فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله جنتی: در موضوع تایید صلاحیتها یک خط مستقیم را انتخاب کردیم و این خط را ادامه میدهیم.
خبرنگار: آیا برای تایید به شما فشار نمیآورند؟
آیتالله جنتی: جرات نمیکنند😂
جانم آیتالله جنتی عزیز حفظهالله تعالی؛ خار در چشم دشمن.
پرچم بالاست 🇮🇷✌️
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#شورای_نگهبان
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#دولت_انقلابی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
🔴 صریح و شفاف، تیم انقلاب این ۴ نفر هستند. با توجه به سناریوهای مختلف معاندین و البته اصلاحطلبان و معتدلین، احتمال هر نوع اجماع یا اقدامی ممکن است. هر نوع!
پس اخلاقا و شرعا،هرگونه تخریب، توهین،سیاه نمایی علیه هر کدام از این تیم اصلی، خطا و عین خیانت است؛ از جانب هرکسی از هر طیفی باشد. همانطور که عوامل تخریب و عدم اتحاد منجر به نکبت سال ۹۲ ، در هشت سال خسارت روحانی شریکند.
تخریب و تحقیر این تیم، خیانت است. چون هم اصلاحطلبان و هم سرویسهای اطلاعاتی سناریوی A و B طراحی کردند و رعایت برخی حدود، باطل السحر آنها خواهد بود.
🇮🇷🌸🇮🇷🗳
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#دولت_انقلابی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
❇️ " قالیباف، جلیلی، زاکانی و بذرپاش"
کدامیک را بر گزینیم؟
🔸🔸🔸🔸
🔹 این چهار نفر از عناصر جبهه انقلاب هستند و جبهه مخالف در پی اختلاف افکنی بین طرفداران آن هاست.
به هوش باشیم؛ تبلیغ علیه کاندیداهای انقلابی و تخریب آنها، بازی در زمین جبهه دشمن و غرب گرایان و تقویت آنهاست.
امید داریم این عناصر مجاهد انقلاب، در روزهای نزدیک به انتخابات اجماع کنند و به نفع کاندیدایی که از اقبال بیشتر مردم برخوردار است انصراف داده و او را حمایت و تقویت کنند تا جبهه انحراف و غربگرا بر کرسی سرنوشت ساز ریاست جمهوری دست پیدا نکند.
پس شایسته و ضروری است؛ احساسات پاک مان را کنار بگذاریم و به مصلحت نظام مقدس جمهوری اسلامی بیندیشیم و کسی را که از مقبولیت بیشتر مردم برخوردار است انتخاب کنیم و با این عمل انقلابی، حامیان غربگرای داخلی و دشمنان خارجی را از دستیابی عناصر خودفروخته آنها بر قوه خطیر و مهم مجریه ناامید کنیم.
✍محمدعلی برزگر
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#دولت_انقلابی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخهای قدیمی امام راحل به گستاخی های جدید احمدی نژاد. دم سازنده این کلیپ گرم. خوب مسئله رو مطرح و جمع کرده.
👌👌👌
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#دولت_انقلابی
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
🔴این شهیدرئیسی نیست
👤 #محسن_مهدیان
🔹همسر شهید رئیسی گفت با شهید رقابت نکنید. جمله ساده و گویا است. اما چرا؟ رقابت با شهید ثمره اش چیست که تلخ است؟ رقابت کجاست؟
در ذهن مخاطب؛ مردم. یعنی در ذهن جامعه از شهید عبور کنند. اما مگر ممکن است؟
مردم دلبسته به شهید و وابسته به گفتمان او هستند.
اینجاست که رقابت شکل جدیدی می گیرد؛ رقابت از طریق تحریف.
🔸اما تحریف شهید چطور ممکن است؟ همین که این روزها در گوشه و کنار می بینیم: شهید رئیسی بدون دولت رئیسی.
✅تحریف شهید یعنی تقلیل از رئیس دولت تراز به یک رئیسی خوب. تحریف یعنی خودش خوب بود اما دولتش نه. اخلاص داشت اما کارآمد نبود. تلاش داشت اما موثر نبود.تقوا داشت اما متخصص نبود.
🔹اینجاست که باید نگران بود. خیر.
رئیسی صبور و اهل مدارا بود. اما ثمره این ویژگی فردی شد دولت وحدت گرا. دولتی که از حاشیه سازی پرهیز می کرد و هر روز به بهانه ای جامعه را چنددسته نمی کرد.
🔸اهل مراعات و سازگاری بود و نتیجه این خصیصه فردی شد همدلی با قوا و پرهیز از اختلاف مقابل چشم مردم.
✅تکبر و تفرعن نداشت و ثمره این اخلاق فردی شد مشورت و عقل جمعی و از همه مهمتر مردمداری.
🔹ساده زیست و اهل چشیدن فقر بود و اثر این ویژگی شد محرومیت زدایی. شد احیای چندصد کارخانه ورشکسته و کاهش نرخ بیکاری به کمترین رقم بعد از انقلاب.
🔸دوری از رانت و خاصه تراشی اش شد مبارزه با فساد و گشت ارشاد مدیران. ثمره صداقت فردی اش شد شفافیت با مردم. شد پاسخگوئی دولت.
✅اهل تلاش بود و نتیجه این تلاش بی امان شد 47 سفر استانی در 33 ماه خدمت. صبور بود و ثمره این فضیلت فردی شد مدارا با مخالف و رعایت اخلاق رقابت. شد تحمل تهمت ها و بدگوئی ها.
🔹اخلاص داشت و اثرش شد حق بینی در ابتدا و انتها و حین کارها و غیر او ندیدن. همین شد کارآمدی. حرف زور را نمی پذیرفت و ثمره همین ظلم ستیزی اش شد حمایت تمام قد از جبهه مقاومت و ایستادن مقابل ابرظالمان جهانی.
🔸در نهایت اینکه خادم الرضا بود و از سر همین خادم الرضایی خادم مردم شد، چون به سخن حاج قاسم باور داشت که صحن رضوی به وسعت جمهوری اسلامی است و همه مردم ایران زائرند و دست به دامن انسان کامل و باید برای شان خادمی کرد.
💢مدیر موحدی که انقلاب اسلامی تربیت می کند، فضائل اخلاقی اش را از دل مردم سالاری و زیر بار مسوولیت اجتماعی وسیاسی رفتن می گیرد نه از سر سجاده عزلت نشینی و خلوت رهبانیت. خلاصه اینکه رئیسی را به بهانه رقابت تحریف نکنید.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#دولت_انقلابی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این کلام رهبری است در تعیین حدود شرعی رقابت انتخاباتی است؛ تصمیم با شما.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_وعده_های_صادق
#خادم_ملت
#مثل_رئیسی
#دولت_انقلابی
🔝#انتشار_حداکثری_با_شما
@SAboozar313
May 11
May 11