سید علی مرعشی:
دوگانگی عجیب CNN در پوشش مجری
در مصاحبه برنامه ریزی شده CNN با شهید رئیسی، مجری CNN از داشتن حجاب خودداری کرد و این مصاحبه لغو شد. اما هنگام مصاحبه ابومحمد الجولانی، مجری مجبور به رعایت حجاب شد.
صرفنظر از انحرافات تحریرالشام، این به روشنی نشان میدهد که رعایت حجاب توسط افراد بیحجاب کاملا بستگی به این دارد که محیط فرد بیحجاب با چه میزان اقتداری حجاب را الزام میکند؟
https://eitaa.com/SAmarashi
والتر میشل روانشناس آمریکایی قریب ۵۰ سال پیش آزمایش معروفی را انجام داد به نام آزمایش مارشمالو. او کودکان زیر سن مدرسه را به سالنی میبرد و جلوی هر کدام یک مارشمالو میگذاشت و میگفت میروم و یک ربع دیگر برمیگردم. هرکس بتواند مارشمالوی خود را در این فاصله نخورد به او یک دانه دیگر مارشمالو میدهم و به دیگران نه. گزارش او نشان میدهد که جز انگشت شماری از کودکان بقیه مارشمالو را در فاصله رقت و برگشت والتر میشل خوردند. او چند دهه این کودکان را زیر نظر گرفت تا بزرگ شدند. کسانی که قدرت تعویق کامیابی داشتند و توانسته بودند خود را کنترل کنند در همه شاخصهای سلامت روان، شخصیت و موفقیت به مراتب بهتر بودند. مشکل تنها این بود که تعداد این افراد کم است. خیلی کم!
این آزمایش نشان میدهد که برای کنترل رفتار، پاداش و توضیح نتیجه رفتار اثر کمی دارد.
لحظهای چشمان خود را ببندید و تصور کنید که اگر والتر میشل بجای وعده پاداش وعید تنبیه داده بود و گفته بود هرکس مارشمالوی جلوی خود را بخورد تنبیه میشود چه اتفاقی میافتاد؟ درست است. تعداد خیلی بیشتری از خوردن مارشمالو اجتناب میکردند.
درست به همین دلیل است که هرگز در هیچ جامعه و کشوری برای عدم پرداخت مالیات قوانین تنبیهی حذف نمیشوند. برای جرایم رانندگی همینطور. برای جلوگیری از قتل همچنین و برای هر جرم و تخلفی قص علیهذا.
کسانی که فکر میکنند دلسوز مسئله حجابند و با تنبیه متخلف در این زمینه مخالفند از سه حال خارج نیستند. یا واقع بین نیستند و گرفتار خوشبینی افراطی شدهاند که کمی بعید است زیرا در سایر تخلفات به چنین نرمشهایی قائل نیستند. یا از اجرای حکم خدا ترسیدهاند و عقب نشستهاند. یا خدای ناکرده دنبال ریختن نامحسوس آب به آسیاب بیحجابی هستند. اعاذنالله و ایاکم.
https://eitaa.com/SAmarashi
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا قانون حجاب؟
https://eitaa.com/SAmarashi
الفتح
قُل لِّلْمُخَلَّفِينَ مِنَ الْأَعْرَابِ سَتُدْعَوْنَ إِلَىٰ قَوْمٍ أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ تُقَاتِلُونَهُمْ أَوْ يُسْلِمُونَ فَإِن تُطِيعُوا يُؤْتِكُمُ اللَّهُ أَجْرًا حَسَنًا وَإِن تَتَوَلَّوْا كَمَا تَوَلَّيْتُم مِّن قَبْلُ يُعَذِّبْكُمْ عَذَابًا أَلِيمًا
ﺑﻪ ﻣﺘﺨﻠﻔﺎﻥِ ﺑﺎﺩﻳﻪ ﻧﺸﻴﻦ ﺑﮕﻮ : ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺳﺮﺳﺨﺖ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪ ﺩﻋﻮﺕ ﺧﻮﺍﻫﻴﺪ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺠﻨﮕﻴﺪ ، ﻳﺎ ﺁﻧﻜﻪ ﺍﺳﻠﺎم ﺁﻭﺭﻧﺪ ; ﭘﺲ ﺍﮔﺮ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻛﻨﻴﺪ ﺧﺪﺍ ﭘﺎﺩﺍﺵ ﻧﻴﻜﻲ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﻱ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﻴﺪ ، ﻫﻤﺎﻥ ﮔﻮﻧﻪ ﻛﻪ ﭘﻴﺶ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺭﻭﻱ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪﻳﺪ ، ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺩﺭﺩﻧﺎﻙ ﻋﺬﺍﺏ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻛﺮﺩ .(١٦)
هدایت شده از خبر فوری و مهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نقطه زنی عجیب اقبالی!
اگر شما اصلاح طلبا درد دین و حاکمیت جمهوری اسلامی دارید چرا در سه دهه گذشته خلافش رو ثابت کردید
اگر هم این قانون حجاب ، ضد دین و در راستای تقابل مردم با حکومته پس چرا از تصویبش عصبانی هستید؟
شما که باید خوشحال باشید 🙂
.
