47.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیا «ژن های خوب» دوباره برمی گردند؟
▪️آیا تصمیم گیران در انتخابات امسال دچار خطا خواهند شد؟
ژن خوبی که علیزاده نداشت.
نقش جدید فائزه هاشمی.
✅کانال علی علیزاده👇
https://eitaa.com/joinchat/2508259340C851b3b60c7
پویش درخواست برخورد با هتاکان به آمران به معروف و ناهیان از منکر
https://farsnews.ir/my/c/191603
#نشر_حداکثری
🔴هشدار🔴عذاب دسته جمعی بعلت #ترک_امربمعروف_و_نهی_از_منکر🔴
✅- امام صادق علیه السلام :
«ما أقَرَّ قَومٌ بِالمُنکَرِ بَینَ أظهُرِهِم لا یُغیِّرونَهُ إلاّ أوشَکَ أن یَعُمَّهُمُ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ بِعِقابٍ مِن عِندِهِ .»
هر گاه مردمى در برابر زشت کاریهایى که در میانشان صورت مى گیرد دم فرو بندند و آن را تغییر ندهند، زود باشد که خداوند عزّ و جلّ کیفر خود را شامل همه آنان سازد
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🔴 دکتر غنی نژاد، یک اعتراف بزرگ و چند پرسش بی جواب...
▫️مناظره دکتر غنی نژاد به عنوان نماد اقتصاد سرمایه داری و دکتر درخشان، یک اتفاق نادر در عرصه رسانه ملی بود که از زوایای متعددی می تواند جالب و شنیدنی باشد. سالهای متمادی هرچه فریاد زده می شد که اندیشه حاکم بر اقتصاد کشور، تفکرات اقتصادی جان لاک و متفکران سرمایه سالار غربی است، پاسخ روشنی دریافت نمی شد و دولت های اصلاح طلب و اصولگرا یکی پس از دیگری با قیافه های متفاوت، امّا مصمم در اجرای دستورالعمل های اقتصادی بانک جهانی، بن بست مخوفی در عرصه اقتصادی ایجاد کرده اند که وضعیت فعلی کشور، نمایانگر همین بن بست است.
▫️دکتر غنی نژاد با این ادعا به میدان آمد که اقتصاد، یک علم است و فقط اقتصاددانان مجاز به تحلیل پیرامون کارکردهای آن هستند و فقهاء و فقه حق اظهار نظر در این زمینه را ندارند و مدعی شد مرحوم امام (ره) و مقام معظم رهبری هم اگر سخنی در این زمینه گفته باشند، مبتنی بر رویکردهای علمی نیست و نمی تواند قابل پذیرش باشد.
▫️اینک ضمن تشکر از آقای غنی نژاد که صادقانه سخن گفته و چهره جریان مدافع اقتصاد لیبرالی را آشکار کرد، نکاتی را متذکر می شوم. بنده اقتصاددان نیستم، اما ترکش های اقتصاد مورد ادعای جریان غربگرا را بر سراسر وجودم احساس می کنم، لذا از زاویه یک شهروند درگیر و گرفتار نکاتی را متذکر می شوم:
۱. فرمودند علم اقتصاد، اقتصاد رقابتی را می پذیرد و اقتصاد رفاقتی و خصولتی از گردونه اقتصاد لیبرالی جداست و مورد تأیید نیست. پرسش اینجاست که اقتصاد رفاقتی و خصولتی از لوازم اقتصاد سرمایه داری است؛ وقتی ثروت مندان با عرق جبین فرودستان جامعه، ثروت های انبوه جمع کرده اند، در عین این که یک نوع رقابت برای خود تعریف می کنند، سازمان رفاقت را نیز تشکیل داده و با خریدن سیاستمداران و وضع قوانین مناسب، جریان خصولتی را شکل می دهند و با ایجاد شبکه های پیچیده، نظام های سیاسی را تابع خود می کنند. بنابراین، رفاقت و خصولت، لازمه اقتصاد سرمایه داری است و شما نمی توانید از پاسخگویی به فسادی این چنینی سر باززنید!
۲. فرمودید کسانی که علم اقتصاد نخوانده اند، اظهار نظرشان غیرعالمانه است؛ اینک باید به این پرسش پاسخ دهید که مگر بافته های ذهنی جان لاک پزشک، وحی مُنزل است که نتوان به نقد آن پرداخت؟ دوستان تحوّل خواه شما در حوزه های معرفتی، حتی به وحی الهی نیز رحم نکرده اند و هر امر مقدسی را به چوب نقد، تخریب و تضعیف کرده اند، حال وقتی به اقتصاد سرمایه داری رسید، منتقدان، عامی و حق اظهار نظر ندارند! انقلاب اسلامی بر اساس یک منظومه توحیدی شکل گرفته است و اگر جریان لیبرال فریفته تمدن غرب، فرصت می داد، اندیشه های مترقی خود را در حوزه های مختلف نشان می داد، اما حیف که نماینده های فکری بیگانگان، عرصه بر نیروهای اصیل تنگ کرده و با فریفتن سابقه داران انقلاب، نسخه اقتصاد سرمایه داری را بر نظام الهی ما تحمیل نموده اند!
