eitaa logo
لحظه ای یاد صاحب الزمان(عج)باشیم
103 دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
6.4هزار ویدیو
145 فایل
آیت الله کشمیری ره می فرمودند: روزی یک ساعت با حضرت صاحب الأمر عج خلوت کنید، در جای خلوت زیارت بخوانید. یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی بگویید. توسل به او پیدا کنید تا رفاقتتان با حضرت زیاد شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
تقدیم به محضر امام عصر ارواحنا له الفداء🌺
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
nodbe-mehdi semawati;.mp3
8.18M
دعای ندبه اللهم عجل لولیک الفرج 🦋
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
سلام یا صاحب الزمان عج 💚 جمعه ای دیگر رسید جمعه ای که داغدار اربعین است 🏴 جمعه ای که اشک چشمان شما هم بوسه خواهد زد زمین کربلا را🕌 جمعه ای که روز قبلش عمه ات زینب به دیدار برادر آمده زینب آمد و لیکن بی رقیه نمی دانم چگونه قصه پرواز او را بر برادر گفت یاصاحب الزمان 💚 جمعه دلگیر است این جمعه هم دلگیر تر تا نیایی عقده از دلمان ما وا نشود💚 اَلــلــّهــُم عــَجــِّل لــِوَلــیــِّک الــفــَرَج🙏
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
‌14صلوات امشب هدیه میکنیم به آقا امام زمان(عج) به نیت 👇 🥀 بی کفن_سیدالشهداء_اباعبدالله الحسین_علیه السلام😭💔 فرج 🍃🌸‌‌
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
‍ 📌امنیت اربعین مدیون رشادت‌های حاج قاسم و ابومهدی است/ یاد و خاطره شهدای مدافع حرم باید به بخشی از فرهنگ اربعین حسینی تبدیل شود ✍حجت‌الاسلام اباذری، رایزن فرهنگی ایران در عراق و سخنگوی ستاد اربعین در گفت‌وگو با سایت خبری «الاربعین»: شهیدان سلیمانی و ابومهدی، شهدای جهانی مبارزه با تروریسم هستند و با رشادت‌های آنها و سایر شهدای عراق و مجاهدین اسلامی بود که تروریسم از بین رفته و امنیت اربعین حفظ شده است. گرامیداشت نام و یاد این شهدای عزیز و سرداران پیروزی بر داعش و نیابت زیارت قرائت فاتحه و اهدای بخشی از قدم‌هایی که به سمت حرم اباعبدالله الحسین (ع) بر می‌داریم به آنها، کمترین چیزی است که می‌تواند، خاطره آنها را در اذهان زائران حسینی زنده نگه دارد. یاد و خاطره این شهدای عزیز باید به بخشی از فرهنگ اربعین حسینی تبدیل شود تا نام و یاد آنها در کنار شهدای کربلا برای همیشه جاودان بماند و نسل‌های آینده بدانند که زیارت اربعین و حرم‌های مطهر در عراق و سوریه با ریختن چه خون‌های پاکی از سرداران و جوانان مبارز ایرانی، عراقی، افغانی، لبنانی، سوری، پاکستانی و یمنی زنده باقی مانده‌اند. داغ حاج قاسم روز به‌ روز تازه‌تر می‌شود، حاج قاسم شهید فراموش نشدنی و جاودانه است.
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
💠 علاقه شهید حاج قاسم سلیمانی به قرائت زیارت عاشورا ✍حاج مهدی صدفی: حاج قاسم حالات معنوی خاصی داشت و اهل زیارت عاشورا بود و هر فرصتی پیدا می‌کرد، زیارت عاشورا را می‌خواند وقتی در ماشین بود و از یک مکان به مکان دیگر می‌رفت، زیارت عاشورا یا یک صفحه قرآن را می‌خواند. یک روز با تعدادی از مداحان خدمت سردار سلیمانی بودیم، ابتدا مداحان را مورد لطف خود قرار داد و از کارکرد مداحان تعریف و تمجید کرد و بعد به آنها توصیه‌هایی کرد و گفت شما در مجالس بیشتر برای مردم و فضای داخلی آن مجلس می‌خوانید و دیگران را به گریه وا می‌دارید و متحول می‌کنید، اما باید یک ساعت راهم برای خودتان انتخاب کنید و در خلوت‌تان مناجات کنید تا آن چیزی که جلوی مردم نشان می‌دهید با باطن و بخش خصوصی و شخصی زندگی‌تان یکی باشد. گاهی می‌آمد بیت‌الزهرا (س) و در کنار قبر شهید گمنام می‌نشست و به تنهایی و دور از چشم انظار زیارت عاشورای امام حسین (ع) را زمزمه می‌کرد. حاج قاسم به مداحان توصیه کرد، اگر می‌خواهید عاقبت به‌خیر شوید، زیارت عاشورا را فراموش نکنید، بنشیند و به تنهایی برای دل خودتان زیارت عاشورا بخوانید.
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
🌺صلوات خاصه حضرت فاطمه زهرا"سلام الله علیها"🌺
۲۵ شهریور ۱۴۰۱