🚨 خبر فوری و مهم 👇
🆔 @news101
هدایت شده از [ خبرگزاری عَمّار ]
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻با افرادی مانند برهانی غربگدا باید همینطور بحث کرد.
🔹جواب مزخرفات وقیحانه و کوچه خیابانی برهانی، باید اینگونه کوبنده و طوفانی داد.
🔹مثل آقای اقبالی که اینجا با تانک ذوالفقار ایرانی از روی این سرباز-سخنگوی غربی در تهران رد می شود
🔹همان ها که روشنفکر کافه برویشان کیوانامام بود و به دویست دختر تجاوز کرد و شهردار آمریکا درس خوانده شان در حمام زنی را به ضرب گلوله کشت.
همان بیماران جنسی که لابد با هیچ چیز و صحنه اروتیکی تحریک نمی شوند.
🔻به خبرگزاریمردمیعَمّار بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/2044657664C50ccd48f34
@adminpress : تحریریه
با سلام؛
این پرسشنامه توسط تعدادی از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز و برای یک پژوهش علمی مهم و پیشرفت دانش ساخته شده است. از شما درخواست داريم اگر سن تان بین ۲۵ تا ۴۰ سال است و حداقل ۵ سال از شروع زندگی متاهلی شما گذشته، با پر کردن این پرسشنامه ما را در این تحقیق یاری کنید. اطلاعات شخصی شما هیچ جا مورد استفاده قرار نمیگیرد و فقط جنبه آماری پژوهش اهمیت دارد. نیازی به درج مشخصات هویتی مانند نام و نام خانوادگی نیست.
🙏🌷
https://survey.porsline.ir/s/JlbkOdSk#?ref=te
◻️پاسخی به شبهه یکی از اساتید حقوق جزا و جرمشناسی درباره رابطه «عدالت» و «اجرای حدود اسلامی»
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸نقل میکنند که یکی از متخصصان حقوق جزا و جرمشناسی در پاسخ این سوال که چرا کتابی در موضوع حقوق جزا نمینویسد؟ چهره در هم کرده و فرموده: «من کتاب بنویسم تا شما اعدام کنید و دست بِبُرید و سنگسار کنید؟!»
در این میان یکی از حاضران پرسیده است: «مگر شما حدود و قصاص را قبول ندارید؟»
استاد محترم در پاسخ گفته است نه تنها قبول دارم؛ بلکه مدافع اجرای حدود و قصاص هم هستم! اما مقدمه اجرای حدود اسلامی، تحقق عدالت اسلامی است. «شما نخست عدالت اسلامی را اجرا کنید خودم برای اجرای حدود، کفن میپوشم». ابتدا باید عدالت اسلامی را اجرا کرد و پس از نهادینه شدن عدالت اسلامی در جامعه آنگاه نوبت به اجرای حدود میرسد. و ادامه داده است که «در عدالت اسلامی فقر نیست، بیکاری نیست، فساد نیست، رانت نیست، ستم نیست!» اما «در جامعهای که بیکاری و فساد است و خبری از عدالت نیست، اجرای حدود، معنا ندارد و اجرای حدود خودش نقضِ غرض است و خودش ستم است!»
و سپس هم ادامه داده است که «چگونه میشود در کشوری که فقر، بیکاری، گرانی، و طلاق زوجین بیداد میکند برای فریب افکار عمومی از حجاب حرف زد.»
جدیداً هم در یکی از کانالهای علمی دیدم که با قلم خود آن استاد این مطلب و این پرسش و پاسخ مطرح شده است!
♦️هر چند بنده نمیتوانم باور کنم که چنین سخنانی از یک متخصص حقوق و جزای اسلامی صادر شده باشد! زیرا بطلان و سستی چنین سخنی آشکارتر از آن است که نیاز به بررسی تفصیلی داشته باشد. چنین سخنانی که مدتی است به گونههای مختلف و با بیانهای گوناگون از سوی مخالفان حدود وقوانین اسلامی بر زبان جاری میشود، بیش از آنکه محصول «دلیلجویی» و بحثی «علمی و تحقیقی» باشد، بیشتر معلول «علتهایی درونی» و «انگیزههایی غیرعلمی» است.
یعنی این محقق محترم و امثال او، نمیدانند که
✔️اجرای حدود از ارکان عدالت اسلامی است؟ یعنی یکی از اجزا و ارکان عدالت اسلامی، اجرای حدود اسلامی است؟
✔️آیا این استاد محترم نمیداند برای مبارزه با فساد و رانت و ظلم، چارهای جز اجرای حدود و دیات نیست؟
✔️آیا این استاد محترم نمیداند که منوط کردن اجرای حدود و مواجهه سخت با مجرمان، به رفع فقر، بیکاری، گرانی و طلاق در جامعه، منوط کردن آن به امری محال است؟! زیرا هیچ جامعهای نبوده و نیست و پیدا نخواهد شد که چنین اموری در آن وجود نداشته باشد. اساساً ما «جامعه معصوم» نداریم.