۳. جناب غنی نژاد، مشکل اینجا بود که دوستان لیبرال شما با شناسنامه خود، به میدان نیامدند، تا تبعات اشتباه فکری آنها به پای خودشان نوشته شود، بلکه به صورت انگل، بر درخت انقلاب اسلامی چسبیده اند و لذا موفقیت اندک را به پای خود تبلیغ می کردند، و مضرّات فراوان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و هنری را به پای انقلاب می نوشته اند و امروزه آنچه در اذهان مردم وجود دارد، ناکآرمدی نظام در حوزه اقتصاد است و کمتر کسی است که بداند، منشأ همه شکست های اقتصادی، انگلی به نام اندیشه لیبرال سرمایه داری است که درخت تنومند دینی را همچون موریانه می زند و او را تضعیف می کند.
۵. تمدن غرب، یک تمدن تمام عیار است و هیچ بخشی از این تمدن، در تعارض با بخشی دیگر نیست. به تعبیری اقتصاد با فرهنگ، و هنر با ورزش، و مباحث اجتماعی با حوزه های شهرسازی و همه اینها با سیاست همپوشانی عمیق دارند. معنای واضح این حرف آن است که اگر شما اقتصاد سرمایه داری را از تمدن غرب گرفته اید و نسخه آن را در جامعه ایران اجرا کردید، باید آماده پذیرش بخش های همراه آن نیز باشید. یعنی اگر اقتصاد، مدل سرمایه داری شد، فرهنگ لیبرال نیز جایگزین فرهنگ ایرانی اسلامی می شود، مدل شهرسازی تغییر می کند و سبک زندگی، سبک غربی به خود می گیرد و قس علی هذا و این امر چیزی نیست که کسی بخواهد برای فهم آن، از دسته خواص باشد، یا عوام.
▫️پایان سخن این که در دولت انقلابی سیزدهم نیز مأموران جریان اقتصاد آزاد و سرمایه داری با خاطری آسوده به فعالیت مشغول اند و گویا این قصه پُر غُصه، سر دراز دارد.
✍حوزه علمیه قم؛ شکریان آملی
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جریمه نکن که دوقطبی نشه
مالیات نگیر که دو قطبی نشه
چادر نپوشید که دوقطبی نشه
دوقطبی بین حق و باطل
♻️انتشارش_با_شما
آفرین
آفرین
https://eitaa.com/SAmarashi
🔴 از این پویش حتمااااا حمایت کنید
🔴 زمان زیادی نداریم
🔴 فقط یکروز مونده تا پیگیری
https://farsnews.ir/my/c/192475
🔴 پویش حمایت از نظارت بر روی تولید پوشاک زنان
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
🔰 چرا غرب از زن ایرانی کینه دارد؟
🖋 به قلم خانم صغری عاشوری
🔻 در بخشهایی از متن میخوانیم:
🔸شروع انقلاب جنسی از تغییر سبک لباس زنان کلید خورد و این تغییر سبک پوشش در غرب و شرق عالم بهوقوع پیوست. مرور تاریخ و عکسهای برجایمانده از ملکه الکساندرا، آخرین ملکه تزاری روسیه در ۱۸۹۲ تا اِوا پرون زمامدار آرژانتین که در ۱۹۷۶ درگذشت، تأملپذیر است.
🔹بازار داغ انقلاب جنسی خروجیهای متعددی داشت که عبارت بودند از گسترش روابط نامشروع، افزایش سقط جنین، فیلم و سریالهای خلاف اخلاق انسانی و مغایر با دین
🔸زن ایرانی توانست الگوی استقامت مقابل جنسیزدگیهای استعمارگران در میادین مختلف شود؛ حضور در میدانهای ورزشی جهانی با حجاب و افتخار آفرینی در این عرصه، قرارگرفتن در میان یک درصد دانشمندان پر استناد دنیا، کسب مدالهای المپیادهای علمی جهان گواهی این عدم تسلیم شدگی است.
متن کامل را از اینجا بخوانید. 👇
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=52540
#الگوی_سوم_زنان_جهان
#تمدن_نکبت
✌جنبش مردمی حلالزادهها
📡 @HalalZadeha
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
هدایت شده از سربازان رهبری
💢حرف حساب مهدی سلحشور مداح اهل بیت: اگه روحانی محاکمه شده بود وضع اینطوری نمیشد
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
هدایت شده از فریاد ابوذرها (۱۴ میلیون)
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاقبت وحشتناک خوبان ⁉️
هدایت شده از اخبار سوریه
🔸این بیعدالتی اجتماعی خروجیاش را در حوادث پاییز سال 1401 به عینه میتوان دید، جایی که بچه مایهدارهای غیرانتفاعی رفته به ضرب کلاس کنکور و خرید سوالات کنکور وارد دانشگاههای نمره یک کشور شدند، خشتک پاره کرده و تمام حیثیت کشور را بر باد دادند. یکی از دلایلی که در دانشگاههای نمره دو و سه کشور حوادث تلخ کمتری روی داد، ناشی از این بود که این طیف پولدارِ غیرانتفاعی رفته در آنجا کمتر حضور داشتند. این جماعت در همان مدرسهای که درس میخوانند با مبانی دشمنی با نظام آشنا شده و به دلیل نظارتی که بر این مدارس وجود ندارد، میتوانند دشمنان بالقوهای را تحویل دهند.
