14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👁️🎥 فوری | تداوم بحران سیاسی در #انگلیس
❗ لیز تراس استعفا داد
‼️ لیز تراس روز پنجشنبه در پی افزایش فشارها برای کنارهگیری از قدرت اعلام کرد که از مقام نخست وزیری کنار میرود.
❗میخواستن با رژیم چنج ایران، گاز و نفت زمستونشونو تامین کنن که نقشههاشون شکست خورد و خودشون دارن رژیم چنج میشن😁
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | درباره منافع و امنیت ملی با کسی تعارف نداریم
🍃🌹🍃
🔻فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹پیام رزمایش اقتدار نیروی زمینی سپاه به دوستان و همسایگان این است که به منطقه حساس هستیم دشمنان ما اینجا لانه نکنند ممکن است لانه کردن دشمنان دودش به چشم شما هم برود.
🔸حضور ما نه بر له و نه علیه کشوری هست و کاری به مناقشات این کشورها نداریم بلکه حضور ما نسبت به منافع و امنیت خودمان هست.
🔺اجازه نمیدهیم رژیم صهیونیستی در همسایگی ایران پایگاه داشته باشد.
#روشنگری
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
10.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👁️🎥 کارشناس روس در مورد «پهپادهای شاهد136»
عضو وزارت دفاع روسیه در یک برنامه زنده، وقتی ازش دعوت میکنند برای پرسش و پاسخ ، بدون اینکه حواسش به میکروفن روشن باشد گفت: درباره پهپادهای ایرانی نپرسید، همه ی دنیا خبر دارند که ایران برای روسیه #پهپاد میفرستد، ولی ما نمیخواهیم رسما قبولش کنیم.
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👁️🎥 تکمیل روند ساخت سرکنسولگری ایران در شهر کاپان استان #سیونیک ارمنستان
🔸گزارش شده است که امیر عبداللهیان در افتتاحیه کنسولگری ایران در کاپان #ارمنستان شرکت خواهد کرد.
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
🗓 جمعه ۲۹ مهر ۱۴۰۱
🗓 ۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۴
🗓 21 اکتبر 2022
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روز شمار:
▪️10 روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
▪️14 روز تا ولادت امام حسن عسکری علیه السلام
▪️16 روز تا وفات حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️40 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️48 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
✅ #رفع #تمامی #گرفتاریها
✅ امام موسی بن جعفر(ع)از پدران گرامی اش روایت می کند که پیامبر خدا(ص)به امام علی(ع)فرمودند:یا علی،هرگاه سختی وناگواری به تو روی آورد،بگو:
✅ «اللَّهُمَّ إِنّی أَسئَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ،وَ آلِ مُحَمَّدٍ أَن تُصَلِّی عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَأَن تُنجِیَنی مِن هذَا الغَمِّ» صحیفة کاظمیه ص289
🔰 #ذکر روز #جمعه ۱۰۰ مرتبه : الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و عجل فرجهم "خدایا بر محمد و آل محمد درود فرست و در فرج ایشان (حضرت مهدی) تعجیل فرما"
🔰 ذکر روز جمعه برای #عزیز #شدن بسیار توصیه شده است روایت شده است که در این روز عزیز #زیارت #امام #زمان (عجل الله تعالی فرجه و الشریف) خوانده شود.
✅ برای #حجامت و #خون دادن روز خوبی است.
✅ برای #اصلاح #سر و #صورت روز خوبی است.
✅ برای گرفتن #ناخن روز خوبی است.
⛔️ برای #زایمان روز خوبی نیست.
✅ برای برش و دوخت #لباس روز خوبی است.
⛔️ برای #ازدواج روز خوبی نیست.
⛔️ برای #مسافرت رفتن روز خوبی نیست.
🔹 #اوقات_شرعی_به_افق_تهران
🔹اذان صبح ۴:۵۱:۶۰ طلوع آفتاب ۶:۱۵:۴۷
🔹 اذان ظهر ۱۱:۴۸:۵۶ غروب آفتاب ۱۷:۲۱:۳۳
🔹 اذان مغرب ۱۷:۳۹:۵۸ نیمه شب شرعی ۲۳:۰۶:۴۶
⏰ ذات الکرسی عمود ۸:۳۶
🤲 دعا در زمان ذات الکرسی مستجاب است.
🗓 ذات الکرسی مخصوص روز #جمعه است.
📖 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✅فتنه در قرآن
🌳🌲چرا بقیه الله های زمان جلو فتنه را نمی گیرند؟
[سوره هود (11): آيه 116]
فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَسادِ فِي الْأَرْضِ إِلاَّ قَلِيلاً مِمَّنْ أَنْجَيْنا مِنْهُمْ وَ اتَّبَعَ الَّذِينَ ظَلَمُوا ما أُتْرِفُوا فِيهِ وَ كانُوا مُجْرِمِينَ (116)
پس چرا در قرون قبل از شما، صاحبان علم و قدرتى نبودند تا مردم را از فساد در زمين باز دارند، مگر گروه كمى از كسانى كه از ميان آنان نجاتشان داديم، و ستمگران دنبالهرو و دلبستهى مال و مقامى شدند كه در آن مست و سركش شده بودند و آنان مردمى مجرم و گناهكار بودند.
