic( سیاست، جنسیت و اسلام) برای فخر فروشی به دیگر همسران سالخورده و بیوه پیامبر اسلام(ص) و بیشتر برای اثبات امتیازی زنانه به عایشه و وجاهت دادن به جانشینی پدر ساخته شدهاند.
3️⃣ اما به جز این نقلهای شهرت یافته و ناهمخوان، تاریخ راه دیگری نیز برای پی بردن به حقیقت باز گذاشته است. ترکیب گزارشهای تاریخ فوت حضرت خدیجه(س) و فاصله سه ساله آن با ازدواج پیامبر(ص) و عایشه( و البته فاصله دو ساله عقد تا ازدواج) و همچنین فاصله ده ساله سنی عایشه با خواهر بزرگترش اسماء مادر عبدالله زبیر(سنن البيهقي الكبري، ج 6 ، ص 204 )، میتواند سن واقعی او را در هنگام ازدواج با پیامبر(ص)آشکار سازد.
4️⃣ با توجه به اين كه حضرت خديجه در سال دهم بعثت و سه سال قبل از هجرت از دنيا رفتهاند(تاریخ الامم و الملوک، ج۱۱، ص۴۹۳)؛ زمان عقد رسول خدا(ص) با عایشه در سال 13بعثت و زمان ازدواج سال دوم هجری میباشد(صحیح بخاری، ج3، ص3606، غاية السول في خصائص الرسول ص،ج 1 ، ص 236).
5️⃣ از سویی دیگر تردیدی وجو ندارد که اسماء خواهر عایشه در سال اول هجري 27 سال داشته است و در سال 73 هجری در سن 100 سالگی از دنيا رفته است(البداية والنهاية، ج 8 ، ص 345، معرفة الصحابةج 6 ، ص 3253، تقريب التهذيب، ج 1 ، ص 743).
👈🏼 بر این اساس، عایشه که یک دهه از اسماء کوچکتر است، در سال اول هجری 17 ساله بوده و در زمان به خانه شوهر رفتن 18 یا 19 سال سن داشته است.
#شبههشناسی
✍️ سید حسن هاشمی جزی🌸
https://eitaa.com/marzbanandishe🌺
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
🌱•هر صبح، یک حدیث🌱
❣امامرضاعلیہالسلام: ⇣
+ هرڪسدرآن[ماه رمضان] #خشم خودرا
نگہدارد، خداوندنيزروزقيامتخشمشرااز
اونگہخواهدداشت.🔥🌸'
-📚بحـارالأنوار، ج ۹۶، ص ۳۴۱
#اللہمعجللولیڪالفرج
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌹@farhangi_whc🌹
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