🔸اینکه بارها نوشتم بزرگترین دشمن جمهوری اسلامی، جمهوری اسلامی است ناشی از وجود چنین تصمیمات شاذ و بنیانافکنی است که توسط مقامات دولتهای قبل در راستای توسعه مدارس غیرانتفاعی گرفته شد و هنوز هم به صورت قارچگونه در سراسر کشور در حال نمایان شدن هستند. متاسفانه این درک و فهم تاکنون در میان مسوولان عالی کشور وجود نداشته که افساری بر دهان مدارس غیرانتفاعی زده و آنها را محدود کرده و یا نظارت را بر آن به شکلی گسترش دهند که بچه را در همان سنین کودکی با مبانی دشمنی با کشور آشنا نکنند.
🔸تا زمانی که خود مسوولان کشوری به خود نیامده و بچهها و نوههایشان را به مدارس دولتی عادی نفرستند، نه سطح این مدارس رشد خواهد کرد، نه کسی به معلمان توجهی میکند و نه جامعه در آینده شکل و شمایل درستی بر اساس عادات اجتماعی و سنتهای تاریخی و خواستهای فرهنگی کشورمان خواهند گرفت. در گام اول دولت باید همه مجریان خود را مجبور کند تا بچههایشان را به مدارس دولتی بفرستند و خود همین مساله باعث توجه بیش از پیش به افزایش سطح مدارس دولتی خواهد شد. افزایش کیفیت مدارس دولتی باعث میشود که استقبال به خودی خود از مدارس غیرانتفاعی کم شده و بساط این مافیای پول و نمره و مدرک یک بار برای همیشه به پایان برسد.
🔸در کنار مدارس غیرانتفاعی باید بساط کلاسهای کنکور و موسسات آموزشی هم جمع شود. میدانم که این موسسات سهامداران قدرتمندی در ساختار دولت و حکومت دارند، همانهایی که تا به امروز مانع از حذف کنکور در کشور شدهاند کسانی هستند که از این درآمد هنگفت چند هزار میلیاردی سود سرشاری میبرند. ورود به دانشگاههای نمره یک کشور که باید مدیران و مسوولان، متخصصان و دانشمندان آینده ایران را در خود تربیت کند از این مسیر، جز منهدم کردن ریشهای همه دارایی میهنمان که همان سرمایه انسانی کارآمد، دلسوز، مبادی آداب، متقی و به ویه متخصص باشد نخواهد بود.
🔸گناه این همه این مسائل و مشکلات بر عهده نهاد دولت و به ویژه نهاد قانونگذاری است. به عنوان یک پدر، فرزندم را در مدرسه دولتی ثبتنام کردهام در حالی که مدارس غیرانتفاعی متعددی دراین چند سال پیشنهاد شدند. دلیلش هم این بود که دوست داشتم به عنوان یک شهروند متوسط به پایین، فرزندم با افرادی که هم اندازه خودش و حتی پایینتر هستند بزرگ شود. این علاوه بر این مساله بود که از فضای پر از حاشیه برخی مدارس غیرانتفاعی هم خوشم نمیآمد چرا که از همان ابتدا کودک را با فرهنگ بیگانه و غربی آشنا کرده و به شکلی با او رفتار میکنند که از ایرانی بودن خودش هم بیزار میشود!!
🔸اینکه معاون امور متوسطه وزارت آموزش و پرورش وعده گسترش مدارس دولتی را داده، خبر خوبی است و میتواند نویدبخش روزهای خوبی در آموزش و پرورش کشور باشد. این گسترش البته بایدهایی دارد که شاید مهمترین آن، کیفیت این مدارس است. سطح آموزش در این مدارس باید به گونهای باشد که والدین هیچ دلنگرانی از آموزش فرزند خود نداشته باشند و نخواهند دوباره معلم خصوصی بگیرند، چرا که به جای معلم خصوصی، فرزند خود را از همان ابتدا به مدرسه خصوصی میفرستادند. گسترش باید در کنار تقویت و مهمتر از همه رسیدگی ویژه به معلمها و در نهایت نیز تغییر کتب درسی باشد.
🔸یکی دیگر از مسائلی که باید به آن توجه و دقت لازم را داشت، تغییر اساسی در کتب درسی به ویژه در پایه اول است. متاسفانه گروهی از نویسندگان به شدت ضدایرانی در طول این سالها آرام آرام مظاهر میهندوستی، خدمت به کشور، تاریخ ایران و سرگذشت غمبار و پر از عبرت آن را حذف کردند تا دانشآموز نیازهای تاریخی خود را منابعی دیگر به دست بیاورد. تا زمانی که این گروه از نویسندگان و طراحان به باور من «بیمار» در خیابان ایرانشهر پلاس هستند، حتی اگر مدارش را به پیشرفتهترین سیستمها هم مجهز کنید، آب در هاون کوبیدهاید.
@syriankhabar