🌳🌲آیه الله جوادی آملی تفسير سوره ذاريات جلسه 20 (1395/11/06)
﴿اتَّقُوا فِتْنَةً﴾ که اين فتنه فقط شامل ستمکاران نميشود، بلکه همه را ميگيرد، حالا بايد ديد که آن چه فتنه اي است که عدهاي که بايد امر به معروف و نهي از منکر کنند نکردند، وظيفه خود را انجام ندادند دامنگير آنها شده است. در بخشهايي از قرآن کريم که بحثهاي آن قبلا گذشت، فرمود اينها که ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ هستند ﴿فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَساد﴾ ذيل آيه اين مطلب ثابت شد که اين لقب «بقيّة الله» در نظام خلقت بالاصاله برای اهل بيت مخصوصاً وجود مبارک وليّ عصر است؛ اما بالتّبعِ وليّ عصر شاگردان آنها هم «بقيّة الله» هستند. ، فرمود اينها ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ هستند، در اديان سابق، شرايع سابق علما را ميگفتند: ﴿أُولُوا بَقِيَّةٍ﴾ چون اينها هستند که ميمانند، فرمود چرا «اولوا بقيّه»اي نبودند در برابر اينها که جلوي فضاي مجازي يا حقيقي را بگيرند ﴿فَلَوْ لا كانَ مِنَ الْقُرُونِ مِنْ قَبْلِكُمْ أُولُوا بَقِيَّةٍ يَنْهَوْنَ عَنِ الْفَساد﴾ فرمود آنها که «بقيّة الله» هستند ؛اينها بايد جلوي فضاي مجازي را بگيرند، به نظر ما جلوي فضاي حقيقي را بگيرند اين فضا فضاي حقيقي است که دامنگير خيلي از جوانها شده است. فرمود چرا «بقيّة الله»هاي جامعه جلوي اين فضاي مجازي را نميگيرند ، اين گونه از فِتن ﴿لا تُصيبَنَّ الَّذينَ ظَلَمُوا مِنْكُمْ خَاصَّةً﴾ اگر «اولوا بقيّة»؛ يعني «بقيّة الله»ها يعني شاگردان «بقية الله» يعني مصاديق «الْعُلَمَاءُ بَاقُونَ مَا بَقِيَ الدَّهْر»، اينها اگر قيام کردند و چنين فتنهاي بيايد يقيناً ذات اقدس الهی اينها را حفظ ميکند و گرنه اگر ـ خداي ناکرده ـ اينها هم به وظيفه خود عمل نکنند، اين طور ميشود.
🏝نخستین کلام حضرت مهدی(عج)
✨آگاه باشید ای اهل عالم که منم شمشیر انتقام گیرنده،
بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را تشنهکام کشتند،
بیدار باشید ای اهل عالم که جد من حسین را عریان روی خاک افکندند.
📗الزامالناصب،جلد۲،صفحه۲۳۳
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
19.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝راز سیناے مهدوے🏝
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
📌 سه در بهشت از قم باز می شود!
🔸 در مقام و منزلت و جایگاه حضرت معصومه سلام الله علیها نزد اهل بیت علیهم السلام همین بس که امام صادق علیه السلام فرمودند: «اَلَا اِنَّ لِلْجَنَّهِ ثَمَانِیَهَ اَبْوَابٍ ثَلَاثَهٌ مِنْهَا اِلَی قُمَّ تُقْبَضُ فِیهَا امْرَاَهٌ مِنْ وُلْدِی اسْمُهَا فَاطِمَهُ بِنْتُ مُوسَی وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِیعَتِی الْجَنَّهَ بِاَجْمَعِهِمْ؛ آگاه باشید بهشت، هشت در دارد که سه در آن به سوی قم است. بانویی از فرزندان من در آنجا وفات می کند که نامش فاطمه دختر موسی است و همه شیعیان ما به شفاعت او وارد بهشت می شوند.»
🔸در روایات از شهر قم با عنوان آشیانه آل محمد و پناه گاه علویان و جایگاه شیعیان ایشان یاد شده و اهل قم، یاوران اهل بیت علیهمالسّلام خوانده شده اند. شهری که در عصر خلفای عباسی که اولاد علی علیه السلام در شکنجه و فشار قرار می گرفتند یکی از اصلی ترین پناهگاه های پیروان اهل بیت علیهم السلام بوده؛ اما یقیناً یکی از دلایل مهم تثبیت و گسترش ولایت پذیری و نزول برکات در قم، وجود پر برکت فاطمه معصومه علیها السلام است.
🌐 جهت مطالعه بیشتر و مشاهده منابع، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/188249
📎 #امام_زمان
📎 #حجاب
📎 #حضرت_معصومه
📎#سلام
📎#لبیک_یا_خامنه_ای
📎#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹
🔵ضرورت اطاعت از رهبرى
#نهج_البلاغه
⚪️وَ إِنَّ فِي سُلْطَانِ اللهِ عِصْمَةً لاَِمْرِکُمْ، فَأَعْطُوهُ طَاعَتَکُمْ غَيْرَ مُلَوَّمَة وَ لاَ مُسْتَکْرَه بِهَا. وَاللهِ لَتَفْعَلُنَّ أَوْ لَيَنْقُلَنَّ اللهُ عَنْکُمْ سُلْطَانَ الاِْسْلاَمِ، ثُمَّ لاَ يَنْقُلُهُ إِلَيْکُمْ أَبَداً حَتَّى يَأْرِزَ الاَْمْرُ إِلَى غَيْرِکُمْ
💠 و همانا حكومت الهى حافظ امور شماست، بنابراين زمام امور خود را بى آن كه نفاق ورزيد يا كراهتى داشته باشيد به دست امام خود سپاريد. به خدا سوگند اگر در پيروى از حكومت و امام، اخلاص نداشته باشيد، خدا دولت اسلام را از شما خواهد گرفت كه هرگز به شما باز نخواهد گردانيد و در دست ديگران قرار خواهد داد.
📘#خطبه_169
#سلام
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ثامن_مدیا_قزوین
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•
https://rubika.ir/rayehe_omid🌹
https://eitaa.com/SALAM42🌹