✔️ممکن است گفته شود که منظور این استاد محترم این نبوده است که «هیچ» فقر و بیکاری و گرانی و طلاقی در جامعه نباشد بلکه منظورشان به صورت نسبی بوده است! اگر چنین باشد، سؤال میکنیم که معیارشان چیست؟ تا چه میزان یا تا چه درصدی از وجود فقر و بیکاری و گرانی و ... را مانع اجرای حدود اسلامی نمیدانند؟! و آن معیار و میزان را به چه دلیلی و با چه میزان و معیاری تعیین کردهاند؟!
✔️به علاوه آیا این نظر ایشان فقط مربوط به حدود و ارزشهای اسلامی است یا هر ارزش و قانونی را شامل میشود؟ مثلاً اگر کسی بدهی خود را نداد، یا اگر کسی خانه خود ایشان را آتش زد یا ماشین خود ایشان را دزدید باز هم نظرشان این است که تا زمانی که فقر و گرانی و طلاق در جامعه هست، نباید قوانین و مقررات را درباره آنها اجرا کنیم؟! یا اجرای چنین قوانین و مقرراتی را بلااشکال میدادند؟ اگر پاسخ منفی باشد، که معلوم است نتیجه چنین نگاهی، چیزی جز هرج و مرج اجتماعی و اختلال در ابتداییترین حقوق مردم نخواهد بود و اگر پاسخ مثبت باشد، سؤال میکنیم چه تفاوتی میان مقررات و قوانین اسلامی و مقررات و قوانین بشرساخته وجود دارد؟ چرا اجرای مقررات و قوانین اجتماعی بشرساخته را منوط به رفع فقر و بیکاری و طلاق و ... نمیکنید؟!
✔️میگوید «چگونه در کشوری که طلاق بیداد میکند میتوان از حجاب دم زد»؛ آیا نمیداند که میزان رشد طلاق در ایران و سایر جوامع دنیا، همبستگی مثبتی با میزان شلحجابی و بیحجابی دارد؟ یعنی یکی از راههای کاهش طلاق و فروپاشی خانواده، جلوگیری از بیحجابی است.
✔️به راستی از نظر این استاد محترم، بیحجابی در میان خانوادههای فقیر بیشتر است یا ثروتمند؟ در شمال تهران بیشتر است یا جنوب آن؟
🔸همانطور که گفتم چنین اظهار نظرهایی فاقد «دلیل»اند، باید «علت» آنها را جست و درمان کرد.
#عدالت
#فرهنگ
#شبهه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
سوءاستفاده تبلیغاتی از زنان در غرب
تبلیغات مجلات [نیز] زنان را مورد جنسی سازی قرار می دهد. اول، مطالعات نشان می دهد که زنان اغلب به عنوان اشیاء جنسی در چنین تبلیغاتی نشان داده می شوند (به عنوان مثال، بیکر، 2005؛ لیندنر، 2004). لیندنر (2004) در تحلیلی گزارش داد که به طور متوسط 40 درصد از تبلیغات زنان را به عنوان اشیاء تزئینی نشان می دهند. هنگامی که زنان به عنوان "تزئینات" در تبلیغات نشان داده می شوند (با ایستادن اغواگرانه در کنار خودرو برای بهبود تصویر خودرو)، هدف اصلی آنها این است که به آنها نگاه شود.
Lindner, K. (2004). Images of women in general interest and fashion advertisements from 1955 to 2002. Sex Roles, 51, 409-421.
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231
هدایت شده از دکتر محسن عزیزی ابرقوئی
رضایتمندی زناشویی در بانوان مسلمان
از زمان حملات تروریستی شهر نیویورک در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱.م، اسلام در بسیاری از مناظره ها، بحث ها و نشریات موضوع محوری بوده است (الغافلی و همکاران، ۲۰۱۴). بحث در مورد اسلام غالباً به مسائل خانوادگی مربوط می شود که توسط رسانه های غربی عمدتاً به صورت منفی تلقی می شود. به عنوان مثال، مسائل مشکل ساز شامل نقش های جنسیتی و رفتار با زنان است (مک دونالد، ۲۰۰۶؛ ریدوانی، ۲۰۱۱؛ اناجی، ۲۰۱۶). با این حال، مطالعات این دیدگاه نامطلوب از وضعیت زنان را تأیید نمی کند: مسلمانان مذهبی رضایت زناشویی افزایش یافته ای را نشان می دهند (عبدالخالق، ۲۰۰۶، ۲۰۱۰؛ آسامرای و همکاران، ۲۰۰۸؛ احمدی و حسین آبادی، ۲۰۰۹؛ ظاهری و همکاران، ۲۰۱۶، اما همچنین رجوع کنید به ابوریا، ۲۰۰۷).
منبع صفحه چهارم مقاله زیر:
Sorokowski, P., Kowal, M., & Sorokowska, A. (2019). Religious affiliation and marital satisfaction: Commonalities among Christians, Muslims, and atheists. Frontiers in Psychology, 10, Article 2798. https://doi.org/10.3389/fpsyg.2019.02798
https://eitaa.com/joinchat/4203216913C592b78c231